Llista d'asteroides (2001-3000)

De Uiquipedia
Saltar a: navegación, buscar

Índiz: 2001... 2101... 2201... 2301... 2401... 2501... 2601... 2701... 2801... 2901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
2001–2100 editar
2001 Einstein 1973 EB 5 de marzu, 1973 P. Wild
2002 Euler 1973 QQ1 29 d'agostu, 1973 T. M. Smirnova
2003 Harding 6559 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2004 Lexell 1973 SV2 22 de setiembre, 1973 N. S. Chernykh
2005 Hencke 1973 RA 2 de setiembre, 1973 P. Wild
2006 Polonskaya 1973 SB3 22 de setiembre, 1973 N. S. Chernykh
2007 McCuskey 1963 SQ 22 de setiembre, 1963 Universidá d'Indiana
2008 Konstitutsiya 1973 SV4 27 de setiembre, 1973 L. I. Chernykh
2009 Voloshina 1968 UL 22 d'ochobre, 1968 T. M. Smirnova
2010 Chebyshev 1969 TL4 13 d'ochobre, 1969 B. A. Burnasheva
2011 Veteraniya 1970 QB1 30 d'agostu, 1970 T. M. Smirnova
2012 Guo Shou-Jing 1964 TE2 9 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
2013 Tucapel 1971 UH4 22 d'ochobre, 1971 University of Chile
2014 Vasilevskis 1973 JA 2 de mayu, 1973 A. R. Klemola
2015 Kachuevskaya 1972 RA3 4 de setiembre, 1972 L. V. Zhuravleva
2016 Heinemann 1938 SE 18 de setiembre, 1938 A. Bohrmann
2017 Wesson A903 SC 20 de setiembre, 1903 M. F. Wolf
2018 Schuster 1931 UC 17 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
2019 van Albada 1935 SX1 28 de setiembre, 1935 H. van Gent
2020 Ukko 1936 FR 18 de marzu, 1936 Y. Väisälä
2021 Poincaré 1936 MA 26 de xunu, 1936 L. Boyer
2022 West 1938 CK 7 de febreru, 1938 K. Reinmuth
2023 Asaph 1952 SA 16 de setiembre, 1952 Universidá d'Indiana
2024 McLaughlin 1952 UR 23 d'ochobre, 1952 Universidá d'Indiana
2025 Nortia 1953 LG 6 de xunu, 1953 J. Churms
2026 Cottrell 1955 FF 30 de marzu, 1955 Universidá d'Indiana
2027 Shen Guo 1964 VR1 9 de payares, 1964 Observatoriu Purple Mountain
2028 Janequeo 1968 OB1 18 de xunetu, 1968 C. Torres, S. Cofre
2029 BiNomei 1969 RB 11 de setiembre, 1969 P. Wild
2030 Belyaev 1969 TA2 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
2031 BAM 1969 TG2 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
2032 Ethel 1970 OH 30 de xunetu, 1970 T. M. Smirnova
2033 Basilea 1973 CA 6 de febreru, 1973 P. Wild
2034 Bernoulli 1973 EE 5 de marzu, 1973 P. Wild
2035 Stearns 1973 SC 21 de setiembre, 1973 J. Gibson
2036 Sheragul 1973 SY2 22 de setiembre, 1973 N. S. Chernykh
2037 Tripaxeptalis 1973 UB 25 d'ochobre, 1973 P. Wild
2038 Bistro 1973 WF 24 de payares, 1973 P. Wild
2039 Payne-Gaposchkin 1974 CA 14 de febreru, 1974 Observatoriu de Harvard
2040 Chalonge 1974 HA 19 d'abril, 1974 P. Wild
2041 Lancelot 2523 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2042 Sitarski 4633 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2043 Ortutay 1936 TH 12 de payares, 1936 G. Kulin
2044 Wirt 1950 VE 8 de payares, 1950 C. A. Wirtanen
2045 Peking 1964 TB1 8 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
2046 Leningrad 1968 UD1 22 d'ochobre, 1968 T. M. Smirnova
2047 Smetana 1971 UA1 26 d'ochobre, 1971 L. Kohoutek
2048 Dwornik 1973 QA 27 d'agostu, 1973 E. F. Helin
2049 Grietje 1973 SH 29 de setiembre, 1973 T. Gehrels
2050 Francis 1974 KA 28 de mayu, 1974 E. F. Helin
2051 Chang 1976 UC 23 d'ochobre, 1976 Observatoriu de Harvard
2052 Tamriko 1976 UN 24 d'ochobre, 1976 R. M. West
2053 Nuki 1976 UO 24 d'ochobre, 1976 R. M. West
2054 Gawain 4097 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2055 Dvořák 1974 DB 19 de febreru, 1974 L. Kohoutek
2056 Nancy A909 TB 15 d'ochobre, 1909 J. Helffrich
2057 Rosemary 1934 RQ 7 de setiembre, 1934 K. Reinmuth
2058 Róka 1938 BH 22 de xineru, 1938 G. Kulin
2059 Baboquivari 1963 UA 16 d'ochobre, 1963 Universidá d'Indiana
2060 Chiron 1977 UB 18 d'ochobre, 1977 C. T. Kowal
2061 Anza 1960 UA 22 d'ochobre, 1960 H. L. Giclas
2062 Aten 1976 AA 7 de xineru, 1976 E. F. Helin
2063 Bacchus 1977 HB 24 d'abril, 1977 C. T. Kowal
2064 Thomsen 1942 RQ 8 de setiembre, 1942 L. Oterma
2065 Spicer 1959 RN 9 de setiembre, 1959 Universidá d'Indiana
2066 Palala 1934 LB 4 de xunu, 1934 C. Jackson
2067 Aksnes 1936 DD 23 de febreru, 1936 Y. Väisälä
2068 Dangreen 1948 AD 8 de xineru, 1948 M. Laugier
2069 Hubble 1955 FT 29 de marzu, 1955 Universidá d'Indiana
2070 Humason 1964 TQ 14 d'ochobre, 1964 Universidá d'Indiana
2071 Nadezhda 1971 QS 18 d'agostu, 1971 T. M. Smirnova
2072 Kosmodemyanskaya 1973 QE2 31 d'agostu, 1973 T. M. Smirnova
2073 Janáček 1974 DK 19 de febreru, 1974 L. Kohoutek
2074 Shoemaker 1974 UA 17 d'ochobre, 1974 E. F. Helin
2075 Martinez 1974 VA 9 de payares, 1974 Felix Aguilar Observatory
2076 Levin 1974 WA 16 de payares, 1974 Observatoriu de Harvard
2077 Kiangsu 1974 YA 18 d'avientu, 1974 Observatoriu Purple Mountain
2078 Nanking 1975 AD 12 de xineru, 1975 Observatoriu Purple Mountain
2079 Jacchia 1976 DB 23 de febreru, 1976 Observatoriu de Harvard
2080 Jihlava 1976 DG 27 de febreru, 1976 P. Wild
2081 Sázava 1976 DH 27 de febreru, 1976 P. Wild
2082 Galahad 7588 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2083 Smither 1973 WB 29 de payares, 1973 E. F. Helin
2084 Okayama 1935 CK 7 de febreru, 1935 S. J. Arend
2085 Henan 1965 YA 20 d'avientu, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2086 Newell 1966 BC 20 de xineru, 1966 Universidá d'Indiana
2087 Kochera 1975 YC 28 d'avientu, 1975 P. Wild
2088 Sahlia 1976 DJ 27 de febreru, 1976 P. Wild
2089 Cetacea 1977 VF 9 de payares, 1977 N. G. Thomas
2090 Mizuho 1978 EA 12 de marzu, 1978 T. Urata
2091 Sampo 1941 HO 26 d'abril, 1941 Y. Väisälä
2092 Sumiana 1969 UP 16 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
2093 Genichesk 1971 HX 28 d'abril, 1971 T. M. Smirnova
2094 Magnitka 1971 TC2 12 d'ochobre, 1971 Observatoriu Astrofísicu de Crimea
2095 Parsifal 6036 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2096 Väinö 1939 UC 18 d'ochobre, 1939 Y. Väisälä
2097 Galle 1953 PV 11 d'agostu, 1953 K. Reinmuth
2098 Zyskin 1972 QE 18 d'agostu, 1972 L. V. Zhuravleva
2099 Öpik 1977 VB 8 de payares, 1977 E. F. Helin
2100 Ra-Shalom 1978 RA 10 de setiembre, 1978 E. F. Helin
2101–2200 editar
2101 Adonis 1936 CA 12 de febreru, 1936 E. Delporte
2102 Tantalus 1975 YA 27 d'avientu, 1975 C. T. Kowal
2103 Laverna 1960 FL 20 de marzu, 1960 Observatoriu La Plata
2104 Toronto 1963 PD 15 d'agostu, 1963 K. W. Kamper
2105 Gudy 1976 DA 29 de febreru, 1976 H.-E. Schuster
2106 Hugo 1936 UF 21 d'ochobre, 1936 M. Laugier
2107 Ilmari 1941 VA 12 de payares, 1941 L. Oterma
2108 Otto Schmidt 1948 TR1 4 d'ochobre, 1948 P. F. Shajn
2109 Dhotel 1950 TH2 13 d'ochobre, 1950 S. J. Arend
2110 Moore-Sitterly 1962 RD 7 de setiembre, 1962 Universidá d'Indiana
2111 Tselina 1969 LG 13 de xunu, 1969 T. M. Smirnova
2112 Ulyanov 1972 NP 13 de xunetu, 1972 T. M. Smirnova
2113 Ehrdni 1972 RJ2 11 de setiembre, 1972 N. S. Chernykh
2114 Wallenquist 1976 HA 19 d'abril, 1976 C.-I. Lagerkvist
2115 Irakli 1976 UD 24 d'ochobre, 1976 R. M. West
2116 Mtskheta 1976 UM 24 d'ochobre, 1976 R. M. West
2117 Danmark 1978 AC 9 de xineru, 1978 R. M. West
2118 Flagstaff 1978 PB 5 d'agostu, 1978 H. L. Giclas
2119 Schwall 1930 QG 30 d'agostu, 1930 M. F. Wolf, M. A. Ferrero
2120 Tyumenia 1967 RM 9 de setiembre, 1967 T. M. Smirnova
2121 Sevastopol 1971 ME 27 de xunu, 1971 T. M. Smirnova
2122 Pyatiletka 1971 XB 14 d'avientu, 1971 T. M. Smirnova
2123 Vltava 1973 SL2 22 de setiembre, 1973 N. S. Chernykh
2124 Nissen 1974 MK 20 de xunu, 1974 Observatoriu Félix Aguilar
2125 Karl-Ontjes 2005 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2126 Gerasimovich 1970 QZ 30 d'agostu, 1970 T. M. Smirnova
2127 Tanya 1971 KB1 29 de mayu, 1971 L. I. Chernykh
