Llista d'asteroides (92001-93000)

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu

Conteníu: 92001... 92101... 92201... 92301... 92401... 92501... 92601... 92701... 92801... 92901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
92001–92100 editar
Artículu revisáu
92001 - 1999 VA145 13 de payares, 1999 Catalina CSS
92002 - 1999 VX147 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92003 - 1999 VG149 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92004 - 1999 VG151 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92005 - 1999 VH155 14 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92006 - 1999 VR155 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92007 - 1999 VS155 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92008 - 1999 VP156 12 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92009 - 1999 VM157 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92010 - 1999 VB159 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92011 - 1999 VJ159 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92012 - 1999 VT159 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92013 - 1999 VV159 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92014 - 1999 VZ159 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92015 - 1999 VK160 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92016 - 1999 VR160 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92017 - 1999 VV160 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92018 - 1999 VW162 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92019 - 1999 VH163 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92020 - 1999 VE164 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92021 - 1999 VJ164 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92022 - 1999 VU165 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92023 - 1999 VM167 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92024 - 1999 VK169 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92025 - 1999 VY171 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92026 - 1999 VW176 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92027 - 1999 VH177 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92028 - 1999 VM177 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92029 - 1999 VV177 6 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92030 - 1999 VX177 6 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92031 - 1999 VB178 6 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92032 - 1999 VE178 6 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92033 - 1999 VG179 6 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92034 - 1999 VP179 6 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92035 - 1999 VD180 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92036 - 1999 VZ180 7 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92037 - 1999 VV185 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92038 - 1999 VK186 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92039 - 1999 VJ187 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92040 - 1999 VQ192 1 de payares, 1999 Anderson Mesa LONEOS
92041 - 1999 VV194 2 de payares, 1999 Catalina CSS
92042 - 1999 VB195 3 de payares, 1999 Catalina CSS
92043 - 1999 VJ196 1 de payares, 1999 Catalina CSS
92044 - 1999 VL196 1 de payares, 1999 Catalina CSS
92045 - 1999 VO199 2 de payares, 1999 Catalina CSS
92046 - 200}} 5 de payares, 1999 Catalina CSS
92047 - 200}} 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92048 - 1999 VW202 6 de payares, 1999 Catalina CSS
92049 - 1999 VN203 8 de payares, 1999 Anderson Mesa LONEOS
92050 - 1999 VQ205 11 de payares, 1999 Catalina CSS
92051 - 1999 VM206 9 de payares, 1999 Catalina CSS
92052 - 1999 VU206 10 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92053 - 1999 VJ210 12 de payares, 1999 Anderson Mesa LONEOS
92054 - 1999 VL210 12 de payares, 1999 Anderson Mesa LONEOS
92055 - 1999 VJ213 12 de payares, 1999 Anderson Mesa LONEOS
92056 - 1999 VM213 13 de payares, 1999 Anderson Mesa LONEOS
92057 - 1999 VS215 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92058 - 1999 VW216 3 de payares, 1999 Catalina CSS
92059 - 1999 VW223 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
92060 - 1999 WY6 28 de payares, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
92061 - 1999 WA8 29 de payares, 1999 Olathe L. Robinson
92062 - 1999 WJ10 28 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92063 - 1999 WY10 29 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92064 - 1999 WA13 26 de payares, 1999 Ondřejov L. Šarounová
92065 - 1999 WC13 28 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92066 - 1999 WA14 28 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92067 - 1999 WP14 28 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92068 - 1999 WT14 28 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92069 - 1999 WV15 29 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92070 - 1999 WC18 30 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92071 - 1999 WJ18 29 de payares, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
92072 - 1999 WO20 16 de payares, 1999 Modra Modra
92073 - 1999 XA3 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92074 - 1999 XR3 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92075 - 1999 XS4 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92076 - 1999 XZ6 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92077 - 1999 XB7 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92078 - 1999 XF10 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92079 - 1999 XN10 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92080 - 1999 XX13 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92081 - 1999 XV17 3 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92082 - 1999 XE18 3 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92083 - 1999 XD20 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92084 - 1999 XD21 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92085 - 1999 XH21 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92086 - 1999 XG23 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92087 - 1999 XL23 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92088 - 1999 XW23 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92089 - 1999 XJ24 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92090 - 1999 XZ26 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92091 - 1999 XL28 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92092 - 1999 XM28 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92093 - 1999 XD29 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92094 - 1999 XN29 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92095 - 1999 XP30 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92096 - 1999 XJ33 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92097 - 1999 XX37 3 d'avientu, 1999 Kuma Kogen A. Nakamura
92098 - 1999 XS40 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92099 - 1999 XJ41 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92100 - 1999 XR43 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92101–92200 editar
Artículu revisáu
92101 - 1999 XY46 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92102 - 1999 XO47 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92103 - 1999 XX49 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92104 - 1999 XA53 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92105 - 1999 XB54 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92106 - 1999 XH55 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92107 - 1999 XH56 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92108 - 1999 XO56 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92109 - 1999 XV57 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92110 - 1999 XM62 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92111 - 1999 XU64 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92112 - 1999 XY69 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92113 - 1999 XE73 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92114 - 1999 XP73 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92115 - 1999 XD74 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92116 - 1999 XU75 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92117 - 1999 XD78 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92118 - 1999 XK81 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92119 - 1999 XW81 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92120 - 1999 XV84 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92121 - 1999 XN87 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92122 - 1999 XT96 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92123 - 1999 XR97 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92124 - 1999 XE104 7 d'avientu, 1999 Campo Catino Campo Catino
92125 - 1999 XP105 10 d'avientu, 1999 Oohira N. Kawasato
