Llista d'asteroides/901–1000

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
901 Brunsia 30 d'agostu, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
902 Probitas 3 de setiembre, 1918 Viena, Austria J. Palisa
903 Nealley 13 de setiembre, 1918 Viena, Austria J. Palisa
904 Rockefellia 29 d'ochobre, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
905 Universitas 30 d'ochobre, 1918 Bergedorf, Alemaña A. Schwassmann
906 Repsolda 30 d'ochobre, 1918 Bergedorf, Alemaña A. Schwassmann
907 Rhoda 12 de payares, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
908 Buda 30 de payares, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
909 Ulla 7 de febreru, 1919 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
910 Anneliese 1 de marzu, 1919 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
911 Agamemnon 19 de marzu, 1919 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
912 Maritima 27 d'abril, 1919 Bergedorf, Alemaña A. Schwassmann
913 Otila 19 de mayu, 1919 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
914 Palisana 14 de xunetu, 1919 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
915 Cosette 14 d'avientu, 1918 Arxel, Arxelia F. Gonnessiat
916 America 7 d'agostu, 1915 Observatoriu Simeiz, Crimea G. N. Neujmin
917 Lyka 5 de setiembre, 1915 Observatoriu Simeiz, Crimea G. N. Neujmin
918 Itha 12 d'agostu, 1919 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
919 Ilsebill 30 d'ochobre, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
920 Rogeria 1 de setiembre, 1919 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
921 Jovita 4 de setiembre, 1919 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
922 Schlutia 18 de setiembre, 1919 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
923 Herluga 30 de setiembre, 1919 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
924 Toni 20 d'ochobre, 1919 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
925 Alphonsina 13 de xineru, 1920 Barcelona J. Comas Solà
926 Imhilde 15 de febreru, 1920 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
927 Ratisbona 16 de febreru, 1920 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
928 Hildrun 23 de febreru, 1920 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
929 Algunde 10 de marzu, 1920 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
930 Westphalia 10 de marzu, 1920 Bergedorf, Alemaña W. Baade
931 Whittemora 19 de marzu, 1920 Arxel, Arxelia F. Gonnessiat
932 Hooveria 23 de marzu, 1920 Viena, Austria J. Palisa
933 Susi 10 de febreru, 1927 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
934 Thüringia 15 d'agostu, 1920 Bergedorf, Alemaña W. Baade
935 Clivia 7 de setiembre, 1920 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
936 Kunigunde 8 de setiembre, 1920 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
937 Bethgea 12 de setiembre, 1920 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
938 Chlosinde 9 de setiembre, 1920 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
939 Isberga 4 d'ochobre, 1920 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
940 Kordula 10 d'ochobre, 1920 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
941 Murray 10 d'ochobre, 1920 Viena, Austria J. Palisa
942 Romilda 11 d'ochobre, 1920 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
943 Begonia 20 d'ochobre, 1920 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
944 Hidalgo 31 d'ochobre, 1920 Bergedorf, Alemaña W. Baade
945 Barcelona 3 de febreru, 1921 Barcelona J. Comas Solà
946 Poësia 11 de febreru, 1921 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
947 Monterosa 8 de febreru, 1921 Bergedorf, Alemaña A. Schwassmann
948 Jucunda 3 de marzu, 1921 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
949 Hel 11 de marzu, 1921 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
950 Ahrensa 11 d'abril, 1921 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
951 Gaspra 30 de xunetu, 1916 Observatoriu Simeiz, Crimea G. N. Neujmin
952 Caia 27 d'ochobre, 1916 Observatoriu Simeiz, Crimea G. N. Neujmin
953 Painleva 29 d'abril, 1921 Arxel, Arxelia B. Jekhovsky
954 Li 4 d'agostu, 1921 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
955 Alstede 5 d'agostu, 1921 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
956 Elisa 8 d'agostu, 1921 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
957 Camelia 7 de setiembre, 1921 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
958 Asplinda 28 de setiembre, 1921 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
959 Arne 30 de setiembre, 1921 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
960 Birgit 1 d'ochobre, 1921 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
961 Gunnie 10 d'ochobre, 1921 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
962 Aslög 25 d'ochobre, 1921 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
963 Iduberga 26 d'ochobre, 1921 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
964 Subamara 27 d'ochobre, 1921 Viena, Austria J. Palisa
965 Angelica 4 de payares, 1921 La Plata, Arxentina J. Hartmann
966 Muschi 9 de payares, 1921 Bergedorf, Alemaña W. Baade
967 Helionape 9 de payares, 1921 Bergedorf, Alemaña W. Baade
968 Petunia 24 de payares, 1921 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
969 Leocadia 5 de payares, 1921 Observatoriu Simeiz, Crimea S. Beljavskij
970 Primula 29 de payares, 1921 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
971 Alsatia 23 de payares, 1921 Niza, Francia A. Schaumasse
972 Cohnia 18 de xineru, 1922 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
973 Aralia 18 de marzu, 1922 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
974 Lioba 18 de marzu, 1922 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
975 Perseverantia 27 de marzu, 1922 Viena, Austria J. Palisa
976 Benjamina 27 de marzu, 1922 Arxel, Arxelia B. Jekhovsky
977 Philippa 6 d'abril, 1922 Arxel, Arxelia B. Jekhovsky
978 Aidamina 18 de mayu, 1922 Observatoriu Simeiz, Crimea S. Beljavskij
979 Ilsewa 29 de xunu, 1922 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
980 Anacostia 21 de payares, 1921 Washington, D.C. G. H. Peters
981 Martina 23 de setiembre, 1917 Observatoriu Simeiz, Crimea S. Beljavskij
982 Franklina 21 de mayu, 1922 Johannesburg, Sudáfrica H. E. Wood
983 Gunila 30 de xunetu, 1922 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
984 Gretia 27 d'agostu, 1922 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
985 Rosina 14 d'ochobre, 1922 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
986 Amelia 19 d'ochobre, 1922 Barcelona J. Comas Solà
987 Wallia 23 d'ochobre, 1922 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
988 Appella 10 de payares, 1922 Arxel, Arxelia B. Jekhovsky
989 Schwassmannia 18 de payares, 1922 Bergedorf, Alemaña A. Schwassmann
990 Yerkes 23 de payares, 1922 Williams Bay, Wisconsin (Observatoriu Yerkes) G. Van Biesbroeck
991 McDonalda 24 d'ochobre, 1922 Williams Bay, Wisconsin (Observatoriu Yerkes) O. Struve
992 Swasey 14 de payares, 1922 Williams Bay, Wisconsin (Observatoriu Yerkes) O. Struve
993 Moultona 12 de xineru, 1923 Williams Bay, Wisconsin (Observatoriu Yerkes) G. Van Biesbroeck
994 Otthild 18 de marzu, 1923 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
995 Sternberga 8 de xunu, 1923 Observatoriu Simeiz, Crimea S. Beljavskij
996 Hilaritas 21 de marzu, 1923 Viena, Austria J. Palisa
997 Priska 12 de xunetu, 1923 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
998 Bodea 6 d'agostu, 1923 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
999 Zachia 9 d'agostu, 1923 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
1000 Piazzia 12 d'agostu, 1923 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...