Llista d'asteroides (91001-92000)

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu

Conteníu: 91001... 91101... 91201... 91301... 91401... 91501... 91601... 91701... 91801... 91901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
91001–91100 editar
Artículu revisáu
91001 - 1998 BY8 18 de xineru, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
91002 - 1998 BZ11 23 de xineru, 1998 Socorro LINEAR
91003 - 1998 BZ15 25 de xineru, 1998 Haleakala NEAT
91004 - 1998 BH16 26 de xineru, 1998 Haleakala NEAT
91005 - 1998 BZ18 24 de xineru, 1998 Haleakala NEAT
91006 - 1998 BT25 28 de xineru, 1998 Kleť Kleť
91007 - 1998 BL30 30 de xineru, 1998 Kleť J. Tichá, M. Tichý
91008 - 1998 BX36 23 de xineru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
91009 - 1998 BQ47 26 de xineru, 1998 Haleakala NEAT
91010 - 1998 CD1 1 de febreru, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
91011 - 1998 CH2 8 de febreru, 1998 Modra A. Galád, A. Pravda
91012 - 1998 DY 18 de febreru, 1998 Kleť Kleť
91013 - 1998 DG2 20 de febreru, 1998 Caussols ODAS
91014 - 1998 DN12 23 de febreru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
91015 - 1998 DJ13 25 de febreru, 1998 Haleakala NEAT
91016 - 1998 DS15 22 de febreru, 1998 Haleakala NEAT
91017 - 1998 DA16 25 de febreru, 1998 Haleakala NEAT
91018 - 1998 DA20 20 de febreru, 1998 Caussols ODAS
91019 - 1998 DK20 26 de febreru, 1998 Blauvac R. Roy
91020 - 1998 DQ22 24 de febreru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
91021 - 1998 DQ28 26 de febreru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
91022 - 1998 DV31 19 de febreru, 1998 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
91023 - 1998 DQ32 23 de febreru, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
91024 - 1998 DA33 28 de febreru, 1998 Piszkéstető K. Sárneczky, L. Kiss
91025 - 1998 DJ34 27 de febreru, 1998 La Silla E. W. Elst
91026 - 1998 DS34 27 de febreru, 1998 La Silla E. W. Elst
91027 - 1998 DM35 26 de febreru, 1998 Reedy Creek J. Broughton
91028 - 1998 DU37 24 de febreru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
91029 - 1998 EY 2 de marzu, 1998 Caussols ODAS
91030 - 1998 EV2 2 de marzu, 1998 Caussols ODAS
91031 - 1998 EX2 2 de marzu, 1998 Caussols ODAS
91032 - 1998 EA11 1 de marzu, 1998 La Silla E. W. Elst
91033 - 1998 ES19 3 de marzu, 1998 La Silla E. W. Elst
91034 - 1998 EH21 1 de marzu, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
91035 - 1998 EM21 5 de marzu, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
91036 - 1998 FC5 22 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91037 - 1998 FF5 24 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91038 - 1998 FW8 22 de marzu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
91039 - 1998 FA10 24 de marzu, 1998 Caussols ODAS
91040 - 1998 FD14 25 de marzu, 1998 Haleakala NEAT
91041 - 1998 FG14 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91042 - 1998 FF15 26 de marzu, 1998 Kleť Kleť
91043 - 1998 FG15 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91044 - 1998 FX15 22 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91045 - 1998 FA27 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91046 - 1998 FT29 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91047 - 1998 FT30 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91048 - 1998 FO31 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91049 - 1998 FN32 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91050 - 1998 FU32 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91051 - 1998 FA34 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91052 - 1998 FW38 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91053 - 1998 FE42 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91054 - 1998 FB48 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91055 - 1998 FD49 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91056 - 1998 FG49 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91057 - 1998 FR50 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91058 - 1998 FU50 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91059 - 1998 FE51 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91060 - 1998 FS51 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91061 - 1998 FN61 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91062 - 1998 FH62 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91063 - 1998 FX62 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91064 - 1998 FL63 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91065 - 1998 FM66 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91066 - 1998 FP66 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91067 - 1998 FC67 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91068 - 1998 FP68 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91069 - 1998 FK70 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91070 - 1998 FO71 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91071 - 1998 FY76 24 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91072 - 1998 FC77 24 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91073 - 1998 FN78 24 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91074 - 1998 FT90 24 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91075 - 1998 FT96 31 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91076 - 1998 FU105 31 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91077 - 1998 FN106 31 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91078 - 1998 FX106 31 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91079 - 1998 FB107 31 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91080 - 1998 FX107 31 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91081 - 1998 FR109 31 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91082 - 1998 FA110 31 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91083 - 1998 FR110 31 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91084 - 1998 FT118 31 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91085 - 1998 FK119 31 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91086 - 1998 FF120 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91087 - 1998 FO120 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91088 - 1998 FQ120 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91089 - 1998 FW126 24 de marzu, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
91090 - 1998 FG127 29 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91091 - 1998 FD129 22 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91092 - 1998 FA135 20 de marzu, 1998 Socorro LINEAR
91093 - 1998 GS 3 d'abril, 1998 Kitt Peak Spacewatch
91094 - 1998 GF7 2 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91095 - 1998 GZ8 2 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91096 - 1998 GK11 15 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91097 - 1998 GK12 2 d'abril, 1998 La Silla E. W. Elst
91098 - 1998 HB3 21 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91099 - 1998 HK7 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91100 - 1998 HK14 25 d'abril, 1998 Haleakala NEAT
91101–91200 editar
Artículu revisáu
91101 - 1998 HK15 20 d'abril, 1998 Kitt Peak Spacewatch
91102 - 1998 HL19 18 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91103 - 1998 HG21 20 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91104 - 1998 HH25 18 d'abril, 1998 Kitt Peak Spacewatch
91105 - 1998 HP25 18 d'abril, 1998 Kitt Peak Spacewatch
91106 - 1998 HF29 20 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91107 - 1998 HY34 20 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91108 - 1998 HX37 20 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91109 - 1998 HG38 20 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91110 - 1998 HF45 20 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91111 - 1998 HU47 20 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91112 - 1998 HJ52 25 d'abril, 1998 Woomera F. B. Zoltowski
91113 - 1998 HA53 21 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91114 - 1998 HF60 21 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91115 - 1998 HB73 21 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91116 - 1998 HD75 21 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91117 - 1998 HT79 21 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91118 - 1998 HU88 21 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91119 - 1998 HV88 21 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91120 - 1998 HR99 21 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91121 - 1998 HS105 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91122 - 1998 HE112 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91123 - 1998 HP114 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91124 - 1998 HA118 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91125 - 1998 HT118 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91126 - 1998 HZ120 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91127 - 1998 HY122 23 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91128 - 1998 HV133 19 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91129 - 1998 HT135 19 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91130 - 1998 HQ142 21 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91131 - 1998 HX144 21 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91132 - 1998 HL150 20 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91133 - 1998 HK151 28 d'abril, 1998 Mauna Kea Mauna Kea
