Llista d'asteroides/15301–15400

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
15301 Marutesser 1992 SC2 21 de setiembre, 1992 L. D. Schmadel, F. Börngen
15302 - 1992 TJ1 2 d'ochobre, 1992 H. E. Holt
15303 - 1992 UJ2 19 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
15304 Wikberg 1992 UX4 21 d'ochobre, 1992 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
15305 - 1992 WT1 18 de payares, 1992 A. Sugie
15306 - 1992 WK2 18 de payares, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
15307 - 1992 XK 15 d'avientu, 1992 S. Otomo
15308 - 1993 FR4 17 de marzu, 1993 UESAC
15309 - 1993 FZ7 17 de marzu, 1993 UESAC
15310 - 1993 FT19 17 de marzu, 1993 UESAC
15311 - 1993 FZ22 21 de marzu, 1993 UESAC
15312 - 1993 FH27 21 de marzu, 1993 UESAC
15313 - 1993 FM28 21 de marzu, 1993 UESAC
15314 - 1993 FL34 17 de marzu, 1993 UESAC
15315 - 1993 FX35 19 de marzu, 1993 UESAC
15316 - 1993 HH1 20 d'abril, 1993 K. Endate, K. Watanabe
15317 - 1993 HW1 23 d'abril, 1993 E. F. Helin
15318 Innsbruck 1993 KX1 24 de mayu, 1993 C. S. Shoemaker
15319 - 1993 NU1 12 de xunetu, 1993 E. W. Elst
15320 - 1993 OQ8 20 de xunetu, 1993 E. W. Elst
15321 Donnadean 1993 PE8 13 d'agostu, 1993 C. S. Shoemaker, D. H. Levy
15322 - 1993 QY 16 d'agostu, 1993 E. W. Elst
15323 - 1993 QH4 18 d'agostu, 1993 E. W. Elst
15324 - 1993 QO4 18 d'agostu, 1993 E. W. Elst
15325 - 1993 QN7 20 d'agostu, 1993 E. W. Elst
15326 - 1993 QA9 20 d'agostu, 1993 E. W. Elst
15327 - 1993 RA3 14 de setiembre, 1993 E. F. Helin
15328 - 1993 RJ9 14 de setiembre, 1993 H. Debehogne, E. W. Elst
15329 Sabena 1993 SN7 17 de setiembre, 1993 E. W. Elst
15330 - 1993 TO 8 d'ochobre, 1993 K. Endate, K. Watanabe
15331 - 1993 TO24 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
15332 - 1993 TU24 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
15333 - 1993 TS36 13 d'ochobre, 1993 H. E. Holt
15334 - 1993 UE 20 d'ochobre, 1993 R. H. McNaught
15335 - 1993 UV 23 d'ochobre, 1993 T. Kobayashi
15336 - 1993 UC3 22 d'ochobre, 1993 M. Hirasawa, S. Suzuki
15337 - 1993 VT2 7 de payares, 1993 R. H. McNaught
15338 - 1994 AZ4 5 de xineru, 1994 Spacewatch
15339 - 1994 AA9 8 de xineru, 1994 Spacewatch
15340 - 1994 CE14 8 de febreru, 1994 E. W. Elst
15341 - 1994 CV16 8 de febreru, 1994 E. W. Elst
15342 Assisi 1994 GD10 3 d'abril, 1994 F. Börngen
15343 - 1994 PB1 15 d'agostu, 1994 Farra d'Isonzo
15344 - 1994 PA2 9 d'agostu, 1994 PCAS
15345 - 1994 PK11 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
15346 Bonifatius 1994 RT11 2 de setiembre, 1994 F. Börngen
15347 - 1994 UD 26 d'ochobre, 1994 B. G. W. Manning
15348 - 1994 UJ 31 d'ochobre, 1994 T. Kobayashi
15349 - 1994 UX1 31 d'ochobre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
15350 Naganuma 1994 VB2 3 de payares, 1994 Y. Kushida, O. Muramatsu
15351 - 1994 VO6 4 de payares, 1994 K. Endate, K. Watanabe
15352 - 1994 VB7 11 de payares, 1994 M. Hirasawa, S. Suzuki
15353 - 1994 WA 22 de payares, 1994 V. S. Casulli
15354 - 1994 YN1 31 d'avientu, 1994 T. Kobayashi
15355 - 1995 AZ3 2 de xineru, 1995 E. W. Elst
15356 - 1995 DE 20 de febreru, 1995 T. Kobayashi
15357 - 1995 FM 26 de marzu, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
15358 - 1995 FM8 26 de marzu, 1995 Spacewatch
15359 - 1995 GV2 2 d'abril, 1995 Spacewatch
15360 - 1996 CY7 14 de febreru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
15361 - 1996 DK2 23 de febreru, 1996 T. Kobayashi
15362 - 1996 ED 9 de marzu, 1996 T. Kobayashi
15363 Ysaye 1996 FT6 18 de marzu, 1996 Spacewatch
15364 - 1996 HT2 17 d'abril, 1996 Spacewatch
15365 - 1996 HQ9 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
15366 - 1996 HR16 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
15367 - 1996 HP23 20 d'abril, 1996 E. W. Elst
15368 - 1996 JZ 14 de mayu, 1996 R. H. McNaught, Y. Ikari
15369 - 1996 KB 16 de mayu, 1996 NEAT
15370 Kanchi 1996 NW 15 de xunetu, 1996 A. Nakamura
15371 Steward 1996 RZ18 15 de setiembre, 1996 Spacewatch
15372 Agrigento 1996 TK41 8 d'ochobre, 1996 E. W. Elst
15373 - 1996 WV1 20 de payares, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15374 Teta 1997 BG 16 de xineru, 1997 M. Tichý, Z. Moravec
15375 - 1997 BO9 30 de xineru, 1997 U. Munari, M. Tombelli
15376 Marták 1997 CT1 1 de febreru, 1997 P. Kolény, L. Kornoš
15377 - 1997 KW 31 de mayu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15378 Artin 1997 PJ2 7 d'agostu, 1997 P. G. Comba
15379 Alefranz 1997 QG1 29 d'agostu, 1997 P. Sicoli, P. Chiavenna
15380 - 1997 QQ4 30 d'agostu, 1997 ODAS
15381 Spadolini 1997 RB1 1 de setiembre, 1997 V. Goretti
15382 Vian 1997 SN 20 de setiembre, 1997 L. Šarounová
15383 - 1997 SE3 21 de setiembre, 1997 F. B. