Llista d'asteroides/6601–6700

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
6601 - 1988 XK1 7 d'avientu, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
6602 Gilclark 1989 EC 4 de marzu, 1989 E. F. Helin
6603 Marycragg 1990 KG 19 de mayu, 1990 E. F. Helin
6604 Ilias 1990 QE8 16 d'agostu, 1990 E. W. Elst
6605 - 1990 SM9 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
6606 Makino 1990 UF 16 d'ochobre, 1990 T. Seki
6607 Matsushima 1991 UL2 29 d'ochobre, 1991 K. Endate, K. Watanabe
6608 - 1991 VC4 2 de payares, 1991 E. F. Helin
6609 - 1992 BN 28 de xineru, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
6610 - 1993 BL3 28 de xineru, 1993 A. Natori, T. Urata
6611 - 1993 VW 9 de payares, 1993 E. F. Helin, J. Alu
6612 Hachioji 1994 EM1 10 de marzu, 1994 Y. Kushida, O. Muramatsu
6613 Williamcarl 1994 LK 2 de xunu, 1994 C. W. Hergenrother
6614 Antisthenes 6530 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6615 Plutarchos 9512 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6616 Plotinos 1175 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6617 Boethius 2218 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6618 - 1936 SO 16 de setiembre, 1936 C. W. Tombaugh
6619 Kolya 1973 SS4 27 de setiembre, 1973 L. I. Chernykh
6620 Peregrina 1973 UC 25 d'ochobre, 1973 P. Wild
6621 Timchuk 1975 VN5 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
6622 Matvienko 1978 RG1 5 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
6623 - 1979 MY2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
6624 - 1980 SG 16 de setiembre, 1980 Z. Vávrová
6625 - 1981 EX41 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
6626 - 1981 EZ46 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
6627 - 1981 FT 27 de marzu, 1981 Z. Vávrová
6628 Dondelia 1981 WA1 24 de payares, 1981 E. Bowell
6629 Kurtz 1982 UP 17 d'ochobre, 1982 E. Bowell
6630 Skepticus 1982 VA1 15 de payares, 1982 E. Bowell
6631 Pyatnitskij 1983 RQ4 4 de setiembre, 1983 L. V. Zhuravleva
6632 Scoon 1984 UX1 29 d'ochobre, 1984 E. Bowell
6633 - 1986 TR4 11 d'ochobre, 1986 P. Jensen
6634 - 1987 KB 23 de mayu, 1987 Campinas
6635 Zuber 1987 SH3 26 de setiembre, 1987 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
6636 - 1988 RK8 11 de setiembre, 1988 V. G. Shkodrov
6637 Inoue 1988 XZ 3 d'avientu, 1988 K. Endate, K. Watanabe
6638 - 1989 CA 2 de febreru, 1989 M. Arai, H. Mori
6639 - 1989 SO8 25 de setiembre, 1989 H. Debehogne
6640 Falorni 1990 DL 24 de febreru, 1990 Osservatorio San Vittore
6641 Bobross 1990 OK2 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
6642 - 1990 UE3 26 d'ochobre, 1990 T. Urata
6643 Morikubo 1990 VZ 7 de payares, 1990 Y. Kushida, O. Muramatsu
6644 Jugaku 1991 AA 5 de xineru, 1991 A. Takahashi, K. Watanabe
6645 Arcetri 1991 AR1 11 de xineru, 1991 E. F. Helin
6646 Churanta 1991 CA3 14 de febreru, 1991 E. F. Helin
6647 Josse 1991 GG5 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
6648 - 1991 PM11 9 d'agostu, 1991 H. E. Holt
6649 Yokotatakao 1991 RN 5 de setiembre, 1991 A. Natori, T. Urata
6650 Morimoto 1991 RS1 7 de setiembre, 1991 K. Endate, K. Watanabe
6651 - 1991 RV9 10 de setiembre, 1991 H. E. Holt
6652 - 1991 SJ1 16 de setiembre, 1991 H. E. Holt
6653 Feininger 1991 XR1 10 d'avientu, 1991 F. Börngen
6654 Luleå 1992 DT6 29 de febreru, 1992 UESAC
6655 Nagahama 1992 EL1 8 de marzu, 1992 A. Sugie
6656 Yokota 1992 FF 23 de marzu, 1992 K. Endate, K. Watanabe
6657 Otukyo 1992 WY 17 de payares, 1992 A. Sugie
6658 Akiraabe 1992 WT2 18 de payares, 1992 K. Endate, K. Watanabe
6659 - 1992 YN 24 d'avientu, 1992 T. Urata
6660 Matsumoto 1993 BC 16 de xineru, 1993 T. Seki
6661 Ikemura 1993 BO 17 de xineru, 1993 Y. Mizuno, T. Furuta
6662 - 1993 BP13 22 de xineru, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
6663 Tatebayashi 1993 CC 12 de febreru, 1993 T. Kobayashi
6664 Tennyo 1993 CK 14 de febreru, 1993 T. Kobayashi
6665 Kagawa 1993 CN 14 de febreru, 1993 T. Urata
6666 Frö 1993 FG20 19 de marzu, 1993 UESAC
6667 Sannaimura 1994 EK2 14 de marzu, 1994 Y. Kushida, O. Muramatsu
6668 - 1994 GY8 11 d'abril, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
6669 Obi 1994 JA1 5 de mayu, 1994 K. Endate, K. Watanabe
6670 Wallach 1994 LL1 4 de xunu, 1994 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
6671 - 1994 NC1 5 de xunetu, 1994 E. F. Helin
6672 Corot 1213 T-1 24 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6673 Degas 2246 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6674 Cézanne 4272 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6675 Sisley 1493 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6676 Monet 2083 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6677 Renoir 3045 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6678 Seurat 3422 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
6679 Gurzhij 1969 UP1 16 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
6680 - 1970 WD 24 de payares, 1970 L. Kohoutek
6681 Prokopovich 1972 RU3 6 de setiembre, 1972 L. V. Zhuravleva
6682 Makarij 1973 ST3 25 de setiembre, 1973 L. V. Zhuravleva
6683 Karachentsov 1976 GQ2 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
6684 Volodshevchenko 1977 QU 19 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
6685 Boitsov 1978 QG2 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
6686 Hernius 1979 QC2 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
6687 Lahulla 1980 FN1 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
6688 Donmccarthy 1981 ER17 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
6689 - 1981 EQ24 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
6690 Messick 1981 SY1 25 de setiembre, 1981 B. A. Skiff
6691 - 1984 DX 26 de febreru, 1984 H. Debehogne
6692 - 1985 HL 18 d'abril, 1985 Z. Vávrová
6693 - 1986 CC2 12 de febreru, 1986 H. Debehogne
6694 - 1986 PF 4 d'agostu, 1986 INAS
6695 Barrettduff 1986 PD1 1 d'agostu, 1986 E. F. Helin
6696 Eubanks 1986 RC1 1 de setiembre, 1986 Observatoriu Oak Ridge
6697 Celentano 1987 HM1 24 d'abril, 1987 Z. Vávrová
6698 Malhotra 1987 SL1 21 de setiembre, 1987 E. Bowell
6699 Igaueno 1987 YK 19 d'avientu, 1987 T. Seki
6700 Kubišová 1988 AO1 12 de xineru, 1988 Z. Vávrová
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...