2128 Wetherill 1973 SB 26 de setiembre, 1973 E. F. Helin
2129 Cosicosi 1973 SJ 27 de setiembre, 1973 P. Wild
2130 Evdokiya 1974 QH1 22 d'agostu, 1974 L. V. Zhuravleva
2131 Mayall 1975 RA 3 de setiembre, 1975 A. R. Klemola
2132 Zhukov 1975 TW3 3 d'ochobre, 1975 L. I. Chernykh
2133 Franceswright 1976 WB 20 de payares, 1976 Observatoriu de Harvard
2134 Dennispalm 1976 YB 24 d'avientu, 1976 C. T. Kowal
2135 Aristaeus 1977 HA 17 d'abril, 1977 S. J. Bus, E. F. Helin
2136 Jugta 1933 OC 24 de xunetu, 1933 K. Reinmuth
2137 Priscilla 1936 QZ 24 d'agostu, 1936 K. Reinmuth
2138 Swissair 1968 HB 17 d'abril, 1968 P. Wild
2139 Makharadze 1970 MC 30 de xunu, 1970 T. M. Smirnova
2140 Kemerovo 1970 PE 3 d'agostu, 1970 T. M. Smirnova
2141 Simferopol 1970 QC1 30 d'agostu, 1970 T. M. Smirnova
2142 Landau 1972 GA 3 d'abril, 1972 L. I. Chernykh
2143 Jimarnold 1973 SA 26 de setiembre, 1973 E. F. Helin
2144 Marietta 1975 BC1 18 de xineru, 1975 L. I. Chernykh
2145 Blaauw 1976 UF 24 d'ochobre, 1976 R. M. West
2146 Stentor 1976 UQ 24 d'ochobre, 1976 R. M. West
2147 Kharadze 1976 US 25 d'ochobre, 1976 R. M. West
2148 Epeios 1976 UW 24 d'ochobre, 1976 R. M. West
2149 Schwambraniya 1977 FX 22 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
2150 Nyctimene 1977 TA 13 d'ochobre, 1977 W. L. Sebok
2151 Hadwiger 1977 VX 3 de payares, 1977 P. Wild
2152 Hannibal 1978 WK 19 de payares, 1978 P. Wild
2153 Akiyama 1978 XD 1 d'avientu, 1978 Observatoriu de Harvard
2154 Underhill 2015 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2155 Wodan 6542 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2156 Kate A917 SH 23 de setiembre, 1917 S. Beljavskij
2157 Ashbrook A924 EF 7 de marzu, 1924 K. Reinmuth
2158 Tietjen 1933 OS 24 de xunetu, 1933 K. Reinmuth
2159 Kukkamäki 1941 UX 16 d'ochobre, 1941 L. Oterma
2160 Spitzer 1956 RL 7 de setiembre, 1956 Universidá d'Indiana
2161 Grissom 1963 UD 17 d'ochobre, 1963 Universitat d'Indiana
2162 Anhui 1966 BE 30 de xineru, 1966 Observatoriu Purple Mountain
2163 Korczak 1971 SP1 16 de setiembre, 1971 Observatoriu Astrofísicu de Crimea
2164 Lyalya 1972 RM2 11 de setiembre, 1972 N. S. Chernykh
2165 Young 1956 RJ 7 de setiembre, 1956 Universidá d'Indiana
2166 Handahl 1936 QB 13 d'agostu, 1936 G. N. Neujmin
2167 Erin 1971 LA 1 de xunu, 1971 Perth Observatory
2168 Swope 1955 RF1 14 de setiembre, 1955 Universidá d'Indiana
2169 Taiwan 1964 VP1 9 de payares, 1964 Observatoriu Purple Mountain
2170 Byelorussia 1971 SZ 16 de setiembre, 1971 Observatoriu Astrofísicu de Crimea
2171 Kiev 1973 QD1 28 d'agostu, 1973 T. M. Smirnova
2172 Plavsk 1973 QA2 31 d'agostu, 1973 T. M. Smirnova
2173 Maresjev 1974 QG1 22 d'agostu, 1974 L. V. Zhuravleva
2174 Asmodeus 1975 TA 8 d'ochobre, 1975 S. J. Bus, J. Huchra
2175 Andrea Doria 1977 TY 12 d'ochobre, 1977 P. Wild
2176 Donar 2529 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2177 Oliver 6551 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2178 Kazakhstania 1972 RA2 11 de setiembre, 1972 N. S. Chernykh
2179 Platzeck 1965 MA 28 de xunu, 1965 A. R. Klemola
2180 Marjaleena 1940 RJ 8 de setiembre, 1940 H. Alikoski
2181 Fogelin 1942 YA 28 d'avientu, 1942 K. Reinmuth
2182 Semirot 1953 FH1 21 de marzu, 1953 Universidá d'Indiana
2183 Neufang 1959 OB 26 de xunetu, 1959 C. Hoffmeister
2184 Fujian 1964 TV2 9 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
2185 Guangdong 1965 WO 20 de payares, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2186 Keldysh 1973 SQ4 27 de setiembre, 1973 L. I. Chernykh
2187 La Silla 1976 UH 24 d'ochobre, 1976 R. M. West
2188 Orlenok 1976 UL4 28 d'ochobre, 1976 L. V. Zhuravleva
2189 Zaragoza 1975 QK 30 d'agostu, 1975 Felix Aguilar Observatory
2190 Coubertin 1976 GV3 2 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2191 Uppsala 1977 PA1 6 d'agostu, 1977 C.-I. Lagerkvist
2192 Pyatigoriya 1972 HP 18 d'abril, 1972 T. M. Smirnova
2193 Jackson 1926 KB 18 de mayu, 1926 H. E. Wood
2194 Arpola 1940 GE 3 d'abril, 1940 Y. Väisälä
2195 Tengström 1941 SP1 27 de setiembre, 1941 L. Oterma
2196 Ellicott 1965 BC 29 de xineru, 1965 Universidá d'Indiana
2197 Shanghai 1965 YN 30 d'avientu, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2198 Ceplecha 1975 VF 7 de payares, 1975 Observatoriu de Harvard
2199 Kleť 1978 LA 6 de xunu, 1978 A. Mrkos
2200 Pasadena 6090 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2201–2300 editar
2201 Oljato 1947 XC 12 d'avientu, 1947 H. L. Giclas
2202 Pele 1972 RA 7 de setiembre, 1972 A. R. Klemola
2203 van Rhijn 1935 SQ1 28 de setiembre, 1935 H. van Gent
2204 Lyyli 1943 EQ 3 de marzu, 1943 Y. Väisälä
2205 Glinka 1973 SU4 27 de setiembre, 1973 L. I. Chernykh
2206 Gabrova 1976 GR3 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2207 Antenor 1977 QH1 19 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2208 Pushkin 1977 QL3 22 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2209 Tianjin 1978 US1 28 d'ochobre, 1978 Observatoriu Purple Mountain
2210 Lois 9597 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2211 Hanuman 1951 WO2 26 de payares, 1951 L. E. Cunningham
2212 Hephaistos 1978 SB 27 de setiembre, 1978 L. I. Chernykh
2213 Meeus 1935 SO1 24 de setiembre, 1935 E. Delporte
2214 Carol 1953 GF 7 d'abril, 1953 K. Reinmuth
2215 Sichuan 1964 VX2 12 de payares, 1964 Observatoriu Purple Mountain
2216 Kerch 1971 LF 12 de xunu, 1971 T. M. Smirnova
2217 Eltigen 1971 SK2 26 de setiembre, 1971 T. M. Smirnova
2218 Wotho 1975 AK 10 de xineru, 1975 P. Wild
2219 Mannucci 1975 LU 13 de xunu, 1975 Observatoriu Félix Aguilar
2220 Hicks 1975 VB 4 de payares, 1975 E. F. Helin
2221 Chilton 1976 QC 25 d'agostu, 1976 Observatoriu de Harvard
2222 Lermontov 1977 ST1 19 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
2223 Sarpedon 1977 TL3 4 d'ochobre, 1977 Observatoriu Purple Mountain
2224 Tucson 2528 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2225 Serkowski 6546 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2226 Cunitza 1936 QC1 26 d'agostu, 1936 A. Bohrmann
2227 Otto Struve 1955 RX 13 de setiembre, 1955 Universidá d'Indiana
2228 Soyuz-Apollo 1977 OH 19 de xunetu, 1977 N. S. Chernykh
2229 Mezzarco 1977 RO 7 de setiembre, 1977 P. Wild
2230 Yunnan 1978 UT1 29 d'ochobre, 1978 Observatoriu Purple Mountain
2231 Durrell 1941 SG 21 de setiembre, 1941 S. J. Arend
2232 Altaj 1969 RD2 15 de setiembre, 1969 B. A. Burnasheva
2233 Kuznetsov 1972 XE1 3 d'avientu, 1972 L. V. Zhuravleva
2234 Schmadel 1977 HD 27 d'abril, 1977 H.-E. Schuster
2235 Vittore A924 GA 5 d'abril, 1924 K. Reinmuth
2236 Austrasia 1933 FX 23 de marzu, 1933 K. Reinmuth
2237 Melnikov 1938 TB 2 d'ochobre, 1938 G. N. Neujmin
2238 Steshenko 1972 RQ1 11 de setiembre, 1972 N. S. Chernykh
2239 Paracelsus 1978 RC 13 de setiembre, 1978 P. Wild
2240 Tsai 1978 YA 30 d'avientu, 1978 Observatoriu de Harvard
2241 Alcathous 1979 WM 22 de payares, 1979 C. T. Kowal
2242 Balaton 1936 TG 13 d'ochobre, 1936 G. Kulin
2243 Lönnrot 1941 SA1 25 de setiembre, 1941 Y. Väisälä
2244 Tesla 1952 UW1 22 d'ochobre, 1952 M. B. Protitch
2245 Hekatostos 1968 BC 24 de xineru, 1968 L. I. Chernykh
2246 Bowell 1979 XH 14 d'avientu, 1979 E. Bowell
2247 Hiroshima 6512 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2248 Kanda 1933 DE 27 de febreru, 1933 K. Reinmuth
2249 Yamamoto 1942 GA 6 d'abril, 1942 K. Reinmuth
2250 Stalingrad 1972 HN 18 d'abril, 1972 T. M. Smirnova
2251 Tikhov 1977 SU1 19 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
2252 CERGA 1978 VT 1 de payares, 1978 K. Tomita
2253 Espinette 1932 PB 30 de xunetu, 1932 G. van Biesbroeck
