Llista d'asteroides/7601–7700

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
7601 - 1994 US1 25 d'ochobre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
7602 Yidaeam 1994 YW1 31 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
7603 Salopia 1995 OA2 25 de xunetu, 1995 S. P. Laurie
7604 Kridsadaporn 1995 QY2 31 d'agostu, 1995 R. H. McNaught
7605 - 1995 SR1 21 de setiembre, 1995 T. B. Spahr
7606 - 1995 SV2 20 de setiembre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
7607 Billmerline 1995 SB13 18 de setiembre, 1995 Spacewatch
7608 Telegramia 1995 UO1 22 d'ochobre, 1995 J. Tichá
7609 - 1995 WX3 18 de payares, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
7610 Sudbury 1995 XB 3 d'avientu, 1995 D. di Cicco
7611 Hashitatsu 1996 BW1 23 de xineru, 1996 T. Kobayashi
7612 - 1996 CN2 12 de febreru, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
7613 - 1996 DK 16 de febreru, 1996 NEAT
7614 Masatomi 1996 EA 2 de marzu, 1996 T. Kobayashi
7615 - 1996 TA11 9 d'ochobre, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
7616 Sadako 1996 VF2 6 de payares, 1996 T. Kobayashi
7617 - 1996 VF30 7 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
7618 Gotoyukichi 1997 AU4 6 de xineru, 1997 T. Kobayashi
7619 - 1997 AP21 13 de xineru, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
7620 Willaert 4077 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7621 Sweelinck 4127 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7622 Pergolesi 6624 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7623 Stamitz 9508 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7624 Gluck 1251 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7625 Louisspohr 2150 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7626 - 1976 QL2 20 d'agostu, 1976 Observatoriu Félix Aguilar
7627 Wakenokiyomaro 1977 DS4 18 de febreru, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
7628 Evgenifedorov 1977 QY 19 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
7629 Foros 1977 QK1 19 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
7630 - 1979 MR2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
7631 Vokrouhlický 1981 WH 20 de payares, 1981 E. Bowell
7632 Stanislav 1982 UT5 20 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
7633 Volodymyr 1982 UD7 21 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
7634 Shizutani-Kou 1982 VO3 14 de payares, 1982 H. Kosai, K. Hurukawa
7635 - 1983 VH1 6 de payares, 1983 A. Mrkos
7636 Comba 1984 CM 5 de febreru, 1984 E. Bowell
7637 - 1984 DN 23 de febreru, 1984 H. Debehogne
7638 Gladman 1984 UX 26 d'ochobre, 1984 E. Bowell
7639 Offutt 1985 DC1 21 de febreru, 1985 Observatoriu Oak Ridge
7640 Marzari 1985 PX 14 d'agostu, 1985 E. Bowell
7641 - 1986 TT6 5 d'ochobre, 1986 M. Antal
7642 - 1988 TZ 13 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
7643 - 1988 VQ1 6 de payares, 1988 M. Arai, H. Mori
7644 Cslewis 1988 VR5 4 de payares, 1988 A. Mrkos
7645 Pons 1989 AC2 4 de xineru, 1989 A. Mrkos
7646 - 1989 KE 29 de mayu, 1989 H. E. Holt
7647 Etrépigny 1989 SR2 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
7648 - 1989 TB1 8 d'ochobre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
7649 Bougainville 1990 SV5 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
7650 Kaname 1990 UG 16 d'ochobre, 1990 T. Seki
7651 Villeneuve 1990 VD6 15 de payares, 1990 E. W. Elst
7652 - 1991 RL5 13 de setiembre, 1991 H. E. Holt
7653 - 1991 UV 18 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
7654 - 1991 VV3 11 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
7655 Adamries 1991 YM1 28 d'avientu, 1991 F. Börngen
7656 Joemontani 1992 HX 24 d'abril, 1992 Spacewatch
7657 Jefflarsen 1992 HK1 25 d'abril, 1992 Spacewatch
7658 - 1993 BM12 22 de xineru, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
7659 - 1993 CP1 15 de febreru, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
7660 - 1993 VM1 5 de payares, 1993 R. H. McNaught
7661 Reincken 1994 PK38 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
7662 - 1994 RM1 3 de setiembre, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
7663 - 1994 RX1 2 de setiembre, 1994 E. F. Helin
7664 - 1994 TE3 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
7665 Putignano 1994 TK3 11 d'ochobre, 1994 V. S. Casulli
7666 Keyaki 1994 VC1 4 de payares, 1994 K. Cross
7667 - 1995 BL3 29 de xineru, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
7668 Mizunotakao 1995 BR3 31 de xineru, 1995 T. Kobayashi
7669 Malše 1995 PB 4 d'agostu, 1995 M. Tichý, Z. Moravec
7670 Kabeláč 1995 QJ 20 d'agostu, 1995 L. Šarounová
7671 Albis 1995 UK1 22 d'ochobre, 1995 Z. Moravec
7672 Hawking 1995 UO2 24 d'ochobre, 1995 Kleť
7673 Inohara 1995 UY3 20 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
7674 Kasuga 1995 VO1 15 de payares, 1995 K. Endate, K. Watanabe
7675 Gorizia 1995 WT5 23 de payares, 1995 Farra d'Isonzo
7676 - 1995 WN8 18 de payares, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
7677 Sawa 1995 YP3 27 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
7678 Onoda 1996 CW2 15 de febreru, 1996 A. Nakamura
7679 Asiago 1996 CA9 15 de febreru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
7680 Cari 1996 HB 16 d'abril, 1996 Stroncone
7681 Chenjingrun 1996 YK2 24 d'avientu, 1996 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7682 Miura 1997 CY19 12 de febreru, 1997 T. Kobayashi
7683 Wuwenjun 1997 DE 19 de febreru, 1997 Beijing Schmidt CCD Asteroid Program
7684 Marioferrero 1997 EY 3 de marzu, 1997 P. G. Comba
7685 - 1997 EP17 1 de marzu, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
7686 Wolfernst 2024 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7687 Matthias 2099 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7688 Lothar 2536 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7689 Reinerstoss 4036 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7690 Sackler 2291 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7691 Brady 3186 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7692 - 1981 EZ25 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
7693 - 1982 WE 20 de payares, 1982 T. Seki
7694 Krasetín 1983 SF 29 de setiembre, 1983 A. Mrkos
7695 Přemysl 1984 WA1 27 de payares, 1984 A. Mrkos
7696 Liebe 1988 JD 10 de mayu, 1988 W. Landgraf
7697 - 1989 AE 3 de xineru, 1989 T. Kojima
7698 Schweitzer 1989 AS6 11 de xineru, 1989 F. Börngen
7699 Božek 1989 CB4 2 de febreru, 1989 A. Mrkos
7700 Rote Kapelle 1990 TE8 13 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...