92126 - 1999 XX106 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92127 - 1999 XE107 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92128 - 1999 XL107 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92129 - 1999 XP107 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92130 - 1999 XQ107 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92131 - 1999 XT107 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92132 - 1999 XK109 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92133 - 1999 XL109 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92134 - 1999 XX111 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92135 - 1999 XR112 11 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92136 - 1999 XT112 11 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92137 - 1999 XA113 11 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92138 - 1999 XK113 11 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92139 - 1999 XF114 11 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92140 - 1999 XR114 11 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92141 - 1999 XQ115 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92142 - 1999 XG116 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92143 - 1999 XN116 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92144 - 1999 XS117 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92145 - 1999 XE121 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92146 - 1999 XF122 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92147 - 1999 XH122 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92148 - 1999 XU123 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92149 - 1999 XN124 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92150 - 1999 XQ124 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92151 - 1999 XF130 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92152 - 1999 XB132 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92153 - 1999 XM133 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92154 - 1999 XD136 13 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92155 - 1999 XU137 11 d'avientu, 1999 Uccle T. Pauwels
92156 - 1999 XS139 2 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92157 - 1999 XC141 3 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92158 - 1999 XW141 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92159 - 1999 XB142 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92160 - 1999 XO144 15 d'avientu, 1999 Oohira T. Urata
92161 - 1999 XV144 6 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92162 - 1999 XG151 9 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
92163 - 1999 XD153 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92164 - 1999 XK153 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92165 - 1999 XW160 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92166 - 1999 XK162 13 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92167 - 1999 XG166 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92168 - 1999 XV168 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92169 - 1999 XN181 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92170 - 1999 XU183 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92171 - 1999 XC184 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92172 - 1999 XJ185 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92173 - 1999 XM185 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92174 - 1999 XZ189 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92175 - 1999 XP191 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92176 - 1999 XG194 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92177 - 1999 XC196 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92178 - 1999 XQ196 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92179 - 200}} 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92180 - 200}} 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92181 - 1999 XU202 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92182 - 1999 XG203 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92183 - 1999 XE204 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92184 - 1999 XK204 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92185 - 1999 XM204 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92186 - 1999 XP209 13 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92187 - 1999 XB212 13 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92188 - 1999 XC213 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92189 - 1999 XM214 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92190 - 1999 XY215 13 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92191 - 1999 XO222 15 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92192 - 1999 XY227 15 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92193 - 1999 XG230 7 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
92194 - 1999 XK230 7 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
92195 - 1999 XP230 7 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
92196 - 1999 XX233 4 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
92197 - 1999 XA234 4 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
92198 - 1999 XH239 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92199 - 1999 XE240 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92200 - 1999 XK241 12 d'avientu, 1999 Catalina CSS
92201–92300 editar
Artículu revisáu
92201 - 1999 XU242 13 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92202 - 1999 XU247 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92203 - 1999 XT251 9 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92204 - 1999 XZ251 9 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92205 - 1999 YP 16 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92206 - 1999 YJ6 30 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92207 - 1999 YU6 30 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92208 - 1999 YO17 31 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
92209 - 1999 YS17 26 d'avientu, 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
92210 - 2000 AH2 3 de xineru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
92211 - 2000 AO3 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92212 - 2000 AQ5 2 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92213 - 2000 AQ6 5 de xineru, 2000 Kleť Kleť
92214 - 2000 AX6 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92215 - 2000 AM10 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92216 - 2000 AX10 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92217 - 2000 AD12 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92218 - 2000 AT20 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92219 - 2000 AA26 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92220 - 2000 AH43 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92221 - 2000 AJ44 5 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92222 - 2000 AP48 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92223 - 2000 AN82 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92224 - 2000 AR87 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92225 - 2000 AX87 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92226 - 2000 AZ92 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92227 - 2000 AU95 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92228 - 2000 AT98 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92229 - 2000 AM99 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92230 - 2000 AD100 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92231 - 2000 AT101 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92232 - 2000 AS102 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92233 - 2000 AU102 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92234 - 2000 AV103 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92235 - 2000 AK104 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92236 - 2000 AM112 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92237 - 2000 AO120 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92238 - 2000 AM131 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92239 - 2000 AA139 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92240 - 2000 AM146 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92241 - 2000 AK148 6 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92242 - 2000 AO148 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92243 - 2000 AP148 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92244 - 2000 AR148 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92245 - 2000 AY149 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92246 - 2000 AQ153 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92247 - 2000 AY153 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92248 - 2000 AM154 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92249 - 2000 AN170 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92250 - 2000 AJ186 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92251 - 2000 AF187 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92252 - 2000 AQ187 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92253 - 2000 AH189 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92254 - 2000 AG199 9 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92255 - 2000 AU199 9 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92256 - 200}} 9 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92257 - 2000 AS233 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92258 - 2000 AF245 9 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92259 - 2000 AG245 9 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92260 - 2000 BX4 21 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92261 - 2000 BY5 28 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92262 - 2000 BZ14 31 de xineru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
