Llista d'asteroides/3501–3600

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
3501 Olegiya 1971 QU 18 d'agostu, 1971 T. M. Smirnova
3502 Huangpu 1964 TR1 9 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
3503 Brandt 1981 EF17 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
3504 Kholshevnikov 1981 RV3 3 de setiembre, 1981 N. S. Chernykh
3505 Byrd 1983 AM 9 de xineru, 1983 B. A. Skiff
3506 French 1984 CO1 6 de febreru, 1984 E. Bowell
3507 Vilas 1982 UX 21 d'ochobre, 1982 E. Bowell
3508 Pasternak 1980 DO5 21 de febreru, 1980 L. G. Karachkina
3509 Sanshui 1978 UH2 28 d'ochobre, 1978 Observatoriu Purple Mountain
3510 Veeder 1982 TP 13 d'ochobre, 1982 E. Bowell
3511 Tsvetaeva 1982 TC2 14 d'ochobre, 1982 L. V. Zhuravleva, L. G. Karachkina
3512 Eriepa 1984 AC1 8 de xineru, 1984 J. Wagner
3513 Quqinyue 1965 UZ 16 d'ochobre, 1965 Observatoriu Purple Mountain
3514 Hooke 1971 UJ 26 d'ochobre, 1971 L. Kohoutek
3515 Jindra 1982 UH2 16 d'ochobre, 1982 Z. Vávrová
3516 Rusheva 1982 UH7 21 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
3517 Tatianicheva 1976 SE1 24 de setiembre, 1976 N. S. Chernykh
3518 Florena 1977 QC4 18 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
3519 Ambiorix 1984 DO 23 de febreru, 1984 H. Debehogne
3520 Klopsteg 1952 SG 16 de setiembre, 1952 Universidá d'Indiana
3521 Comrie 1982 MH 26 de xunu, 1982 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
3522 Becker 1941 SW 21 de setiembre, 1941 Y. Väisälä
3523 Arina 1975 TV2 3 d'ochobre, 1975 L. I. Chernykh
3524 Schulz 1981 EE27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
3525 Paul 1983 CX2 15 de febreru, 1983 N. G. Thomas
3526 Jeffbell 1984 CN 5 de febreru, 1984 E. Bowell
3527 McCord 1985 GE1 15 d'abril, 1985 E. Bowell
3528 Counselman 1981 EW3 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
3529 Dowling 1981 EQ19 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
3530 Hammel 1981 EC20 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
3531 Cruikshank 1981 FB 30 de marzu, 1981 E. Bowell
3532 Tracie 1983 AS2 10 de xineru, 1983 K. E. Herkenhoff, G. W. Ojakangas
3533 Toyota 1986 UE 30 d'ochobre, 1986 K. Suzuki, T. Urata
3534 Sax 1936 XA 15 d'avientu, 1936 E. Delporte
3535 Ditte 1979 SN11 24 de setiembre, 1979 N. S. Chernykh
3536 Schleicher 1981 EV20 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
3537 Jürgen 1982 VT 15 de payares, 1982 E. Bowell
3538 Nelsonia 6548 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3539 Weimar 1967 GF1 11 d'abril, 1967 F. Börngen
3540 Protesilaos 1973 UF5 27 d'ochobre, 1973 F. Börngen
3541 Graham 1984 ML 18 de xunu, 1984 Observatoriu de Perth
3542 Tanjiazhen 1964 TN2 9 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
3543 Ningbo 1964 VA3 11 de payares, 1964 Observatoriu Purple Mountain
3544 Borodino 1977 RD4 7 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
3545 Gaffey 1981 WK2 20 de payares, 1981 E. Bowell
3546 Atanasoff 1983 SC 28 de setiembre, 1983 Bulgarian National Observatory
3547 Serov 1978 TM6 2 d'ochobre, 1978 L. V. Zhuravleva
3548 Eurybates 1973 SO 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
