Llista d'asteroides/3601–3700

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
3601 Velikhov 1979 SP9 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
3602 Lazzaro 1981 DQ2 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
3603 Gajdušek 1981 RM 5 de setiembre, 1981 Ladislav Brožek
3604 Berkhuijsen 5550 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3605 Davy 1932 WB 28 de payares, 1932 E. Delporte
3606 Pohjola 1939 SF 19 de setiembre, 1939 Y. Väisälä
3607 Naniwa 1977 DO4 18 de febreru, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
3608 Kataev 1978 SD1 27 de setiembre, 1978 L. I. Chernykh
3609 Liloketai 1980 VM1 13 de payares, 1980 Observatoriu Purple Mountain
3610 Decampos 1981 EA1 5 de marzu, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
3611 Dabu 1981 YY1 20 d'avientu, 1981 Observatoriu Purple Mountain
3612 Peale 1982 TW 13 d'ochobre, 1982 E. Bowell
3613 Kunlun 1982 VJ11 10 de payares, 1982 Observatoriu Purple Mountain
3614 Tumilty 1983 AE1 12 de xineru, 1983 N. G. Thomas
3615 Safronov 1983 WZ 29 de payares, 1983 E. Bowell
3616 Glazunov 1984 JJ2 3 de mayu, 1984 L. V. Zhuravleva
3617 Eicher 1984 LJ 2 de xunu, 1984 B. A. Skiff
3618 Kuprin 1979 QP8 20 d'agostu, 1979 N. S. Chernykh
3619 Nash 1981 EU35 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
3620 Platonov 1981 RU2 7 de setiembre, 1981 L. G. Karachkina
3621 Curtis 1981 SQ1 26 de setiembre, 1981 N. G. Thomas
3622 Ilinsky 1981 SX7 29 de setiembre, 1981 L. V. Zhuravleva
3623 Chaplin 1981 TG2 4 d'ochobre, 1981 L. G. Karachkina
3624 Mironov 1982 TH2 14 d'ochobre, 1982 L. V. Zhuravleva, L. G. Karachkina
3625 Fracastoro 1984 HZ1 27 d'abril, 1984 W. Ferreri
3626 Ohsaki 1929 PA 4 d'agostu, 1929 M. F. Wolf
3627 Sayers 1973 DS 28 de febreru, 1973 L. Kohoutek
3628 Božněmcová 1979 WD 25 de payares, 1979 Z. Vávrová
3629 Lebedinskij 1982 WK 21 de payares, 1982 A. Mrkos
3630 Lubomír 1984 QN 28 d'agostu, 1984 A. Mrkos
3631 Sigyn 1987 BV1 25 de xineru, 1987 E. W. Elst
3632 Grachevka 1976 SJ4 24 de setiembre, 1976 N. S. Chernykh
3633 Mira 1980 EE2 13 de marzu, 1980 Observatoriu Félix Aguilar
3634 Iwan 1980 FV 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
3635 Kreutz 1981 WO1 21 de payares, 1981 L. Kohoutek
3636 Pajdušáková 1982 UJ2 17 d'ochobre, 1982 A. Mrkos
3637 O'Meara 1984 UQ 23 d'ochobre, 1984 B. A. Skiff
3638 Davis 1984 WX 20 de payares, 1984 E. Bowell
3639 Weidenschilling 1985 TX 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
3640 Gostin 1985 TR3 11 d'ochobre, 1985 C. S. Shoemaker
3641 Williams Bay A922 WC 24 de payares, 1922 G. van Biesbroeck
3642 Frieden 1953 XL1 4 d'avientu, 1953 H. Gessner
3643 Tienchanglin 1978 UN2 29 d'ochobre, 1978 Observatoriu Purple Mountain
3644 Kojitaku 1931 TW 5 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
3645 Fabini 1981 QZ 28 d'agostu, 1981 A. Mrkos
3646 Aduatiques 1985 RK4 11 de setiembre, 1985 H. Debehogne
3647 Dermott 1986 AD1 11 de xineru, 1986 E. Bowell
3648 Raffinetti 1957 HK 24 d'abril, 1957 Observatoriu La Plata
3649 Guillermina 1976 HQ 26 d'abril, 1976 Observatoriu Félix Aguilar
