Llista d'asteroides/1001–1100

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
1001 Gaussia 1923 OA 8 d'agostu, 1923 S. Beljavskij
1002 Olbersia 1923 OB 15 d'agostu, 1923 V. Albitskij
1003 Lilofee 1923 OK 13 de setiembre, 1923 K. Reinmuth
1004 Belopolskya 1923 OS 5 de setiembre, 1923 S. Beljavskij
1005 Arago 1923 OT 5 de setiembre, 1923 S. Beljavskij
1006 Lagrangea 1923 OU 12 de setiembre, 1923 S. Beljavskij
1007 Pawlowia 1923 OX 5 d'ochobre, 1923 V. Albitskij
1008 La Paz 1923 PD 31 d'ochobre, 1923 M. F. Wolf
1009 Sirene 1923 PE 31 d'ochobre, 1923 K. Reinmuth
1010 Marlene 1923 PF 12 de payares, 1923 K. Reinmuth
1011 Laodamia 1924 PK 5 de xineru, 1924 K. Reinmuth
1012 Sarema 1924 PM 12 de xineru, 1924 K. Reinmuth
1013 Tombecka 1924 PQ 17 de xineru, 1924 B. Jekhovsky
1014 Semphyra 1924 PW 29 de xineru, 1924 K. Reinmuth
1015 Christa 1924 QF 31 de xineru, 1924 K. Reinmuth
1016 Anitra 1924 QG 31 de xineru, 1924 K. Reinmuth
1017 Jacqueline 1924 QL 4 de febreru, 1924 B. Jekhovsky
1018 Arnolda 1924 QM 3 de marzu, 1924 K. Reinmuth
1019 Strackea 1924 QN 3 de marzu, 1924 K. Reinmuth
1020 Arcadia 1924 QV 7 de marzu, 1924 K. Reinmuth
1021 Flammario 1924 RG 11 de marzu, 1924 M. F. Wolf
1022 Olympiada 1924 RT 23 de xunu, 1924 V. Albitskij
1023 Thomana 1924 RU 25 de xunu, 1924 K. Reinmuth
1024 Hale 1923 YO13 2 d'avientu, 1923 G. van Biesbroeck
1025 Riema 1923 NX 12 d'agostu, 1923 K. Reinmuth
1026 Ingrid 1923 NY 13 d'agostu, 1923 K. Reinmuth
1027 Aesculapia 1923 YO11 11 de payares, 1923 G. van Biesbroeck
1028 Lydina 1923 PG 6 de payares, 1923 V. Albitskij
1029 La Plata 1924 RK 28 d'abril, 1924 J. Hartmann
1030 Vitja 1924 RQ 25 de mayu, 1924 V. Albitskij
1031 Arctica 1924 RR 6 de xunu, 1924 S. Beljavskij
1032 Pafuri 1924 SA 30 de mayu, 1924 H. E. Wood
1033 Simona 1924 SM 4 de setiembre, 1924 G. van Biesbroeck
1034 Mozartia 1924 SS 7 de setiembre, 1924 V. Albitskij
1035 Amata 1924 SW 29 de setiembre, 1924 K. Reinmuth
1036 Ganymed 1924 TD 23 d'ochobre, 1924 W. Baade
1037 Davidweilla 1924 TF 29 d'ochobre, 1924 B. Jekhovsky
1038 Tuckia 1924 TK 24 de payares, 1924 M. F. Wolf
1039 Sonneberga 1924 TL 24 de payares, 1924 M. F. Wolf
1040 Klumpkea 1925 BD 20 de xineru, 1925 B. Jekhovsky
1041 Asta 1925 FA 22 de marzu, 1925 K. Reinmuth
1042 Amazone 1925 HA 22 d'abril, 1925 K. Reinmuth
1043 Beate 1925 HB 22 d'abril, 1925 K. Reinmuth
1044 Teutonia 1924 RO 10 de mayu, 1924 K. Reinmuth
1045 Michela 1924 TR 19 de payares, 1924 G. van Biesbroeck
1046 Edwin 1924 UA 1 d'avientu, 1924 G. van Biesbroeck
1047 Geisha 1924 TE 17 de payares, 1924 K. Reinmuth
1048 Feodosia 1924 TP 29 de payares, 1924 K. Reinmuth
1049 Gotho 1925 RB 14 de setiembre, 1925 K. Reinmuth
