Llista d'asteroides/3401–3500

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
3401 Vanphilos 1981 PA 1 d'agostu, 1981 Observatoriu de Harvard
3402 Wisdom 1981 PB 5 d'agostu, 1981 E. Bowell
3403 Tammy 1981 SW 25 de setiembre, 1981 L. G. Taff
3404 Hinderer 1934 CY 4 de febreru, 1934 K. Reinmuth
3405 Daiwensai 1964 UQ 30 d'ochobre, 1964 Observatoriu Purple Mountain
3406 Omsk 1969 DA 21 de febreru, 1969 B. A. Burnasheva
3407 Jimmysimms 1973 DT 28 de febreru, 1973 L. Kohoutek
3408 Shalamov 1977 QG4 18 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
3409 Abramov 1977 RE6 9 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
3410 Vereshchagin 1978 SZ7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
3411 Debetencourt 1980 LK 2 de xunu, 1980 H. Debehogne
3412 Kafka 1983 AU2 10 de xineru, 1983 R. L. Kirk, D. J. Rudy
3413 Andriana 1983 CB3 15 de febreru, 1983 N. G. Thomas
3414 Champollion 1983 DJ 19 de febreru, 1983 E. Bowell
3415 Danby 1928 SL 22 de setiembre, 1928 K. Reinmuth
3416 Dorrit 1931 VP 8 de payares, 1931 K. Reinmuth
3417 Tamblyn 1937 GG 1 d'abril, 1937 K. Reinmuth
3418 Izvekov 1973 QZ1 31 d'agostu, 1973 T. M. Smirnova
3419 Guth 1981 JZ 8 de mayu, 1981 Ladislav Brožek
3420 Standish 1984 EB 1 de marzu, 1984 E. Bowell
3421 Yangchenning 1975 WK1 26 de payares, 1975 Observatoriu Purple Mountain
3422 Reid 1978 OJ 28 de xunetu, 1978 Observatoriu de Perth
3423 Slouka 1981 CK 9 de febreru, 1981 Ladislav Brožek
3424 Nušl 1982 CD 14 de febreru, 1982 L. Brožek
3425 Hurukawa 1929 BD 29 de xineru, 1929 K. Reinmuth
3426 Seki 1932 CQ 5 de febreru, 1932 K. Reinmuth
3427 Szentmártoni 1938 AD 6 de xineru, 1938 G. Kulin
3428 Roberts 1952 JH 1 de mayu, 1952 Universidá d'Indiana
3429 Chuvaev 1974 SU1 19 de setiembre, 1974 L. I. Chernykh
3430 Bradfield 1980 TF4 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker
3431 Nakano 1984 QC 24 d'agostu, 1984 T. Seki
3432 Kobuchizawa 1986 EE 7 de marzu, 1986 M. Inoue, O. Muramatsu, T. Urata
3433 Fehrenbach 1963 TJ1 15 d'ochobre, 1963 Universidá d'Indiana
3434 Hurless 1981 VO 2 de payares, 1981 B. A. Skiff
3435 Boury 1981 XC2 2 d'avientu, 1981 F. Dossin
3436 Ibadinov 1976 SS3 24 de setiembre, 1976 N. S. Chernykh
3437 Kapitsa 1982 UZ5 20 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
3438 Inarradas 1974 SD5 21 de setiembre, 1974 Observatoriu Félix Aguilar
3439 Lebofsky 1983 RL2 4 de setiembre, 1983 E. Bowell
3440 Stampfer 1950 DD 17 de febreru, 1950 K. Reinmuth
3441 Pochaina 1969 TS1 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
3442 Yashin 1978 TO7 2 d'ochobre, 1978 L. V. Zhuravleva
3443 Leetsungdao 1979 SB1 26 de setiembre, 1979 Observatoriu Purple Mountain
3444 Stepanian 1980 RJ2 7 de setiembre, 1980 N. S. Chernykh
3445 Pinson 1983 FC 16 de marzu, 1983 E. Barr
3446 Combes 1942 EB 12 de marzu, 1942 K. Reinmuth
3447 Burckhalter 1956 SC 29 de setiembre, 1956 Universidá d'Indiana
3448 Narbut 1977 QA5 22 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
3449 Abell 1978 VR9 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
