+44

De Wikipedia
+44
Orixe Estaos Xuníos
Xéneru(os) rock alternativu y pop-punk (es) Traducir
Sellu discográficu Interscope Records
Miembros
Mark Hoppus
Enllaces esternos
Sitiu web oficial http://www.plusfortyfour.com/
Discogs 640496
[editar datos en Wikidata]

+44 (pronunciáu n'inglés Plus Forty Four) foi un grupu d'Estaos Xuníos de rock alternativu formáu por Mark Hoppus y Travis Barker, xunto colos guitarristes Shane Gallagher y Craig Fairbaugh de la banda Mercy Killers. El so nome deber al códigu de marcáu internacional que s'utiliza nel Reinu Xuníu. Coles mesmes el nome surdió mientres Hoppus y Barker taben en dichu país mientres la última xira de Blink-182 antes de la so separación.

Biografía[editar | editar la fonte]

Formación (2005-2006)[editar | editar la fonte]

El 13 d'avientu de 2005 (el mesmu día del cumpleaños de Tom DeLonge), la banda publicó na so web oficial el primer cantar tituláu Non, It Isn't. Se rumoreaba qu'esti cantar taba dedicada a Tom polos problemes que Mark y Travis tuvieron con él y la disolución de Blink-182, non solo porque foi publicada'l día del so cumpleaños sinón tamién pola lletra de la mesma. Esta teoría foi desmentida por Mark nuna entrevista pa la revista británica Kerrang!, pero n'otra entrevista nel programa TRL de MTV dada 2 selmanes dempués del llanzamientu del discu, reconoció que'l cantar foi escrita pola rotura de la banda. Darréu, Mark esclarió que la polémica fecha de llanzamientu fuera una decisión de la compañía discográfica.

La banda cuntaba primeramente cola participación de Carol Heller, de la banda de pop punk Get The Girl, quien sería la guitarrista y segunda voz, pero Carol tuvo que dexar la formación por motivos familiares y foi reemplazada por dos nuevos guitarristes amigos de Travis de la banda Mercy Killers: Craig Fairbaugh y Shane Gallagher. Sicasí, y a pesar de la so marcha de +44, Carol participa faciendo de segunda voz en Make You Smile, una de les temes del discu.

When Your Heart Stops Beating (2006-2007)[editar | editar la fonte]

N'agostu de 2006 Mark realizó una entrevista que destacó pola so importancia na aclaración de delles temes delicaes, como por casu la situación na que s'atopaba la banda Blink-182 naquel momentu. En felicidá entrevista, Mark fala alrodiu de la rotura de Blink-182, del discu de Tom con Angels And Airwaves, y sobre el futuru de la banda y les sos mires depositaes en +44.[1] La banda llanzó tamién el 1 de setiembre de 2006 otru cantar tituláu Lycanthrope, al traviés de la so páxina web. Dicha cantar apaez na banda sonora del videoxuegu Tony Hawk's Project 8.

Ente que la fecha proyeutada del llanzamientu del discu foi revelada, la especulación sobre títulu del álbum empezó a circular. De primeres, creíase que l'álbum sería llamáu A Little Death Makes Life More Meaningful que más tarde sería parte de la lletra de Little Death. Mark finalmente bautizó l'álbum como When Your Heart Stops Beating. El álbum salió a la vienta'l 14 de payares de 2006. El primer senciellu foi'l cantar que da nome al álbum, When Your Heart Stops Beating, y l'estrenu del videoclip, que taba previstu pal 20 de setiembre, terminó siendo'l 2 d'ochobre.

Por cuenta de quebrar del brazu, Travis, quién primero siguió tocando en xirar pero solu usando un brazu (utilizaba un mecanismu electrónicu que faía les vegaes de caxa, remanáu col pie) foi sustituyíu por Gil Sharone pa la xira d'Europa y Australia. La so participación nun duró enforma yá que Travis volvió p'actuar nel Honda Civic Tour xunto a Fall Out Boy, The Academy Is..., Paul Wall y Cobra Starship.

Segundu álbum, xunta de Blink-182 y final de +44 (2007-2009)[editar | editar la fonte]

La primer mención de (+44) foi'l 6 d'agostu de 2007 nel so festival n'Europa y amosar les sos apariencies. El sitiu web de música NME depués puestu en llibertá tres la declaración de la banda'l 8 d'agostu de 2007 cola razón oficial d'estudiu de los sos compromisos pal siguimientu del so álbum debú When Your Heart Stops Beating de 2006, Mark dixo:

"Queremos empezar a escribir nuevos cantares y tamos realmente entusiasmaos cola direición qu'entamemos. Asina que vamos al estudiu en llugar de xugar con estes poques feches. Esperamos que los nuesos fans perdónennos pola cancelación, a la fin esto va faer qu'inclusive seya pa un meyor espectáculu en direuto cuando volvamos
Mark Hoppus

Mark más tarde tamién reveló cierta información con al respective de la redaición del siguimientu del so álbum debú, dixo: "Agora tamos empezando a escribir el siguiente rexistru. Tenemos un montón d'idees, un estudiu llenu de coses, micrófonos, y los efeutos, y un soníu de la década de 1970. Tamos realmente entusiasmaos d'empezar a poner xuntos un nuevu álbum ".