2254 Requiem 1977 QJ1 19 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2255 Qinghai 1977 VK1 3 de payares, 1977 Observatoriu Purple Mountain
2256 Wiśniewski 4519 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2257 Kaarina 1939 QB 18 d'agostu, 1939 H. Alikoski
2258 Viipuri 1939 TA 7 d'ochobre, 1939 Y. Väisälä
2259 Sofievka 1971 OG 19 de xunetu, 1971 B. A. Burnasheva
2260 Neoptolemus 1975 WM1 26 de payares, 1975 Observatoriu Purple Mountain
2261 Keeler 1977 HC 20 d'abril, 1977 A. R. Klemola
2262 Mitidika 1978 RB 10 de setiembre, 1978 P. Wild
2263 Shaanxi 1978 UW1 30 d'ochobre, 1978 Observatoriu Purple Mountain
2264 Sabrina 1979 YK 16 d'avientu, 1979 E. Bowell
2265 Verbaandert 1950 DB 17 de febreru, 1950 S. J. Arend
2266 Tchaikovsky 1974 VK 12 de payares, 1974 L. I. Chernykh
2267 Agassiz 1977 RF 9 de setiembre, 1977 Observatoriu de Harvard
2268 Szmytowna 1942 VW 6 de payares, 1942 L. Oterma
2269 Efremiana 1976 JA2 2 de mayu, 1976 N. S. Chernykh
2270 Yazhi 1980 ED 14 de marzu, 1980 E. Bowell
2271 Kiso 1976 UV5 22 d'ochobre, 1976 H. Kosai, K. Hurukawa
2272 Montezuma 1972 FA 16 de marzu, 1972 T. Gehrels
2273 Yarilo 1975 EV1 6 de marzu, 1975 L. I. Chernykh
2274 Ehrsson 1976 EA 2 de marzu, 1976 C.-I. Lagerkvist
2275 Cuitlahuac 1979 MH 16 de xunu, 1979 H.-E. Schuster
2276 Warck 1933 QA 18 d'agostu, 1933 E. Delporte
2277 Moreau 1950 DS 18 de febreru, 1950 S. J. Arend
2278 Götz 1953 GE 7 d'abril, 1953 K. Reinmuth
2279 Barto 1968 DL 25 de febreru, 1968 L. I. Chernykh
2280 Kunikov 1971 SL2 26 de setiembre, 1971 T. M. Smirnova
2281 Biela 1971 UQ1 26 d'ochobre, 1971 L. Kohoutek
2282 Andrés Bello 1974 FE 22 de marzu, 1974 C. Torres
2283 Bunke 1974 SV4 26 de setiembre, 1974 L. V. Zhuravleva
2284 San Juan 1974 TG1 10 d'ochobre, 1974 Observatoriu Félix Aguilar
2285 Ron Helin 1976 QB 27 d'agostu, 1976 S. J. Bus
2286 Fesenkov 1977 NH 14 de xunetu, 1977 N. S. Chernykh
2287 Kalmykia 1977 QK3 22 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2288 Karolinum 1979 UZ 19 d'ochobre, 1979 Ladislav Brožek
2289 McMillan 6567 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2290 Helffrich 1932 CD1 14 de febreru, 1932 K. Reinmuth
2291 Kevo 1941 FS 19 de marzu, 1941 L. Oterma
2292 Seili 1942 RM 7 de setiembre, 1942 Y. Väisälä
2293 Guernica 1977 EH1 13 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
2294 Andronikov 1977 PL1 14 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2295 Matusovskij 1977 QD1 19 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2296 Kugultinov 1975 BA1 18 de xineru, 1975 L. I. Chernykh
2297 Daghestan 1978 RE 1 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2298 Cindijon A915 TA 2 d'ochobre, 1915 M. F. Wolf
2299 Hanko 1941 SZ 25 de setiembre, 1941 Y. Väisälä
2300 Stebbins 1953 TG2 10 d'ochobre, 1953 Universidá d'Indiana
2301–2400 editar
2301 Whitford 1965 WJ 20 de payares, 1965 Universidá d'Indiana
2302 Florya 1972 TL2 2 d'ochobre, 1972 N. E. Kurochkin
2303 Retsina 1979 FK 24 de marzu, 1979 P. Wild
2304 Slavia 1979 KB 18 de mayu, 1979 A. Mrkos
2305 King 1980 RJ1 12 de setiembre, 1980 Observatoriu de Harvard
2306 Bauschinger 1939 PM 15 d'agostu, 1939 K. Reinmuth
2307 Garuda 1957 HJ 18 d'abril, 1957 Observatoriu La Plata
2308 Schilt 1967 JM 6 de mayu, 1967 C. U. Cesco, A. R. Klemola
2309 Mr. Spock 1971 QX1 16 d'agostu, 1971 J. Gibson
2310 Olshaniya 1974 SU4 26 de setiembre, 1974 L. V. Zhuravleva
2311 El Leoncito 1974 TA1 10 d'ochobre, 1974 Observatoriu Félix Aguilar
2312 Duboshin 1976 GU2 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2313 Aruna 1976 TA 15 d'ochobre, 1976 H. L. Giclas
2314 Field 1977 VD 12 de payares, 1977 Observatoriu de Harvard
2315 Czechoslovakia 1980 DZ 19 de febreru, 1980 Z. Vávrová
2316 Jo-Ann 1980 RH 2 de setiembre, 1980 E. Bowell
2317 Galya 2524 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2318 Lubarsky 6521 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2319 Aristides 7631 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2320 Blarney 1979 QJ 29 d'agostu, 1979 P. Wild
2321 Lužnice 1980 DB1 19 de febreru, 1980 Z. Vávrová
2322 Kitt Peak 1954 UQ2 28 d'ochobre, 1954 Universidá d'Indiana
2323 Zverev 1976 SF2 24 de setiembre, 1976 N. S. Chernykh
2324 Janice 1978 VS4 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
2325 Chernykh 1979 SP 25 de setiembre, 1979 A. Mrkos
2326 Tololo 1965 QC 29 d'agostu, 1965 Universidá d'Indiana
2327 Gershberg 1969 TQ4 13 d'ochobre, 1969 B. A. Burnasheva
2328 Robeson 1972 HW 19 d'abril, 1972 T. M. Smirnova
2329 Orthos 1976 WA 19 de payares, 1976 H.-E. Schuster
2330 Ontake 1977 DS3 18 de febreru, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
2331 Parvulesco 1936 EA 12 de marzu, 1936 E. Delporte
2332 Kalm 1940 GH 4 d'abril, 1940 L. Oterma
2333 Porthan 1943 EP 3 de marzu, 1943 Y. Väisälä
2334 Cuffey 1962 HD 27 d'abril, 1962 Universidá d'Indiana
2335 James 1974 UB 17 d'ochobre, 1974 E. F. Helin
2336 Xinjiang 1975 WL1 26 de payares, 1975 Observatoriu Purple Mountain
2337 Boubín 1976 UH1 22 d'ochobre, 1976 P. Wild
2338 Bokhan 1977 QA3 22 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2339 Anacreon 2509 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2340 Hathor 1976 UA 22 d'ochobre, 1976 C. T. Kowal
2341 Aoluta 1976 YU1 16 d'avientu, 1976 L. I. Chernykh
2342 Lebedev 1968 UQ 22 d'ochobre, 1968 T. M. Smirnova
2343 Siding Spring 1979 MD4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
2344 Xizang 1979 SC1 27 de setiembre, 1979 Observatoriu Purple Mountain
2345 Fučik 1974 OS 25 de xunetu, 1974 T. M. Smirnova
2346 Lilio 1934 CB 5 de febreru, 1934 K. Reinmuth
2347 Vinata 1936 TK 7 d'ochobre, 1936 H. L. Giclas
2348 Michkovitch 1939 AA 10 de xineru, 1939 M. B. Protitch
2349 Kurchenko 1970 OG 30 de xunetu, 1970 T. M. Smirnova
2350 von Lüde 1938 CG 6 de febreru, 1938 A. Bohrmann
2351 O'Higgins 1964 VD 3 de payares, 1964 Universidá d'Indiana
2352 Kurchatov 1969 RY 10 de setiembre, 1969 L. I. Chernykh
2353 Alva 1975 UD 27 d'ochobre, 1975 P. Wild
2354 Lavrov 1978 PZ3 9 d'agostu, 1978 L. I. Chernykh, N. S. Chernykh
2355 Nei Monggol 1978 UV1 30 d'ochobre, 1978 Observatoriu Purple Mountain
2356 Hirons 1979 UJ 17 d'ochobre, 1979 E. Bowell
2357 Phereclos 1981 AC 1 de xineru, 1981 E. Bowell
2358 Bahner 1929 RE 2 de setiembre, 1929 K. Reinmuth
2359 Debehogne 1931 TV 5 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
2360 Volgo-Don 1975 VD3 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
2361 Gogol 1976 GQ1 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2362 Mark Twain 1976 SH2 24 de setiembre, 1976 N. S. Chernykh
2363 Cebriones 1977 TJ3 4 d'ochobre, 1977 Observatoriu Purple Mountain
2364 Seillier 1978 GD 14 d'abril, 1978 H. Debehogne
2365 Interkosmos 1980 YQ 30 d'avientu, 1980 Z. Vávrová
2366 Aaryn 1981 AC1 10 de xineru, 1981 N. G. Thomas
2367 Praha 1981 AK1 8 de xineru, 1981 A. Mrkos
2368 Beltrovata 1977 RA 4 de setiembre, 1977 P. Wild
2369 Chekhov 1976 GC8 4 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2370 van Altena 1965 LA 10 de xunu, 1965 A. R. Klemola
2371 Dimitrov 1975 VR3 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
2372 Proskurin 1977 RA8 13 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
2373 Immo 1929 PC 4 d'agostu, 1929 M. F. Wolf
2374 Vladvysotskij 1974 QE1 22 d'agostu, 1974 L. V. Zhuravleva
2375 Radek 1975 AA 8 de xineru, 1975 L. Kohoutek
2376 Martynov 1977 QG3 22 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2377 Shcheglov 1978 QT1 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2378 Pannekoek 1935 CY 13 de febreru, 1935 H. van Gent
2379 Heiskanen 1941 ST 21 de setiembre, 1941 Y. Väisälä
