Llista d'asteroides/5501–5600

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
5501 - 1982 FF2 30 de marzu, 1982 L. G. Taff
5502 Brashear 1984 EC 1 de marzu, 1984 E. Bowell
5503 - 1985 CE2 13 de febreru, 1985 H. Debehogne
5504 Lanzerotti 1985 FC2 22 de marzu, 1985 E. Bowell
5505 Rundetårn 1986 VD1 6 de payares, 1986 P. Jensen
5506 - 1987 SV11 24 de setiembre, 1987 H. Debehogne
5507 Niijima 1987 UJ 21 d'ochobre, 1987 K. Suzuki, T. Urata
5508 - 1988 EB 9 de marzu, 1988 W. Kakei, M. Kizawa, T. Urata
5509 Rennsteig 1988 RD3 8 de setiembre, 1988 F. Börngen
5510 - 1988 RF7 2 de setiembre, 1988 H. Debehogne
5511 Cloanthus 1988 TH1 8 d'ochobre, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5512 - 1988 VD7 10 de payares, 1988 T. Hioki, N. Kawasato
5513 Yukio 1988 WB 27 de payares, 1988 W. Kakei, M. Kizawa, T. Urata
5514 - 1989 BN1 29 de xineru, 1989 Z. Vávrová
5515 - 1989 EL1 5 de marzu, 1989 E. F. Helin
5516 Jawilliamson 1989 JK 2 de mayu, 1989 E. F. Helin
5517 Johnerogers 1989 LJ 4 de xunu, 1989 E. F. Helin
5518 Mariobotta 1989 YF 30 d'avientu, 1989 J. M. Baur
5519 Lellouch 1990 QB4 23 d'agostu, 1990 H. E. Holt
5520 Natori 1990 RB 12 de setiembre, 1990 T. Urata
5521 Morpurgo 1991 PM1 15 d'agostu, 1991 E. F. Helin
5522 De Rop 1991 PJ5 3 d'agostu, 1991 E. W. Elst
5523 Luminet 1991 PH8 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
5524 Lecacheux 1991 RA30 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
5525 - 1991 TS4 15 d'ochobre, 1991 N. Kawasato
5526 Kenzo 1991 UP1 18 d'ochobre, 1991 T. Urata
5527 - 1991 UQ3 31 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
5528 - 1992 AJ 2 de xineru, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
5529 Perry 2557 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5530 Eisinga 2835 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5531 Carolientje 1051 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5532 Ichinohe 1932 CY 14 de febreru, 1932 K. Reinmuth
5533 Bagrov 1935 SC 21 de setiembre, 1935 P. F. Shajn
5534 - 1941 UN 15 d'ochobre, 1941 L. Oterma
5535 Annefrank 1942 EM 23 de marzu, 1942 K. Reinmuth
5536 Honeycutt 1955 QN 23 d'agostu, 1955 Universidá d'Indiana
5537 - 1964 TA2 9 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
5538 Luichewoo 1964 TU2 9 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
5539 Limporyen 1965 UA1 16 d'ochobre, 1965 Observatoriu Purple Mountain
5540 Smirnova 1971 QR1 30 d'agostu, 1971 T. M. Smirnova
5541 Seimei 1976 UH16 22 d'ochobre, 1976 H. Kosai, K. Hurukawa
5542 Moffatt 1978 PT4 6 d'agostu, 1978 Observatoriu de Perth
5543 Sharaf 1978 TW2 3 d'ochobre, 1978 N. S. Chernykh
5544 Kazakov 1978 TH6 2 d'ochobre, 1978 L. V. Zhuravleva
5545 Makarov 1978 VY14 1 de payares, 1978 L. V. Zhuravleva
5546 Salavat 1979 YS 18 d'avientu, 1979 H. Debehogne
5547 Acadiau 1980 LE1 11 de xunu, 1980 C. S. Shoemaker
5548 - 1980 TH 3 d'ochobre, 1980 Z. Vávrová
5549 Bobstefanik 1981 GM1 1 d'abril, 1981 Observatoriu de Harvard
5550 - 1981 UB1 30 d'ochobre, 1981 L. G. Taff
