Llista de países por población

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Esta ye una llista de países por población. Los datos son les previsiones pa l'añu 2010 en millones.

Ver tamién: Llista de países, Llista de países por superficie, Llista de países por densidá de población, Llista de países por continente

Nu País Población
millones
Mundu 6.869
1 China 1.338
2 India 1.180
3 Estaos Xuníos 309
4 Indonesia 230
5 Brasil 192
6 Pakistán 180
7 Bangladesh 158
8 Nixeria 154
9 Rusia 142
10 Xapón 127
11 México 108
12 Filipines 92
13 Etiopía 88
14 Vietnam 88
15 Exiptu 84
16 Alemaña 82
17 Turquía 78
18 República Democrática d'El Congo 69
19 Irán 74
20 Thailandia 65
21 Francia 65
22 Reinu Xuníu 62
23 Italia 60
24 Corea del Sur 50
25 Myanmar 50
26 Sudáfrica 49
27 España 47
28 Ucraína 46
29 Colombia 45
30 Tanzania 42
31 Sudán 43
32 Arxentina 40
33 Kenya 39
34 Polonia 38
35 Arxelia 35
36 Canadá 34
37 Marruecos 32
38 Uganda 32
39 Iraq 31
40 Perú 30
41 Venezuela 30
42 Nepal 29
43 Afghanistán 28
44 Uzbekistán 28
45 Arabia Saudita 28
46 Malasia 26
47 Yemen 25
48 Ghana 24
49 Corea del Norte 23
50 Taiwán 24
51 Mozambique 23
52 Rumanía 22
53 Australia 22
54 Sri Lanka 21
55 Madagascar 21
56 Costa de Marfil 21
57 Siria 21
58 Camerún 19
59 Países Baxos 17
60 Chile 17
61 Burkina Faso 16
62 Níxer 16
63 Kazakhstán 16
64 Ecuador 14
65 Camboya 14
66 Malawi 14
67 Senegal 14
68 Guatemala 13
69 Angola 13
70 Mali 13
71 Zambia 13
72 Zimbabwe 12
73 Cuba 11
74 Rwanda 11
75 Grecia 11
76 Bolivia 11
77 Tunicia 10
78 Chad 10
79 Bélxica 10
80 Guinea 10
81 República Checa 10
82 Somalia 10
83 Portugal 10
84 Hungría 10
85 República Dominicana 9
86 Bielorrusia 9
87 Burundi 9
88 Haití 9
89 Suecia 9
90 Benín 9
91 Azerbaiján 9
92 Austria 8
93 Hondures 8
94 Suiza 8
95 Tajikistán 7
96 Israel 7
97 Serbia 7
98 El Salvador 7
99 Paraguay 7
100 Bulgaria 7
- Hong Kong 7
101 Laos 7
102 Sierra Leone 6
103 Xordania 6
104 Libia 6
105 Togo 6
106 Papúa Nueva Guinea 6
107 Nicaragua 6
108 Eritrea 5
109 Dinamarca 5
110 Kirguistán 5
111 Eslovaquia 5
112 Finlandia 5
113 Emiratos Árabes Xuníos 5
114 Turkmenistán 5
115 Singapur 4
116 Noruega 4
117 Bosnia y Hercegovina 4
118 Xeorxa 4
119 República Centroafricana 4
120 Croacia 4
121 Moldavia 4
122 Costa Rica 4
123 Nueva Zelanda 4
124 Irlanda 4
125 El Congo 4
126 El Líbanu 4
127 Puerto Rico 4
128 Albania 3
129 Lituania 3
130 Liberia 3
131 Omán 3
132 Uruguay 3
133 Panamá 3
134 Mauritania 3
135 Mongolia 3
136 Armenia 3
137 Xamaica 3
138 Kuwait 2
139 Cisxordania 2
140 Letonia 2
141 Lesotho 2
142 Namibia 2
143 Macedonia 2
144 Botswana 2
145 Eslovenia 2
146 Gambia 1,8
147 Kosovo 1,8
148 Gaza 1,6
149 Guinea-Bissau 1,6
150 Gabón 1,5
151 Mauriciu 1,3
152 Estonia 1,3
153 Trinidad y Tobago 1,2
154 Timor Oriental 1
155 Swazilandia 1
156 Fiji 1
157 Qatar 0,8
158 Guyana 0,8
159 Chipre 0,8
160 Comores 0,8
161 Bahrain 0,7
162 Bhután 0,7
163 Montenegro 0,6
164 Guinea Ecuatorial 0,6
165 Islles Salomón 0,6
166 Djibouti 0,5
167 Luxemburgu 0,5
168 Surinam 0,5
169 Cabu Verde 0,4
170 Malta 0,4
171 Maldives 0,4
172 Brunéi 0,4
173 Belize 0,3
174 Bahames 0,3
175 Islandia 0,3
176 Barbados 0,3
177 Samoa 0,2
178 Vanuatu 0,2
179 São Tomé y Príncipe 0,2
180 Saint Lucia 0,16
181 Tonga 0,12
183 Kiribati 0,11
184 Estaos Federaos de Micronesia 0,1
185 Saint Vincent y les Granadines 0,1
186 Antigua y Barbuda 0,8