2380 Heilongjiang 1965 SN 18 de setiembre, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2381 Landi 1976 AF 3 de xineru, 1976 Observatoriu Félix Aguilar
2382 Nonie 1977 GA 13 d'abril, 1977 Observatoriu de Perth
2383 Bradley 1981 GN 5 d'abril, 1981 E. Bowell
2384 Schulhof 1943 EC1 2 de marzu, 1943 M. Laugier
2385 Mustel 1969 VW 11 de payares, 1969 L. I. Chernykh
2386 Nikonov 1974 SN1 19 de setiembre, 1974 L. I. Chernykh
2387 Xi'an 1975 FX 17 de marzu, 1975 Observatoriu Purple Mountain
2388 Gase 1977 EA2 13 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
2389 Dibaj 1977 QC1 19 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2390 Nežárka 1980 PA1 14 d'agostu, 1980 Z. Vávrová
2391 Tomita 1957 AA 9 de xineru, 1957 K. Reinmuth
2392 Jonathan Murray 1979 MN1 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
2393 Suzuki 1955 WB 17 de payares, 1955 M. Laugier
2394 Nadeev 1973 SZ2 22 de setiembre, 1973 N. S. Chernykh
2395 Aho 1977 FA 17 de marzu, 1977 Observatoriu de Harvard
2396 Kochi 1981 CB 9 de febreru, 1981 T. Seki
2397 Lappajärvi 1938 DV 22 de febreru, 1938 Y. Väisälä
2398 Jilin 1965 UD2 24 d'ochobre, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2399 Terradas 1971 MA 17 de xunu, 1971 C. U. Cesco
2400 Derevskaya 1972 KJ 17 de mayu, 1972 T. M. Smirnova
2401–2500 editar
2401 Aehlita 1975 VM2 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
2402 Satpaev 1979 OR13 31 de xunetu, 1979 N. S. Chernykh
2403 Šumava 1979 SQ 25 de setiembre, 1979 A. Mrkos
2404 Antarctica 1980 TE 1 d'ochobre, 1980 A. Mrkos
2405 Welch 1963 UF 18 d'ochobre, 1963 Universidá d'Indiana
2406 Orelskaya 1966 QG 20 d'agostu, 1966 Observatoriu Astrofísicu de Crimea
2407 Haug 1973 DH 27 de febreru, 1973 L. Kohoutek
2408 Astapovich 1978 QK1 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2409 Chapman 1979 UG 17 d'ochobre, 1979 E. Bowell
2410 Morrison 1981 AF 3 de xineru, 1981 E. Bowell
2411 Zellner 1981 JK 3 de mayu, 1981 E. Bowell
2412 Wil 3537 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2413 van de Hulst 6816 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2414 Vibeke 1931 UG 18 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
2415 Ganesa 1978 UJ 28 d'ochobre, 1978 H. L. Giclas
2416 Sharonov 1979 OF13 31 de xunetu, 1979 N. S. Chernykh
2417 McVittie 1964 CD 15 de febreru, 1964 Universidá d'Indiana
2418 Voskovec-Werich 1971 UV 26 d'ochobre, 1971 L. Kohoutek
2419 Moldavia 1974 SJ 19 de setiembre, 1974 L. I. Chernykh
2420 Čiurlionis 1975 TN 3 d'ochobre, 1975 N. S. Chernykh
2421 Nininger 1979 UD 17 d'ochobre, 1979 E. Bowell
2422 Perovskaya 1968 HK1 28 d'abril, 1968 T. M. Smirnova
2423 Ibarruri 1972 NC 14 de xunetu, 1972 L. V. Zhuravleva
2424 Tautenburg 1973 UT5 27 d'ochobre, 1973 F. Börngen, K. Kirsch
2425 Shenzhen 1975 FW 17 de marzu, 1975 Observatoriu Purple Mountain
2426 Simonov 1976 KV 26 de mayu, 1976 N. S. Chernykh
2427 Kobzar 1976 YQ7 20 d'avientu, 1976 N. S. Chernykh
2428 Kamenyar 1977 RZ6 11 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
2429 Schürer 1977 TZ 12 d'ochobre, 1977 P. Wild
2430 Bruce Helin 1977 VC 8 de payares, 1977 E. F. Helin, E. M. Shoemaker
2431 Skovoroda 1978 PF3 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2432 Soomana 1981 FA 30 de marzu, 1981 E. Bowell
2433 Sootiyo 1981 GJ 5 d'abril, 1981 E. Bowell
2434 Bateson 1981 KA 27 de mayu, 1981 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
2435 Horemheb 4578 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2436 Hatshepsut 6066 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2437 Amnestia 1942 RZ 14 de setiembre, 1942 M. Väisälä
2438 Oleshko 1975 VO2 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
2439 Ulugbek 1977 QX2 21 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2440 Educatio 1978 VQ4 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
2441 Hibbs 1979 MN2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
2442 Corbett 1980 TO 3 d'ochobre, 1980 Z. Vávrová
2443 Tomeileen A906 BJ 24 de xineru, 1906 M. F. Wolf
2444 Lederle 1934 CD 5 de febreru, 1934 K. Reinmuth
2445 Blazhko 1935 TC 3 d'ochobre, 1935 P. F. Shajn
2446 Lunacharsky 1971 TS2 14 d'ochobre, 1971 L. I. Chernykh
2447 Kronstadt 1973 QY1 31 d'agostu, 1973 T. M. Smirnova
2448 Sholokhov 1975 BU 18 de xineru, 1975 L. I. Chernykh
2449 Kenos 1978 GC 8 d'abril, 1978 W. Liller
2450 Ioannisiani 1978 RP 1 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2451 Dollfus 1980 RQ 2 de setiembre, 1980 E. Bowell
2452 Lyot 1981 FE 30 de marzu, 1981 E. Bowell
2453 Wabash A921 SA 30 de setiembre, 1921 K. Reinmuth
2454 Olaus Magnus 1941 SS 21 de setiembre, 1941 Y. Väisälä
2455 Somville 1950 TO4 5 d'ochobre, 1950 S. J. Arend
2456 Palamedes 1966 BA1 30 de xineru, 1966 Observatoriu Purple Mountain
2457 Rublyov 1975 TU2 3 d'ochobre, 1975 L. I. Chernykh
2458 Veniakaverin 1977 RC7 11 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
2459 Spellmann 1980 LB1 11 de xunu, 1980 C. S. Shoemaker
2460 Mitlincoln 1980 TX4 1 d'ochobre, 1980 L. G. Taff, D. E. Beatty
2461 Clavel 1981 EC1 5 de marzu, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
2462 Nehalennia 6578 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2463 Sterpin 1934 FF 10 de marzu, 1934 G. van Biesbroeck
2464 Nordenskiöld 1939 BF 19 de xineru, 1939 Y. Väisälä
2465 Wilson 1949 PK 2 d'agostu, 1949 K. Reinmuth
2466 Golson 1959 RJ 7 de setiembre, 1959 Universidá d'Indiana
2467 Kollontai 1966 PJ 14 d'agostu, 1966 L. I. Chernykh
2468 Repin 1969 TO1 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
2469 Tadjikistan 1970 HA 27 d'abril, 1970 T. M. Smirnova
2470 Agematsu 1976 UW15 22 d'ochobre, 1976 H. Kosai, K. Hurukawa
2471 Ultrajectum 6545 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2472 Bradman 1973 DG 27 de febreru, 1973 L. Kohoutek
2473 Heyerdahl 1977 RX7 12 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
2474 Ruby 1979 PB 14 d'agostu, 1979 Z. Vávrová
2475 Semenov 1972 TF2 8 d'ochobre, 1972 L. V. Zhuravleva
2476 Andersen 1976 JF2 2 de mayu, 1976 N. S. Chernykh
2477 Biryukov 1977 PY1 14 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2478 Tokai 1981 JC 4 de mayu, 1981 T. Furuta
2479 Sodankylä 1942 CB 6 de febreru, 1942 Y. Väisälä
2480 Papanov 1976 YS1 16 d'avientu, 1976 L. I. Chernykh
2481 Bürgi 1977 UQ 18 d'ochobre, 1977 P. Wild
2482 Perkin 1980 CO 13 de febreru, 1980 Observatoriu de Harvard
2483 Guinevere 1928 QB 17 d'agostu, 1928 M. F. Wolf
2484 Parenago 1928 TK 7 d'ochobre, 1928 G. N. Neujmin
2485 Scheffler 1932 BH 29 de xineru, 1932 K. Reinmuth
2486 Metsähovi 1939 FY 22 de marzu, 1939 Y. Väisälä
2487 Juhani 1940 RL 8 de setiembre, 1940 H. Alikoski
2488 Bryan 1952 UT 23 d'ochobre, 1952 Universidá d'Indiana
2489 Suvorov 1975 NY 11 de xunetu, 1975 L. I. Chernykh
2490 Bussolini 1976 AG 3 de xineru, 1976 Observatoriu Félix Aguilar
2491 Tvashtri 1977 CB 15 de febreru, 1977 W. L. Sebok
2492 Kutuzov 1977 NT 14 de xunetu, 1977 N. S. Chernykh
2493 Elmer 1978 XC 1 d'avientu, 1978 Observatoriu de Harvard
2494 Inge 1981 LF 4 de xunu, 1981 E. Bowell
2495 Noviomagum 7071 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2496 Fernandus 1953 TC1 8 d'ochobre, 1953 Universidá d'Indiana
2497 Kulikovskij 1977 PZ1 14 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2498 Tsesevich 1977 QM3 23 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2499 Brunk 1978 VJ7 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
2500 Alascattalo 1926 GC 2 d'abril, 1926 K. Reinmuth
2501–2600 editar
2501 Lohja 1942 GD 14 d'abril, 1942 L. Oterma
2502 Nummela 1943 EO 3 de marzu, 1943 Y. Väisälä