3549 Hapke 1981 YH 30 d'avientu, 1981 E. Bowell
3550 Link 1981 YS 20 d'avientu, 1981 A. Mrkos
3551 Verenia 1983 RD 12 de setiembre, 1983 R. S. Dunbar
3552 Don Quixote 1983 SA 26 de setiembre, 1983 P. Wild
3553 Mera 1985 JA 14 de mayu, 1985 C. S. Shoemaker
3554 Amun 1986 EB 4 de marzu, 1986 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
3555 Miyasaka 1931 TC1 6 d'ochobre, 1931 K. Reinmuth
3556 Lixiaohua 1964 UO 30 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
3557 Sokolsky 1977 QE1 19 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
3558 Shishkin 1978 SQ2 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
3559 Violaumayer 1980 PH 8 d'agostu, 1980 E. Bowell
3560 Chenqian 1980 RZ2 3 de setiembre, 1980 Observatoriu Purple Mountain
3561 Devine 1983 HO 18 d'abril, 1983 N. G. Thomas
3562 Ignatius 1984 AZ 8 de xineru, 1984 J. Wagner
3563 Canterbury 1985 FE 23 de marzu, 1985 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
3564 Talthybius 1985 TC1 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
3565 Ojima 1986 YD 22 d'avientu, 1986 T. Niijima, T. Urata
3566 Levitan 1979 YA9 24 d'avientu, 1979 L. V. Zhuravleva
3567 Alvema 1930 VD 15 de payares, 1930 E. Delporte
3568 ASCII 1936 UB 17 d'ochobre, 1936 M. Laugier
3569 Kumon 1938 DN1 20 de febreru, 1938 K. Reinmuth
3570 Wuyeesun 1979 XO 14 d'avientu, 1979 Observatoriu Purple Mountain
3571 Milanštefánik 1982 EJ 15 de marzu, 1982 A. Mrkos
3572 Leogoldberg 1954 UJ2 28 d'ochobre, 1954 Universidá d'Indiana
3573 Holmberg 1982 QO1 16 d'agostu, 1982 C.-I. Lagerkvist
3574 Rudaux 1982 TQ 13 d'ochobre, 1982 E. Bowell
3575 Anyuta 1984 DU2 26 de febreru, 1984 N. S. Chernykh
3576 Galina 1984 DB3 26 de febreru, 1984 N. S. Chernykh
3577 Putilin 1969 TK 7 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
3578 Carestia 1977 CC 11 de febreru, 1977 Observatoriu Félix Aguilar
3579 Rockholt 1977 YA 18 d'avientu, 1977 M. Lovas
3580 Avery 1983 CS2 15 de febreru, 1983 N. G. Thomas
3581 Alvarez 1985 HC 23 d'abril, 1985 C. S. Shoemaker
3582 Cyrano 1986 TT5 2 d'ochobre, 1986 P. Wild
3583 Burdett 1929 TQ 5 d'ochobre, 1929 C. W. Tombaugh
3584 Aisha 1981 TW 5 d'ochobre, 1981 N. G. Thomas
3585 Goshirakawa 1987 BE 28 de xineru, 1987 T. Niijima, T. Urata
3586 Vasnetsov 1978 SW6 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
3587 Descartes 1981 RK5 8 de setiembre, 1981 L. V. Zhuravleva
3588 Kirik 1981 TH4 8 d'ochobre, 1981 L. I. Chernykh
3589 Loyola 1984 AB1 8 de xineru, 1984 J. Wagner
3590 Holst 1984 CQ 5 de febreru, 1984 E. Bowell
3591 Vladimirskij 1978 QJ2 31 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
3592 Nedbal 1980 CT 15 de febreru, 1980 Z. Vávrová
3593 Osip 1981 EB20 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
3594 Scotti 1983 CN 11 de febreru, 1983 E. Bowell
3595 Gallagher 1985 TF1 15 d'ochobre, 1985 E. Bowell
3596 Meriones 1985 VO 14 de payares, 1985 P. Jensen, K. Augustesen
3597 Kakkuri 1941 UL 15 d'ochobre, 1941 L. Oterma
3598 Saucier 1977 KK1 18 de mayu, 1977 E. H. Bus
3599 Basov 1978 PB3 8 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh
3600 Archimedes 1978 SL7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...