Saltar al conteníu

Nora Zehetner

De Wikipedia
Nora Zehetner
Vida
Nacimientu El Paso5 de febreru de 1981 (43 años)
Nacionalidá Bandera de Estaos Xuníos d'América Estaos Xuníos
Residencia Dallas
El Paso
Llingua materna inglés
Estudios
Estudios McKinney High School (en) Traducir
Texas Academy of Mathematics and Science (en) Traducir
Llingües falaes inglés[1]
Oficiu actriz de televisión, actriz de cineactriz
IMDb nm0954253
Cambiar los datos en Wikidata

Nora Angela Zehetner (5 de febreru de 1981El Paso) ye una actriz d'Estaos Xuníos.

Fía de John Carol Zehetner y Nancy Lynne Nelson, a los catorce años camudar a Dallas, onde allegó al McKinney High School y a la Texas Academy of Mathematics and Science mientres un añu. A los dieciocho años empezó la so carrera como actriz y camudóse a Los Angeles.

Apocayá trabayó na serie de televisión Heroes, onde interpretó a Eden McCain, una axente de la organización llamada La Compañía, cola habilidá de la persuasión. Interpretó a la doctora Reed Adamson en Grey's Anatomy mientres la sesta temporada .

Filmografía

[editar | editar la fonte]
Añu Película Papel Notes
2009 Spooner Rose Conlin
2008 Remarkable Power Athena
Princess Ithaca
The Brothers Bloom Rose
2007 Beneath Christy
2006 Fifty Pills Michelle
2005 Brick Laura
Conversations with Other Women Muyer nueva
The Adventures of Big Handsome Guy and His Little Friend Plain Jane
2003 The Burning Land Rose
2002 May Hoop
R.S.V.P. Leigh Franklin
2001 Tart Peg
American Pie 2 Moza na fiesta

Televisión

[editar | editar la fonte]
Añu Serie Papel Notes
2010 Southland Lila Greenberg Episodiu: "Butch & Sundance"
Mad Men Phoebe 3 episodios
2009–2010 Grey's Anatomy Reed Adamson 10 episodios
2009 Heroes Eden McCain Non acreditada; Episodiu: "Once Upon a Time in Texas"
2008 Princess Princesa Ithaca Telefilme
2006 Heroes Eden McCain 8 episodios
2003–2004 Everwood Layne Hart 12 episodios
2002 She Spies Ashley Blaine Episodiu: "Daddy's Girl"
Off Centre Lindsay Episodiu: "The Deflower Half-Hour"
Point of Origin Trish Telefilme
Septuplets Dot Wilde Telefilme
2001 Going to California Dixie Hartnett Episodiu: "Taking Care of Biscuits"
An American Town Glenn Telefilme
2000 Gilmore Girls Moza nel pasiellu Episodiu: "Rory's Birthday Parties"

Referencies

[editar | editar la fonte]
  1. «idRef» (francés). Agencia Bibliográfica de Enseñanza Superior. Consultáu'l 22 mayu 2020.

Enllaces esternos

[editar | editar la fonte]