2503 Liaoning 1965 UB1 16 d'ochobre, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2504 Gaviola 1967 JO 6 de mayu, 1967 C. U. Cesco, A. R. Klemola
2505 Hebei 1975 UJ 31 d'ochobre, 1975 Observatoriu Purple Mountain
2506 Pirogov 1976 QG1 26 d'agostu, 1976 N. S. Chernykh
2507 Bobone 1976 WB1 18 de payares, 1976 Observatoriu Félix Aguilar
2508 Alupka 1977 ET1 13 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
2509 Chukotka 1977 NG 14 de xunetu, 1977 N. S. Chernykh
2510 Shandong 1979 TH 10 d'ochobre, 1979 Observatoriu Purple Mountain
2511 Patterson 1980 LM 11 de xunu, 1980 C. S. Shoemaker
2512 Tavastia 1940 GG 3 d'abril, 1940 Y. Väisälä
2513 Baetslé 1950 SH 19 de setiembre, 1950 S. J. Arend
2514 Taiyuan 1964 TA1 8 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
2515 Gansu 1964 TX1 9 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
2516 Roman 1964 VY 6 de payares, 1964 Universidá d'Indiana
2517 Orma 1968 SB 28 de setiembre, 1968 P. Wild
2518 Rutllant 1974 FG 22 de marzu, 1974 C. Torres
2519 Annagerman 1975 VD2 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
2520 Novorossijsk 1976 QF1 26 d'agostu, 1976 N. S. Chernykh
2521 Heidi 1979 DK 28 de febreru, 1979 P. Wild
2522 Triglav 1980 PP 6 d'agostu, 1980 Z. Vávrová
2523 Ryba 1980 PV 6 d'agostu, 1980 Z. Vávrová
2524 Budovicium 1981 QB1 28 d'agostu, 1981 Z. Vávrová
2525 O'Steen 1981 VG 2 de payares, 1981 B. A. Skiff
2526 Alisary 1979 KX 19 de mayu, 1979 R. M. West
2527 Gregory 1981 RE 3 de setiembre, 1981 N. G. Thomas
2528 Mohler 1953 TF1 8 d'ochobre, 1953 Universidá d'Indiana
2529 Rockwell Kent 1977 QL2 21 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2530 Shipka 1978 NC3 9 de xunetu, 1978 L. I. Chernykh
2531 Cambridge 1980 LD 11 de xunu, 1980 E. Bowell
2532 Sutton 1980 TU5 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker
2533 Fechtig A905 VA 3 de payares, 1905 M. F. Wolf
2534 Houzeau 1931 VD 2 de payares, 1931 E. Delporte
2535 Hämeenlinna 1939 DH 17 de febreru, 1939 Y. Väisälä
2536 Kozyrev 1939 PJ 15 d'agostu, 1939 G. N. Neujmin
2537 Gilmore 1951 RL 4 de setiembre, 1951 K. Reinmuth
2538 Vanderlinden 1954 UD 30 d'ochobre, 1954 S. J. Arend
2539 Ningxia 1964 TS2 8 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
2540 Blok 1971 TH2 13 d'ochobre, 1971 L. I. Chernykh
2541 Edebono 1973 DE 27 de febreru, 1973 L. Kohoutek
2542 Calpurnia 1980 CF 11 de febreru, 1980 E. Bowell
2543 Machado 1980 LJ 1 de xunu, 1980 H. Debehogne
2544 Gubarev 1980 PS 6 d'agostu, 1980 Z. Vávrová
2545 Verbiest 1933 BB 26 de xineru, 1933 E. Delporte
2546 Libitina 1950 FC 23 de marzu, 1950 E. L. Johnson
2547 Hubei 1964 TC2 9 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
2548 Leloir 1975 DA 16 de febreru, 1975 Observatoriu Félix Aguilar
2549 Baker 1976 UB 23 d'ochobre, 1976 Observatoriu de Harvard
2550 Houssay 1976 UP20 21 d'ochobre, 1976 Observatoriu Félix Aguilar
2551 Decabrina 1976 YX1 16 d'avientu, 1976 L. I. Chernykh
2552 Remek 1978 SP 24 de setiembre, 1978 A. Mrkos
2553 Viljev 1979 FS2 29 de marzu, 1979 N. S. Chernykh
2554 Skiff 1980 OB 17 de xunetu, 1980 E. Bowell
2555 Thomas 1980 OC 17 de xunetu, 1980 E. Bowell
2556 Louise 1981 CS 8 de febreru, 1981 N. G. Thomas
2557 Putnam 1981 SL1 26 de setiembre, 1981 B. A. Skiff, N. G. Thomas
2558 Viv 1981 SP1 26 de setiembre, 1981 N. G. Thomas
2559 Svoboda 1981 UH 23 d'ochobre, 1981 A. Mrkos
2560 Siegma 1932 CW 14 de febreru, 1932 K. Reinmuth
2561 Margolin 1969 TK2 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
2562 Chaliapin 1973 FF1 27 de marzu, 1973 L. V. Zhuravleva
2563 Boyarchuk 1977 FZ 22 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
2564 Kayala 1977 QX 19 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2565 Grögler 1977 TB1 12 d'ochobre, 1977 P. Wild
2566 Kirghizia 1979 FR2 29 de marzu, 1979 N. S. Chernykh
2567 Elba 1979 KA 19 de mayu, 1979 O. Pizarro, G. Pizarro
2568 Maksutov 1980 GH 13 d'abril, 1980 Z. Vávrová
2569 Madeline 1980 MA 18 de xunu, 1980 E. Bowell
2570 Porphyro 1980 PG 6 d'agostu, 1980 E. Bowell
2571 Geisei 1981 UC 23 d'ochobre, 1981 T. Seki
2572 Annschnell 1950 DL 17 de febreru, 1950 K. Reinmuth
2573 Hannu Olavi 1953 EN 10 de marzu, 1953 H. Alikoski
2574 Ladoga 1968 UP 22 d'ochobre, 1968 T. M. Smirnova
2575 Bulgaria 1970 PL 4 d'agostu, 1970 T. M. Smirnova
2576 Yesenin 1974 QL 17 d'agostu, 1974 L. V. Zhuravleva
2577 Litva 1975 EE3 12 de marzu, 1975 N. S. Chernykh
2578 Saint-Exupéry 1975 VW3 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
2579 Spartacus 1977 PA2 14 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2580 Smilevskia 1977 QP4 18 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2581 Radegast 1980 VX 11 de payares, 1980 Z. Vávrová
2582 Harimaya-Bashi 1981 SA 26 de setiembre, 1981 T. Seki
2583 Fatyanov 1975 XA3 3 d'avientu, 1975 T. M. Smirnova
2584 Turkmenia 1979 FG2 23 de marzu, 1979 N. S. Chernykh
2585 Irpedina 1979 OJ15 21 de xunetu, 1979 N. S. Chernykh
2586 Matson 1980 LO 11 de xunu, 1980 C. S. Shoemaker
2587 Gardner 1980 OH 17 de xunetu, 1980 E. Bowell
2588 Flavia 1981 VQ 2 de payares, 1981 B. A. Skiff
2589 Daniel 1979 QU2 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
2590 Mourão 1980 KJ 22 de mayu, 1980 H. Debehogne
2591 Dworetsky 1949 PS 2 d'agostu, 1949 K. Reinmuth
2592 Hunan 1966 BW 30 de xineru, 1966 Observatoriu Purple Mountain
2593 Buryatia 1976 GB8 2 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2594 Acamas 1978 TB 4 d'ochobre, 1978 C. T. Kowal
2595 Gudiachvili 1979 KL 19 de mayu, 1979 R. M. West
2596 Vainu Bappu 1979 KN 19 de mayu, 1979 R. M. West
2597 Arthur 1980 PN 8 d'agostu, 1980 E. Bowell
2598 Merlin 1980 RY 7 de setiembre, 1980 E. Bowell
2599 Veselí 1980 SO 29 de setiembre, 1980 Z. Vávrová
2600 Lumme 1980 VP 9 de payares, 1980 E. Bowell
2601–2700 editar
2601 Bologna 1980 XA 8 d'avientu, 1980 Osservatorio San Vittore
2602 Moore 1982 BR 24 de xineru, 1982 E. Bowell
2603 Taylor 1982 BW1 30 de xineru, 1982 E. Bowell
2604 Marshak 1972 LD1 13 de xunu, 1972 T. M. Smirnova
2605 Sahade 1974 QA 16 d'agostu, 1974 Observatoriu Félix Aguilar
2606 Odessa 1976 GX2 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2607 Yakutia 1977 NR 14 de xunetu, 1977 N. S. Chernykh
2608 Seneca 1978 DA 17 de febreru, 1978 H.-E. Schuster
2609 Kiril-Metodi 1978 PB4 9 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh, L. I. Chernykh
2610 Tuva 1978 RO1 5 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2611 Boyce 1978 VQ5 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
2612 Kathryn 1979 DE 28 de febreru, 1979 N. G. Thomas
2613 Plzeň 1979 QE 30 d'agostu, 1979 Ladislav Brožek
2614 Torrence 1980 LP 11 de xunu, 1980 C. S. Shoemaker
2615 Saito 1951 RJ 4 de setiembre, 1951 K. Reinmuth
2616 Lesya 1970 QV 28 d'agostu, 1970 T. M. Smirnova
2617 Jiangxi 1975 WO1 26 de payares, 1975 Observatoriu Purple Mountain
2618 Coonabarabran 1979 MX2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
2619 Skalnaté Pleso 1979 MZ3 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
2620 Santana 1980 TN 3 d'ochobre, 1980 Z. Vávrová
2621 Goto 1981 CA 9 de febreru, 1981 T. Seki
2622 Bolzano 1981 CM 9 de febreru, 1981 Ladislav Brožek
2623 Zech A919 SA 22 de setiembre, 1919 K. Reinmuth
2624 Samitchell 1962 RE 7 de setiembre, 1962 Universidá d'Indiana
2625 Jack London 1976 JQ2 2 de mayu, 1976 N. S. Chernykh
2626 Belnika 1978 PP2 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2627 Churyumov 1978 PP3 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2628 Kopal 1979 MS8 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
