Llista d'asteroides/6701–6800

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
6701 Warhol 1988 AW1 14 de xineru, 1988 A. Mrkos
6702 - 1988 BP3 18 de xineru, 1988 H. Debehogne
6703 - 1988 CH 10 de febreru, 1988 M. Arai, H. Mori
6704 - 1988 CJ 10 de febreru, 1988 M. Arai, H. Mori
6705 Rinaketty 1988 RK5 2 de setiembre, 1988 H. Debehogne
6706 - 1988 VD3 11 de payares, 1988 T. Kojima
6707 Shigeru 1988 VZ3 13 de payares, 1988 M. Yanai, K. Watanabe
6708 Bobbievaile 1989 AA5 4 de xineru, 1989 R. H. McNaught
6709 Hiromiyuki 1989 CD 2 de febreru, 1989 M. Arai, H. Mori
6710 Apostel 1989 GF4 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
6711 Holliman 1989 HG 30 d'abril, 1989 E. F. Helin
6712 Hornstein 1990 DS1 23 de febreru, 1990 A. Mrkos
6713 Coggie 1990 KM 21 de mayu, 1990 E. F. Helin
6714 Montréal 1990 OE2 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
6715 Sheldonmarks 1990 QS1 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt, D. H. Levy
6716 - 1990 RO1 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
6717 Antal 1990 TU10 10 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
6718 Beiglböck 1990 TT12 14 d'ochobre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
6719 Gallaj 1990 UL11 16 d'ochobre, 1990 L. V. Zhuravleva, G. R. Kastel'
6720 Gifu 1990 VP2 11 de payares, 1990 T. Seki
6721 - 1990 VY6 10 de payares, 1990 T. Urata
6722 Bunichi 1991 BG2 23 de xineru, 1991 K. Endate, K. Watanabe
6723 Chrisclark 1991 CL3 14 de febreru, 1991 E. F. Helin
6724 - 1991 CX5 4 de febreru, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
6725 - 1991 DS 21 de febreru, 1991 S. Inoda, T. Urata
6726 - 1991 PS 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
6727 - 1991 TF4 10 d'ochobre, 1991 K. J. Lawrence
6728 - 1991 UM 18 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
6729 Emiko 1991 VV2 4 de payares, 1991 S. Otomo
6730 Ikeda 1992 BH 24 de xineru, 1992 T. Urata
6731 Hiei 1992 BK 24 de xineru, 1992 Y. Kushida, O. Muramatsu
6732 - 1992 CG1 8 de febreru, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
6733 - 1992 EF 2 de marzu, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
6734 - 1992 FB 23 de marzu, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
6735 Madhatter 1992 WM3 23 de payares, 1992 T. Urata
6736 Marchare 1993 EF 1 de marzu, 1993 T. Urata
6737 Okabayashi 1993 ER 15 de marzu, 1993 K. Endate, K. Watanabe
6738 Tanabe 1993 FD1 20 de marzu, 1993 K. Endate, K. Watanabe
6739 Tärendö 1993 FU38 19 de marzu, 1993 UESAC
6740 Goff 1993 GY 14 d'abril, 1993 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
6741 Liyuan 1994 FX 31 de marzu, 1994 K. Endate, K. Watanabe
6742 Biandepei 1994 GR 8 d'abril, 1994 K. Endate, K. Watanabe
6743 Liu 1994 GS 8 d'abril, 1994 K. Endate, K. Watanabe
6744 Komoda 1994 JL 6 de mayu, 1994 K. Endate, K. Watanabe
6745 Nishiyama 1994 JD1 7 de mayu, 1994 K. Endate, K. Watanabe
6746 Zagar 1994 NP 9 de xunetu, 1994 Osservatorio San Vittore
6747 Ozegahara 1995 UT3 20 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
6748 Bratton 1995 UV30 20 d'ochobre, 1995 Spacewatch