92263 - 2000 BC17 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92264 - 2000 BW18 29 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92265 - 2000 BO22 26 de xineru, 2000 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
92266 - 2000 BX24 29 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92267 - 2000 BK26 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
92268 - 2000 BJ49 27 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92269 - 2000 CM2 2 de febreru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
92270 - 2000 CU29 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
92271 - 2000 CS39 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
92272 - 2000 CB54 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
92273 - 2000 CQ81 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
92274 - 2000 CO86 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
92275 - 2000 CS89 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
92276 - 2000 CC100 10 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92277 - 2000 CT108 5 de febreru, 2000 Catalina CSS
92278 - 2000 CB110 5 de febreru, 2000 Kitt Peak M. W. Buie
92279 - 2000 DG 22 de febreru, 2000 San Marcello L. Tesi
92280 - 2000 DT5 25 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
92281 - 2000 DS8 29 de febreru, 2000 Prescott Spacewatch
92282 - 2000 DP32 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
92283 - 2000 DC45 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
92284 - 2000 DV76 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
92285 - 2000 EW 3 de marzu, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
92286 - 2000 EP7 3 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92287 - 2000 EX14 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92288 - 2000 ER43 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92289 - 2000 EH49 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92290 - 2000 EZ62 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92291 - 2000 EZ85 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92292 - 2000 EL88 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92293 - 2000 EX105 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92294 - 2000 EV112 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92295 - 2000 EG113 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92296 - 2000 EJ139 11 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92297 - 2000 EL156 10 de marzu, 2000 Catalina CSS
92298 - 2000 EE165 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92299 - 2000 EB170 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92300 - 2000 ET198 1 de marzu, 2000 Catalina CSS
92301–92400 editar
Artículu revisáu
92301 - 2000 FG 25 de marzu, 2000 Prescott P. G. Comba
92302 - 2000 FA11 27 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92303 - 2000 FP15 28 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92304 - 2000 FJ16 28 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92305 - 2000 FB25 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92306 - 2000 FL28 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92307 - 2000 FR40 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92308 - 2000 FM41 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92309 - 2000 FV43 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92310 - 2000 FX43 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92311 - 2000 FQ45 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92312 - 2000 FJ46 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92313 - 2000 FY46 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
92314 - 2000 GV1 3 d'abril, 2000 Reedy Creek J. Broughton
92315 - 2000 GW4 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92316 - 2000 GX6 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92317 - 2000 GG19 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92318 - 2000 GW25 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92319 - 2000 GT26 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92320 - 2000 GU26 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92321 - 2000 GN31 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92322 - 2000 GC39 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92323 - 2000 GK46 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92324 - 2000 GE49 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92325 - 2000 GY50 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92326 - 2000 GS53 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92327 - 2000 GS55 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92328 - 2000 GW60 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92329 - 2000 GZ64 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92330 - 2000 GY66 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92331 - 2000 GV68 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92332 - 2000 GM71 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92333 - 2000 GF72 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92334 - 2000 GJ78 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92335 - 2000 GS80 6 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92336 - 2000 GY81 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92337 - 2000 GG96 6 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92338 - 2000 GH96 6 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92339 - 2000 GV99 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92340 - 2000 GC109 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92341 - 2000 GO110 2 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92342 - 2000 GT136 12 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92343 - 2000 GT141 7 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92344 - 2000 GP147 4 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92345 - 2000 GF150 7 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92346 - 2000 GP159 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92347 - 2000 GV160 7 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92348 - 2000 GH168 4 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92349 - 2000 HG4 26 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92350 - 2000 HK5 28 d'abril, 2000 Prescott P. G. Comba
92351 - 2000 HA7 24 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92352 - 2000 HT11 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92353 - 2000 HL14 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92354 - 2000 HR14 29 d'abril, 2000 Prescott P. G. Comba
92355 - 2000 HV14 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92356 - 2000 HW14 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92357 - 2000 HY21 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92358 - 2000 HE23 30 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92359 - 2000 HC24 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92360 - 2000 HW24 24 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92361 - 2000 HS28 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92362 - 2000 HY29 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92363 - 2000 HO31 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92364 - 2000 HN32 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92365 - 2000 HP32 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92366 - 2000 HL41 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92367 - 2000 HF42 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92368 - 2000 HC47 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92369 - 2000 HC48 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92370 - 2000 HP50 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92371 - 2000 HQ50 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92372 - 2000 HP52 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92373 - 2000 HR52 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92374 - 2000 HX53 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92375 - 2000 HP55 24 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92376 - 2000 HH50 24 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92377 - 2000 HX50 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92378 - 2000 HA60 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92379 - 2000 HO68 28 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92380 - 2000 HS68 28 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92381 - 2000 HT69 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92382 - 2000 HT72 26 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92383 - 2000 HE75 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92384 - 2000 HS75 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92385 - 2000 HL81 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92386 - 2000 HG87 30 d'abril, 2000 Haleakala NEAT
