Llista d'asteroides/5401–5500

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
5401 Minamioda 1989 EV 6 de marzu, 1989 T. Nomeura, K. Kawanishi
5402 Kejosmith 1989 UK2 27 d'ochobre, 1989 E. F. Helin
5403 Takachiho 1990 DM 20 de febreru, 1990 Y. Kushida, M. Inoue
5404 Uemura 1991 EE1 15 de marzu, 1991 K. Endate, K. Watanabe
5405 Neverland 1991 GY 11 d'abril, 1991 Y. Kushida, O. Muramatsu
5406 Jonjoseph 1991 PH11 9 d'agostu, 1991 H. E. Holt
5407 - 1992 AX 4 de xineru, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
5408 Thé 1232 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5409 Saale 1962 SR 30 de setiembre, 1962 F. Börngen
5410 Spivakov 1967 DA 16 de febreru, 1967 T. M. Smirnova
5411 Liia 1973 AT3 2 de xineru, 1973 N. S. Chernykh
5412 Rou 1973 SR3 25 de setiembre, 1973 L. V. Zhuravleva
5413 Smyslov 1977 EC2 13 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
5414 Sokolov 1977 RW6 11 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
5415 Lyanzuridi 1978 TB2 3 d'ochobre, 1978 N. S. Chernykh
5416 Estremadoyro 1978 VE5 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
5417 Solovaya 1981 QT 24 d'agostu, 1981 L. Brožek
5418 Joyce 1981 QG1 29 d'agostu, 1981 A. Mrkos
5419 Benua 1981 SW7 29 de setiembre, 1981 L. V. Zhuravleva
5420 - 1982 JR1 15 de mayu, 1982 E. F. Helin, E. M. Shoemaker, P. D. Wilder
5421 Ulanova 1982 TD2 14 d'ochobre, 1982 L. V. Zhuravleva, L. G. Karachkina
5422 Hodgkin 1982 YL1 23 d'avientu, 1982 L. G. Karachkina
5423 - 1983 DC 16 de febreru, 1983 Z. Vávrová
5424 Covington 1983 TN1 12 d'ochobre, 1983 E. Bowell
5425 Vojtěch 1984 SA1 20 de setiembre, 1984 A. Mrkos
5426 Sharp 1985 DD 16 de febreru, 1985 C. S. Shoemaker
5427 Jensmartin 1986 JQ 13 de mayu, 1986 Observatoriu de Copenague
5428 - 1987 RA1 13 de setiembre, 1987 H. Debehogne
5429 - 1988 BZ1 25 de xineru, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
5430 Luu 1988 JA1 12 de mayu, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5431 Maxinehelin 1988 MB 19 de xunu, 1988 E. F. Helin
5432 Imakiire 1988 VN 3 de payares, 1988 T. Kojima
5433 Kairen 1988 VZ2 10 de payares, 1988 T. Kojima
5434 - 1989 ES 6 de marzu, 1989 E. F. Helin
5435 Kameoka 1990 BS1 21 de xineru, 1990 A. Sugie
5436 Eumelos 1990 DK 20 de febreru, 1990 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5437 - 1990 DU3 26 de febreru, 1990 H. Debehogne
5438 Lorre 1990 QJ 18 d'agostu, 1990 E. F. Helin
5439 Couturier 1990 RW 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
5440 Terao 1991 HD 16 d'abril, 1991 A. Sugie
5441 - 1991 JZ1 8 de mayu, 1991 R. H. McNaught
5442 Drossart 1991 NH1 12 de xunetu, 1991 H. E. Holt
5443 Encrenaz 1991 NX1 14 de xunetu, 1991 H. E. Holt
5444 Gautier 1991 PM8 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
5445 Williwaw 1991 PA12 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
5446 Heyler 1991 PB13 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
5447 Lallement 1991 PO14 6 d'agostu, 1991 H. E. Holt
5448 Siebold 1992 SP 26 de setiembre, 1992 A. Sugie
5449 - 1992 US5 28 d'ochobre, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
