Llista d'asteroides/6801–6900

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
6801 Střekov 1995 UM1 22 d'ochobre, 1995 Z. Moravec
6802 Černovice 1995 UQ2 24 d'ochobre, 1995 M. Tichý
6803 - 1995 UK7 27 d'ochobre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
6804 Maruseppu 1995 WV 16 de payares, 1995 A. Nakamura
6805 Abstracta 4600 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6806 Kaufmann 6048 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6807 Brünnow 6568 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6808 Plantin 1932 CP 5 de febreru, 1932 K. Reinmuth
6809 Sakuma 1938 DM1 20 de febreru, 1938 K. Reinmuth
6810 - 1969 GC 9 d'abril, 1969 C. U. Cesco
6811 Kashcheev 1976 QP 26 d'agostu, 1976 N. S. Chernykh
6812 - 1978 VJ8 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
6813 - 1978 VV9 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
6814 Steffl 1979 MC2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
6815 Mutchler 1979 MM5 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
6816 - 1981 EB28 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
6817 Pest 1982 BP2 20 de xineru, 1982 A. Mrkos
6818 Sessyu 1983 EM1 11 de marzu, 1983 H. Kosai, K. Hurukawa
6819 McGarvey 1983 LL 14 de xunu, 1983 S. E. Smrekar
6820 Buil 1985 XS 13 d'avientu, 1985 CERGA
6821 Ranevskaya 1986 SZ1 29 de setiembre, 1986 L. G. Karachkina
6822 - 1986 UO 28 d'ochobre, 1986 Z. Vávrová
6823 - 1988 ED1 12 de marzu, 1988 M. Arai, H. Mori
6824 Mallory 1988 RE2 8 de setiembre, 1988 A. Mrkos
6825 Irvine 1988 TJ2 4 d'ochobre, 1988 A. Mrkos
6826 Lavoisier 1989 SD1 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
6827 Wombat 1990 SN4 27 de setiembre, 1990 T. Urata
6828 Elbsteel 1990 VC1 12 de payares, 1990 D. I. Steel
6829 Charmawidor 1991 BM1 18 de xineru, 1991 E. W. Elst
6830 - 1991 JB1 5 de mayu, 1991 S. Otomo, O. Muramatsu
6831 - 1991 UM1 28 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
6832 Kawabata 1992 FP 23 de marzu, 1992 K. Endate, K. Watanabe
6833 - 1993 FC1 19 de marzu, 1993 S. Shirai, S. Hayakawa
6834 - 1993 JH 11 de mayu, 1993 Y. Shimizu, T. Urata
6835 Molfino 1994 HT1 30 d'abril, 1994 Stroncone
6836 Paranal 1994 PW5 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
6837 Bressi 1994 XN4 8 d'avientu, 1994 Spacewatch
6838 Okuda 1995 UD9 30 d'ochobre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
6839 Ozenuma 1995 WB2 18 de payares, 1995 T. Kobayashi
6840 - 1995 WW5 18 de payares, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
6841 Gottfriedkirch 2034 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6842 Krosigk 3016 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6843 Heremon 1975 TC6 9 d'ochobre, 1975 J.-D. Mulholland
6844 Shpak 1975 VR5 3 de payares, 1975 T. M. Smirnova
6845 Mansurova 1976 JG2 2 de mayu, 1976 N. S. Chernykh
6846 Kansazan 1976 UG15 22 d'ochobre, 1976 H. Kosai, K. Hurukawa
6847 Kunz-Hallstein 1977 RL 5 de setiembre, 1977 H.-E. Schuster
6848 - 1978 VG5 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
6849 - 1979 MX6 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