92387 - 2000 HA93 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
92388 - 2000 JP 1 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92389 - 2000 JZ3 3 de mayu, 2000 Ondřejov P. Pravec, P. Kušnirák
92390 - 2000 JU5 1 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92391 - 2000 JE7 1 de mayu, 2000 Haleakala NEAT
92392 - 2000 JL9 3 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92393 - 2000 JX12 9 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92394 - 2000 JW17 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92395 - 2000 JK20 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92396 - 2000 JM21 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92397 - 2000 JV21 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92398 - 2000 JM23 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92399 - 2000 JH24 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92400 - 2000 JF25 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92401–92500 editar
Artículu revisáu
92401 - 2000 JL25 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92402 - 2000 JC28 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92403 - 2000 JX28 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92404 - 2000 JB29 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92405 - 2000 JH32 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92406 - 2000 JN32 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92407 - 2000 JM34 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92408 - 2000 JZ34 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92409 - 2000 JW35 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92410 - 2000 JA36 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92411 - 2000 JC37 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92412 - 2000 JX38 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92413 - 2000 JN39 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92414 - 2000 JU40 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92415 - 2000 JP42 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92416 - 2000 JS42 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92417 - 2000 JQ44 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92418 - 2000 JP45 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92419 - 2000 JG46 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92420 - 2000 JJ48 9 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92421 - 2000 JM48 9 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92422 - 2000 JO48 9 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92423 - 2000 JZ49 9 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92424 - 2000 JO50 9 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92425 - 2000 JR54 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92426 - 2000 JD55 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92427 - 2000 JD56 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92428 - 2000 JM60 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92429 - 2000 JT63 9 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92430 - 2000 JW63 10 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92431 - 2000 JO65 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92432 - 2000 JQ65 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92433 - 2000 JN66 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92434 - 2000 JV71 1 de mayu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92435 - 2000 JW73 2 de mayu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92436 - 2000 JX76 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92437 - 2000 JZ80 1 de mayu, 2000 Haleakala NEAT
92438 - 2000 JX85 2 de mayu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92439 - 2000 KD 24 de mayu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92440 - 2000 KG1 24 de mayu, 2000 Ondřejov L. Šarounová
92441 - 2000 KY1 26 de mayu, 2000 Črni Vrh Črni Vrh
92442 - 2000 KF4 27 de mayu, 2000 Reedy Creek J. Broughton
92443 - 2000 KS4 27 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92444 - 2000 KG5 28 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92445 - 2000 KL5 28 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92446 - 2000 KS6 27 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92447 - 2000 KR7 27 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92448 - 2000 KC9 28 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92449 - 2000 KU10 28 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92450 - 2000 KW13 28 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92451 - 2000 KS20 28 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92452 - 2000 KV20 28 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92453 - 2000 KZ21 28 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92454 - 2000 KV25 28 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92455 - 2000 KQ28 28 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92456 - 2000 KB34 29 de mayu, 2000 Reedy Creek J. Broughton
92457 - 2000 KY34 27 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92458 - 2000 KO35 27 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92459 - 2000 KC39 24 de mayu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92460 - 2000 KT39 24 de mayu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92461 - 2000 KQ43 26 de mayu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92462 - 2000 KB55 27 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92463 - 2000 KB56 27 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92464 - 2000 KS56 27 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92465 - 2000 KB57 28 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
92466 - 2000 KS57 24 de mayu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92467 - 2000 KY50 24 de mayu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92468 - 2000 KU60 25 de mayu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92469 - 2000 KX62 26 de mayu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92470 - 2000 KK63 26 de mayu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92471 - 2000 KX69 29 de mayu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92472 - 2000 KR70 28 de mayu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92473 - 2000 LP 2 de xunu, 2000 Reedy Creek J. Broughton
92474 - 2000 LF4 4 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
92475 - 2000 LQ4 5 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
92476 - 2000 LA5 5 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
92477 - 2000 LP5 5 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
92478 - 2000 LA8 6 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
92479 - 2000 LZ8 5 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
92480 - 2000 LM9 5 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
92481 - 2000 LC11 4 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
92482 - 2000 LQ13 6 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
92483 - 2000 LL20 8 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
92484 - 2000 LV21 8 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
92485 - 2000 LM23 10 de xunu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92486 - 2000 LR30 9 de xunu, 2000 Haleakala NEAT
92487 - 2000 LL31 5 de xunu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92488 - 2000 LH36 1 de xunu, 2000 Haleakala NEAT
92489 - 2000 MK 24 de xunu, 2000 Tebbutt F. B. Zoltowski
92490 - 2000 MG2 29 de xunu, 2000 Reedy Creek J. Broughton
92491 - 2000 MA3 29 de xunu, 2000 Reedy Creek J. Broughton
92492 - 2000 MV3 24 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
92493 - 2000 MX4 25 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
92494 - 2000 MH6 24 de xunu, 2000 Socorro LINEAR
92495 - 2000 NY 4 de xunetu, 2000 Prescott P. G. Comba
92496 - 2000 NB2 5 de xunetu, 2000 Reedy Creek J. Broughton
92497 - 2000 NQ2 3 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92498 - 2000 NH9 7 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92499 - 2000 NQ13 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92500 - 2000 NY13 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92501–92600 editar
Artículu revisáu
