Llista d'asteroides/7501–7600

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
7501 Farra 1996 VD3 9 de payares, 1996 Farra d'Isonzo
7502 - 1996 VP7 15 de payares, 1996 Y. Shimizu, T. Urata
7503 - 1996 VJ38 7 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
7504 Kawakita 1997 AF1 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
7505 Furusho 1997 AM2 3 de xineru, 1997 T. Kobayashi
7506 Lub 4837 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7507 Israel 7063 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7508 Icke 2327 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7509 Gamzatov 1977 EL 9 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
7510 - 1978 UF6 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
7511 - 1981 EX24 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
7512 Monicalazzarin 1983 CA1 15 de febreru, 1983 E. Bowell
7513 - 1985 RU2 5 de setiembre, 1985 H. Debehogne
7514 - 1986 ED 7 de marzu, 1986 M. Inoue, O. Muramatsu, T. Urata
7515 - 1986 EF5 5 de marzu, 1986 G. DeSanctis
7516 Kranjc 1987 MC 18 de xunu, 1987 Osservatorio San Vittore
7517 - 1989 AD 3 de xineru, 1989 T. Kojima
7518 - 1989 FG 29 de marzu, 1989 K. Suzuki, T. Furuta
7519 Paulcook 1989 UN3 31 d'ochobre, 1989 B. G. W. Manning
7520 - 1990 BV 21 de xineru, 1990 T. Hioki, S. Hayakawa
7521 - 1990 QS2 24 d'agostu, 1990 H. E. Holt
7522 - 1991 AJ 9 de xineru, 1991 M. Arai, H. Mori
7523 - 1991 PF18 8 d'agostu, 1991 H. E. Holt
7524 - 1991 RW19 14 de setiembre, 1991 H. E. Holt
7525 Kiyohira 1992 YE 18 d'avientu, 1992 A. Natori, T. Urata
7526 - 1993 AA 2 de xineru, 1993 T. Urata
7527 - 1993 BJ 20 de xineru, 1993 T. Urata
7528 Huskvarna 1993 FS39 19 de marzu, 1993 UESAC
7529 Vagnozzi 1994 BC 16 de xineru, 1994 Colleverde di Guidonia
7530 Mizusawa 1994 GO1 15 d'abril, 1994 K. Endate, K. Watanabe
7531 Pecorelli 1994 SC 24 de setiembre, 1994 Stroncone
7532 Pelhřimov 1995 UR1 22 d'ochobre, 1995 M. Tichý
7533 - 1995 UE6 25 d'ochobre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
7534 - 1995 UA7 26 d'ochobre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
7535 - 1995 WU2 16 de payares, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
7536 Fahrenheit 1995 WB7 21 de payares, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
7537 Solvay 1996 HS8 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
7538 Zenbei 1996 VE6 15 de payares, 1996 T. Kobayashi
7539 - 1996 XS32 6 d'avientu, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
7540 - 1997 AK21 9 de xineru, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
7541 Nieuwenhuis 4019 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7542 - 1953 GN 7 d'abril, 1953 K. Reinmuth
7543 Prylis 1973 SY 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
7544 Tipografiyanauka 1976 UB2 26 d'ochobre, 1976 T. M. Smirnova
7545 Smaklösa 1978 OB 28 de xunetu, 1978 C.-I. Lagerkvist
7546 - 1979 MB4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
7547 - 1979 MO4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
7548 Engström 1980 FW2 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
7549 Woodard 1980 TO5 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
7550 - 1981 EV8 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
7551 - 1981 EF26 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
7552 - 1981 EB27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
7553 Buie 1981 FG 30 de marzu, 1981 E. Bowell
7554 Johnspencer 1981 GQ 5 d'abril, 1981 E. Bowell
7555 Venvolkov 1981 SZ6 28 de setiembre, 1981 L. V. Zhuravleva
7556 - 1982 FX2 18 de marzu, 1982 H. Debehogne
7557 - 1982 FK3 21 de marzu, 1982 H. Debehogne
7558 Yurlov 1982 TB2 14 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
7559 - 1985 VF 14 de payares, 1985 P. Jensen
7560 Spudis 1986 AJ 10 de xineru, 1986 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
7561 Patrickmichel 1986 TR2 7 d'ochobre, 1986 E. Bowell
7562 Kagiroino-Oka 1986 WO9 30 de payares, 1986 H. Kosai, K. Hurukawa
7563 - 1988 BC 16 de xineru, 1988 T. Kojima
7564 - 1988 CA 7 de febreru, 1988 R. Rajamohan
7565 - 1988 RD11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
7566 - 1988 SP 18 de setiembre, 1988 H. Debehogne
7567 - 1988 TC1 13 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
7568 - 1988 VJ2 7 de payares, 1988 T. Hioki, N. Kawasato
7569 - 1989 BK 28 de xineru, 1989 Y. Oshima
7570 - 1989 CP 5 de febreru, 1989 M. Arai, H. Mori
7571 Weisse Rose 1989 EH6 7 de marzu, 1989 F. Börngen
7572 Znokai 1989 SF 23 de setiembre, 1989 K. Endate, K. Watanabe
7573 Basfifty 1989 VX 4 de payares, 1989 B. G. W. Manning
7574 - 1989 WO1 20 de payares, 1989 W. Kakei, M. Kizawa, T. Urata
7575 Kimuraseiji 1989 YK 22 d'avientu, 1989 Y. Kushida, O. Muramatsu
7576 - 1990 BN 21 de xineru, 1990 M. Arai, H. Mori
7577 - 1990 QV4 24 d'agostu, 1990 H. E. Holt
7578 Georgböhm 1990 SP7 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
7579 - 1990 TN1 14 d'ochobre, 1990 E. F. Helin
7580 Schwabhausen 1990 TM7 13 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
7581 Yudovich 1990 VY13 14 de payares, 1990 L. G. Karachkina
7582 - 1990 WL 20 de payares, 1990 R. H. McNaught
7583 Rosegger 1991 BA3 17 de xineru, 1991 F. Börngen
7584 Ossietzky 1991 GK10 9 d'abril, 1991 F. Börngen
7585 - 1991 PK8 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
7586 Bismarck 1991 RH7 13 de setiembre, 1991 L. D. Schmadel, F. Börngen
7587 Weckmann 1992 CF3 2 de febreru, 1992 E. W. Elst
7588 - 1992 FJ1 24 de marzu, 1992 R. H. McNaught
7589 - 1992 SR1 26 de setiembre, 1992 A. Sugie
7590 Aterui 1992 UP4 26 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
7591 - 1992 WG3 18 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
7592 Takinemachi 1992 WR3 23 de payares, 1992 S. Otomo
7593 - 1992 WP4 21 de payares, 1992 E. F. Helin
7594 Shotaro 1993 BH2 19 de xineru, 1993 T. Seki
7595 Växjö 1993 FN26 21 de marzu, 1993 UESAC
7596 Yumi 1993 GH 10 d'abril, 1993 K. Endate, K. Watanabe
7597 Shigemi 1993 GM 14 d'abril, 1993 S. Otomo
7598 - 1994 CS 4 de febreru, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
7599 Munari 1994 PB 3 d'agostu, 1994 A. Boattini, M. Tombelli
7600 Vacchi 1994 RB1 9 de setiembre, 1994 V. S. Casulli
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...