3450 Dommanget 1983 QJ 31 d'agostu, 1983 H. Debehogne
3451 Mentor 1984 HA1 19 d'abril, 1984 A. Mrkos
3452 Hawke 1980 OA 17 de xunetu, 1980 E. Bowell
3453 Dostoevsky 1981 SS5 27 de setiembre, 1981 L. G. Karachkina
3454 Lieske 1981 WB1 24 de payares, 1981 E. Bowell
3455 Kristensen 1985 QC 20 d'agostu, 1985 E. Bowell
3456 Etiennemarey 1985 RS2 5 de setiembre, 1985 H. Debehogne
3457 Arnenordheim 1985 RA3 5 de setiembre, 1985 H. Debehogne
3458 Boduognat 1985 RT3 7 de setiembre, 1985 H. Debehogne
3459 Bodil 1986 GB 2 d'abril, 1986 P. Jensen
3460 Ashkova 1973 QB2 31 d'agostu, 1973 T. M. Smirnova
3461 Mandelshtam 1977 SA1 18 de setiembre, 1977 N. S. Chernykh
3462 Zhouguangzhao 1981 UA10 25 d'ochobre, 1981 Observatoriu Purple Mountain
3463 Kaokuen 1981 XJ2 3 d'avientu, 1981 Observatoriu Purple Mountain
3464 Owensby 1983 BA 16 de xineru, 1983 E. Bowell
3465 Trevires 1984 SQ5 20 de setiembre, 1984 H. Debehogne
3466 Ritina 1975 EA6 6 de marzu, 1975 N. S. Chernykh
3467 Bernheim 1981 SF2 26 de setiembre, 1981 N. G. Thomas
3468 Urgenta 1975 AM 7 de xineru, 1975 P. Wild
3469 Bulgakov 1982 UL7 21 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
3470 Yaronika 1975 ES 6 de marzu, 1975 N. S. Chernykh
3471 Amelin 1977 QK2 21 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
3472 Upgren 1981 EJ10 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
3473 Sapporo A924 EG 7 de marzu, 1924 K. Reinmuth
3474 Linsley 1962 HE 27 d'abril, 1962 Universidá d'Indiana
3475 Fichte 1972 TD 4 d'ochobre, 1972 L. Kohoutek
3476 Dongguan 1978 UF2 28 d'ochobre, 1978 Observatoriu Purple Mountain
3477 Kazbegi 1979 KH 19 de mayu, 1979 R. M. West
3478 Fanale 1979 XG 14 d'avientu, 1979 E. Bowell
3479 Malaparte 1980 TQ 3 d'ochobre, 1980 Z. Vávrová
3480 Abante 1981 GB 1 d'abril, 1981 E. Bowell
3481 - 1982 DS6 19 de febreru, 1982 Observatoriu de Beixín
3482 Lesnaya 1975 VY4 2 de payares, 1975 T. M. Smirnova
3483 Svetlov 1976 YP2 16 d'avientu, 1976 L. I. Chernykh
3484 Neugebauer 1978 NE 10 de xunetu, 1978 E. F. Helin, E. M. Shoemaker
3485 Barucci 1983 NU 11 de xunetu, 1983 E. Bowell
3486 Fulchignoni 1984 CR 5 de febreru, 1984 E. Bowell
3487 Edgeworth 1978 UF 28 d'ochobre, 1978 H. L. Giclas
3488 Brahic 1980 PM 8 d'agostu, 1980 E. Bowell
3489 Lottie 1983 AT2 10 de xineru, 1983 K. E. Herkenhoff, G. W. Ojakangas
3490 Šolc 1984 SV 20 de setiembre, 1984 A. Mrkos
3491 Fridolin 1984 SM4 30 de setiembre, 1984 P. Wild
3492 Petra-Pepi 1985 DQ 16 de febreru, 1985 M. Mahrová
3493 Stepanov 1976 GR6 3 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
3494 Purple Mountain 1980 XW 7 d'avientu, 1980 Observatoriu Purple Mountain
3495 Colchagua 1981 NU 2 de xunetu, 1981 L. E. González
3496 Arieso 1977 RC 5 de setiembre, 1977 H.-E. Schuster
3497 Innanen 1941 HJ 19 d'abril, 1941 L. Oterma
3498 Belton 1981 EG14 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
3499 Hoppe 1981 VW1 3 de payares, 1981 F. Börngen, K. Kirsch
3500 Kobayashi A919 SD 18 de setiembre, 1919 K. Reinmuth
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...