El 23 d'ochobre de 2007, Mark dixo que (+44) roblara oficialmente l'alcuerdu con Interscope Records pa empecipiar la grabación de (+44) col segundu álbum d'estudiu. Dempués d'una llarga espera'l 9 d'abril de 2008, Mark dixo que'l retrasu del segundu álbum d'estudiu deber a la falta de financiamiento per parte de la discográfica. El 25 de mayu de 2008, Mark tamién declaró que'l nuevu álbum de (+44) atopábase inda en pre-producción. Por tal motivu Mark vieno considerando la lliberación de demos de los cantares na so páxina web, pero afirma que la discográfica podría demandar aquella xestión.

El 30 de xunetu de 2008, Metromix entrevistó a Travis onde esplica alrodiu del so discu en solitariu. Cuando se-y preguntar alrodiu de (+44) dixo: "Vamos ser muncho más proactivos alrodiu de él dempués de llograr la mio grabación terminada y Mark termina la producción de los dos grabaciones que ta faciendo anguaño".

El 15 de setiembre de 2008, Mark publicó un videu de sigo mesmu tocando un nuevu cantar na so páxina web. Dempués el 18 de setiembre de 2008 Chris Holmes publicó un segundu videu na páxina YouTube de Mark tocando otru cantar. El 19 de setiembre de 2008, Travis foi mancáu nun accidente d'avión en Columbia, Carolina del Sur. Travis, d'alcuerdu a los médicos, dizse que tien faer una plena recuperación que podría ser d'un añu. Apocayá, Travis recuperóse del so accidente xunto con DJ-AM (El cual atopar muertu nel so apartamentu en Nueva York por una sobredosis).

N'avientu de 2008, Mark Hoppus anuncia que retrasa l'álbum de (+44) y que publicaría un nuevu álbum en solitariu col batería Travis Barker.

El 5 de febreru de 2009, dempués de los rumores sobre la xunta de blink-182 confírmase la xunta de la banda na gala añal de los premios Grammy, dempués de cuatro años ensin trate xuntos de nuevu. El mesmu día, nun chat de la web d'Angels And Airwaves, David Kennedy confirma que blink-182 volvió a los estudios pa grabar un nuevu álbum.

El 8 de febreru de 2009, na entrega 51 de los premios Grammy 2009 blink-182 anuncia la so vuelta oficialmente como grupu, y la so vuelta a los estudios, y tienen previstu sacar un nuevu álbum pa branu de 2009, con una xira per tol mundu promocionando'l nuevu álbum.

El 9 de febreru de 2009 actualízase la so web oficial con una semeya actual de blink-182, tamién s'actualizaron les páxines MySpace, YouTube, Pickrset y otres webs de blink-182. Mark dixo que dexara +44 por un tiempu siendo blink-182 el so focu principal d'atención, tamién argumentu nuna entrevista que-y encanto trabayar con Shane Gallagher y Craig Fairbaugh y que puede trate trabayando con ellos de vuelta. D'alcuerdu a la revista Drum Magazine Travis nuna entrevista dixo que'l segundu discu de +44 sería llanzáu dempués del Tour de blink-182.

Miembros[editar | editar la fonte]

Mientres el Honda Civic Tour[editar | editar la fonte]

  • Gil Sharone - Batería (2006-2007)
  • Victoria Asher - Cantante, interpreta "Make You Smile" (2007)

Discografía[editar | editar la fonte]

Álbumes y Ep[editar | editar la fonte]

Fecha !align="center" Álbum Discografía
2006 When Your Heart Stops Beating Interscope

Senciellos[editar | editar la fonte]

Añu !align="center" Senciellu !align="center" Álbum
2006 Lycanthrope When Your Heart Stops Beating
2006 When Your Heart Stops Beating When Your Heart Stops Beating
2007 Baby Come On When Your Heart Stops Beating
2007 155 When Your Heart Stops Beating

Videos[editar | editar la fonte]

Añu !align="center" Títulu !align="center" Album
2006 When Your Heart Stops Beating When Your Heart Stops Beating
Chapter 13
2007 155

Versiones[editar | editar la fonte]

Cantar Artista !align="center" Versionada para...
I am One The Smashing Pumpkins Recopilatorio
Guten Tag Wir Sind Helden Intercambiu d'iTunes
Dammit blink-182 Direutu
The Rock Show blink-182 Direutu
What's My Age Again blink-182 Direutu
The Metro Berlín Direutu
Christmas Vacation Descendents -
Nervous Breakdown Black Flag -

Maquetes[editar | editar la fonte]

  • 145 (155 acústicu).
  • Non It Isn't (con Carol Heller).
  • Cliff Diving (instrumental).

Referencies[editar | editar la fonte]

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]