Llista d'asteroides/7701–7800

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
7701 Zrzavý 1990 TX8 14 d'ochobre, 1990 A. Mrkos
7702 - 1991 PO13 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
7703 - 1991 RW 7 de setiembre, 1991 E. F. Helin
7704 Dellen 1992 EB7 1 de marzu, 1992 UESAC
7705 Humeln 1993 FU7 17 de marzu, 1993 UESAC
7706 Mien 1993 FZ36 19 de marzu, 1993 UESAC
7707 Yes 1993 HM1 17 d'abril, 1993 C. W. Hergenrother
7708 - 1994 GF9 11 d'abril, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
7709 - 1994 RN1 8 de setiembre, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
7710 Ishibashi 1994 WT2 30 de payares, 1994 T. Kobayashi
7711 Říp 1994 XF 2 d'avientu, 1994 Z. Moravec
7712 - 1995 TB1 12 d'ochobre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
7713 Tsutomu 1995 YE 17 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
7714 Briccialdi 1996 CC1 9 de febreru, 1996 Stroncone
7715 Leonidarosino 1996 CR7 14 de febreru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
7716 Ube 1996 DA3 22 de febreru, 1996 A. Nakamura
7717 Tabeisshi 1997 AL5 7 de xineru, 1997 T. Kobayashi
7718 Desnoux 1997 EP30 10 de marzu, 1997 C. Buil
7719 - 1997 GT36 7 d'abril, 1997 LINEAR
7720 Lepaute 4559 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7721 Andrillat 6612 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7722 Firneis 2240 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7723 Lugger 1952 QW 28 d'agostu, 1952 Universidá d'Indiana
7724 - 1970 OB 24 de xunetu, 1970 Observatoriu Félix Aguilar
7725 Sel'vinskij 1972 RX1 11 de setiembre, 1972 N. S. Chernykh
7726 Olegbykov 1974 QM2 27 d'agostu, 1974 L. I. Chernykh
7727 Chepurova 1975 EA3 8 de marzu, 1975 N. S. Chernykh
7728 Giblin 1977 AW2 12 de xineru, 1977 E. Bowell
7729 Golovanov 1977 QY3 24 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
7730 - 1978 NN1 4 de xunetu, 1978 L. I. Chernykh
7731 - 1978 UV 28 d'ochobre, 1978 H. L. Giclas
7732 - 1978 VE9 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
7733 - 1979 MH4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
7734 - 1979 MZ6 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
7735 - 1980 UL1 31 d'ochobre, 1980 S. J. Bus
7736 Nizhnij Novgorod 1981 RC5 8 de setiembre, 1981 L. V. Zhuravleva
7737 Sirrah 1981 VU 5 de payares, 1981 E. Bowell
7738 Heyman 1981 WS1 24 de payares, 1981 Observatoriu Oak Ridge
7739 Čech 1982 CE 14 de febreru, 1982 L. Brožek
7740 Petit 1983 RR2 6 de setiembre, 1983 E. Bowell
7741 Fedoseev 1983 RR4 1 de setiembre, 1983 L. G. Karachkina
7742 Altamira 1985 US 20 d'ochobre, 1985 A. Mrkos
7743 - 1986 JA 2 de mayu, 1986 Observatoriu de Copenague
7744 - 1986 QA1 26 d'agostu, 1986 H. Debehogne
7745 - 1987 DB6 22 de febreru, 1987 H. Debehogne
7746 - 1987 RC1 13 de setiembre, 1987 H. Debehogne
7747 Michałowski 1987 SO 19 de setiembre, 1987 E. Bowell
7748 - 1987 TA 12 d'ochobre, 1987 T. Niijima, T. Urata
7749 Jackschmitt 1988 JP 12 de mayu, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
7750 McEwen 1988 QD1 18 d'agostu, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
7751 - 1988 UA 16 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
7752 Otauchunokai 1988 US 31 d'ochobre, 1988 T. Niijima, K. Kanai
7753 - 1988 XB 5 d'avientu, 1988 Y. Oshima
7754 - 1989 TT11 2 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
7755 Haute-Provence 1989 YO5 28 d'avientu, 1989 E. W. Elst
7756 Scientia 1990 FR1 27 de marzu, 1990 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
7757 - 1990 KO 22 de mayu, 1990 E. F. Helin
7758 Poulanderson 1990 KT 21 de mayu, 1990 E. F. Helin
7759 - 1990 QD2 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt
7760 - 1990 RW3 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
7761 - 1990 SL 20 de setiembre, 1990 R. H. McNaught
7762 - 1990 SY2 18 de setiembre, 1990 H. E. Holt
7763 Crabeels 1990 UT5 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
7764 - 1991 AB 7 de xineru, 1991 S. Inoda, T. Urata
7765 - 1991 AD 8 de xineru, 1991 Y. Kushida, O. Muramatsu
7766 Jododaira 1991 BH2 23 de xineru, 1991 K. Endate, K. Watanabe
7767 Tomatic 1991 RB5 13 de setiembre, 1991 L. D. Schmadel, F. Börngen
7768 - 1991 SX1 16 de setiembre, 1991 H. E. Holt
7769 Okuni 1991 VF4 4 de payares, 1991 S. Otomo
7770 Siljan 1992 EQ8 2 de marzu, 1992 UESAC
7771 Tvären 1992 EZ9 2 de marzu, 1992 UESAC
7772 - 1992 EQ15 1 de marzu, 1992 UESAC
7773 - 1992 FS 23 de marzu, 1992 K. Endate, K. Watanabe
7774 - 1992 UU2 19 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
7775 Taiko 1992 XD 4 d'avientu, 1992 Y. Kushida, O. Muramatsu
7776 Takeishi 1993 BF 20 de xineru, 1993 T. Urata
7777 Consadole 1993 CO1 15 de febreru, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
7778 Markrobinson 1993 HK1 17 d'abril, 1993 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
7779 Susanring 1993 KL 19 de mayu, 1993 J. B. Child
7780 Maren 1993 NJ 15 de xunetu, 1993 E. F. Helin, J. B. Child
7781 Townsend 1993 QT 19 d'agostu, 1993 E. F. Helin
7782 Mony 1994 CY 7 de febreru, 1994 Stroncone
7783 - 1994 JD 4 de mayu, 1994 T. B. Spahr
7784 - 1994 PL 5 d'agostu, 1994 T. B. Spahr
7785 - 1994 QW 29 d'agostu, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
7786 - 1994 TB15 14 d'ochobre, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
7787 Annalaura 1994 WW 23 de payares, 1994 L. Tesi, A. Boattini
7788 Tsukuba 1994 XS 5 d'avientu, 1994 A. Nakamura
7789 Kwiatkowski 1994 XE6 2 d'avientu, 1994 E. Bowell
7790 Miselli 1995 DK2 28 de febreru, 1995 Stroncone
7791 Ebicykl 1995 EB 1 de marzu, 1995 M. Tichý
7792 - 1995 WZ3 18 de payares, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
7793 - 1995 YC3 27 d'avientu, 1995 NEAT
7794 Sanvito 1996 AD4 15 de xineru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
7795 - 1996 AN15 14 de xineru, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
7796 Járacimrman 1996 BG 16 de xineru, 1996 Z. Moravec
7797 Morita 1996 BK2 26 de xineru, 1996 T. Kobayashi
7798 - 1996 CL 1 de febreru, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
7799 Martinšolc 1996 DW1 24 de febreru, 1996 Kleť
7800 Zhongkeyuan 1996 EW2 11 de marzu, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...