92501 - 2000 NF15 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92502 - 2000 NP15 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92503 - 2000 NQ15 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92504 - 2000 NR15 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92505 - 2000 NK16 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92506 - 2000 NU16 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92507 - 2000 NS17 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92508 - 2000 NT17 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92509 - 2000 NU18 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92510 - 2000 NH19 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92511 - 2000 NK20 6 de xunetu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92512 - 2000 NN20 6 de xunetu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92513 - 2000 NW20 6 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92514 - 2000 ND21 6 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92515 - 2000 NZ21 7 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92516 - 2000 ND25 4 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92517 - 2000 NZ25 4 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92518 - 2000 NR26 4 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92519 - 2000 NO27 4 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92520 - 2000 NH28 3 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92521 - 2000 NM28 3 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92522 - 2000 NS28 2 de xunetu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92523 - 2000 NO29 4 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92524 - 2000 ON1 25 de xunetu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92525 - 2000 OV2 28 de xunetu, 2000 Gnosca S. Sposetti
92526 - 2000 OB3 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92527 - 2000 OJ7 30 de xunetu, 2000 Lake Tekapo Lake Tekapo
92528 - 2000 OQ8 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92529 - 2000 OK11 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92530 - 2000 OM13 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92531 - 2000 OD14 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92532 - 2000 OJ14 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92533 - 2000 OQ14 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92534 - 2000 OW15 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92535 - 2000 OX15 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92536 - 2000 OE16 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92537 - 2000 OS16 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92538 - 2000 OF18 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92539 - 2000 OB19 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92540 - 2000 OA20 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92541 - 2000 OX20 31 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92542 - 2000 OW21 31 de xunetu, 2000 Bergisch Gladbach W. Bickel
92543 - 2000 OB27 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92544 - 2000 OE27 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92545 - 2000 OV30 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92546 - 2000 OF31 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92547 - 2000 OC32 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92548 - 2000 OX33 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92549 - 2000 OK34 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92550 - 2000 OX34 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92551 - 2000 OV36 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92552 - 2000 OZ36 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92553 - 2000 OR37 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92554 - 2000 OK38 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92555 - 2000 OZ38 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92556 - 2000 OP39 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92557 - 2000 OY40 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92558 - 2000 OD43 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92559 - 2000 OO45 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92560 - 2000 OX45 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92561 - 2000 OK46 31 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92562 - 2000 OX50 31 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92563 - 2000 OZ50 30 de xunetu, 2000 Reedy Creek J. Broughton
92564 - 2000 OQ51 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92565 - 2000 ON52 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92566 - 2000 OM53 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
92567 - 2000 OU55 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92568 - 2000 OJ56 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92569 - 2000 OC50 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92570 - 2000 OE50 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92571 - 2000 OF50 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92572 - 2000 ON50 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92573 - 2000 OZ50 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92574 - 2000 OE59 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92575 - 2000 OJ59 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92576 - 2000 OY59 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92577 - 2000 OD60 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92578 - 2000 OC62 30 de xunetu, 2000 Cerro Tololo M. W. Buie
92579 - 2000 OK69 31 de xunetu, 2000 Cerro Tololo M. W. Buie
92580 - 2000 PZ 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92581 - 2000 PY1 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92582 - 2000 PZ1 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92583 - 2000 PA2 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92584 - 2000 PW2 2 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92585 - 2000 PP8 7 d'agostu, 2000 Gnosca S. Sposetti
92586 - 2000 PS8 9 d'agostu, 2000 Emerald Lane L. Ball
92587 - 2000 PH9 6 d'agostu, 2000 Siding Spring R. H. McNaught
92588 - 2000 PJ11 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92589 - 2000 PO12 3 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92590 - 2000 PT13 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92591 - 2000 PX14 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92592 - 2000 PV15 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92593 - 2000 PN16 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92594 - 2000 PV16 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92595 - 2000 PE17 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92596 - 2000 PN18 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92597 - 2000 PE19 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92598 - 2000 PM19 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92599 - 2000 PR19 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92600 - 2000 PW19 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92601–92700 editar
Artículu revisáu
92601 - 2000 PL20 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92602 - 2000 PO20 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92603 - 2000 PF21 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92604 - 2000 PZ21 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92605 - 2000 PR22 2 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92606 - 2000 PB23 2 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92607 - 2000 PM23 2 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92608 - 2000 PR23 2 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92609 - 2000 PO24 2 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92610 - 2000 PP24 2 d'agostu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92611 - 2000 PK26 5 d'agostu, 2000 Haleakala NEAT
92612 - 2000 PZ26 9 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92613 - 2000 QO 21 d'agostu, 2000 Prescott P. G. Comba
92614 - 2000 QY 23 d'agostu, 2000 Gnosca S. Sposetti
92615 - 2000 QR1 23 d'agostu, 2000 Gnosca S. Sposetti
92616 - 2000 QU1 24 d'agostu, 2000 Gnosca S. Sposetti
92617 - 2000 QU3 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92618 - 2000 QU4 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92619 - 2000 QW4 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92620 - 2000 QG5 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92621 - 2000 QY5 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92622 - 2000 QB6 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92623 - 2000 QB8 25 d'agostu, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