91134 - 1998 HC154 29 d'abril, 1998 Kitt Peak Spacewatch
91135 - 1998 HC155 19 d'abril, 1998 Socorro LINEAR
91136 - 1998 KK6 22 de mayu, 1998 Socorro LINEAR
91137 - 1998 KD29 22 de mayu, 1998 Socorro LINEAR
91138 - 1998 KO30 22 de mayu, 1998 Socorro LINEAR
91139 - 1998 KL47 22 de mayu, 1998 Socorro LINEAR
91140 - 1998 LW1 1 de xunu, 1998 La Silla E. W. Elst
91141 - 1998 LF3 3 de xunu, 1998 Socorro LINEAR
91142 - 1998 MP2 20 de xunu, 1998 Caussols ODAS
91143 - 1998 MC6 19 de xunu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
91144 - 1998 MK34 24 de xunu, 1998 Socorro LINEAR
91145 - 1998 OX 20 de xunetu, 1998 Caussols ODAS
91146 - 1998 OA1 20 de xunetu, 1998 San Marcello M. Tombelli, L. Tesi
91147 - 1998 OM2 16 de xunetu, 1998 Kitt Peak Spacewatch
91148 - 1998 OY2 20 de xunetu, 1998 Caussols ODAS
91149 - 1998 PS 15 d'agostu, 1998 Prescott P. G. Comba
91150 - 1998 QA30 26 d'agostu, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
91151 - 1998 QJ39 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91152 - 1998 QW41 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91153 - 1998 QP44 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91154 - 1998 QM50 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91155 - 1998 QW50 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91156 - 1998 QS60 31 d'agostu, 1998 Modra A. Galád, J. Tóth
91157 - 1998 QG62 26 d'agostu, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
91158 - 1998 QG70 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91159 - 1998 QA73 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91160 - 1998 QJ74 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91161 - 1998 QN74 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91162 - 1998 QX75 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91163 - 1998 QZ82 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91164 - 1998 QE84 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91165 - 1998 QF84 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91166 - 1998 QT84 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91167 - 1998 QM85 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91168 - 1998 QA86 24 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91169 - 1998 QT108 17 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91170 - 1998 QS109 21 d'agostu, 1998 Haleakala NEAT
91171 - 1998 QG110 23 d'agostu, 1998 Socorro LINEAR
91172 - 1998 RG5 15 de setiembre, 1998 Caussols ODAS
91173 - 1998 RN7 12 de setiembre, 1998 Kitt Peak Spacewatch
91174 - 1998 RC18 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91175 - 1998 RX18 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91176 - 1998 RE19 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91177 - 1998 RJ22 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91178 - 1998 RV23 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91179 - 1998 RR26 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91180 - 1998 RS34 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91181 - 1998 RV38 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91182 - 1998 RO49 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91183 - 1998 RZ49 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91184 - 1998 RA51 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91185 - 1998 RM57 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91186 - 1998 RO66 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91187 - 1998 RW66 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91188 - 1998 RP77 14 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91189 - 1998 SM1 16 de setiembre, 1998 Caussols ODAS
91190 - 1998 SV49 29 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91191 - 1998 SE55 16 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
91192 - 1998 SA50 17 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
91193 - 1998 ST76 19 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91194 - 1998 SB85 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91195 - 1998 SC90 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91196 - 1998 SV107 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91197 - 1998 SD115 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91198 - 1998 SS137 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91199 - 1998 SS147 20 de setiembre, 1998 La Silla E. W. Elst
91200 - 1998 SM153 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91201–91300 editar
Artículu revisáu
91201 - 1998 SC162 26 de setiembre, 1998 Socorro LINEAR
91202 - 1998 SY170 25 de setiembre, 1998 Anderson Mesa LONEOS
91203 - 1998 UE18 19 d'ochobre, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
91204 - 1998 UW32 28 d'ochobre, 1998 Socorro LINEAR
91205 - 1998 US43 22 d'ochobre, 1998 Kitt Peak M. W. Buie
91206 - 1998 WY7 24 de payares, 1998 Višnjan Observatory K. Korlević
91207 - 1998 XW27 14 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
91208 - 1998 XO50 15 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
91209 - 1998 XH72 14 d'avientu, 1998 Socorro LINEAR
91210 - 1998 XS96 11 d'avientu, 1998 Mérida O. A. Naranjo
91211 - 1998 YJ2 17 d'avientu, 1998 Caussols ODAS
91212 - 1998 YQ7 24 d'avientu, 1998 Catalina CSS
91213 - 1998 YZ7 22 d'avientu, 1998 Kuma Kogen A. Nakamura
91214 Diclemente 1998 YB10 23 d'avientu, 1998 San Marcello A. Boattini, L. Tesi
91215 - 1999 AN 5 de xineru, 1999 Ondřejov L. Šarounová, L. Vasta
91216 - 1999 AU3 10 de xineru, 1999 Oizumi T. Kobayashi
91217 - 1999 AM4 11 de xineru, 1999 Oizumi T. Kobayashi
91218 - 1999 AM5 10 de xineru, 1999 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
91219 - 1999 AN7 11 de xineru, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
91220 - 1999 AA8 13 de xineru, 1999 Oizumi T. Kobayashi
91221 - 1999 AM15 9 de xineru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91222 - 1999 AH16 9 de xineru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91223 - 1999 AK20 13 de xineru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91224 - 1999 BH 16 de xineru, 1999 Oizumi T. Kobayashi
91225 - 1999 BL3 20 de xineru, 1999 Kleť Kleť
91226 - 1999 BK7 22 de xineru, 1999 Kleť Kleť
91227 - 1999 BG9 22 de xineru, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
91228 - 1999 BG13 24 de xineru, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
91229 - 1999 BN15 26 de xineru, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
91230 - 1999 BK16 16 de xineru, 1999 Socorro LINEAR
91231 - 1999 BP24 18 de xineru, 1999 Socorro LINEAR
91232 - 1999 BE25 18 de xineru, 1999 Socorro LINEAR
91233 - 1999 CL1 6 de febreru, 1999 Dynic Y. Ikari
91234 - 1999 CN1 7 de febreru, 1999 Oizumi T. Kobayashi
91235 - 1999 CQ1 7 de febreru, 1999 Oizumi T. Kobayashi
91236 - 1999 CP4 6 de febreru, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
91237 - 1999 CY7 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91238 - 1999 CB9 13 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91239 - 1999 CA10 15 de febreru, 1999 Baton Rouge Baton Rouge, M. Collier
91240 - 1999 CM27 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91241 - 1999 CY28 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91242 - 1999 CX32 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91243 - 1999 CO33 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91244 - 1999 CP33 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91245 - 1999 CN34 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91246 - 1999 CE35 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91247 - 1999 CM40 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91248 - 1999 CC44 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91249 - 1999 CQ44 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91250 - 1999 CZ46 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91251 - 1999 CN49 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91252 - 1999 CS49 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91253 - 1999 CM65 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91254 - 1999 CB79 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91255 - 1999 CJ79 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91256 - 1999 CX80 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91257 - 1999 CG82 13 de febreru, 1999 Monte Agliale E. Mazzoni