6850 - 1981 QT3 28 d'agostu, 1981 H. Debehogne
6851 - 1981 RO1 1 de setiembre, 1981 H. Debehogne
6852 - 1985 CN2 14 de febreru, 1985 H. Debehogne
6853 - 1986 CD2 12 de febreru, 1986 H. Debehogne
6854 - 1987 UG 20 d'ochobre, 1987 K. W. Zeigler
6855 Armellini 1989 BG 29 de xineru, 1989 Osservatorio San Vittore
6856 Bethemmons 1989 EM 5 de marzu, 1989 E. F. Helin
6857 - 1990 QQ 19 d'agostu, 1990 E. F. Helin
6858 - 1990 ST10 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt
6859 Datemasamune 1991 CZ 13 de febreru, 1991 M. Koishikawa
6860 Sims 1991 CS1 11 de febreru, 1991 S. Otomo, O. Muramatsu
6861 - 1991 FA3 20 de marzu, 1991 H. Debehogne
6862 Virgiliomarcon 1991 GL 11 d'abril, 1991 Osservatorio San Vittore
6863 - 1991 PX8 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
6864 Starkenburg 1991 RC4 12 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
6865 Dunkerley 1991 TE2 2 d'ochobre, 1991 Y. Kushida, O. Muramatsu
6866 Kukai 1992 CO 12 de febreru, 1992 S. Otomo
6867 Kuwano 1992 FP1 28 de marzu, 1992 K. Endate, K. Watanabe
6868 Seiyauyeda 1992 HD 22 d'abril, 1992 Y. Kushida, O. Muramatsu
6869 Funada 1992 JP 2 de mayu, 1992 K. Endate, K. Watanabe
6870 Pauldavies 1992 OG 28 de xunetu, 1992 R. H. McNaught
6871 Verlaine 1993 BE8 23 de xineru, 1993 E. W. Elst
6872 - 1993 CN1 15 de febreru, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
6873 Tasaka 1993 HT1 21 d'abril, 1993 K. Endate, K. Watanabe
6874 - 1994 JO1 9 de mayu, 1994 G. J. Garradd
6875 - 1994 NG1 4 de xunetu, 1994 E. F. Helin
6876 Beppeforti 1994 RK1 5 de setiembre, 1994 A. Boattini, M. Tombelli
6877 Giada 1994 TB2 10 d'ochobre, 1994 V. S. Casulli
6878 Isamu 1994 TN2 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
6879 Hyogo 1994 TC15 14 d'ochobre, 1994 K. Ito
6880 Hayamiyu 1994 TG15 13 d'ochobre, 1994 S. Otomo
6881 Shifutsu 1994 UP 31 d'ochobre, 1994 T. Kobayashi
6882 Sormano 1995 CC1 5 de febreru, 1995 P. Sicoli, V. Giuliani
6883 Hiuchigatake 1996 AF 10 de xineru, 1996 T. Kobayashi
6884 Takeshisato 9521 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6885 Nitardy 9570 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6886 Grote 1942 CG 11 de febreru, 1942 L. Oterma
6887 Hasuo 1951 WH 24 de payares, 1951 M. Laugier
6888 - 1971 BD3 27 de xineru, 1971 C. Torres, J. Petit
6889 - 1971 RA 15 de setiembre, 1971 C. Torres, J. Petit
6890 Savinykh 1975 RP 3 de setiembre, 1975 L. I. Chernykh
6891 Triconia 1976 SA 23 de setiembre, 1976 Observatoriu de Harvard
6892 - 1978 VG8 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
6893 - 1983 RS3 2 de setiembre, 1983 H. Debehogne
6894 Macreid 1986 RE2 5 de setiembre, 1986 E. F. Helin
6895 - 1987 DG6 23 de febreru, 1987 H. Debehogne
6896 - 1987 RE1 13 de setiembre, 1987 H. Debehogne
6897 Tabei 1987 VQ 15 de payares, 1987 A. Mrkos
6898 Saint-Marys 1988 LE 8 de xunu, 1988 C. S. Shoemaker
6899 - 1988 RP10 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
6900 - 1988 XD1 2 d'avientu, 1988 M. Arai, H. Mori
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...