92624 - 2000 QJ10 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92625 - 2000 QY12 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92626 - 2000 QJ13 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92627 - 2000 QW13 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92628 - 2000 QF14 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92629 - 2000 QD15 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92630 - 2000 QG15 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92631 - 2000 QE17 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92632 - 2000 QH17 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92633 - 2000 QM18 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92634 - 2000 QN19 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92635 - 2000 QP20 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92636 - 2000 QS20 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92637 - 2000 QL21 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92638 - 2000 QO21 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92639 - 2000 QX21 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92640 - 2000 QL22 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92641 - 2000 QM23 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92642 - 2000 QQ23 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92643 - 2000 QE24 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92644 - 2000 QU26 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92645 - 2000 QB29 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92646 - 2000 QC31 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92647 - 2000 QF31 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92648 - 2000 QF35 28 d'agostu, 2000 Reedy Creek J. Broughton
92649 - 2000 QV35 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92650 - 2000 QJ36 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92651 - 2000 QQ36 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92652 - 2000 QX36 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92653 - 2000 QK37 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92654 - 2000 QW37 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92655 - 2000 QD38 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92656 - 2000 QU39 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92657 - 2000 QA40 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92658 - 2000 QV40 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92659 - 2000 QE43 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92660 - 2000 QF43 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92661 - 2000 QG43 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92662 - 2000 QZ43 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92663 - 2000 QQ44 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92664 - 2000 QB47 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92665 - 2000 QD50 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92666 - 2000 QO51 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92667 - 2000 QT51 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92668 - 2000 QB53 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92669 - 2000 QG54 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92670 - 2000 QU55 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92671 - 2000 QX55 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92672 - 2000 QK56 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92673 - 2000 QL56 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92674 - 2000 QO57 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92675 - 2000 QF61 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92676 - 2000 QQ61 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92677 - 2000 QW62 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92678 - 2000 QB63 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92679 - 2000 QS63 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92680 - 2000 QG64 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92681 - 2000 QK67 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92682 - 2000 QT67 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92683 - 2000 QZ67 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92684 - 2000 QN69 26 d'agostu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92685 Cordellorenz 2000 QD71 31 d'agostu, 2000 Cordell-Lorenz D. T. Durig
92686 - 2000 QQ73 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92687 - 2000 QD74 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92688 - 2000 QE74 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92689 - 2000 QK74 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92690 - 2000 QN74 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92691 - 2000 QD75 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92692 - 2000 QJ75 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92693 - 2000 QQ75 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92694 - 2000 QO77 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92695 - 2000 QB78 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92696 - 2000 QJ78 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92697 - 2000 QP78 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92698 - 2000 QT78 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92699 - 2000 QD80 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92700 - 2000 QT81 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92701–92800 editar
Artículu revisáu
92701 - 2000 QC82 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92702 - 2000 QT82 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92703 - 2000 QE83 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92704 - 2000 QK83 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92705 - 2000 QY83 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92706 - 2000 QL84 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92707 - 2000 QM84 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92708 - 2000 QB85 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92709 - 2000 QP86 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92710 - 2000 QL87 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92711 - 2000 QP88 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92712 - 2000 QQ88 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92713 - 2000 QR88 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92714 - 2000 QB89 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92715 - 2000 QJ90 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92716 - 2000 QP91 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92717 - 2000 QU91 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92718 - 2000 QG92 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92719 - 2000 QX92 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92720 - 2000 QH93 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92721 - 2000 QX93 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92722 - 2000 QY94 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92723 - 2000 QH96 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92724 - 2000 QZ96 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92725 - 2000 QD97 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92726 - 2000 QF97 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92727 - 2000 QV97 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92728 - 2000 QX98 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92729 - 2000 QX99 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92730 - 2000 QZ99 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92731 - 2000 QM100 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92732 - 2000 QP100 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92733 - 2000 QB101 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92734 - 2000 QE101 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92735 - 2000 QJ101 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92736 - 2000 QM102 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92737 - 2000 QR102 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92738 - 2000 QN104 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92739 - 2000 QZ105 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92740 - 2000 QK106 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92741 - 2000 QN106 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92742 - 2000 QC108 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92743 - 2000 QP108 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92744 - 2000 QV108 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92745 - 2000 QW108 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92746 - 2000 QK110 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92747 - 2000 QQ110 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92748 - 2000 QS111 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92749 - 2000 QT111 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92750 - 2000 QC112 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92751 - 2000 QM112 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92752 - 2000 QQ112 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92753 - 2000 QG113 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92754 - 2000 QY113 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92755 - 2000 QL115 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92756 - 2000 QA116 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92757 - 2000 QM118 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92758 - 2000 QE120 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92759 - 2000 QM120 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92760 - 2000 QK121 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92761 - 2000 QD122 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92762 - 2000 QF123 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92763 - 2000 QV123 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92764 - 2000 QE125 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92765 - 2000 QJ125 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92766 - 2000 QM125 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92767 - 2000 QF126 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92768 - 2000 QT126 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92769 - 2000 QZ126 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92770 - 2000 QO129 30 d'agostu, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