2629 Rudra 1980 RB1 13 de setiembre, 1980 C. T. Kowal
2630 Hermod 1980 TF3 14 d'ochobre, 1980 Haute Provence
2631 Zhejiang 1980 TY5 7 d'ochobre, 1980 Observatoriu Purple Mountain
2632 Guizhou 1980 VJ1 6 de payares, 1980 Observatoriu Purple Mountain
2633 Bishop 1981 WR1 24 de payares, 1981 E. Bowell
2634 James Bradley 1982 DL 21 de febreru, 1982 E. Bowell
2635 Huggins 1982 DS 21 de febreru, 1982 E. Bowell
2636 Lassell 1982 DZ 20 de febreru, 1982 E. Bowell
2637 Bobrovnikoff A919 SB 22 de setiembre, 1919 K. Reinmuth
2638 Gadolin 1939 SG 19 de setiembre, 1939 Y. Väisälä
2639 Planman 1940 GN 9 d'abril, 1940 Y. Väisälä
2640 Hällström 1941 FN 18 de marzu, 1941 L. Oterma
2641 Lipschutz 1949 GJ 4 d'abril, 1949 Universidá d'Indiana
2642 Vésale 1961 RA 14 de setiembre, 1961 S. J. Arend
2643 Bernhard 1973 SD 19 de setiembre, 1973 T. Gehrels
2644 Victor Jara 1973 SO2 22 de setiembre, 1973 N. S. Chernykh
2645 Daphne Plane 1976 QD 30 d'agostu, 1976 E. F. Helin
2646 Abetti 1977 EC1 13 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
2647 Sova 1980 SP 29 de setiembre, 1980 Z. Vávrová
2648 Owa 1980 VJ 8 de payares, 1980 E. Bowell
2649 Oongaq 1980 WA 29 de payares, 1980 E. Bowell
2650 Elinor 1931 EG 14 de marzu, 1931 M. F. Wolf
2651 Karen 1949 QD 28 d'agostu, 1949 E. L. Johnson
2652 Yabuuti 1953 GM 7 d'abril, 1953 K. Reinmuth
2653 Principia 1964 VP 4 de payares, 1964 Universidá d'Indiana
2654 Ristenpart 1968 OG 18 de xunetu, 1968 C. Torres, S. Cofre
2655 Guangxi 1974 XX 14 d'avientu, 1974 Observatoriu Purple Mountain
2656 Evenkia 1979 HD5 25 d'abril, 1979 N. S. Chernykh
2657 Bashkiria 1979 SB7 23 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
2658 Gingerich 1980 CK 13 de febreru, 1980 Observatoriu de Harvard
2659 Millis 1981 JX 5 de mayu, 1981 E. Bowell
2660 Wasserman 1982 FG 21 de marzu, 1982 E. Bowell
2661 Bydžovský 1982 FC1 23 de marzu, 1982 Z. Vávrová
2662 Kandinsky 4021 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2663 Miltiades 6561 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2664 Everhart 1934 RR 7 de setiembre, 1934 K. Reinmuth
2665 Schrutka 1938 DW1 24 de febreru, 1938 A. Bohrmann
2666 Gramme 1951 TA 8 d'ochobre, 1951 S. J. Arend
2667 Oikawa 1967 UO 30 d'ochobre, 1967 L. Kohoutek
2668 Tataria 1976 QV 26 d'agostu, 1976 N. S. Chernykh
2669 Shostakovich 1976 YQ2 16 d'avientu, 1976 L. I. Chernykh
2670 Chuvashia 1977 PW1 14 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2671 Abkhazia 1977 QR2 21 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2672 Písek 1979 KC 31 de mayu, 1979 J. Květoň
2673 Lossignol 1980 KN 22 de mayu, 1980 H. Debehogne
2674 Pandarus 1982 BC3 27 de xineru, 1982 Oak Ridge Observatory
2675 Tolkien 1982 GB 14 d'abril, 1982 M. Watt
2676 Aarhus 1933 QV 25 d'agostu, 1933 K. Reinmuth
2677 Joan 1935 FF 25 de marzu, 1935 M. Laugier
2678 Aavasaksa 1938 DF1 24 de febreru, 1938 Y. Väisälä
2679 Kittisvaara 1939 TG 7 d'ochobre, 1939 Y. Väisälä
2680 Mateo 1975 NF 1 de xunetu, 1975 Observatoriu Félix Aguilar
2681 Ostrovskij 1975 VF2 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
2682 Soromundi 1979 MF4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
2683 Brian 1981 AD1 10 de xineru, 1981 N. G. Thomas
2684 Douglas 1981 AH1 3 de xineru, 1981 N. G. Thomas
2685 Masursky 1981 JN 3 de mayu, 1981 E. Bowell
2686 Linda Susan 1981 JW1 5 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker
2687 Tortali 1982 HG 18 d'abril, 1982 M. Watt
2688 Halley 1982 HG1 25 d'abril, 1982 E. Bowell
2689 Bruxelles 1935 CF 3 de febreru, 1935 S. J. Arend
2690 Ristiina 1938 DG1 24 de febreru, 1938 Y. Väisälä
2691 Sersic 1974 KB 18 de mayu, 1974 Observatoriu Félix Aguilar
2692 Chkalov 1976 YT3 16 d'avientu, 1976 L. I. Chernykh
2693 Yan'an 1977 VM1 3 de payares, 1977 Observatoriu Purple Mountain
2694 Pino Torinese 1979 QL1 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
2695 Christabel 1979 UE 17 d'ochobre, 1979 E. Bowell
2696 Magion 1980 HB 16 d'abril, 1980 Ladislav Brožek
2697 Albina 1969 TC3 9 d'ochobre, 1969 B. A. Burnasheva
2698 Azerbajdzhan 1971 TZ 11 d'ochobre, 1971 Observatoriu Astrofísicu de Crimea
2699 Kalinin 1976 YX 16 d'avientu, 1976 L. I. Chernykh
2700 Baikonur 1976 YP7 20 d'avientu, 1976 N. S. Chernykh
2701–2800 editar
2701 Cherson 1978 RT 1 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2702 Batrakov 1978 SZ2 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
2703 Rodari 1979 FT2 29 de marzu, 1979 N. S. Chernykh
2704 Julian Loewe 1979 MR4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
2705 Wu 1980 TD4 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker
2706 Borovský 1980 VW 11 de payares, 1980 Z. Vávrová
2707 Ueferji 1981 QS3 28 d'agostu, 1981 H. Debehogne
2708 Burns 1981 WT 24 de payares, 1981 E. Bowell
2709 Sagan 1982 FH 21 de marzu, 1982 E. Bowell
2710 Veverka 1982 FQ 23 de marzu, 1982 E. Bowell
2711 Aleksandrov 1978 QB2 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2712 Keaton 1937 YD 29 d'avientu, 1937 G. Kulin
2713 Luxembourg 1938 EA 19 de febreru, 1938 E. Delporte
2714 Matti 1938 GC 5 d'abril, 1938 H. Alikoski
2715 Mielikki 1938 US 22 d'ochobre, 1938 Y. Väisälä
2716 Tuulikki 1939 TM 7 d'ochobre, 1939 Y. Väisälä
2717 Tellervo 1940 WJ 29 de payares, 1940 L. Oterma
2718 Handley 1951 OM 30 de xunetu, 1951 E. L. Johnson
2719 Suzhou 1965 SU 22 de setiembre, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2720 Pyotr Pervyj 1972 RV3 6 de setiembre, 1972 L. V. Zhuravleva
2721 Vsekhsvyatskij 1973 SP2 22 de setiembre, 1973 N. S. Chernykh
2722 Abalakin 1976 GM2 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2723 Gorshkov 1978 QL2 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2724 Orlov 1978 RZ5 13 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2725 David Bender 1978 VG3 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
2726 Kotelnikov 1979 SE9 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
2727 Paton 1979 SO9 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
2728 Yatskiv 1979 ST9 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
2729 Urumqi 1979 UA2 18 d'ochobre, 1979 Observatoriu Purple Mountain
2730 Barks 1981 QH 30 d'agostu, 1981 E. Bowell
2731 Cucula 1982 KJ 21 de mayu, 1982 P. Wild
2732 Witt 1926 FG 19 de marzu, 1926 M. F. Wolf
2733 Hamina 1938 DQ 22 de febreru, 1938 Y. Väisälä
2734 Hašek 1976 GJ3 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2735 Ellen 1977 RB 13 de setiembre, 1977 S. J. Bus, T. R. Lauer
2736 Ops 1979 OC 23 de xunetu, 1979 E. Bowell
2737 Kotka 1938 DU 22 de febreru, 1938 Y. Väisälä
2738 Viracocha 1940 EC 12 de marzu, 1940 G. Kulin
2739 Taguacipa 1952 UZ1 17 d'ochobre, 1952 J. L. Brady
2740 Tsoj 1974 SY4 26 de setiembre, 1974 L. V. Zhuravleva
2741 Valdivia 1975 XG 1 d'avientu, 1975 C. Torres, S. Barros
2742 Gibson 1981 JG3 6 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker
2743 Chengdu 1965 WR 21 de payares, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2744 Birgitta 1975 RB 4 de setiembre, 1975 C.-I. Lagerkvist
2745 San Martin 1976 SR10 25 de setiembre, 1976 Observatoriu Félix Aguilar
2746 Hissao 1979 SJ9 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
2747 Český Krumlov 1980 DW 19 de febreru, 1980 A. Mrkos
2748 Patrick Gene 1981 JF2 5 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker
2749 Walterhorn 1937 TD 11 d'ochobre, 1937 K. Reinmuth
2750 Loviisa 1940 YK 30 d'avientu, 1940 Y. Väisälä
2751 Campbell 1962 RP 7 de setiembre, 1962 Universidá d'Indiana
2752 Wu Chien-Shiung 1965 SP 20 de setiembre, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2753 Duncan 1966 DH 18 de febreru, 1966 Universidá d'Indiana
