Llista d'asteroides/8301–8400

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
8301 Haseyuji 1995 BG2 30 de xineru, 1995 T. Kobayashi
8302 Kazukin 1995 CY 3 de febreru, 1995 T. Kobayashi
8303 Miyaji 1995 CO1 9 de febreru, 1995 T. Kobayashi
8304 Ryomichico 1995 DJ1 22 de febreru, 1995 T. Kobayashi
8305 Teika 1995 DQ1 22 de febreru, 1995 T. Kobayashi
8306 Shoko 1995 DY1 24 de febreru, 1995 A. Nakamura
8307 Peltan 1995 EN 5 de marzu, 1995 J. Tichá
8308 Julie-Mélissa 1996 HD13 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
8309 - 1996 NL1 14 de xunetu, 1996 NEAT
8310 Seelos 1996 PL2 9 d'agostu, 1996 NEAT
8311 Zhangdaning 1996 TV1 3 d'ochobre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8312 - 1996 TJ12 15 d'ochobre, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
8313 Christiansen 1996 YU1 19 d'avientu, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8314 Tsuji 1997 US8 25 d'ochobre, 1997 K. Endate, K. Watanabe
8315 Bajin 1997 WA22 25 de payares, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8316 Wolkenstein 3002 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8317 Eurysaces 4523 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8318 Averroes 1306 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8319 Antiphanes 3365 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8320 van Zee 1955 RV 13 de setiembre, 1955 Universidá d'Indiana
8321 Akim 1977 EX 13 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
8322 Kononovich 1978 RL1 5 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
8323 Krimigis 1979 UH 17 d'ochobre, 1979 E. Bowell
8324 - 1981 DF2 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
8325 - 1981 EM26 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
8326 Paulkling 1981 JS2 6 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8327 Weihenmayer 1981 JE3 6 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8328 - 1981 QQ2 23 d'agostu, 1981 H. Debehogne
8329 - 1982 FP3 22 de marzu, 1982 H. Debehogne
8330 - 1982 FX3 28 de marzu, 1982 H. Debehogne
8331 Dawkins 1982 KK1 27 de mayu, 1982 C. S. Shoemaker, S. J. Bus
8332 Ivantsvetaev 1982 TL2 14 d'ochobre, 1982 L. V. Zhuravleva, L. G. Karachkina
8333 - 1982 VF 7 de payares, 1982 A. Mrkos
8334 - 1984 CF 10 de febreru, 1984 J. Gibson
8335 - 1984 DD1 28 de febreru, 1984 H. Debehogne
8336 Šafařík 1984 SK1 27 de setiembre, 1984 A. Mrkos
8337 - 1984 SF6 22 de setiembre, 1984 H. Debehogne
8338 - 1985 FE3 27 de marzu, 1985 Observatoriu de Copenague
8339 Kosovichia 1985 RM6 15 de setiembre, 1985 N. S. Chernykh
8340 Mumma 1985 TS1 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
8341 - 1986 QQ 26 d'agostu, 1986 H. Debehogne
8342 - 1986 QN3 29 d'agostu, 1986 H. Debehogne
8343 Tugendhat 1986 TG3 4 d'ochobre, 1986 A. Mrkos
8344 - 1987 BB 25 de xineru, 1987 T. Niijima, T. Urata
8345 Ulmerspatz 1987 BO1 22 de xineru, 1987 E. W. Elst
8346 - 1987 DW6 26 de febreru, 1987 H. Debehogne
8347 Lallaward 1987 HK 21 d'abril, 1987 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8348 - 1988 BX 26 de xineru, 1988 R. Rajamohan
8349 - 1988 DH1 19 de febreru, 1988 Y. Oshima
8350 - 1989 AG 2 de xineru, 1989 T. Hioki, N. Kawasato
8351 - 1989 EH1 10 de marzu, 1989 K. Suzuki, T. Furuta
8352 - 1989 GE 6 d'abril, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
8353 Megryan 1989 GC4 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
8354 - 1989 RF 1 de setiembre, 1989 E. W. Elst
8355 - 1989 RQ1 5 de setiembre, 1989 E. F. Helin
8356 Wadhwa 1989 RO2 3 de setiembre, 1989 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8357 O'Connor 1989 SC1 25 de setiembre, 1989 Observatoriu Oak Ridge
8358 Rickblakley 1989 VN5 4 de payares, 1989 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
8359 - 1989 WD 19 de payares, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
8360 - 1990 FD1 26 de marzu, 1990 A. Sugie
8361 - 1990 JN1 1 de mayu, 1990 A. N. Zytkow, M. J. Irwin
8362 - 1990 QM1 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt
8363 - 1990 RV 13 de setiembre, 1990 C. M. Olmstead
8364 - 1990 RE5 15 de setiembre, 1990 H. E. Holt
8365 - 1990 RR5 15 de setiembre, 1990 H. E. Holt
8366 - 1990 UL1 20 d'ochobre, 1990 A. Sugie
8367 Bokusui 1990 UL2 23 d'ochobre, 1990 T. Seki
8368 - 1991 DM 20 de febreru, 1991 R. H. McNaught
8369 - 1991 GR 8 d'abril, 1991 E. F. Helin
8370 Vanlindt 1991 RK11 4 de setiembre, 1991 E. W. Elst
8371 Goven 1991 TJ14 2 d'ochobre, 1991 C. P. de Saint-Aignan
8372 - 1991 VC2 9 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
8373 Stephengould 1992 AB 1 de xineru, 1992 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8374 Horohata 1992 AK1 10 de xineru, 1992 S. Otomo
8375 Kenzokohno 1992 AP1 12 de xineru, 1992 T. Seki
8376 - 1992 OZ9 30 de xunetu, 1992 H. Debehogne, Á. López-G.
8377 Elmerreese 1992 SD1 23 de setiembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8378 Sweeney 1992 SN1 23 de setiembre, 1992 E. F. Helin
8379 Straczynski 1992 SW10 27 de setiembre, 1992 Spacewatch
8380 Tooting 1992 SW17 29 de setiembre, 1992 H. E. Holt
8381 Hauptmann 1992 SO24 21 de setiembre, 1992 F. Börngen
8382 Mann 1992 SQ26 23 de setiembre, 1992 F. Börngen
8383 - 1992 UA3 25 d'ochobre, 1992 T. Hioki, S. Hayakawa
8384 - 1992 YB 16 d'avientu, 1992 T. Urata
8385 - 1993 AN 13 de xineru, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
8386 Vanvinckenroye 1993 BB6 27 de xineru, 1993 E. W. Elst
8387 Fujimori 1993 DO 19 de febreru, 1993 T. Seki
8388 - 1993 FO6 17 de marzu, 1993 UESAC
8389 - 1993 FT37 19 de marzu, 1993 UESAC
8390 - 1993 FE48 19 de marzu, 1993 UESAC
8391 Kring 1993 HH3 20 d'abril, 1993 Spacewatch
8392 - 1993 OP 18 de xunetu, 1993 E. F. Helin
8393 Tetsumasakamoto 1993 TJ1 15 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
8394 - 1993 TM12 13 d'ochobre, 1993 H. E. Holt
8395 Rembaut 1993 TQ23 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
8396 - 1993 UR2 19 d'ochobre, 1993 E. F. Helin
8397 Chiakitanaka 1993 XO 8 d'avientu, 1993 S. Otomo
8398 Rubbia 1993 XY 12 d'avientu, 1993 Farra d'Isonzo
8399 Wakamatsu 1994 AD 2 de xineru, 1994 T. Kobayashi
8400 Tomizo 1994 AQ 4 de xineru, 1994 T. Kobayashi
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...