92771 - 2000 QS132 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92772 - 2000 QW132 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92773 - 2000 QP133 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92774 - 2000 QU133 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92775 - 2000 QA134 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92776 - 2000 QB134 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92777 - 2000 QM134 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92778 - 2000 QE135 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92779 - 2000 QR135 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92780 - 2000 QZ136 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92781 - 2000 QA137 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92782 - 2000 QJ138 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92783 - 2000 QT140 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92784 - 2000 QA141 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92785 - 2000 QG143 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92786 - 2000 QJ143 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92787 - 2000 QE144 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92788 - 2000 QO144 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92789 - 2000 QF146 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92790 - 2000 QE149 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92791 - 2000 QX151 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92792 - 2000 QB152 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92793 - 2000 QD152 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92794 - 2000 QP152 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92795 - 2000 QA153 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92796 - 2000 QC153 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92797 - 2000 QF156 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92798 - 2000 QP156 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92799 - 2000 QX156 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92800 - 2000 QK150 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92801–92900 editar
Artículu revisáu
92801 - 2000 QC159 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92802 - 2000 QN161 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92803 - 2000 QO161 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92804 - 2000 QA163 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92805 - 2000 QH163 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92806 - 2000 QZ163 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92807 - 2000 QK165 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92808 - 2000 QE166 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92809 - 2000 QM166 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92810 - 2000 QN166 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92811 - 2000 QF167 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92812 - 2000 QY169 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92813 - 2000 QO170 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92814 - 2000 QZ171 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92815 - 2000 QC172 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92816 - 2000 QE173 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92817 - 2000 QO173 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92818 - 2000 QW174 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92819 - 2000 QE175 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92820 - 2000 QX175 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92821 - 2000 QZ176 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92822 - 2000 QD177 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92823 - 2000 QM177 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92824 - 2000 QP177 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92825 - 2000 QQ177 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92826 - 2000 QL179 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92827 - 2000 QJ182 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92828 - 2000 QQ182 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92829 - 2000 QS182 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92830 - 2000 QX182 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92831 - 2000 QZ182 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92832 - 2000 QQ183 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92833 - 2000 QK184 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92834 - 2000 QD185 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92835 - 2000 QF185 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92836 - 2000 QN187 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92837 - 2000 QP187 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92838 - 2000 QB188 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92839 - 2000 QK189 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92840 - 2000 QA190 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92841 - 2000 QH190 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92842 - 2000 QA194 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92843 - 2000 QP194 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92844 - 2000 QB195 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92845 - 2000 QJ195 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92846 - 2000 QW195 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92847 - 2000 QF196 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92848 - 2000 QW197 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92849 - 2000 QC198 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92850 - 2000 QM198 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92851 - 2000 QU199 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92852 - 200}} 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92853 - 2000 QT202 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92854 - 2000 QL204 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92855 - 2000 QW204 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92856 - 2000 QG205 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92857 - 2000 QQ205 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92858 - 2000 QV205 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92859 - 2000 QE206 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92860 - 2000 QP206 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92861 - 2000 QS206 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92862 - 2000 QP208 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92863 - 2000 QQ208 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92864 - 2000 QJ209 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92865 - 2000 QH211 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92866 - 2000 QD212 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92867 - 2000 QU212 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92868 - 2000 QB213 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92869 - 2000 QP213 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92870 - 2000 QH214 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92871 - 2000 QK214 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92872 - 2000 QN214 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92873 - 2000 QW214 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92874 - 2000 QT215 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92875 - 2000 QZ216 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92876 - 2000 QY217 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92877 - 2000 QC218 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92878 - 2000 QK218 20 d'agostu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92879 - 2000 QV218 20 d'agostu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92880 - 2000 QC219 20 d'agostu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92881 - 2000 QK219 20 d'agostu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92882 - 2000 QQ224 26 d'agostu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92883 - 2000 QZ224 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92884 - 2000 QY225 30 d'agostu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92885 - 2000 QE228 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92886 - 2000 QS229 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92887 - 2000 QP230 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92888 - 2000 QU230 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