91258 - 1999 CE84 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91259 - 1999 CB85 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91260 - 1999 CK87 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91261 - 1999 CY94 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91262 - 1999 CM99 10 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91263 - 1999 CD104 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91264 - 1999 CO104 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91265 - 1999 CY108 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91266 - 1999 CV112 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91267 - 1999 CY113 12 de febreru, 1999 Socorro LINEAR
91268 - 1999 CT135 8 de febreru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91269 - 1999 CW136 9 de febreru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91270 - 1999 CA138 9 de febreru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91271 - 1999 CB147 9 de febreru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91272 - 1999 CR151 10 de febreru, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91273 - 1999 DN 16 de febreru, 1999 Caussols ODAS
91274 - 1999 DM3 18 de febreru, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
91275 - 1999 EW5 13 de marzu, 1999 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
91276 - 1999 EH6 14 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91277 - 1999 EW6 14 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91278 - 1999 EC7 14 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91279 - 1999 EN8 14 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91280 - 1999 EO11 15 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91281 - 1999 EQ11 12 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91282 - 1999 FL1 16 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91283 - 1999 FE2 16 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91284 - 1999 FE7 19 de marzu, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
91285 - 1999 FP9 22 de marzu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91286 - 1999 FB17 23 de marzu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91287 Simon-Garfunkel 1999 FP21 21 de marzu, 1999 Wykrota C. Jacques
91288 - 1999 FZ21 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91289 - 1999 FN22 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91290 - 1999 FR25 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91291 - 1999 FD27 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91292 - 1999 FF27 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91293 - 1999 FD28 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91294 - 1999 FD29 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91295 - 1999 FK29 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91296 - 1999 FW29 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91297 - 1999 FD31 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91298 - 1999 FQ31 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91299 - 1999 FL32 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91300 - 1999 FZ34 19 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91301–91400 editar
Artículu revisáu
91301 - 1999 FM36 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91302 - 1999 FU36 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91303 - 1999 FG41 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91304 - 1999 FU44 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91305 - 1999 FK46 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91306 - 1999 FE47 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91307 - 1999 FU48 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91308 - 1999 FY52 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91309 - 1999 FB55 20 de marzu, 1999 Socorro LINEAR
91310 - 1999 GH5 6 d'abril, 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
91311 - 1999 GB7 15 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
91312 - 1999 GE7 13 d'abril, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
91313 - 1999 GR7 7 d'abril, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91314 - 1999 GB8 9 d'abril, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91315 - 1999 GM8 9 d'abril, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91316 - 1999 GW13 14 d'abril, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91317 - 1999 GV17 15 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
91318 - 1999 GO18 15 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
91319 - 1999 GR24 6 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
91320 - 1999 GS24 6 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
91321 - 1999 GX25 7 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
91322 - 1999 GK31 7 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
91323 - 1999 GG35 6 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
91324 - 1999 GN42 12 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
91325 - 1999 GD47 6 d'abril, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91326 - 1999 GV51 11 d'abril, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91327 - 1999 GK53 11 d'abril, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91328 - 1999 GY62 12 d'abril, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91329 - 1999 GK63 9 d'abril, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91330 - 1999 HM2 20 d'abril, 1999 Kleť Kleť
91331 - 1999 HX4 17 d'abril, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91332 - 1999 HZ9 17 d'abril, 1999 Socorro LINEAR
91333 - 1999 JP2 8 de mayu, 1999 Catalina CSS
91334 - 1999 JK8 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91335 - 1999 JT9 8 de mayu, 1999 Catalina CSS
91336 - 1999 JW13 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91337 - 1999 JG14 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91338 - 1999 JR14 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91339 - 1999 JR15 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91340 - 1999 JZ20 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91341 - 1999 JC25 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91342 - 1999 JU29 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91343 - 1999 JP30 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91344 - 1999 JQ30 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91345 - 1999 JK36 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91346 - 1999 JR37 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91347 - 1999 JL39 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91348 - 1999 JF45 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91349 - 1999 JR51 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91350 - 1999 JR53 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91351 - 1999 JK54 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91352 - 1999 JH55 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91353 - 1999 JX55 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91354 - 1999 JY55 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91355 - 1999 JA57 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91356 - 1999 JC50 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91357 - 1999 JA65 10 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91358 - 1999 JL65 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91359 - 1999 JE66 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91360 - 1999 JZ66 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91361 - 1999 JW68 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91362 - 1999 JN71 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91363 - 1999 JM72 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91364 - 1999 JY78 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91365 - 1999 JL84 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91366 - 1999 JT84 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91367 - 1999 JE86 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91368 - 1999 JB89 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91369 - 1999 JW90 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91370 - 1999 JQ94 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91371 - 1999 JY94 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91372 - 1999 JO96 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91373 - 1999 JQ98 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91374 - 1999 JZ98 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91375 - 1999 JD99 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91376 - 1999 JU100 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91377 - 1999 JR103 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91378 - 1999 JE104 14 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91379 - 1999 JN105 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91380 - 1999 JW105 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91381 - 1999 JR109 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91382 - 1999 JZ115 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91383 - 1999 JR116 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91384 - 1999 JT119 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91385 - 1999 JW125 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91386 - 1999 JL127 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91387 - 1999 JP129 12 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91388 - 1999 JM132 13 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91389 - 1999 JN137 9 de mayu, 1999 Catalina CSS