6749 Ireentje 7068 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6750 Katgert 1078 T-1 24 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6751 van Genderen 1114 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6752 Ashley 4150 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6753 Fursenko 1974 RV1 14 de setiembre, 1974 N. S. Chernykh
6754 Burdenko 1976 UD4 28 d'ochobre, 1976 L. V. Zhuravleva
6755 Solov'yanenko 1976 YE1 16 d'avientu, 1976 L. I. Chernykh
6756 - 1978 VX3 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
6757 - 1979 SE15 20 de setiembre, 1979 S. J. Bus
6758 Jesseowens 1980 GL 13 d'abril, 1980 A. Mrkos
6759 - 1980 KD 21 de mayu, 1980 H. Debehogne
6760 - 1980 KM 22 de mayu, 1980 H. Debehogne
6761 - 1981 EV19 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
6762 - 1981 EC25 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
6763 Kochiny 1981 RA2 7 de setiembre, 1981 L. G. Karachkina
6764 Kirillavrov 1981 TM3 7 d'ochobre, 1981 L. I. Chernykh
6765 Fibonacci 1982 BQ2 20 de xineru, 1982 L. Brožek
6766 Kharms 1982 UC6 20 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
6767 Shirvindt 1983 AA3 6 de xineru, 1983 L. G. Karachkina
6768 Mathiasbraun 1983 RY 7 de setiembre, 1983 A. Mrkos
6769 Brokoff 1985 CJ1 15 de febreru, 1985 A. Mrkos
6770 Fugate 1985 QR 22 d'agostu, 1985 E. Bowell
6771 Foerster 1986 EZ4 9 de marzu, 1986 C.-I. Lagerkvist
6772 - 1988 BG4 20 de xineru, 1988 H. Debehogne
6773 Kellaway 1988 LK 15 de xunu, 1988 E. F. Helin
6774 Vladheinrich 1988 VH5 4 de payares, 1988 A. Mrkos
6775 Giorgini 1989 GJ 5 d'abril, 1989 E. F. Helin
6776 Dix 1989 GF8 6 d'abril, 1989 F. Börngen
6777 Balakirev 1989 SV1 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
6778 Tosamakoto 1989 TX10 4 d'ochobre, 1989 A. Takahashi, K. Watanabe
6779 Perrine 1990 DM1 20 de febreru, 1990 A. Mrkos
6780 Borodin 1990 ES3 2 de marzu, 1990 E. W. Elst
6781 - 1990 OD 19 de xunetu, 1990 E. F. Helin
6782 - 1990 SU10 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
6783 Gulyaev 1990 SO28 24 de setiembre, 1990 L. I. Chernykh
6784 Bogatikov 1990 UN13 28 d'ochobre, 1990 L. I. Chernykh
6785 - 1990 VA7 12 de payares, 1990 H. Shiozawa, M. Kizawa
6786 Doudantsutsuji 1991 DT 21 de febreru, 1991 S. Inoda, T. Urata
6787 - 1991 PF15 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
6788 - 1991 PH15 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
6789 Milkey 1991 RM6 4 de setiembre, 1991 E. F. Helin
6790 Pingouin 1991 SF1 28 de setiembre, 1991 S. Otomo
6791 - 1991 UC2 29 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
6792 Akiyamatakashi 1991 WC 30 de payares, 1991 M. Akiyama, T. Furuta
6793 Palazzolo 1991 YE 30 d'avientu, 1991 Bassano Bresciano
6794 Masuisakura 1992 DK 26 de febreru, 1992 A. Sugie
6795 Örnsköldsvik 1993 FZ12 17 de marzu, 1993 UESAC
6796 Sundsvall 1993 FH24 21 de marzu, 1993 UESAC
6797 Östersund 1993 FG25 21 de marzu, 1993 UESAC
6798 Couperin 1993 JK1 14 de mayu, 1993 E. W. Elst
6799 Citfiftythree 1993 KM 17 de mayu, 1993 E. F. Helin
6800 Saragamine 1994 UC 29 d'ochobre, 1994 A. Nakamura
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...