3650 Kunming 1978 UO2 30 d'ochobre, 1978 Observatoriu Purple Mountain
3651 Friedman 1978 VB5 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
3652 Soros 1981 TC3 6 d'ochobre, 1981 T. M. Smirnova
3653 Klimishin 1979 HF5 25 d'abril, 1979 N. S. Chernykh
3654 AAS 1949 QH1 21 d'agostu, 1949 Universidá d'Indiana
3655 Eupraksia 1978 SA3 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
3656 Hemingway 1978 QX 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
3657 Ermolova 1978 ST6 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
3658 Feldman 1982 TR 13 d'ochobre, 1982 E. Bowell
3659 Bellingshausen 1969 TE2 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
3660 Lazarev 1978 QX2 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
3661 Dolmatovskij 1979 UY3 16 d'ochobre, 1979 N. S. Chernykh
3662 Dezhnev 1980 RU2 8 de setiembre, 1980 L. V. Zhuravleva
3663 Tisserand 1985 GK1 15 d'abril, 1985 E. Bowell
3664 Anneres 4260 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3665 Fitzgerald 1979 FE 19 de marzu, 1979 A. Mrkos
3666 Holman 1979 HP 19 d'abril, 1979 J. C. Muzzio
3667 Anne-Marie 1981 EF 9 de marzu, 1981 E. Bowell
3668 Ilfpetrov 1982 UM7 21 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
3669 Vertinskij 1982 UO7 21 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
3670 Northcott 1983 BN 22 de xineru, 1983 E. Bowell
3671 Dionysus 1984 KD 27 de mayu, 1984 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
3672 Stevedberg 1985 QQ 22 d'agostu, 1985 E. Bowell
3673 Levy 1985 QS 22 d'agostu, 1985 E. Bowell
3674 Erbisbühl 1963 RH 13 de setiembre, 1963 C. Hoffmeister
3675 Kemstach 1982 YP1 23 d'avientu, 1982 L. G. Karachkina
3676 Hahn 1984 GA 3 d'abril, 1984 E. Bowell
3677 Magnusson 1984 QJ1 31 d'agostu, 1984 E. Bowell
3678 Mongmanwai 1966 BO 20 de xineru, 1966 Observatoriu Purple Mountain
3679 Condruses 1984 DT 24 de febreru, 1984 H. Debehogne
3680 Sasha 1987 MY 28 de xunu, 1987 E. F. Helin
3681 Boyan 1974 QO2 27 d'agostu, 1974 L. I. Chernykh
3682 Welther A923 NB 12 de xunetu, 1923 K. Reinmuth
3683 Baumann 1987 MA 23 de xunu, 1987 W. Landgraf
3684 Berry 1983 AK 9 de xineru, 1983 B. A. Skiff
3685 Derdenye 1981 EH14 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
3686 Antoku 1987 EB 3 de marzu, 1987 T. Niijima, T. Urata
3687 Dzus A908 TC 7 d'ochobre, 1908 A. Kopff
3688 Navajo 1981 FD 30 de marzu, 1981 E. Bowell
3689 Yeates 1981 JJ2 5 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker
3690 Larson 1981 PM 3 d'agostu, 1981 E. Bowell
3691 Bede 1982 FT 29 de marzu, 1982 L. E. González
3692 Rickman 1982 HF1 25 d'abril, 1982 E. Bowell
3693 Barringer 1982 RU 15 de setiembre, 1982 E. Bowell
3694 Sharon 1984 SH5 27 de setiembre, 1984 A. W. Grossman
3695 Fiala 1973 UU4 21 d'ochobre, 1973 H. L. Giclas
3696 Herald 1980 OF 17 de xunetu, 1980 E. Bowell
3697 Guyhurst 1984 EV 6 de marzu, 1984 E. Bowell
3698 Manning 1984 UA2 29 d'ochobre, 1984 E. Bowell
3699 Milbourn 1984 UC2 29 d'ochobre, 1984 E. Bowell
3700 Geowilliams 1984 UL2 23 d'ochobre, 1984 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...