91390 - 1999 KL 16 de mayu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91391 - 1999 KQ5 16 de mayu, 1999 Bergisch Gladbach W. Bickel
91392 - 1999 KL7 18 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91393 - 1999 KV7 18 de mayu, 1999 Socorro LINEAR
91394 - 1999 LM 6 de xunu, 1999 Prescott P. G. Comba
91395 - 1999 LM1 5 de xunu, 1999 Kuma Kogen A. Nakamura
91396 - 1999 LF5 10 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
91397 - 1999 LL8 8 de xunu, 1999 Socorro LINEAR
91398 - 1999 LV33 11 de xunu, 1999 Catalina CSS
91399 - 1999 LO35 8 de xunu, 1999 Catalina CSS
91400 - 1999 MW 23 de xunu, 1999 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
91401–91500 editar
Artículu revisáu
91401 - 1999 MY 22 de xunu, 1999 Woomera F. B. Zoltowski
91402 - 1999 NW 9 de xunetu, 1999 Woomera F. B. Zoltowski
91403 - 1999 NY5 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91404 - 1999 NT6 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91405 - 1999 NB10 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91406 - 1999 NA11 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91407 - 1999 NM11 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91408 - 1999 NP11 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91409 - 1999 NP15 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91410 - 1999 NZ30 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91411 - 1999 NJ41 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91412 - 1999 NP42 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91413 - 1999 NN49 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91414 - 1999 ND54 12 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91415 - 1999 NH54 12 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91416 - 1999 NH55 12 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91417 - 1999 NU55 12 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91418 - 1999 NY56 12 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91419 - 1999 NP59 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91420 - 1999 NK60 13 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91421 - 1999 NA65 14 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91422 - 1999 OH 16 de xunetu, 1999 Pises Pises
91423 - 1999 OT4 16 de xunetu, 1999 Socorro LINEAR
91424 - 1999 PT1 10 d'agostu, 1999 Ametlla de Mar J. Nomeen
91425 - 1999 PM2 7 d'agostu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91426 - 1999 PE4 13 d'agostu, 1999 Reedy Creek J. Broughton
91427 - 1999 PB5 14 d'agostu, 1999 Ondřejov P. Kušnirák, P. Pravec
91428 - 1999 QT1 20 d'agostu, 1999 Gnosca S. Sposetti
91429 - 1999 QO2 30 d'agostu, 1999 Gnosca S. Sposetti
91430 - 1999 RL 4 de setiembre, 1999 Prescott P. G. Comba
91431 - 1999 RQ 3 de setiembre, 1999 Ondřejov L. Šarounová
91432 - 1999 RF1 4 de setiembre, 1999 Prescott P. G. Comba
91433 - 1999 RL2 4 de setiembre, 1999 Catalina CSS
91434 - 1999 RY3 4 de setiembre, 1999 Catalina CSS
91435 - 1999 RX6 3 de setiembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91436 - 1999 RY6 3 de setiembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91437 - 1999 RB9 4 de setiembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91438 - 1999 RA12 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91439 - 1999 RD12 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91440 - 1999 RK12 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91441 - 1999 RU14 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91442 - 1999 RD17 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91443 - 1999 RH17 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91444 - 1999 RS17 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91445 - 1999 RC19 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91446 - 1999 RD19 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91447 - 1999 RH19 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91448 - 1999 RY21 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91449 - 1999 RQ24 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91450 - 1999 RV24 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91451 - 1999 RG38 13 de setiembre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
91452 - 1999 RL43 14 de setiembre, 1999 Ondřejov P. Kušnirák, P. Pravec
91453 - 1999 RA49 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91454 - 1999 RK49 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91455 - 1999 RV49 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91456 - 1999 RK50 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91457 - 1999 RL65 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91458 - 1999 RX66 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91459 - 1999 RE69 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91460 - 1999 RK71 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91461 - 1999 RQ71 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91462 - 1999 RL72 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91463 - 1999 RZ75 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91464 - 1999 RZ77 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91465 - 1999 RE80 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91466 - 1999 RU81 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91467 - 1999 RQ83 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91468 - 1999 RH87 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91469 - 1999 RW87 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91470 - 1999 RX87 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91471 - 1999 RJ89 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91472 - 1999 RY91 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91473 - 1999 RJ95 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91474 - 1999 RO95 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91475 - 1999 RH96 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91476 - 1999 RA97 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91477 - 1999 RJ97 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91478 - 1999 RO99 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91479 - 1999 RL107 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91480 - 1999 RP107 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91481 - 1999 RV108 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91482 - 1999 RP110 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91483 - 1999 RS110 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91484 - 1999 RL112 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91485 - 1999 RF115 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91486 - 1999 RS117 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91487 - 1999 RT117 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91488 - 1999 RL119 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91489 - 1999 RL121 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91490 - 1999 RX123 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91491 - 1999 RA124 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91492 - 1999 RY132 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91493 - 1999 RE134 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91494 - 1999 RS135 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91495 - 1999 RZ138 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91496 - 1999 RT141 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91497 - 1999 RF142 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91498 - 1999 RG142 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91499 - 1999 RX144 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91500 - 1999 RA147 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91501–91600 editar
Artículu revisáu
