Llista d'asteroides/8401–8500

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
8401 Assirelli 1994 DA 16 de febreru, 1994 Farra d'Isonzo
8402 - 1994 GH9 11 d'abril, 1994 E. F. Helin
8403 Minorushimizu 1994 JG 6 de mayu, 1994 T. Kobayashi
8404 - 1995 AN 1 de xineru, 1995 T. B. Spahr
8405 Asbolus 1995 GO 5 d'abril, 1995 Spacewatch
8406 Iwaokusano 1995 HJ 20 d'abril, 1995 K. Endate, K. Watanabe
8407 Houlahan 1995 ON 25 de xunetu, 1995 P. G. Comba
8408 Strom 1995 SX12 18 de setiembre, 1995 Spacewatch
8409 - 1995 WB43 28 de payares, 1995 R. Weber
8410 Hiroakiohno 1996 QZ1 24 d'agostu, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8411 Celso 1996 TO 3 d'ochobre, 1996 Farra d'Isonzo
8412 - 1996 TM6 7 d'ochobre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8413 Kawakami 1996 TV10 9 d'ochobre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8414 Atsuko 1996 TW10 9 d'ochobre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8415 - 1996 UT 16 d'ochobre, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
8416 Okada 1996 VB8 3 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8417 Lancetaylor 1996 VG8 7 de payares, 1996 K. Endate, K. Watanabe
8418 Mogamigawa 1996 VS30 10 de payares, 1996 T. Okuni
8419 Terumikazumi 1996 VK38 7 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8420 Angrogna 1996 WQ 17 de payares, 1996 P. G. Comba
8421 Montanari 1996 XA9 2 d'avientu, 1996 Osservatorio San Vittore
8422 Mohorovičić 1996 XJ26 5 d'avientu, 1996 Farra d'Isonzo
8423 Macao 1997 AO22 11 de xineru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8424 Toshitsumita 1997 CP 1 de febreru, 1997 T. Kobayashi
8425 Zirankexuejijin 1997 CJ29 14 de febreru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8426 - 1997 ST 16 de setiembre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8427 - 1997 TH17 6 d'ochobre, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
8428 Okiko 1997 VJ8 3 de payares, 1997 T. Seki
8429 - 1997 YK4 23 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8430 Florey 1997 YB5 25 d'avientu, 1997 F. B. Zoltowski
8431 Haseda 1997 YQ13 31 d'avientu, 1997 T. Kobayashi
8432 Tamakasuga 1997 YD18 27 d'avientu, 1997 A. Nakamura
8433 Brachyrhynchus 2561 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8434 Columbianus 6571 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8435 Anser 6643 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8436 Leucopsis 2259 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8437 Bernicla 3057 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8438 Marila 4825 T-1 13 de mayu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8439 Albellus 2034 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8440 Wigeon 1017 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8441 Lapponica 4008 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8442 Ostralegus 4237 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8443 Svecica 4343 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8444 Popovich 1969 TR1 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
8445 Novotroitskoe 1973 QG2 31 d'agostu, 1973 T. M. Smirnova
8446 Tazieff 1973 SB6 28 de setiembre, 1973 N. S. Chernykh
8447 - 1974 OE 16 de xunetu, 1974 Observatoriu Félix Aguilar
8448 Belyakina 1976 UT1 26 d'ochobre, 1976 T. M. Smirnova
8449 Maslovets 1977 EO1 13 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
8450 Egorov 1977 QL1 19 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
8451 Gaidai 1977 RY6 11 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
8452 Clay 1978 WB 27 de payares, 1978 Observatoriu de Harvard
8453 - 1981 EQ 1 de marzu, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
8454 - 1981 EG1 5 de marzu, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
8455 - 1981 ER6 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
8456 - 1981 EJ7 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
8457 - 1981 EO8 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
8458 - 1981 EY9 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
8459 - 1981 EQ18 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
8460 - 1981 EP19 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
8461 - 1981 EC21 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
8462 - 1981 ED22 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
8463 - 1981 EM27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
8464 - 1981 EF28 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
8465 - 1981 EQ31 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
8466 - 1981 EV34 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
8467 - 1981 ES35 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
8468 - 1981 EA40 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
8469 - 1981 TZ 5 d'ochobre, 1981 N. G. Thomas
8470 Dudinskaya 1982 SA4 17 de setiembre, 1982 N. S. Chernykh
8471 Obrant 1983 RX4 5 de setiembre, 1983 L. V. Zhuravleva
8472 Tarroni 1983 TC 12 d'ochobre, 1983 Osservatorio San Vittore
8473 - 1984 SS5 21 de setiembre, 1984 H. Debehogne
8474 Rettig 1985 GA1 15 d'abril, 1985 E. Bowell
8475 Vsevoivanov 1985 PC2 13 d'agostu, 1985 N. S. Chernykh
8476 - 1986 QT2 28 d'agostu, 1986 H. Debehogne
8477 Andrejkiselev 1986 RF7 6 de setiembre, 1986 L. V. Zhuravleva
8478 - 1987 DO6 23 de febreru, 1987 H. Debehogne
8479 - 1987 HD2 29 d'abril, 1987 A. Mrkos
8480 - 1987 RD1 13 de setiembre, 1987 H. Debehogne
8481 - 1988 LH 14 de xunu, 1988 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
8482 - 1988 RA11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
8483 - 1988 SY1 16 de setiembre, 1988 S. J. Bus
8484 - 1988 VM2 10 de payares, 1988 M. Arai, H. Mori
8485 Satoru 1989 FL 29 de marzu, 1989 T. Seki
8486 - 1989 QV 26 d'agostu, 1989 R. H. McNaught
8487 - 1989 SQ 29 de setiembre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
8488 d'Argens 1989 SR1 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
8489 Boulder 1989 TA3 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
8490 - 1989 TU10 4 d'ochobre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
8491 Joelle-gilles 1989 YL5 28 d'avientu, 1989 E. W. Elst
8492 Kikuoka 1990 BZ 21 de xineru, 1990 T. Seki
8493 - 1990 BY1 30 de xineru, 1990 M. Matsuyama, K. Watanabe
8494 Edpatvega 1990 OT4 25 de xunetu, 1990 H. E. Holt
8495 - 1990 QV1 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt
8496 Jandlsmith 1990 QO3 16 d'agostu, 1990 Observatoriu Oak Ridge
8497 - 1990 RE7 13 de setiembre, 1990 H. Debehogne
8498 Ufa 1990 RM17 15 de setiembre, 1990 L. V. Zhuravleva
8499 - 1990 SC13 22 de setiembre, 1990 H. Debehogne
8500 Hori 1990 TU 10 d'ochobre, 1990 K. Endate, K. Watanabe
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...