Cole Hauser

De Wikipedia
Saltar a: navegación, buscar
Cole Hauser
Cole Hauser
Cole Hauser.jpg
Vida
Nacimientu

Santa Bárbara22 de marzu de 1975

(43 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos d'América
Grupu étnicu pueblu xudíu
Familia
Padre Wings Hauser
Casáu/ada con Cynthia Daniel  (22 avientu 2006 -
Estudios
Llingües inglés
Oficiu
Oficiu actor, productor de cine, actor de voz, actor de televisión y actor de cine
Nominaciones
IMDb nm0369513
Cambiar los datos en Wikidata

|llugar de nacencia = Bandera de Estaos Xuníos d'AméricaSanta Bárbara, California, Estaos Xuníos |data de la muerte = |llugar de la muerte = |nacionalidad = Estauxunidense |otros nomes = |ocupación = Actor |añu debú = 1992 |añu retiro = presente |estatura =

            1,85 m

|pareya = Cynthia Daniel (2006-presente) |pareya = |fíos = Ryland Hauser (2004)
Colt Daniel Hauser (2008)
Steely Rose (2013) |premios óscar = |premios globu d'oru = |premio bafta = |premios emmy = |premios sag = |premios tony = |otros premios = |sitiu web = |imdb = 0369513 }} Cole Hauser (Santa Bárbara, California, Estaos Xuníos, 22 de marzu de 1975) ye un actor de cine y televisión d'Estaos Xuníos que debutó en cines en 1992 na película School Ties, onde trabayó xuntu a Brendan Fraser, Chris O'Donnell y Matt Damon. Los sos roles más conocíos son los de Carter Verone en 2 Fast 2 Furious y William J. Johns en Pitch Black. Trabayó en películes como Tigerland y The Cave; y xuntu a Bruce Willis en Tears of the Sun, Hart's War y A Good Day to Die Hard .

Biografía[editar | editar la fonte]

Hauser nació en Santa Bárbara, California. Fíu del actor y direutor Wings Hauser y de la productora Cassie Warner (descendiente d'unu d'el fundadores de la compañía Warner Bros.)

Vida personal[editar | editar la fonte]

La esposa de Hauser ye ex actriz y fotógrafa Cynthia Daniel. Hauser y Daniel tienen dos fíos; Ryland Hauser, nacida en septiembre de 2004, y Colt Daniel Hauser nacíu'l 12 de xunu de 2008.

Creitos[editar | editar la fonte]

  • Filmografía
Añu Película Personaxe
1992 Colexu priváu Jack Connors
1993 Movida del 76 (Mozos desnortiaos) Benny O'Donnell
1994 Skins Tim Murphy
1995 Granes de rensía Scott Moss
1997 All over me Mark
L'indomable Will Hunting Billy McBride
1998 Scotch and Milk Johnny
Hi-Lo Country Little Boy Matson
2000 Pitch Black William J. Johns
A Shot at Glory Kelsey O'Brian
Tigerland Sargento Cota
2002 La guerra de Hart Sarxentu Vic W. Bedford
White Oleander Ray
2003 Llárimes del sol James 'Rede' Atkins
2 Fast 2 Furious. A tou meter 2 Carter Verone
2004 Paparazzi Bo Laramie
2005 El covarón malditu Jack McAllister
La llei de la cai Lieutenant
2006 Separaos Lupus Grobowski
2008 Torturáu Kevin
The family that preys William Cartwright
2009 Like Dandelion Dust Jack Campbell
2011 The Hit List Allan Campbell
2013 A Good Day to Die Hard Mike Collins
Oxetivu: La Casa Blanca Axente Roma del serviciu secretu
Cisne Blanco Roman
2014 Transcendence Colonel Stevens
Jarhead 2: Field of Fire Special Operations Senior Chief Fox
  • Televisión
Añu Formatu Personaxe
1993 A Matter of Justice Rocky Jackson
1996-1997 High Incident Oficial Randy Willitz
2007-2008 K-Ville Trevor Cobb
2010-2011 Chase Jimmy Godfrey
2014-2015 The Lizzie Borden Chronicles Charlie Siringo
Rogue Ethan Kelly

Premios[editar | editar la fonte]

Premios del Sindicatu d'Actores[editar | editar la fonte]

Añu Categoría Película Resultancia
1997 Meyor repartu Good Will Hunting Candidatu

Enllaces esternos[editar | editar la fonte]