91501 - 1999 RW147 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91502 - 1999 RP150 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91503 - 1999 RR150 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91504 - 1999 RZ153 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91505 - 1999 RA150 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91506 - 1999 RC160 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91507 - 1999 RM160 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91508 - 1999 RZ160 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91509 - 1999 RY161 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91510 - 1999 RA162 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91511 - 1999 RJ163 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91512 - 1999 RL165 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91513 - 1999 RG166 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91514 - 1999 RJ166 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91515 - 1999 RR169 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91516 - 1999 RD174 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91517 - 1999 RO175 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91518 - 1999 RJ177 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91519 - 1999 RT180 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91520 - 1999 RK183 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91521 - 1999 RY183 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91522 - 1999 RJ185 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91523 - 1999 RM185 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91524 - 1999 RN187 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91525 - 1999 RA189 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91526 - 1999 RF189 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91527 - 1999 RT189 9 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91528 - 1999 RV191 11 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91529 - 1999 RL193 13 de setiembre, 1999 Farpoint G. Hug, G. Bell
91530 - 1999 RG194 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91531 - 1999 RH195 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91532 - 1999 RC196 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91533 - 1999 RY199 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91534 - 200}} 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91535 - 200}} 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91536 - 1999 RK201 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91537 - 1999 RG203 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91538 - 1999 RA204 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91539 - 1999 RP204 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91540 - 1999 RH205 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91541 - 1999 RG206 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91542 - 1999 RC207 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91543 - 1999 RJ207 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91544 - 1999 RM207 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91545 - 1999 RT209 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91546 - 1999 RV209 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91547 - 1999 RZ209 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91548 - 1999 RN210 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91549 - 1999 RU210 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91550 - 1999 RW210 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91551 - 1999 RA212 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91552 - 1999 RG213 8 de setiembre, 1999 Bergisch Gladbach W. Bickel
91553 - 1999 RD214 8 de setiembre, 1999 Observatoire Royal de Belgique, Uccle T. Pauwels
91554 - 1999 RZ215 8 de setiembre, 1999 Mauna Kea J. X. Luu, C. A. Trujillo, D. C. Jewitt
91555 - 1999 RE219 5 de setiembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91556 - 1999 RT220 5 de setiembre, 1999 Catalina CSS
91557 - 1999 RW222 7 de setiembre, 1999 Catalina CSS
91558 - 1999 RL226 4 de setiembre, 1999 Catalina CSS
91559 - 1999 RM226 4 de setiembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91560 - 1999 RW226 5 de setiembre, 1999 Catalina CSS
91561 - 1999 RK230 8 de setiembre, 1999 Catalina CSS
91562 - 1999 RM231 9 de setiembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91563 - 1999 RJ235 8 de setiembre, 1999 Catalina CSS
91564 - 1999 RN235 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91565 - 1999 RK237 8 de setiembre, 1999 Catalina CSS
91566 - 1999 RQ237 8 de setiembre, 1999 Catalina CSS
91567 - 1999 RU239 8 de setiembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91568 - 1999 RD241 11 de setiembre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91569 - 1999 RX248 7 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91570 - 1999 RN249 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91571 - 1999 RZ252 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91572 - 1999 RF253 8 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91573 - 1999 SN2 16 de setiembre, 1999 Observatoire Royal de Belgique, Uccle T. Pauwels, S. I. Ipatov
91574 - 1999 SV2 22 de setiembre, 1999 Ondřejov L. Šarounová
91575 - 1999 SS6 30 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91576 - 1999 SL7 29 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91577 - 1999 SU8 29 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91578 - 1999 SK14 30 de setiembre, 1999 Catalina CSS
91579 - 1999 SQ15 30 de setiembre, 1999 Catalina CSS
91580 - 1999 SS15 30 de setiembre, 1999 Catalina CSS
91581 - 1999 SW15 30 de setiembre, 1999 Catalina CSS
91582 - 1999 SF19 30 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91583 - 1999 SK20 30 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91584 - 1999 SQ20 30 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91585 - 1999 SR20 30 de setiembre, 1999 Socorro LINEAR
91586 - 1999 SS23 30 de setiembre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91587 - 1999 SD24 29 de setiembre, 1999 Catalina CSS
91588 - 1999 TJ 2 d'ochobre, 1999 Prescott P. G. Comba
91589 - 1999 TF1 1 d'ochobre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
91590 - 1999 TA3 3 d'ochobre, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
91591 - 1999 TJ3 4 d'ochobre, 1999 Prescott P. G. Comba
91592 - 1999 TU3 2 d'ochobre, 1999 Ondřejov L. Šarounová
91593 - 1999 TF7 6 d'ochobre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
91594 - 1999 TN8 6 d'ochobre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
91595 - 1999 TZ9 9 d'ochobre, 1999 Prescott P. G. Comba
91596 - 1999 TF11 9 d'ochobre, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
91597 - 1999 TB13 10 d'ochobre, 1999 Oizumi T. Kobayashi
91598 - 1999 TK13 11 d'ochobre, 1999 Lime Creek R. Linderholm
91599 - 1999 TQ13 10 d'ochobre, 1999 Črni Vrh Črni Vrh
91600 - 1999 TN16 13 d'ochobre, 1999 Ondřejov P. Pravec, P. Kušnirák
91601–91700 editar
Artículu revisáu
91601 - 1999 TA17 10 d'ochobre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
91602 - 1999 TM17 13 d'ochobre, 1999 Modra A. Galád, P. Kolény
91603 - 1999 TA19 15 d'ochobre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
91604 - 1999 TN19 14 d'ochobre, 1999 Uccle T. Pauwels, H. M. J. Boffin
91605 - 1999 TC20 15 d'ochobre, 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
91606 - 1999 TE20 15 d'ochobre, 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
91607 - 1999 TP20 5 d'ochobre, 1999 Goodricke-Pigott R. A. Tucker
91608 - 1999 TW21 3 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91609 - 1999 TX21 3 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91610 - 1999 TP26 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91611 - 1999 TN27 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91612 - 1999 TJ30 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91613 - 1999 TO31 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91614 - 1999 TF32 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91615 - 1999 TZ32 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91616 - 1999 TR33 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91617 - 1999 TW36 15 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91618 - 1999 TB38 1 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91619 - 1999 TJ38 1 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91620 - 1999 TA39 3 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91621 - 1999 TK39 3 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91622 - 1999 TJ40 5 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91623 - 1999 TL41 2 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91624 - 1999 TP44 3 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91625 - 1999 TS53 6 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91626 - 1999 TJ55 6 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91627 - 1999 TW55 6 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91628 - 1999 TC50 6 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91629 - 1999 TR50 6 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91630 - 1999 TQ59 7 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91631 - 1999 TF65 8 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91632 - 1999 TB68 8 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91633 - 1999 TM71 9 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91634 - 1999 TJ75 10 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91635 - 1999 TH79 11 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91636 - 1999 TY79 11 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91637 - 1999 TJ81 12 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91638 - 1999 TQ82 12 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91639 - 1999 TE85 14 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91640 - 1999 TA87 15 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91641 - 1999 TS90 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91642 - 1999 TE91 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91643 - 1999 TX91 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91644 - 1999 TP92 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91645 - 1999 TE93 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91646 - 1999 TB95 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91647 - 1999 TG96 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91648 - 1999 TE97 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91649 - 1999 TE99 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91650 - 1999 TR100 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91651 - 1999 TU100 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91652 - 1999 TZ100 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91653 - 1999 TG101 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91654 - 1999 TJ101 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91655 - 1999 TJ103 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91656 - 1999 TS103 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91657 - 1999 TN104 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91658 - 1999 TX104 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91659 - 1999 TP105 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91660 - 1999 TY105 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91661 - 1999 TG106 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91662 - 1999 TL106 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91663 - 1999 TO107 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91664 - 1999 TP107 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91665 - 1999 TC109 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91666 - 1999 TF111 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91667 - 1999 TU111 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91668 - 1999 TD112 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91669 - 1999 TL112 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91670 - 1999 TM112 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91671 - 1999 TL114 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91672 - 1999 TV114 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91673 - 1999 TY114 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91674 - 1999 TZ114 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91675 - 1999 TA115 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91676 - 1999 TM115 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91677 - 1999 TU115 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91678 - 1999 TB117 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91679 - 1999 TM119 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91680 - 1999 TX119 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91681 - 1999 TF120 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91682 - 1999 TV123 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91683 - 1999 TZ123 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91684 - 1999 TN126 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91685 - 1999 TT126 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91686 - 1999 TU126 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91687 - 1999 TA127 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91688 - 1999 TH127 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91689 - 1999 TJ127 4 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91690 - 1999 TV127 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91691 - 1999 TG129 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91692 - 1999 TZ129 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91693 - 1999 TN130 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91694 - 1999 TH132 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91695 - 1999 TL136 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91696 - 1999 TO136 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91697 - 1999 TO137 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91698 - 1999 TK138 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91699 - 1999 TU138 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91700 - 1999 TY139 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91701–91800 editar
Artículu revisáu
91701 - 1999 TS142 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91702 - 1999 TX142 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91703 - 1999 TS143 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91704 - 1999 TQ145 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91705 - 1999 TR145 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91706 - 1999 TV145 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91707 - 1999 TH146 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91708 - 1999 TF147 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91709 - 1999 TG148 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91710 - 1999 TZ149 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91711 - 1999 TP150 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91712 - 1999 TW150 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91713 - 1999 TD152 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91714 - 1999 TW153 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91715 - 1999 TA154 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91716 - 1999 TG154 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91717 - 1999 TL155 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91718 - 1999 TX155 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91719 - 1999 TD156 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91720 - 1999 TJ156 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91721 - 1999 TQ157 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91722 - 1999 TW157 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91723 - 1999 TD150 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91724 - 1999 TK150 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91725 - 1999 TM150 8 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91726 - 1999 TE159 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91727 - 1999 TH162 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91728 - 1999 TM162 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91729 - 1999 TG163 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91730 - 1999 TP163 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91731 - 1999 TJ164 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91732 - 1999 TK164 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91733 - 1999 TO164 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91734 - 1999 TM166 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91735 - 1999 TM171 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91736 - 1999 TN172 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91737 - 1999 TW172 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91738 - 1999 TE174 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91739 - 1999 TA175 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91740 - 1999 TX177 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91741 - 1999 TL178 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91742 - 1999 TE179 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91743 - 1999 TA180 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91744 - 1999 TD183 11 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91745 - 1999 TF184 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91746 - 1999 TL185 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91747 - 1999 TT185 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91748 - 1999 TA186 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91749 - 1999 TV186 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91750 - 1999 TR187 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91751 - 1999 TX188 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91752 - 1999 TB189 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91753 - 1999 TN189 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91754 - 1999 TO189 