5551 Glikson 1982 BJ 24 de xineru, 1982 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5552 Studnička 1982 SJ1 16 de setiembre, 1982 A. Mrkos
5553 Chodas 1984 CM1 6 de febreru, 1984 E. Bowell
5554 Keesey 1985 TW1 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
5555 Wimberly 1986 VF5 5 de payares, 1986 E. Bowell
5556 - 1988 AL 15 de xineru, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
5557 Chimikeppuko 1989 CM1 7 de febreru, 1989 K. Endate, K. Watanabe
5558 - 1989 WL2 24 de payares, 1989 R. H. McNaught
5559 - 1990 MV 27 de xunu, 1990 E. F. Helin
5560 Amytis 1990 MX 27 de xunu, 1990 E. F. Helin
5561 Iguchi 1991 QD 17 d'agostu, 1991 S. Otomo
5562 - 1991 VS 4 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
5563 - 1991 VZ1 9 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
5564 - 1991 VH2 9 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
5565 Ukyounodaibu 1991 VN2 10 de payares, 1991 A. Natori, T. Urata
5566 - 1991 VY3 11 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
5567 Durisen 1953 FK1 21 de marzu, 1953 Universidá d'Indiana
5568 Mufson 1953 TS2 14 d'ochobre, 1953 Universidá d'Indiana
5569 Colby 1974 FO 22 de marzu, 1974 C. Torres
5570 Kirsan 1976 GM7 4 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
5571 - 1978 LG 1 de xunu, 1978 K. W. Kamper
5572 Bliskunov 1978 SS2 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
5573 - 1981 QX 24 d'agostu, 1981 A. Mrkos
5574 - 1984 FS 20 de marzu, 1984 Z. Vávrová
5575 - 1985 RP2 4 de setiembre, 1985 H. Debehogne
5576 Albanese 1986 UM1 26 d'ochobre, 1986 CERGA
5577 Priestley 1986 WQ2 21 de payares, 1986 J. D. Waldron
5578 Takakura 1987 BC 28 de xineru, 1987 T. Niijima, T. Urata
5579 Uhlherr 1988 JL 11 de mayu, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5580 Sharidake 1988 RP1 10 de setiembre, 1988 K. Endate, K. Watanabe
5581 Mitsuko 1989 CY1 10 de febreru, 1989 M. Iwamoto, T. Furuta
5582 - 1989 CU8 13 de febreru, 1989 H. Debehogne
5583 Braunerová 1989 EY1 5 de marzu, 1989 A. Mrkos
5584 Izenberg 1989 KK 31 de mayu, 1989 H. E. Holt
5585 Parks 1990 MJ 28 de xunu, 1990 E. F. Helin
5586 - 1990 RE6 9 de setiembre, 1990 H. Debehogne
5587 - 1990 SB 16 de setiembre, 1990 H. E. Holt, J. A. Brown
5588 Jennabelle 1990 SW3 23 de setiembre, 1990 B. Roman
5589 De Meis 1990 SD14 23 de setiembre, 1990 H. Debehogne
5590 - 1990 VA 9 de payares, 1990 Spacewatch
5591 Koyo 1990 VF2 10 de payares, 1990 T. Urata
5592 Oshima 1990 VB4 14 de payares, 1990 K. Suzuki, T. Urata
5593 Jonsujatha 1991 JN1 9 de mayu, 1991 E. F. Helin
5594 Jimmiller 1991 NK1 12 de xunetu, 1991 H. E. Holt
5595 Roth 1991 PJ 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
5596 Morbidelli 1991 PQ10 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
5597 Warren 1991 PC13 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
5598 Carlmurray 1991 PN18 8 d'agostu, 1991 H. E. Holt
5599 - 1991 SG1 29 de setiembre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
5600 - 1991 UY 18 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...