1050 Meta 1925 RC 14 de setiembre, 1925 K. Reinmuth
1051 Merope 1925 SA 16 de setiembre, 1925 K. Reinmuth
1052 Belgica 1925 VD 15 de payares, 1925 E. Delporte
1053 Vigdis 1925 WA 16 de payares, 1925 M. F. Wolf
1054 Forsytia 1925 WD 20 de payares, 1925 K. Reinmuth
1055 Tynka 1925 WG 17 de payares, 1925 E. Buchar
1056 Azalea 1924 QD 31 de xineru, 1924 K. Reinmuth
1057 Wanda 1925 QB 16 d'agostu, 1925 G. Shajn
1058 Grubba 1925 MA 22 de xunu, 1925 G. Shajn
1059 Mussorgskia 1925 OA 19 de xunetu, 1925 V. Albitskij
1060 Magnolia 1925 PA 13 d'agostu, 1925 K. Reinmuth
1061 Paeonia 1925 TB 10 d'ochobre, 1925 K. Reinmuth
1062 Ljuba 1925 TD 11 d'ochobre, 1925 S. Beljavskij
1063 Aquilegia 1925 XA 6 d'avientu, 1925 K. Reinmuth
1064 Aethusa 1926 PA 2 d'agostu, 1926 K. Reinmuth
1065 Amundsenia 1926 PD 4 d'agostu, 1926 S. Beljavskij
1066 Lobelia 1926 RA 1 de setiembre, 1926 K. Reinmuth
1067 Lunaria 1926 RG 9 de setiembre, 1926 K. Reinmuth
1068 Nofretete 1926 RK 13 de setiembre, 1926 E. Delporte
1069 Planckia 1927 BC 28 de xineru, 1927 M. F. Wolf
1070 Tunica 1926 RB 1 de setiembre, 1926 K. Reinmuth
1071 Brita 1924 RE 3 de marzu, 1924 V. Albitskij
1072 Malva 1926 TA 4 d'ochobre, 1926 K. Reinmuth
1073 Gellivara 1923 OW 14 de setiembre, 1923 J. Palisa
1074 Beljawskya 1925 BE 26 de xineru, 1925 S. Beljavskij
1075 Helina 1926 SC 29 de setiembre, 1926 G. N. Neujmin
1076 Viola 1926 TE 5 d'ochobre, 1926 K. Reinmuth
1077 Campanula 1926 TK 6 d'ochobre, 1926 K. Reinmuth
1078 Mentha 1926 XB 7 d'avientu, 1926 K. Reinmuth
1079 Mimosa 1927 AD 14 de xineru, 1927 G. van Biesbroeck
1080 Orchis 1927 QB 30 d'agostu, 1927 K. Reinmuth
1081 Reseda 1927 QF 31 d'agostu, 1927 K. Reinmuth
1082 Pirola 1927 UC 28 d'ochobre, 1927 K. Reinmuth
1083 Salvia 1928 BC 26 de xineru, 1928 K. Reinmuth
1084 Tamariwa 1926 CC 12 de febreru, 1926 S. Beljavskij
1085 Amaryllis 1927 QH 31 d'agostu, 1927 K. Reinmuth
1086 Nata 1927 QL 25 d'agostu, 1927 S. Beljavskij, N. Ivanov
1087 Arabis 1927 RD 2 de setiembre, 1927 K. Reinmuth
1088 Mitaka 1927 WA 17 de payares, 1927 O. Oikawa
1089 Tama 1927 WB 17 de payares, 1927 O. Oikawa
1090 Sumida 1928 DG 20 de febreru, 1928 O. Oikawa
1091 Spiraea 1928 DT 26 de febreru, 1928 K. Reinmuth
1092 Lilium 1924 PN 12 de xineru, 1924 K. Reinmuth
1093 Freda 1925 LA 15 de xunu, 1925 B. Jekhovsky
1094 Siberia 1926 CB 12 de febreru, 1926 S. Beljavskij
1095 Tulipa 1926 GS 14 d'abril, 1926 K. Reinmuth
1096 Reunerta 1928 OB 21 de xunetu, 1928 H. E. Wood
1097 Vicia 1928 PC 11 d'agostu, 1928 K. Reinmuth
1098 Hakone 1928 RJ 5 de setiembre, 1928 O. Oikawa
1099 Figneria 1928 RQ 13 de setiembre, 1928 G. N. Neujmin
1100 Arnica 1928 SD 22 de setiembre, 1928 K. Reinmuth
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...