Llista d'asteroides/801–900

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
801 Helwerthia 20 de marzu, 1915 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
802 Epyaxa 20 de marzu, 1915 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
803 Picka 21 de marzu, 1915 Viena, Austria J. Palisa
804 Hispania 20 de marzu, 1915 Barcelona J. Comas Solà
805 Hormuthia 17 d'abril, 1915 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
806 Gyldenia 18 d'abril, 1915 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
807 Ceraskia 18 d'abril, 1915 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
808 Merxia 1 d'ochobre, 1901 Heidelberg, Alemaña L. Carnera
809 Lundia 11 d'agostu, 1915 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
810 Atossa 8 de setiembre, 1915 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
811 Nauheima 8 de setiembre, 1915 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
812 Adele 8 de setiembre, 1915 Observatoriu Simeiz, Crimea S. Beljavskij
813 Baumeia 28 de payares, 1915 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
814 Tauris 2 de xineru, 1916 Observatoriu Simeiz, Crimea G. N. Neujmin
815 Coppelia 2 de febreru, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
816 Juliana 8 de febreru, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
817 Annika 6 de febreru, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
818 Kapteynia 21 de febreru, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
819 Barnardiana 3 de marzu, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
820 Adriana 30 de marzu, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
821 Fanny 31 de marzu, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
822 Lalage 31 de marzu, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
823 Sisigambis 31 de marzu, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
824 Anastasia 25 de marzu, 1916 Observatoriu Simeiz, Crimea G. N. Neujmin
825 Tanina 27 de marzu, 1916 Observatoriu Simeiz, Crimea G. N. Neujmin
826 Henrika 28 d'abril, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
827 Wolfiana 29 d'agostu, 1916 Viena, Austria J. Palisa
828 Lindemannia 29 d'agostu, 1916 Viena, Austria J. Palisa
829 Academia 25 d'agostu, 1916 Observatoriu Simeiz, Crimea G. N. Neujmin
830 Petropolitana 25 d'agostu, 1916 Observatoriu Simeiz, Crimea G. N. Neujmin
831 Stateira 20 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
832 Karin 20 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
833 Monica 20 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
834 Burnhamia 20 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
835 Olivia 23 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
836 Jole 23 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
837 Schwarzschilda 23 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
838 Seraphina 24 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
839 Valborg 24 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
840 Zenobia 25 de setiembre, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
841 Arabella 1 d'ochobre, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
842 Kerstin 1 d'ochobre, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
843 Nicolaia 30 de setiembre, 1916 Bergedorf H. Thiele
844 Leontina 1 d'ochobre, 1916 Viena, Austria J. Rheden
845 Naëma 16 de payares, 1916 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
846 Lipperta 26 de payares, 1916 Bergedorf K. Gyllenberg
847 Agnia 2 de setiembre, 1915 Observatoriu Simeiz, Crimea G. N. Neujmin
848 Inna 5 de setiembre, 1915 Observatoriu Simeiz, Crimea G. N. Neujmin
849 Ara 9 de febreru, 1912 Observatoriu Simeiz, Crimea S. Beljavskij
850 Altona 27 de marzu, 1916 Observatoriu Simeiz, Crimea S. Beljavskij
851 Zeissia 2 d'abril, 1916 Observatoriu Simeiz, Crimea S. Beljavskij
852 Wladilena 2 d'abril, 1916 Observatoriu Simeiz, Crimea S. Beljavskij
853 Nansenia 2 d'abril, 1916 Observatoriu Simeiz, Crimea S. Beljavskij
854 Frostia 3 d'abril, 1916 Observatoriu Simeiz, Crimea S. Beljavskij
855 Newcombia 3 d'abril, 1916 Observatoriu Simeiz, Crimea S. Beljavskij
856 Backlunda 3 d'abril, 1916 Observatoriu Simeiz, Crimea S. Beljavskij
857 Glasenappia 6 d'abril, 1916 Observatoriu Simeiz, Crimea S. Beljavskij
858 El Djezaïr 26 de mayu, 1916 Arxel, Arxelia F. Sy
859 Bouzaréah 2 d'ochobre, 1916 Arxel, Arxelia F. Sy
860 Ursina 22 de xineru, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
861 Aïda 22 de xineru, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
862 Franzia 28 de xineru, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
863 Benkoela 9 de febreru, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
864 Aase 30 de setiembre, 1921 Heidelberg, Alemaña K. Reinmuth
865 Zubaida 15 de febreru, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
866 Fatme 25 de febreru, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
867 Kovacia 25 de febreru, 1917 Viena, Austria J. Palisa
868 Lova 26 d'abril, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
869 Mellena 9 de mayu, 1917 Bergedorf, Alemaña R. Schorr
870 Manto 12 de mayu, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
871 Amneris 14 de mayu, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
872 Holda 21 de mayu, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
873 Mechthild 21 de mayu, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
874 Rotraut 25 de mayu, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
875 Nymphe 19 de mayu, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
876 Scott 20 de xunu, 1917 Viena, Austria J. Palisa
877 Walküre 13 de setiembre, 1915 Observatoriu Simeiz, Crimea G. N. Neujmin
878 Mildred 6 de setiembre, 1916 Observatoriu Monte Wilson, Califòrnia S. B. Nicholson
879 Ricarda 22 de xunetu, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
880 Herba 22 de xunetu, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
881 Athene 22 de xunetu, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
882 Swetlana 15 d'agostu, 1917 Observatoriu Simeiz, Crimea G. N. Neujmin
883 Matterania 14 de setiembre, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
884 Priamus 22 de setiembre, 1917 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
885 Ulrike 23 de setiembre, 1917 Observatoriu Simeiz, Crimea S. Beljavskij
886 Washingtonia 16 de payares, 1917 Washington, D.C. G. H. Peters
887 Alinda 3 de xineru, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
888 Parysatis 2 de febreru, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
889 Erynia 5 de marzu, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
890 Waltraut 11 de marzu, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
891 Gunhild 17 de mayu, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
892 Seeligeria 31 de mayu, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
893 Leopoldina 31 de mayu, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
894 Erda 4 de xunu, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
895 Helio 11 de xunetu, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
896 Sphinx 1 d'agostu, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
897 Lysistrata 3 d'agostu, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
898 Hildegard 3 d'agostu, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
899 Jokaste 3 d'agostu, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
900 Rosalinde 10 d'agostu, 1918 Heidelberg, Alemaña M. F. Wolf
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...