Llista d'asteroides/3701–3800

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
3701 Purkyně 1985 DW 20 de febreru, 1985 A. Mrkos
3702 Trubetskaya 1970 NB 3 de xunetu, 1970 L. I. Chernykh
3703 Volkonskaya 1978 PU3 9 d'agostu, 1978 L. I. Chernykh
3704 Gaoshiqi 1981 YX1 20 d'avientu, 1981 Observatoriu Purple Mountain
3705 Hotellasilla 1984 ET1 4 de marzu, 1984 H. Debehogne
3706 Sinnott 1984 SE3 28 de setiembre, 1984 B. A. Skiff
3707 Schröter 1934 CC 5 de febreru, 1934 K. Reinmuth
3708 - 1974 FV1 21 de marzu, 1974 University of Chile
3709 Polypoites 1985 TL3 14 d'ochobre, 1985 C. S. Shoemaker
3710 Bogoslovskij 1978 RD6 13 de setiembre, 1978 N. S. Chernykh
3711 Ellensburg 1983 QD 31 d'agostu, 1983 J. Gibson
3712 Kraft 1984 YC 22 d'avientu, 1984 E. A. Harlan, A. R. Klemola
3713 Pieters 1985 FA2 22 de marzu, 1985 E. Bowell
3714 Kenrussell 1983 TT1 12 d'ochobre, 1983 E. Bowell
3715 Štohl 1980 DS 19 de febreru, 1980 A. Mrkos
3716 Petzval 1980 TG 2 d'ochobre, 1980 A. Mrkos
3717 Thorenia 1964 CG 15 de febreru, 1964 Universidá d'Indiana
3718 Dunbar 1978 VS10 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
3719 Karamzin 1976 YO1 16 d'avientu, 1976 L. I. Chernykh
3720 Hokkaido 1987 UR1 28 d'ochobre, 1987 S. Ueda, H. Kaneda
3721 Widorn 1982 TU 13 d'ochobre, 1982 E. Bowell
3722 Urata 1927 UE 29 d'ochobre, 1927 K. Reinmuth
3723 Voznesenskij 1976 GK2 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
3724 Annenskij 1979 YN8 23 d'avientu, 1979 L. V. Zhuravleva
3725 Valsecchi 1981 EA11 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
3726 Johnadams 1981 LJ 4 de xunu, 1981 E. Bowell
3727 Maxhell 1981 PQ 7 d'agostu, 1981 A. Mrkos
3728 IRAS 1983 QF 23 d'agostu, 1983 IRAS
3729 Yangzhou 1983 VP7 1 de payares, 1983 Observatoriu Purple Mountain
3730 Hurban 1983 XM1 4 d'avientu, 1983 M. Antal
3731 Hancock 1984 DH1 20 de febreru, 1984 Observatoriu de Perth
3732 Vávra 1984 SR1 27 de setiembre, 1984 Z. Vávrová
3733 Yoshitomo 1985 AF 15 de xineru, 1985 K. Suzuki, T. Urata
3734 Waland 9527 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3735 Třeboň 1983 XS 4 d'avientu, 1983 Z. Vávrová
3736 Rokoske 1987 SY3 26 de setiembre, 1987 E. Bowell
3737 Beckman 1983 PA 8 d'agostu, 1983 E. F. Helin
3738 Ots 1977 QA1 19 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
3739 Rem 1977 RE2 8 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
3740 Menge 1981 EM 1 de marzu, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
3741 Rogerburns 1981 EL19 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
3742 Sunshine 1981 EQ27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
3743 Pauljaniczek 1983 EW 10 de marzu, 1983 E. Barr
3744 Horn-d'Arturo 1983 VE 5 de payares, 1983 Osservatorio San Vittore
3745 Petaev 1949 SF 23 de setiembre, 1949 K. Reinmuth
3746 Heyuan 1964 TC1 8 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
3747 Belinskij 1975 VY5 5 de payares, 1975 L. I. Chernykh
3748 Tatum 1981 JQ 3 de mayu, 1981 E. Bowell
3749 Balam 1982 BG1 24 de xineru, 1982 E. Bowell