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91755 - 1999 TQ189 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91756 - 1999 TT189 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91757 - 1999 TN190 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91758 - 1999 TR190 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91759 - 1999 TU191 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91760 - 1999 TX191 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91761 - 1999 TZ191 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91762 - 1999 TH192 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91763 - 1999 TN192 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91764 - 1999 TV193 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91765 - 1999 TE194 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91766 - 1999 TK194 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91767 - 1999 TH196 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91768 - 1999 TQ196 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91769 - 1999 TS198 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91770 - 200}} 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91771 - 1999 TW202 13 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91772 - 1999 TD203 13 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91773 - 1999 TL203 13 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91774 - 1999 TT203 13 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91775 - 1999 TH206 13 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91776 - 1999 TJ206 13 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91777 - 1999 TM206 13 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91778 - 1999 TG208 14 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91779 - 1999 TL208 14 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91780 - 1999 TH211 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91781 - 1999 TR212 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91782 - 1999 TO214 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91783 - 1999 TQ216 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91784 - 1999 TV216 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91785 - 1999 TU217 15 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91786 - 1999 TB219 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91787 - 1999 TZ219 1 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91788 - 1999 TG221 2 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91789 - 1999 TH221 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91790 - 1999 TF222 2 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91791 - 1999 TD223 3 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91792 - 1999 TM223 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91793 - 1999 TR227 1 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91794 - 1999 TG228 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91795 - 1999 TP228 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91796 - 1999 TE230 3 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91797 - 1999 TF233 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91798 - 1999 TT233 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91799 - 1999 TE234 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91800 - 1999 TK234 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91801–91900 editar
Artículu revisáu
91801 - 1999 TC235 3 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91802 - 1999 TH235 3 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91803 - 1999 TZ235 3 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91804 - 1999 TX237 4 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91805 - 1999 TB241 4 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91806 - 1999 TJ244 7 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91807 - 1999 TU245 7 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91808 - 1999 TH247 8 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91809 - 1999 TG248 8 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91810 - 1999 TQ249 9 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91811 - 1999 TL252 8 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91812 - 1999 TQ252 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91813 - 1999 TL254 8 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91814 - 1999 TV261 13 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91815 - 1999 TO265 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91816 - 1999 TA267 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91817 - 1999 TG267 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91818 - 1999 TU267 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91819 - 1999 TB268 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91820 - 1999 TT268 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91821 - 1999 TN277 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91822 - 1999 TU277 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91823 - 1999 TJ280 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91824 - 1999 TU280 8 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91825 - 1999 TM281 8 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91826 - 1999 TP281 8 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91827 - 1999 TK282 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91828 - 1999 TU282 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91829 - 1999 TE284 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91830 - 1999 TF297 2 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91831 - 1999 TX298 2 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91832 - 300}} 3 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91833 - 1999 TW304 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91834 - 1999 TU308 6 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91835 - 1999 TV310 4 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91836 - 1999 TA311 5 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91837 - 1999 TB311 5 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91838 - 1999 TF314 8 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91839 - 1999 TX314 8 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91840 - 1999 TZ318 12 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91841 - 1999 TA321 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91842 - 1999 TP322 2 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91843 - 1999 UF1 16 d'ochobre, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
91844 - 1999 UR2 19 d'ochobre, 1999 Ondřejov P. Kušnirák, P. Pravec
91845 - 1999 UT2 19 d'ochobre, 1999 Ondřejov P. Kušnirák, P. Pravec
91846 - 1999 UY3 31 d'ochobre, 1999 Prescott P. G. Comba
91847 - 1999 UW5 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91848 - 1999 UG6 28 d'ochobre, 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
91849 - 1999 UK6 28 d'ochobre, 1999 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
91850 - 1999 UN7 31 d'ochobre, 1999 Ondřejov L. Šarounová
91851 - 1999 UA8 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91852 - 1999 UD8 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91853 - 1999 UK8 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91854 - 1999 UA9 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91855 - 1999 UD11 31 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
91856 - 1999 UB13 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91857 - 1999 UR13 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91858 - 1999 US16 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91859 - 1999 UX17 30 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91860 - 1999 UL18 30 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91861 - 1999 UT18 30 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91862 - 1999 US20 31 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91863 - 1999 UV23 28 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91864 - 1999 UW24 28 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91865 - 1999 UD25 28 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91866 - 1999 UD27 30 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91867 - 1999 UC30 31 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91868 - 1999 UF36 16 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91869 - 1999 UU38 29 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91870 - 1999 UA39 29 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91871 - 1999 UT39 31 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91872 - 1999 UL41 18 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91873 - 1999 UM42 28 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91874 - 1999 UW43 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91875 - 1999 UF44 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91876 - 1999 UO44 30 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91877 - 1999 UK45 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91878 - 1999 UV45 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91879 - 1999 UZ45 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91880 - 1999 UC46 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91881 - 1999 UR46 31 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