2754 Efimov 1966 PD 13 d'agostu, 1966 T. M. Smirnova
2755 Avicenna 1973 SJ4 26 de setiembre, 1973 L. I. Chernykh
2756 Dzhangar 1974 SG1 19 de setiembre, 1974 L. I. Chernykh
2757 Crisser 1977 VN 11 de payares, 1977 S. Barros
2758 Cordelia 1978 RF 1 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2759 Idomeneus 1980 GC 14 d'abril, 1980 E. Bowell
2760 Kacha 1980 TU6 8 d'ochobre, 1980 L. V. Zhuravleva
2761 Eddington 1981 AE 1 de xineru, 1981 E. Bowell
2762 Fowler 1981 AT 14 de xineru, 1981 E. Bowell
2763 Jeans 1982 OG 24 de xunetu, 1982 E. Bowell
2764 Moeller 1981 CN 8 de febreru, 1981 N. G. Thomas
2765 Dinant 1981 EY 4 de marzu, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
2766 Leeuwenhoek 1982 FE1 23 de marzu, 1982 Z. Vávrová
2767 Takenouchi 1967 UM 30 d'ochobre, 1967 L. Kohoutek
2768 Gorky 1972 RX3 6 de setiembre, 1972 L. V. Zhuravleva
2769 Mendeleev 1976 GZ2 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2770 Tsvet 1977 SM1 19 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
2771 Polzunov 1978 SP7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
2772 Dugan 1979 XE 14 d'avientu, 1979 E. Bowell
2773 Brooks 1981 JZ2 6 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker
2774 Tenojoki 1942 TJ 3 d'ochobre, 1942 L. Oterma
2775 Odishaw 1953 TX2 14 d'ochobre, 1953 Universidá d'Indiana
2776 Baikal 1976 SZ7 25 de setiembre, 1976 N. S. Chernykh
2777 Shukshin 1979 SY11 24 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
2778 Tangshan 1979 XP 14 d'avientu, 1979 Observatoriu Purple Mountain
2779 Mary 1981 CX 6 de febreru, 1981 N. G. Thomas
2780 Monnig 1981 DO2 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
2781 Kleczek 1982 QH 19 d'agostu, 1982 Z. Vávrová
2782 Leonidas 2605 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2783 Chernyshevskij 1974 RA2 14 de setiembre, 1974 N. S. Chernykh
2784 Domeyko 1975 GA 15 d'abril, 1975 C. Torres
2785 Sedov 1978 QN2 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2786 Grinevia 1978 RR5 6 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2787 Tovarishch 1978 RC6 13 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2788 Andenne 1981 EL 1 de marzu, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
2789 Foshan 1956 XA 6 d'avientu, 1956 Observatoriu Purple Mountain
2790 Needham 1965 UU1 19 d'ochobre, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2791 Paradise 1977 CA 13 de febreru, 1977 S. J. Bus
2792 PoNomearev 1977 EY1 13 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
2793 Valdaj 1977 QV 19 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2794 Kulik 1978 PS3 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2795 Lepage 1979 YM 16 d'avientu, 1979 H. Debehogne, E. R. Netto
2796 Kron 1980 EC 13 de marzu, 1980 E. Bowell
2797 Teucer 1981 LK 4 de xunu, 1981 E. Bowell
2798 Vergilius 2009 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2799 Justus 3071 P-L 25 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2800 Ovidius 4585 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2801–2900 editar
2801 Huygens 1935 SU1 28 de setiembre, 1935 H. van Gent
2802 Weisell 1939 BU 19 de xineru, 1939 Y. Väisälä
2803 Vilho 1940 WG 29 de payares, 1940 L. Oterma
2804 Yrjö 1941 HF 19 d'abril, 1941 L. Oterma
2805 Kalle 1941 UM 15 d'ochobre, 1941 L. Oterma
2806 Graz 1953 GG 7 d'abril, 1953 K. Reinmuth
2807 Karl Marx 1969 TH6 15 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
2808 Belgrano 1976 HS 23 d'abril, 1976 Observatoriu Félix Aguilar
2809 Vernadskij 1978 QW2 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2810 Lev Tolstoj 1978 RU5 13 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2811 Střemchoví 1980 JA 10 de mayu, 1980 A. Mrkos
2812 Scaltriti 1981 FN 30 de marzu, 1981 E. Bowell
2813 Zappalà 1981 WZ 24 de payares, 1981 E. Bowell
2814 Vieira 1982 FA3 18 de marzu, 1982 H. Debehogne
2815 Soma 1982 RL 15 de setiembre, 1982 E. Bowell
2816 Pien 1982 SO 22 de setiembre, 1982 E. Bowell
2817 Perec 1982 UJ 17 d'ochobre, 1982 E. Bowell
2818 Juvenalis 2580 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2819 Ensor 1933 UR 20 d'ochobre, 1933 E. Delporte
2820 Iisalmi 1942 RU 8 de setiembre, 1942 Y. Väisälä
2821 Slávka 1978 SQ 24 de setiembre, 1978 Z. Vávrová
2822 Sacajawea 1980 EG 14 de marzu, 1980 E. Bowell
2823 van der Laan 2010 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2824 Franke 1934 CZ 4 de febreru, 1934 K. Reinmuth
2825 Crosby 1938 SD1 19 de setiembre, 1938 C. Jackson
2826 Ahti 1939 UJ 18 d'ochobre, 1939 Y. Väisälä
2827 Vellamo 1942 CC 11 de febreru, 1942 L. Oterma
2828 Iku-Turso 1942 DL 18 de febreru, 1942 L. Oterma
2829 Bobhope 1948 PK 9 d'agostu, 1948 E. L. Johnson
2830 Greenwich 1980 GA 14 d'abril, 1980 E. Bowell
2831 Stevin 1930 SZ 17 de setiembre, 1930 H. van Gent
2832 Lada 1975 EC1 6 de marzu, 1975 N. S. Chernykh
2833 Radishchev 1978 PC4 9 d'agostu, 1978 L. I. Chernykh, N. S. Chernykh
2834 Christy Carol 1980 TB4 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker
2835 Ryoma 1982 WF 20 de payares, 1982 T. Seki
2836 Sobolev 1978 YQ 22 d'avientu, 1978 N. S. Chernykh
2837 Griboedov 1971 TJ2 13 d'ochobre, 1971 L. I. Chernykh
2838 Takase 1971 UM1 26 d'ochobre, 1971 L. Kohoutek
2839 Annette 1929 TP 5 d'ochobre, 1929 C. W. Tombaugh
2840 Kallavesi 1941 UP 15 d'ochobre, 1941 L. Oterma
2841 Puijo 1943 DM 26 de febreru, 1943 L. Oterma
2842 Unsöld 1950 OD 25 de xunetu, 1950 Universidá d'Indiana
2843 Yeti 1975 XQ 7 d'avientu, 1975 P. Wild
2844 Hess 1981 JP 3 de mayu, 1981 E. Bowell
2845 Franklinken 1981 OF 26 de xunetu, 1981 E. Bowell
2846 Ylppö 1942 CJ 12 de febreru, 1942 L. Oterma
2847 Parvati 1959 CC1 1 de febreru, 1959 LONEOS
2848 ASP 1959 VF 8 de payares, 1959 Universidá d'Indiana
2849 Shklovskij 1976 GN3 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2850 Mozhaiskij 1978 TM7 2 d'ochobre, 1978 L. V. Zhuravleva
2851 Harbin 1978 UQ2 30 d'ochobre, 1978 Observatoriu Purple Mountain
2852 Declercq 1981 QU2 23 d'agostu, 1981 H. Debehogne
2853 Harvill 1963 RG 14 de setiembre, 1963 Universidá d'Indiana
2854 Rawson 1964 JE 6 de mayu, 1964 D. McLeish
2855 Bastian 1931 TB2 10 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
2856 Röser 1933 GB 14 d'abril, 1933 K. Reinmuth
2857 NOT 1942 DA 17 de febreru, 1942 L. Oterma
2858 Carlosporter 1975 XB 1 d'avientu, 1975 C. Torres, S. Barros
2859 Paganini 1978 RW1 5 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2860 Pasacentennium 1978 TA 8 d'ochobre, 1978 E. F. Helin
2861 Lambrecht 1981 VL2 3 de payares, 1981 F. Börngen, K. Kirsch
2862 Vavilov 1977 JP 15 de mayu, 1977 N. S. Chernykh
2863 Ben Mayer 1981 QG2 30 d'agostu, 1981 E. Bowell
2864 Soderblom 1983 AZ 12 de xineru, 1983 B. A. Skiff
2865 Laurel 1935 OK 31 de xunetu, 1935 C. Jackson
2866 Hardy 1961 TA 7 d'ochobre, 1961 S. J. Arend
2867 Šteins 1969 VC 4 de payares, 1969 N. S. Chernykh
2868 Upupa 1972 UA 30 d'ochobre, 1972 P. Wild
2869 Nepryadva 1980 RM2 7 de setiembre, 1980 N. S. Chernykh
2870 Haupt 1981 LD 4 de xunu, 1981 E. Bowell
2871 Schober 1981 QC2 30 d'agostu, 1981 E. Bowell
2872 Gentelec 1981 RU 5 de setiembre, 1981 Observatoriu Oak Ridge
2873 Binzel 1982 FR 28 de marzu, 1982 E. Bowell
2874 Jim Young 1982 TH 13 d'ochobre, 1982 E. Bowell
2875 Lagerkvist 1983 CL 11 de febreru, 1983 E. Bowell
2876 Aeschylus 6558 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2877 Likhachev 1969 TR2 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
2878 Panacea 1980 RX 7 de setiembre, 1980 E. Bowell
2879 Shimizu 1932 CB1 14 de febreru, 1932 K. Reinmuth