92889 - 2000 QZ230 31 d'agostu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92890 - 2000 QB232 30 d'agostu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
92891 - 2000 QK236 26 d'agostu, 2000 Cerro Tololo M. W. Buie
92892 - 2000 QO244 25 d'agostu, 2000 Cerro Tololo M. W. Buie
92893 - 2000 QE247 27 d'agostu, 2000 Cerro Tololo M. W. Buie
92894 - 2000 QA248 28 d'agostu, 2000 Cerro Tololo M. W. Buie
92895 - 2000 QU250 21 d'agostu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92896 - 2000 QW250 21 d'agostu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92897 - 2000 RV 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92898 - 2000 RS3 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92899 - 2000 RW4 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92900 - 2000 RZ4 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92901–93000 editar
Artículu revisáu
92901 - 2000 RE5 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92902 - 2000 RF5 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92903 - 2000 RO5 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92904 - 2000 RO6 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92905 - 2000 RT6 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92906 - 2000 RW6 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92907 - 2000 RK7 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92908 - 2000 RO7 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92909 - 2000 RV8 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92910 - 2000 RJ10 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92911 - 2000 RN10 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92912 - 2000 RP10 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92913 - 2000 RH11 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92914 - 2000 RG13 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92915 - 2000 RW13 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92916 - 2000 RW14 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92917 - 2000 RF15 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92918 - 2000 RM17 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92919 - 2000 RR17 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92920 - 2000 RA19 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92921 - 2000 RW19 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92922 - 2000 RX20 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92923 - 2000 RB21 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92924 - 2000 RH21 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92925 - 2000 RO22 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92926 - 2000 RX22 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92927 - 2000 RH23 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92928 - 2000 RP23 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92929 - 2000 RN25 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92930 - 2000 RH26 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92931 - 2000 RM26 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92932 - 2000 RO27 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92933 - 2000 RS29 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92934 - 2000 RV29 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92935 - 2000 RX31 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92936 - 2000 RQ32 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92937 - 2000 RZ32 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92938 - 2000 RA33 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92939 - 2000 RC33 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92940 - 2000 RX33 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92941 - 2000 RP34 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92942 - 2000 RC35 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92943 - 2000 RD38 5 de setiembre, 2000 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
92944 - 2000 RK38 5 de setiembre, 2000 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
92945 - 2000 RQ39 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92946 - 2000 RC40 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92947 - 2000 RO41 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92948 - 2000 RQ41 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92949 - 2000 RS41 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92950 - 2000 RD42 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92951 - 2000 RG42 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92952 - 2000 RU42 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92953 - 2000 RL43 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92954 - 2000 RG44 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92955 - 2000 RK44 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92956 - 2000 RC45 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92957 - 2000 RD45 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92958 - 2000 RP46 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92959 - 2000 RA47 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92960 - 2000 RE47 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92961 - 2000 RM47 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92962 - 2000 RD48 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92963 - 2000 RN48 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92964 - 2000 RR48 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92965 - 2000 RQ49 5 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92966 - 2000 RK50 5 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92967 - 2000 RW50 5 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92968 - 2000 RA52 5 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92969 - 2000 RG55 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92970 - 2000 RY55 5 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92971 - 2000 RR56 6 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92972 - 2000 RZ59 5 de setiembre, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
92973 - 2000 RN60 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92974 - 2000 RM61 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92975 - 2000 RC65 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92976 - 2000 RP65 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92977 - 2000 RW67 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92978 - 2000 RB68 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92979 - 2000 RS68 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92980 - 2000 RG69 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92981 - 2000 RH69 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92982 - 2000 RE71 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92983 - 2000 RB72 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92984 - 2000 RS72 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92985 - 2000 RY72 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92986 - 2000 RZ72 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92987 - 2000 RB73 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92988 - 2000 RJ73 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92989 - 2000 RR73 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92990 - 2000 RA74 2 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92991 - 2000 RB75 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92992 - 2000 RP75 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92993 - 2000 RA76 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92994 - 2000 RB76 3 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92995 - 2000 RZ77 2 de setiembre, 2000 Anderson Mesa LONEOS
92996 - 2000 RE78 9 de setiembre, 2000 Črni Vrh Črni Vrh
92997 - 2000 RH78 9 de setiembre, 2000 Desert Beaver W. K. Y. Yeung
92998 - 2000 RL81 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
92999 - 2000 RL82 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR
93000 - 2000 RJ83 1 de setiembre, 2000 Socorro LINEAR


Predecesor:
91001–92000
Llista d'asteroides
92001–93000
Socesor:
93001–94000