3750 Ilizarov 1982 TD1 14 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
3751 Kiang 1983 NK 10 de xunetu, 1983 E. Bowell
3752 Camillo 1985 PA 15 d'agostu, 1985 E. F. Helin, M. A. Barucci
3753 Cruithne 1986 TO 10 d'ochobre, 1986 J. D. Waldron
3754 Kathleen 1931 FM 16 de marzu, 1931 C. W. Tombaugh
3755 Lecointe 1950 SJ 19 de setiembre, 1950 S. J. Arend
3756 Ruscannon 1979 MV6 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
3757 - 1982 XB 14 d'avientu, 1982 E. F. Helin
3758 Karttunen 1983 WP 28 de payares, 1983 E. Bowell
3759 Piironen 1984 AP 8 de xineru, 1984 E. Bowell
3760 Poutanen 1984 AQ 8 de xineru, 1984 E. Bowell
3761 Romanskaya 1936 OH 25 de xunetu, 1936 G. N. Neujmin
3762 Amaravella 1976 QN1 26 d'agostu, 1976 N. S. Chernykh
3763 Qianxuesen 1980 TA6 14 d'ochobre, 1980 Observatoriu Purple Mountain
3764 Holmesacourt 1980 TL15 10 d'ochobre, 1980 Observatoriu de Perth
3765 Texereau 1982 SU1 16 de setiembre, 1982 K. Tomita
3766 Junepatterson 1983 BF 16 de xineru, 1983 E. Bowell
3767 DiMaggio 1986 LC 3 de xunu, 1986 E. F. Helin
3768 Monroe 1937 RB 5 de setiembre, 1937 C. Jackson
3769 Arthurmiller 1967 UV 30 d'ochobre, 1967 L. Kohoutek, A. Kriete
3770 Nizami 1974 QT1 24 d'agostu, 1974 L. I. Chernykh
3771 Alexejtolstoj 1974 SB3 20 de setiembre, 1974 L. V. Zhuravleva
3772 Piaf 1982 UR7 21 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
3773 Smithsonian 1984 YY 23 d'avientu, 1984 Observatoriu Oak Ridge
3774 Megumi 1987 YC 20 d'avientu, 1987 T. Kojima
3775 Ellenbeth 1931 TC4 6 d'ochobre, 1931 C. W. Tombaugh
3776 Vartiovuori 1938 GG 5 d'abril, 1938 H. Alikoski
3777 McCauley 1981 JD2 5 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker
3778 Regge 1984 HK1 26 d'abril, 1984 W. Ferreri
3779 Kieffer 1985 JV1 13 de mayu, 1985 C. S. Shoemaker
3780 Maury 1985 RL 14 de setiembre, 1985 E. Bowell
3781 Dufek 1986 RG1 2 de setiembre, 1986 A. Mrkos
3782 Celle 1986 TE 3 d'ochobre, 1986 P. Jensen
3783 Morris 1986 TW1 7 d'ochobre, 1986 E. Bowell
3784 Chopin 1986 UL1 31 d'ochobre, 1986 E. W. Elst
3785 Kitami 1986 WM 30 de payares, 1986 T. Seki
3786 Yamada 1988 AE 10 de xineru, 1988 T. Kojima
3787 Aivazovskij 1977 RG7 11 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
3788 Steyaert 1986 QM3 29 d'agostu, 1986 H. Debehogne
3789 Zhongguo 1928 UF 25 d'ochobre, 1928 Y. C. Chang
3790 Raywilson 1937 UE 26 d'ochobre, 1937 K. Reinmuth
3791 Marci 1981 WV1 17 de payares, 1981 A. Mrkos
3792 Preston 1985 FA 22 de marzu, 1985 C. S. Shoemaker
3793 Leonteus 1985 TE3 11 d'ochobre, 1985 C. S. Shoemaker
3794 Sthenelos 1985 TF3 12 d'ochobre, 1985 C. S. Shoemaker
3795 Nigel 1986 GV1 8 d'abril, 1986 E. F. Helin
3796 Lene 1986 XJ 6 d'avientu, 1986 P. Jensen
3797 Ching-Sung Yu 1987 YL 22 d'avientu, 1987 Observatoriu Oak Ridge
3798 de Jager 2402 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3799 Novgorod 1979 SL9 22 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
3800 Karayusuf 1984 AB 4 de xineru, 1984 E. F. Helin
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...