2880 Nihondaira 1983 CA 8 de febreru, 1983 T. Seki
2881 Meiden 1983 AA1 12 de xineru, 1983 B. A. Skiff
2882 Tedesco 1981 OG 26 de xunetu, 1981 E. Bowell
2883 Barabashov 1978 RG6 13 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2884 Reddish 1981 ES22 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
2885 Palva 1939 TC 7 d'ochobre, 1939 Y. Väisälä
2886 Tinkaping 1965 YG 20 d'avientu, 1965 Observatoriu Purple Mountain
2887 Krinov 1977 QD5 22 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2888 Hodgson 1982 TO 13 d'ochobre, 1982 E. Bowell
2889 Brno 1981 WT1 17 de payares, 1981 A. Mrkos
2890 Vilyujsk 1978 SY7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
2891 McGetchin 1980 MD 18 de xunu, 1980 C. S. Shoemaker
2892 Filipenko 1983 AX2 13 de xineru, 1983 L. G. Karachkina
2893 Peiroos 1975 QD 30 d'agostu, 1975 Observatoriu Félix Aguilar
2894 Kakhovka 1978 SH5 27 de setiembre, 1978 L. I. Chernykh
2895 Memnon 1981 AE1 10 de xineru, 1981 N. G. Thomas
2896 Preiss 1931 RN 15 de setiembre, 1931 K. Reinmuth
2897 Ole Römer 1932 CK 5 de febreru, 1932 K. Reinmuth
2898 Neuvo 1938 DN 20 de febreru, 1938 Y. Väisälä
2899 Runrun Shaw 1964 TR2 8 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
2900 Luboš Perek 1972 AR 14 de xineru, 1972 L. Kohoutek
2901–3000 editar
2901 Bagehot 1973 DP 27 de febreru, 1973 L. Kohoutek
2902 Westerlund 1980 FN3 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
2903 Zhuhai 1981 UV9 23 d'ochobre, 1981 Observatoriu Purple Mountain
2904 Millman 1981 YB 20 d'avientu, 1981 E. Bowell
2905 Plaskett 1982 BZ2 24 de xineru, 1982 E. Bowell
2906 Caltech 1983 AE2 13 de xineru, 1983 C. S. Shoemaker
2907 Nekrasov 1975 TT2 3 d'ochobre, 1975 L. I. Chernykh
2908 Shimoyama 1981 WA 18 de payares, 1981 T. Furuta
2909 Hoshi-no-ie 1983 JA 9 de mayu, 1983 S. Sei
2910 Yoshkar-Ola 1980 TK13 11 d'ochobre, 1980 N. S. Chernykh
2911 Miahelena 1938 GJ 8 d'abril, 1938 H. Alikoski
2912 Lapalma 1942 DM 18 de febreru, 1942 L. Oterma
2913 Horta 1931 TK 12 d'ochobre, 1931 E. Delporte
2914 Glärnisch 1965 SB 19 de setiembre, 1965 P. Wild
2915 Moskvina 1977 QY2 22 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
2916 Voronveliya 1978 PW2 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2917 Sawyer Hogg 1980 RR 2 de setiembre, 1980 E. Bowell
2918 Salazar 1980 TU4 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker
2919 Dali 1981 EX18 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
2920 Automedon 1981 JR 3 de mayu, 1981 E. Bowell
2921 Sophocles 6525 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2922 Dikan'ka 1976 GY1 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
2923 Schuyler 1977 DA 22 de febreru, 1977 Observatoriu de Harvard
2924 Mitake-mura 1977 DJ2 18 de febreru, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
2925 Beatty 1978 VC5 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
2926 Caldeira 1980 KG 22 de mayu, 1980 H. Debehogne
2927 Alamosa 1981 TM 5 d'ochobre, 1981 N. G. Thomas
2928 Epstein 1976 GN8 5 d'abril, 1976 Observatoriu Félix Aguilar
2929 Harris 1982 BK1 24 de xineru, 1982 E. Bowell
2930 Euripides 6554 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2931 Mayakovsky 1969 UC 16 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
2932 Kempchinsky 1980 TK4 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker
2933 Amber 1983 HN 18 d'abril, 1983 N. G. Thomas
2934 Aristophanes 4006 P-L 25 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2935 Naerum 1976 UU 24 d'ochobre, 1976 R. M. West
2936 Nechvíle 1979 SF 17 de setiembre, 1979 A. Mrkos
2937 Gibbs 1980 LA 14 de xunu, 1980 E. Bowell
2938 Hopi 1980 LB 14 de xunu, 1980 E. Bowell
2939 Coconino 1982 DP 21 de febreru, 1982 E. Bowell
2940 Bacon 3042 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2941 Alden 1930 YV 24 d'avientu, 1930 C. W. Tombaugh
2942 Cordie 1932 BG 29 de xineru, 1932 K. Reinmuth
2943 Heinrich 1933 QU 25 d'agostu, 1933 K. Reinmuth
2944 Peyo 1935 QF 31 d'agostu, 1935 K. Reinmuth
2945 Zanstra 1935 ST1 28 de setiembre, 1935 H. van Gent
2946 Muchachos 1941 UV 15 d'ochobre, 1941 L. Oterma
2947 Kippenhahn 1955 QP1 22 d'agostu, 1955 I. van Houten-Groeneveld
2948 Amosov 1969 TD2 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
2949 Kaverznev 1970 PR 9 d'agostu, 1970 Observatoriu Astrofísicu de Crimea
2950 Rousseau 1974 VQ2 9 de payares, 1974 P. Wild
2951 Perepadin 1977 RB8 13 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
2952 Lilliputia 1979 SF2 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
2953 Vysheslavia 1979 SV11 24 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
2954 Delsemme 1982 BT1 30 de xineru, 1982 E. Bowell
2955 Newburn 1982 BX1 30 de xineru, 1982 E. Bowell
2956 Yeomans 1982 HN1 28 d'abril, 1982 E. Bowell
2957 Tatsuo 1934 CB1 5 de febreru, 1934 K. Reinmuth
2958 Arpetito 1981 DG 28 de febreru, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
2959 Scholl 1983 RE2 4 de setiembre, 1983 E. Bowell
2960 Ohtaki 1977 DK3 18 de febreru, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
2961 Katsurahama 1982 XA 7 d'avientu, 1982 T. Seki
2962 Otto 1940 YF 28 d'avientu, 1940 Y. Väisälä
2963 Chen Jiageng 1964 VM1 9 de payares, 1964 Observatoriu Purple Mountain
2964 Jaschek 1974 OA1 16 de xunetu, 1974 Observatoriu Félix Aguilar
2965 Surikov 1975 BX 18 de xineru, 1975 L. I. Chernykh
2966 Korsunia 1977 EB2 13 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
2967 Vladisvyat 1977 SS1 19 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
2968 Iliya 1978 QJ 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2969 Mikula 1978 RU1 5 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
2970 Pestalozzi 1978 UC 27 d'ochobre, 1978 P. Wild
2971 Mohr 1980 YL 30 d'avientu, 1980 A. Mrkos
2972 Niilo 1939 TB 7 d'ochobre, 1939 Y. Väisälä
2973 Paola 1951 AJ 10 de xineru, 1951 S. J. Arend
2974 Holden 1955 QK 23 d'agostu, 1955 Universidá d'Indiana
2975 Spahr 1970 AF1 8 de xineru, 1970 H. Potter, A. Lokalov
2976 Lautaro 1974 HR 22 d'abril, 1974 C. Torres
2977 Chivilikhin 1974 SP 19 de setiembre, 1974 L. I. Chernykh
2978 Roudebush 1978 SR 26 de setiembre, 1978 Observatoriu de Harvard
2979 Murmansk 1978 TB7 2 d'ochobre, 1978 L. V. Zhuravleva
2980 Cameron 1981 EU17 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
2981 Chagall 1981 EE20 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
2982 Muriel 1981 JA3 6 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker
2983 Poltava 1981 RW2 2 de setiembre, 1981 N. S. Chernykh
2984 Chaucer 1981 YD 30 d'avientu, 1981 E. Bowell
2985 Shakespeare 1983 TV1 12 d'ochobre, 1983 E. Bowell
2986 Mrinalini 2525 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2987 Sarabhai 4583 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2988 Korhonen 1943 EM 1 de marzu, 1943 L. Oterma
2989 Imago 1976 UF1 22 d'ochobre, 1976 P. Wild
2990 Trimberger 1981 EN27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
2991 Bilbo 1982 HV 21 d'abril, 1982 M. Watt
2992 Vondel 2540 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
2993 Wendy 1970 PA 4 d'agostu, 1970 Observatoriu de Perth
2994 Flynn 1975 PA 14 d'agostu, 1975 Observatoriu de Perth
2995 Taratuta 1978 QK 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
2996 Bowman 1954 RJ 5 de setiembre, 1954 Universidá d'Indiana
2997 Cabrera 1974 MJ 17 de xunu, 1974 Observatoriu Félix Aguilar
2998 Berendeya 1975 TR3 3 d'ochobre, 1975 L. I. Chernykh
2999 Dante 1981 CY 6 de febreru, 1981 N. G. Thomas
3000 Leonardo 1981 EG19 2 de marzu, 1981 S. J. Bus


Predecesor:
1001–2000
Llista d'asteroides
2001–3000
Socesor:
3001–4000