Llista d'asteroides/8501–8600

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
8501 Wachholz 1990 TK8 13 d'ochobre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
8502 Bauhaus 1990 TR12 14 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
8503 Masakatsu 1990 WX3 21 de payares, 1990 K. Endate, K. Watanabe
8504 - 1990 YC 17 d'avientu, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
8505 - 1990 YK 19 d'avientu, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
8506 - 1991 CN 5 de febreru, 1991 M. Arai, H. Mori
8507 - 1991 CB1 15 de febreru, 1991 Spacewatch
8508 - 1991 CU1 14 de febreru, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
8509 - 1991 FV2 20 de marzu, 1991 H. Debehogne
8510 - 1991 PT8 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
8511 - 1991 PY10 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
8512 - 1991 PC11 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
8513 - 1991 PK11 9 d'agostu, 1991 H. E. Holt
8514 - 1991 PK15 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
8515 Corvan 1991 RJ 4 de setiembre, 1991 R. H. McNaught
8516 Hyakkai 1991 TW1 13 d'ochobre, 1991 T. Hioki, S. Hayakawa
8517 - 1992 BB5 28 de xineru, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
8518 - 1992 DM6 29 de febreru, 1992 UESAC
8519 - 1992 DB10 29 de febreru, 1992 UESAC
8520 - 1992 EC12 6 de marzu, 1992 UESAC
8521 Boulainvilliers 1992 GF4 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
8522 - 1992 ML 25 de xunu, 1992 G. J. Leonard
8523 Bouillabaisse 1992 PX 8 d'agostu, 1992 E. W. Elst
8524 Paoloruffini 1992 RJ3 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
8525 Nielsabel 1992 RZ5 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
8526 Takeuchiyukou 1992 SM12 23 de setiembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8527 Katayama 1992 SV12 28 de setiembre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8528 - 1992 SC24 29 de setiembre, 1992 H. E. Holt
8529 Sinzi 1992 UH2 19 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8530 Korbokkur 1992 UK5 25 d'ochobre, 1992 M. Hirasawa, S. Suzuki
8531 Mineosaito 1992 WX2 16 de payares, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8532 - 1992 YW3 29 d'avientu, 1992 Y. Kushida, O. Muramatsu
8533 Oohira 1993 BM 20 de xineru, 1993 T. Urata
8534 Knutsson 1993 FJ10 17 de marzu, 1993 C.-I. Lagerkvist
8535 Pellesvanslös 1993 FH22 21 de marzu, 1993 C.-I. Lagerkvist
8536 Måns 1993 FK23 21 de marzu, 1993 C.-I. Lagerkvist
8537 Billochbull 1993 FG24 21 de marzu, 1993 C.-I. Lagerkvist
8538 Gammelmaja 1993 FR26 21 de marzu, 1993 C.-I. Lagerkvist
8539 Laban 1993 FT32 19 de marzu, 1993 C.-I. Lagerkvist
8540 - 80}} 17 de marzu, 1993 UESAC
8541 Schalkenmehren 1993 TZ32 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
8542 - 1993 VB2 11 de payares, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
8543 Tsunemi 1993 XO1 15 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
8544 Sigenori 1993 YE 17 d'avientu, 1993 T. Kobayashi
8545 McGee 1994 AM1 2 de xineru, 1994 B. G. W. Manning
8546 Kenmotsu 1994 AH3 13 de xineru, 1994 K. Endate, K. Watanabe
8547 - 1994 CQ 4 de febreru, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
8548 Sumizihara 1994 ER3 14 de marzu, 1994 K. Endate, K. Watanabe
8549 Alcide 1994 FS 30 de marzu, 1994 Farra d'Isonzo
8550 Hesiodos 1994 PV24 12 d'agostu, 1994 E. W. Elst
8551 Daitarabochi 1994 VC7 11 de payares, 1994 M. Hirasawa, S. Suzuki
8552 Hyoichi 1995 HE 20 d'abril, 1995 A. Nakamura
8553 Bradsmith 1995 HG 20 d'abril, 1995 K. Endate, K. Watanabe
8554 Gabreta 1995 KH 25 de mayu, 1995 M. Tichý
8555 Mirimao 1995 LD 3 de xunu, 1995 Stroncone
8556 Jana 1995 NB 7 de xunetu, 1995 Z. Moravec
8557 Šaroun 1995 OK 23 de xunetu, 1995 L. Šarounová
8558 Hack 1995 PC 1 d'agostu, 1995 L. Tesi, A. Boattini
8559 - 1995 QM2 25 d'agostu, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8560 Tsubaki 1995 SD5 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
8561 - 1995 SO29 26 de setiembre, 1995 T. V. Kryachko
8562 - 1995 SK53 28 de setiembre, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8563 - 1995 US 19 d'ochobre, 1995 T. B. Spahr
8564 ANomealocaris 1995 UL3 17 d'ochobre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8565 - 1995 WB6 24 de payares, 1995 T. Niijima, T. Urata
8566 - 1996 EN 15 de marzu, 1996 NEAT
8567 - 1996 HW1 23 d'abril, 1996 Spacewatch
8568 Larrywilson 1996 RU2 10 de setiembre, 1996 NEAT
8569 Mameli 1996 TG 1 d'ochobre, 1996 V. S. Casulli
8570 - 1996 TN10 9 d'ochobre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8571 Taniguchi 1996 UX 20 d'ochobre, 1996 T. Kobayashi
8572 Nijo 1996 UG1 19 d'ochobre, 1996 J. Tichá, M. Tichý
8573 Ivanka 1996 VQ 4 de payares, 1996 Z. Moravec
8574 - 1996 VC2 6 de payares, 1996 T. Kobayashi
8575 Seishitakeuchi 1996 VL8 7 de payares, 1996 K. Endate, K. Watanabe
8576 - 1996 VN8 7 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8577 Choseikomori 1996 VX8 7 de payares, 1996 K. Endate, K. Watanabe
8578 - 1996 WZ 19 de payares, 1996 T. Kobayashi
8579 - 1996 XV19 11 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
8580 Pinsky 1996 XZ25 14 d'avientu, 1996 P. G. Comba
8581 Johnen 1996 YO2 28 d'avientu, 1996 N. Sato
8582 - 1997 AY 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
8583 Froberger 1997 AK6 8 de xineru, 1997 P. G. Comba
8584 - 1997 AN22 11 de xineru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8585 Purpurea 2025 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8586 Epops 2563 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8587 Ruficollis 3078 P-L 25 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8588 Avosetta 4025 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8589 Stellaris 4068 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8590 Pygargus 6533 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8591 Excubitor 6543 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8592 Rubetra 1188 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8593 Angustirostris 2186 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8594 Albifrons 2245 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8595 Dougallii 3233 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8596 Alchata 1298 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8597 Sandvicensis 2045 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8598 Tetrix 2202 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8599 Riparia 2277 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8600 Arundinaceus 3060 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...