Llista de conceyos de Cáceres

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Llista de conceyos de la provincia de Cáceres:

Mapa de conceyos
Nome Población
(2006)
Abadía 272
Abertura 486
Acebo 728
Acehúche 866
Aceituna 618
Ahigal 1.559
Alagón del Río 932 (2017)
Albalá 850
Alcántara 1.694
Alcollarín 312
Alcuéscar 2.980
Aldea del Cano 744
La Aldea del Obispo 368
Aldeacentenera 820
Aldeanueva de la Vera 2.304
Aldeanueva del Camino 830
Aldehuela de Jerte 345
Alía 1.140
Aliseda 1.953
Almaraz 1.229
Almoharín 2.102
Arroyo de la Luz 6.572
Arroyomolinos 981
Arroyomolinos de la Vera 540
Azabal 308
Baños de Montemayor 746
Barrado 495
Belvís de Monroy 701
Benquerencia 98
Berrocalejo 107
Berzocana 534
Bohonal de Ibor 542
Botija 186
Brozas 2.248
Cabañas del Castillo 477
Cabezabellosa 439
Cabezuela del Valle 2.198
Cabrero 356
Cáceres 90.218
Cachorrilla 88
Cadalso 548
Calzadilla 491
Caminomorisco 1.292
Campillo de Deleitosa 102
Campo Lugar 1.108
Cañamero 1.570
Cañaveral 1.309
Carbajo 253
Carcaboso 972
Carrascalejo 347
Casar de Cáceres 4.848
Casar de Palomero 1.247
Casares de las Hurdes 582
Casas de Don Antonio 218
Casas de Don Gómez 357
Casas de Millán 720
Casas de Miravete 172
Casas del Castañar 632
Casas del Monte 850
Casatejada 1.341
Casillas de Coria 494
Castañar de Ibor 1.229
Ceclavín 2.114
Cedillo 549
Cerezo 196
Cilleros 1.962
Collado 220
Conquista de la Sierra 220
Coria 12.901
Cuacos de Yuste 939
La Cumbre 1.023
Deleitosa 844
Descargamaría 235
Eljas 1.081
Escurial 895
Fresnedoso de Ibor 338
Galisteo 2.001
Garciaz 902
La Garganta 530
Garganta la Olla 1.112
Gargantilla 450
Gargüera de la Vera 151
Garrovillas de Alconétar 2.350
Garvín 109
Gata 1.729
El Gordo 314
La Granja 378
Guadalupe 2.206
Guijo de Coria 242
Guijo de Galisteo 1.513
Guijo de Granadilla 643
Guijo de Santa Bárbara 416
Herguijuela 351
Hernán-Pérez 516
Herrera de Alcántara 293
Herreruela 397
Hervás 3.924
Higuera 108
Hinojal 421
Holguera 748
Hoyos 970
Huélaga 181
Ibahernando 568
Jaraicejo 593
Jaraíz de la Vera 6.647
Jarandilla de la Vera 3.043
Jarilla 153
Jerte 1.302
Ladrillar 249
Logrosán 2.227
Losar de la Vera 3.026
Madrigal de la Vera 1.742
Madrigalejo 2.075
Madroñera 2.910
Majadas 1.291
Malpartida de Cáceres 4.426
Malpartida de Plasencia 4.410
Marchagaz 269
Mata de Alcántara 317
Membrío 880
Mesas de Ibor 201
Miajadas 10.106
Millanes 246
Mirabel 751
Mohedas de Granadilla 1.029
Monroy 1.001
Montánchez 2.086
Montehermoso 5.668
Moraleja 7.904
Morcillo 437
Navaconcejo 2.081
Navalmoral de la Mata 17.099
Navalvillar de Ibor 420
Navas del Madroño 1.508
Navezuelas 722
Nuñomoral 1.523
Oliva de Plasencia 271
Palomero 495
Pasarón de la Vera 692
Pedroso de Acim 111
Peraleda de la Mata 1.536
Peraleda de San Román 342
Perales del Puerto 992
Pescueza 165
La Pesga 1.148
Piedras Albas 147
Pinofranqueado 1.673
Piornal 1.524
Plasencia 39.785
Plasenzuela 546
Portaje 398
Portezuelo 287
Pozuelo de Zarzón 564
Puerto de Santa Cruz 403
Rebollar 227
Riolobos 1.268
Robledillo de Gata 136
Robledillo de la Vera 318
Robledillo de Trujillo 454
Robledollano 403
Romangordo 173
Rosalejo 1.454
Ruanes 70
Salorino 743
Salvatierra de Santiago 355
San Martín de Trevejo 927
Santa Ana 323
Santa Cruz de la Sierra 296
Santa Cruz de Paniagua 372
Santa Marta de Magasca 252
Santiago de Alcántara 724
Santiago del Campo 323
Santibáñez el Alto 480
Santibáñez el Bajo 863
Saucedilla 729
Segura de Toro 185
Serradilla 1.781
Serrejón 490
Sierra de Fuentes 1.808
Talaván 925
Talaveruela de la Vera 378
Talayuela 10.432
Tejeda del Tiétar 967
Toril 199
Tornavacas 1.255
El Torno 926
Torre de Don Miguel 609
Torre de Santa María 668
Torrecilla de los Ángeles 708
Torrecillas de la Tiesa 1.172
Torrejón el Rubio 613
Torrejoncillo 3.350
Torremenga 627
Torremocha 1.096
Torreorgaz 1.728
Torrequemada 591
Trujillo 9.770
Valdastillas 368
Valdecañas de Tajo 168
Valdefuentes 1.489
Valdehúncar 194
Valdelacasa de Tajo 477
Valdemorales 242
Valdeobispo 773
Valencia de Alcántara 6.102
Valverde de la Vera 612
Valverde del Fresno 2.576
Viandar de la Vera 279
Villa del Campo 581
Villa del Rey 137
Villamesías 344
Villamiel 758
Villanueva de la Sierra 553
Villanueva de la Vera 2.113
Villar de Plasencia 258
Villar del Pedroso 699
Villasbuenas de Gata 491
Zarza de Granadilla 1.761
Zarza de Montánchez 631
Zarza la Mayor 1.488
Zorita 1.768
Total 412.899