Llista d'asteroides/5601–5700

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
5601 - 1991 VR 4 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
5602 - 1991 VM1 4 de payares, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
5603 Rausudake 1992 CE 5 de febreru, 1992 K. Endate, K. Watanabe
5604 - 1992 FE 26 de marzu, 1992 R. H. McNaught
5605 Kushida 1993 DB 17 de febreru, 1993 S. Otomo
5606 Muramatsu 1993 EH 1 de marzu, 1993 S. Otomo
5607 - 1993 EN 12 de marzu, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
5608 - 1993 EO 12 de marzu, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
5609 Stroncone 1993 FU 22 de marzu, 1993 A. Vagnozzi
5610 Balster 2041 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5611 - 1943 DL 26 de febreru, 1943 L. Oterma
5612 Nevskij 1975 TX2 3 d'ochobre, 1975 L. I. Chernykh
5613 Donskoj 1976 YP1 16 d'avientu, 1976 L. I. Chernykh
5614 Yakovlev 1979 VN 11 de payares, 1979 N. S. Chernykh
5615 Iskander 1983 PZ 4 d'agostu, 1983 L. G. Karachkina
5616 Vogtland 1987 ST10 29 de setiembre, 1987 F. Börngen
5617 Emelyanenko 1989 EL 5 de marzu, 1989 E. F. Helin
5618 Saitama 1990 EA 4 de marzu, 1990 A. Sugie
5619 Shair 1990 HC1 26 d'abril, 1990 E. F. Helin
5620 Jasonwheeler 1990 OA 19 de xunetu, 1990 B. Roman, E. F. Helin
5621 Erb 1990 SG4 23 de setiembre, 1990 K. J. Lawrence
5622 - 1990 TL4 14 d'ochobre, 1990 E. F. Helin
5623 Iwamori 1990 UY 20 d'ochobre, 1990 A. Sugie
5624 Shirley 1991 AY1 11 de xineru, 1991 E. F. Helin
5625 - 1991 AO2 7 de xineru, 1991 R. H. McNaught
5626 - 1991 FE 18 de marzu, 1991 Spacewatch
5627 - 1991 MA 16 de xunu, 1991 R. H. McNaught
5628 Preussen 1991 RP7 13 de setiembre, 1991 L. D. Schmadel, F. Börngen
5629 Kuwana 1993 DA1 20 de febreru, 1993 T. Hioki, S. Hayakawa
5630 Billschaefer 1993 FZ 21 de marzu, 1993 J. B. Child
5631 Sekihokutouge 1993 FE1 20 de marzu, 1993 K. Endate, K. Watanabe
5632 Ingelehmann 1993 GG 15 d'abril, 1993 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5633 - 1978 UL7 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
5634 - 1978 VT6 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
5635 Cole 1981 ER5 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
5636 Jacobson 1985 QN 22 d'agostu, 1985 E. Bowell
5637 Gyas 1988 RF1 10 de setiembre, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5638 Deikoon 1988 TA3 10 d'ochobre, 1988 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5639 - 1989 PE 9 d'agostu, 1989 J. Alu, E. F. Helin
5640 Yoshino 1989 UR3 21 d'ochobre, 1989 M. Mukai, M. Takeishi
5641 McCleese 1990 DJ 27 de febreru, 1990 E. F. Helin
5642 Bobbywilliams 1990 OK1 27 de xunetu, 1990 H. E. Holt
5643 Roques 1990 QC2 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt
5644 Maureenbell 1990 QG2 22 d'agostu, 1990 H. E. Holt
5645 - 1990 SP 20 de setiembre, 1990 R. H. McNaught
5646 - 1990 TR 11 d'ochobre, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
5647 - 1990 TZ 14 d'ochobre, 1990 E. F. Helin
5648 - 1990 VU1 11 de payares, 1990 K. Endate, K. Watanabe
5649 Donnashirley 1990 WZ2 18 de payares, 1990 E. F. Helin
5650 Mochihito-o 1990 XK 10 d'avientu, 1990 A. Natori, T. Urata
5651 Traversa 1991 CA2 14 de febreru, 1991 E. W. Elst
5652 Amphimachus 1992 HS3 24 d'abril, 1992 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5653 Camarillo 1992 WD5 21 de payares, 1992 E. F. Helin, K. J. Lawrence
5654 Terni 1993 KG 20 de mayu, 1993 A. Vagnozzi
5655 Barney 1159 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5656 Oldfield A920 TA 8 d'ochobre, 1920 W. Baade
5657 - 1936 QE1 28 d'agostu, 1936 K. Reinmuth
5658 Clausbaader 1950 DO 17 de febreru, 1950 K. Reinmuth
5659 - 1968 OA1 18 de xunetu, 1968 C. Torres, S. Cofre
5660 - 1974 MA 26 de xunu, 1974 C. T. Kowal
5661 Hildebrand 1977 PO1 14 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
5662 Wendycalvin 1981 EL4 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
5663 McKeegan 1981 EQ12 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
5664 Eugster 1981 EX43 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
5665 Begemann 1982 BD13 30 de xineru, 1982 S. J. Bus
5666 Rabelais 1982 TP1 14 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
5667 Nakhimovskaya 1983 QH1 16 d'agostu, 1983 T. M. Smirnova
5668 Foucault 1984 FU 22 de marzu, 1984 A. Mrkos
5669 - 1985 CC2 12 de febreru, 1985 H. Debehogne
5670 Rosstaylor 1985 VF2 7 de payares, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
5671 Chanal 1985 XR 13 d'avientu, 1985 CERGA
5672 Libby 1986 EE2 6 de marzu, 1986 E. Bowell
5673 McAllister 1986 RT2 6 de setiembre, 1986 E. Bowell
5674 Wolff 1986 RW2 6 de setiembre, 1986 E. Bowell
5675 Evgenilebedev 1986 RY5 7 de setiembre, 1986 L. I. Chernykh
5676 Voltaire 1986 RH12 9 de setiembre, 1986 L. G. Karachkina
5677 Aberdonia 1987 SQ1 21 de setiembre, 1987 E. Bowell
5678 DuBridge 1989 TS 1 d'ochobre, 1989 E. F. Helin
5679 Atsukadou 1989 VR 2 de payares, 1989 K. Endate, K. Watanabe
5680 - 1989 YZ1 30 d'avientu, 1989 R. H. McNaught
5681 Bakulev 1990 RS17 15 de setiembre, 1990 L. V. Zhuravleva
5682 Beresford 1990 TB 9 d'ochobre, 1990 R. H. McNaught
5683 Bifukumonin 1990 UD 19 d'ochobre, 1990 T. Urata
5684 Kogo 1990 UB2 21 d'ochobre, 1990 T. Urata
5685 Sanenobufukui 1990 XA 8 d'avientu, 1990 T. Nomeura, K. Kawanishi
5686 Chiyonoura 1990 YQ 20 d'avientu, 1990 M. Matsuyama, K. Watanabe
5687 Yamamotoshinobu 1991 AB1 13 de xineru, 1991 Y. Kushida, O. Muramatsu
5688 Kleewyck 1991 AD2 12 de xineru, 1991 E. F. Helin
5689 Rhön 1991 RZ2 9 de setiembre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
5690 - 1992 EU 7 de marzu, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
5691 Fredwatson 1992 FD 26 de marzu, 1992 R. H. McNaught
5692 Shirao 1992 FR 23 de marzu, 1992 K. Endate, K. Watanabe
5693 - 1993 EA 3 de marzu, 1993 Spacewatch
5694 Berényi 3051 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5695 Remillieux 4577 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5696 Ibsen 4582 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5697 Arrhenius 6766 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5698 Nolde 4121 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5699 Munch 2141 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
5700 Homerus 5166 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...