Llista d'asteroides/15401–15500

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
15401 - 1997 VE4 4 de payares, 1997 T. Kagawa, T. Urata
15402 - 1997 VY5 9 de payares, 1997 Y. Ikari
15403 Merignac 1997 VH6 9 de payares, 1997 L. Šarounová
15404 - 1997 VE8 6 de payares, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15405 - 1997 WJ7 19 de payares, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
15406 Bleibtreu 1997 WV12 23 de payares, 1997 Spacewatch
15407 - 1997 WM16 24 de payares, 1997 Y. Ikari
15408 - 1997 WU21 30 de payares, 1997 T. Kobayashi
15409 - 1997 WQ31 29 de payares, 1997 LINEAR
15410 - 1997 YZ 19 d'avientu, 1997 F. B. Zoltowski
15411 - 1997 YL1 18 d'avientu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15412 Schaefer 1998 AU3 2 de xineru, 1998 Spacewatch
15413 - 1998 BX9 22 de xineru, 1998 Spacewatch
15414 - 1998 BC35 26 de xineru, 1998 Spacewatch
15415 Rika 1998 CA1 4 de febreru, 1998 A. Nakamura
15416 - 1998 DZ2 21 de febreru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15417 Babylon 1998 DH34 27 de febreru, 1998 E. W. Elst
15418 - 1998 DU35 27 de febreru, 1998 G. Forti, M. Tombelli
15419 - 1998 FZ62 20 de marzu, 1998 LINEAR
15420 Aedouglass 1998 HQ31 28 d'abril, 1998 Spacewatch
15421 Adammalin 1998 HM81 21 d'abril, 1998 LINEAR
15422 - 1998 QP45 17 d'agostu, 1998 LINEAR
15423 - 1998 QR91 28 d'agostu, 1998 LINEAR
15424 - 1998 QE100 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
15425 Welzl 1998 SV26 24 de setiembre, 1998 P. Pravec
15426 - 1998 SW43 26 de setiembre, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15427 Shabas 1998 SP61 17 de setiembre, 1998 LONEOS
15428 - 1998 SV128 26 de setiembre, 1998 LINEAR
15429 - 1998 UA23 30 d'ochobre, 1998 K. Korlević
15430 - 1998 UR31 22 d'ochobre, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15431 - 1998 UQ32 30 d'ochobre, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15432 - 1998 VA5 11 de payares, 1998 K. Korlević
15433 - 1998 VQ7 10 de payares, 1998 LINEAR
15434 Mittal 1998 VM25 10 de payares, 1998 LINEAR
15435 - 1998 VS28 10 de payares, 1998 LINEAR
15436 - 1998 VU30 10 de payares, 1998 LINEAR
15437 - 1998 VS35 9 de payares, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15438 - 1998 WF1 17 de payares, 1998 CSS
15439 - 1998 WV1 18 de payares, 1998 T. Kobayashi
15440 - 1998 WX4 19 de payares, 1998 CSS
15441 - 1998 WJ9 27 de payares, 1998 K. Korlević
15442 - 1998 WN11 21 de payares, 1998 LINEAR
15443 - 1998 WM19 23 de payares, 1998 LINEAR
15444 - 1998 WT23 25 de payares, 1998 LINEAR
15445 - 1998 XE 1 d'avientu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15446 - 1998 XQ4 12 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
15447 - 1998 XV4 12 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
15448 Siegwarth 1998 XT21 10 d'avientu, 1998 Spacewatch
15449 - 1998 XS30 14 d'avientu, 1998 LINEAR
15450 - 1998 XV40 14 d'avientu, 1998 LINEAR
15451 - 1998 XK42 14 d'avientu, 1998 LINEAR
15452 Ibramohammed 1998 XL52 14 d'avientu, 1998 LINEAR
15453 - 1998 XD96 12 d'avientu, 1998 O. A. Naranjo
15454 - 1998 YB3 17 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
15455 - 1998 YJ3 17 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
15456 - 1998 YP3 18 d'avientu, 1998 Kleť
15457 - 1998 YN6 18 d'avientu, 1998 ODAS
15458 - 1998 YW9 25 d'avientu, 1998 K. Korlević, M. Jurić
15459 - 1998 YY9 25 d'avientu, 1998 K. Korlević, M. Jurić
15460 Manca 1998 YD10 25 d'avientu, 1998 A. Boattini, L. Tesi
15461 Johnbird 1998 YT29 27 d'avientu, 1998 LONEOS
15462 Stumegan 1999 AV1 8 de xineru, 1999 Spacewatch
15463 - 1999 AT2 9 de xineru, 1999 T. Kobayashi
15464 - 1999 AN5 12 de xineru, 1999 T. Kobayashi
15465 Buchroeder 1999 AZ5 15 de xineru, 1999 Spacewatch
15466 Barlow 1999 AR23 14 de xineru, 1999 LONEOS
15467 Aflorsch 1999 AN24 15 de xineru, 1999 ODAS
15468 - 1999 AT31 14 de xineru, 1999 Spacewatch
15469 - 1999 BC 16 de xineru, 1999 T. Kobayashi
15470 - 1999 BS 16 de xineru, 1999 K. Korlević
15471 - 1999 BE5 19 de xineru, 1999 D. K. Chesney
15472 - 1999 BR5 20 de xineru, 1999 K. Korlević
15473 - 1999 BL9 23 de xineru, 1999 K. Korlević
15474 - 1999 BG11 20 de xineru, 1999 ODAS
15475 - 1999 BQ14 24 de xineru, 1999 F. B. Zoltowski
15476 Narendra 1999 BW24 18 de xineru, 1999 LINEAR
15477 - 1999 CG1 6 de febreru, 1999 T. Kobayashi
15478 - 1999 CZ2 7 de febreru, 1999 L. Tesi, A. Boattini
15479 - 1999 CH9 8 de febreru, 1999 N. Kawasato
15480 - 1999 CB14 12 de febreru, 1999 N. Kawasato
15481 - 1999 CK19 10 de febreru, 1999 LINEAR
15482 - 1999 CB21 10 de febreru, 1999 LINEAR
15483 - 1999 CW25 10 de febreru, 1999 LINEAR
15484 - 1999 CU46 10 de febreru, 1999 LINEAR
15485 - 1999 CY53 10 de febreru, 1999 LINEAR
15486 - 1999 CP62 12 de febreru, 1999 LINEAR
15487 - 1999 CC63 12 de febreru, 1999 LINEAR
15488 - 1999 CB75 12 de febreru, 1999 LINEAR
15489 - 1999 CJ78 12 de febreru, 1999 LINEAR
15490 - 1999 CJ81 12 de febreru, 1999 LINEAR
15491 - 1999 CW85 10 de febreru, 1999 LINEAR
15492 Nyberg 1999 CG89 10 de febreru, 1999 LINEAR
15493 - 1999 CS105 12 de febreru, 1999 LINEAR
15494 - 1999 CX123 11 de febreru, 1999 LINEAR
15495 Bogie 1999 DF2 17 de febreru, 1999 J. Broughton
15496 - 1999 DQ3 20 de febreru, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
15497 Lucca 1999 DE7 23 de febreru, 1999 S. Donati
15498 - 1999 EQ4 13 de marzu, 1999 K. Korlević
15499 Cloyd 1999 FY8 19 de marzu, 1999 LONEOS
15500 Anantpatel 1999 FO26 19 de marzu, 1999 LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...