5450 Sokrates 2780 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5451 Plato 4598 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5452 - 1937 NN 5 de xunetu, 1937 C. Jackson
5453 Zakharchenya 1975 VS5 3 de payares, 1975 T. M. Smirnova
5454 Kojiki 1977 EW5 12 de marzu, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
5455 Surkov 1978 RV5 13 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
5456 Merman 1979 HH3 25 d'abril, 1979 N. S. Chernykh
5457 Queen's 1980 TW5 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker
5458 Aizman 1980 TB12 10 d'ochobre, 1980 N. S. Chernykh
5459 Saraburger 1981 QP3 26 d'agostu, 1981 H. Debehogne
5460 Tsénaat'a'í 1983 AW 12 de xineru, 1983 B. A. Skiff
5461 Autumn 1983 HB1 18 d'abril, 1983 N. G. Thomas
5462 - 1984 SX5 21 de setiembre, 1984 H. Debehogne
5463 Danwelcher 1985 TO 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
5464 Weller 1985 VC1 7 de payares, 1985 E. Bowell
5465 Chumakov 1986 RF13 9 de setiembre, 1986 L. G. Karachkina
5466 Makibi 1986 WP8 30 de payares, 1986 H. Kosai, K. Hurukawa
5467 - 1988 AG 11 de xineru, 1988 T. Hioki, N. Kawasato
5468 Hamatonbetsu 1988 BK 16 de xineru, 1988 M. Mukai, M. Takeishi
5469 - 1988 BK4 21 de xineru, 1988 H. Debehogne
5470 Kurtlindstrom 1988 BK5 28 de xineru, 1988 R. H. McNaught
5471 Tunguska 1988 PK1 13 d'agostu, 1988 E. W. Elst
5472 - 1988 RR 13 de setiembre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
5473 Yamanashi 1988 VR 5 de payares, 1988 Y. Kushida, O. Muramatsu
5474 Gingasen 1988 XE1 3 d'avientu, 1988 T. Fujii, K. Watanabe
5475 - 1989 QO 26 d'agostu, 1989 R. H. McNaught
5476 - 1989 TO11 2 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
5477 - 1989 UH2 27 d'ochobre, 1989 E. F. Helin
5478 Wartburg 1989 UE4 23 d'ochobre, 1989 F. Börngen
5479 Grahamryder 1989 UT5 30 d'ochobre, 1989 S. J. Bus
5480 - 1989 YK8 23 d'avientu, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
5481 Kiuchi 1990 CH 15 de febreru, 1990 K. Endate, K. Watanabe
5482 - 1990 DX 27 de febreru, 1990 K. Suzuki, T. Urata
5483 Cherkashin 1990 UQ11 17 d'ochobre, 1990 L. I. Chernykh
5484 Inoda 1990 VH1 7 de payares, 1990 T. Urata
5485 Kaula 1991 RQ21 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
5486 - 1991 UT2 31 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
5487 - 1991 UM4 18 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
5488 Kiyosato 1991 VK5 13 de payares, 1991 S. Otomo
5489 Oberkochen 1993 BF2 17 de xineru, 1993 Y. Kushida, O. Muramatsu
5490 Burbidge 2019 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5491 Kaulbach 3128 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5492 Thoma 3227 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5493 Spitzweg 1617 T-2 24 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5494 - 1933 UM1 19 d'ochobre, 1933 K. Reinmuth
5495 Rumyantsev 1972 RY3 6 de setiembre, 1972 L. V. Zhuravleva
5496 - 1973 NA 4 de xunetu, 1973 E. F. Helin
5497 Sararussell 1975 SS 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
5498 Gustafsson 1980 FT3 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
5499 - 1981 SU2 29 de setiembre, 1981 Haute Provence
5500 Twilley 1981 WR 24 de payares, 1981 E. Bowell
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...