91882 - 1999 UT48 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91883 - 1999 UG49 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91884 - 1999 UH49 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91885 - 1999 UK49 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91886 - 1999 UB50 30 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91887 - 1999 UZ50 30 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91888 - 1999 UA51 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91889 - 1999 UQ59 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
91890 Kiriko Matsuri 1999 VD2 4 de payares, 1999 Yanagida A. Tsuchikawa
91891 - 1999 VJ2 5 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
91892 - 1999 VB3 1 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91893 - 1999 VP4 1 de payares, 1999 Catalina CSS
91894 - 1999 VH5 6 de payares, 1999 High Point D. K. Chesney
91895 - 1999 VV5 5 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
91896 - 1999 VY9 9 de payares, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
91897 - 1999 VB10 9 de payares, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
91898 - 1999 VB11 8 de payares, 1999 Gnosca S. Sposetti
91899 - 1999 VT11 7 de payares, 1999 Reedy Creek J. Broughton
91900 - 1999 VV11 5 de payares, 1999 San Marcello L. Tesi, M. Tombelli
91901–92000 editar
Artículu revisáu
91901 - 1999 VB15 2 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91902 - 1999 VU17 2 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91903 - 1999 VA19 10 de payares, 1999 Farpoint G. Bell, G. Hug
91904 - 1999 VW19 7 de payares, 1999 Reedy Creek J. Broughton
91905 - 1999 VB20 10 de payares, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
91906 - 1999 VE24 15 de payares, 1999 Zeno T. Stafford
91907 - 1999 VA26 13 de payares, 1999 Kuma Kogen A. Nakamura
91908 - 1999 VK27 3 de payares, 1999 Catalina CSS
91909 - 1999 VZ28 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91910 - 1999 VD29 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91911 - 1999 VQ29 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91912 - 1999 VC30 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91913 - 1999 VD30 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91914 - 1999 VD31 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91915 - 1999 VF31 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91916 - 1999 VL31 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91917 - 1999 VT31 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91918 - 1999 VS32 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91919 - 1999 VE33 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91920 - 1999 VF33 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91921 - 1999 VN33 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91922 - 1999 VP37 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91923 - 1999 VE38 10 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91924 - 1999 VL38 10 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91925 - 1999 VM38 10 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91926 - 1999 VN38 10 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91927 - 1999 VA39 10 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91928 - 1999 VY47 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91929 - 1999 VO48 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91930 - 1999 VT48 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91931 - 1999 VK52 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91932 - 1999 VT53 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91933 - 1999 VB54 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91934 - 1999 VM54 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91935 - 1999 VE55 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91936 - 1999 VC57 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91937 - 1999 VQ50 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91938 - 1999 VB60 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91939 - 1999 VY60 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91940 - 1999 VZ60 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91941 - 1999 VR63 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91942 - 1999 VV63 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91943 - 1999 VA64 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91944 - 1999 VO64 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91945 - 1999 VU64 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91946 - 1999 VM65 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91947 - 1999 VT65 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91948 - 1999 VV67 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91949 - 1999 VY67 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91950 - 1999 VN68 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91951 - 1999 VS68 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91952 - 1999 VV70 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91953 - 1999 VS71 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91954 - 1999 VV76 5 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91955 - 1999 VK77 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91956 - 1999 VN77 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91957 - 1999 VO78 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91958 - 1999 VM79 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91959 - 1999 VR79 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91960 - 1999 VA80 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91961 - 1999 VH80 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91962 - 1999 VR85 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91963 - 1999 VB86 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91964 - 1999 VS88 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91965 - 1999 VM89 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91966 - 1999 VP91 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91967 - 1999 VZ91 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91968 - 1999 VA92 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91969 - 1999 VC92 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91970 - 1999 VK92 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91971 - 1999 VO92 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91972 - 1999 VW92 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91973 - 1999 VL93 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91974 - 1999 VG94 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91975 - 1999 VN94 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91976 - 1999 VD96 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91977 - 1999 VH96 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91978 - 1999 VV96 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91979 - 1999 VU97 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91980 - 1999 VD98 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91981 - 1999 VB99 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91982 - 1999 VC102 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91983 - 1999 VY103 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91984 - 1999 VE106 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91985 - 1999 VO113 4 de payares, 1999 Catalina CSS
91986 - 1999 VD114 9 de payares, 1999 Catalina CSS
91987 - 1999 VF114 9 de payares, 1999 Catalina CSS
91988 - 1999 VL114 9 de payares, 1999 Catalina CSS
91989 - 1999 VO114 9 de payares, 1999 Catalina CSS
91990 - 1999 VO115 4 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91991 - 1999 VH116 4 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91992 - 1999 VD120 4 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91993 - 1999 VP122 5 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91994 - 1999 VF124 6 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91995 - 1999 VC133 10 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91996 - 1999 VG133 10 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
91997 - 1999 VQ135 8 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91998 - 1999 VE137 12 de payares, 1999 Socorro LINEAR
91999 - 1999 VL139 10 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
92000 - 1999 VN144 11 de payares, 1999 Catalina CSS


Predecesor:
90001–91000
Llista d'asteroides
91001–92000
Socesor:
92001–93000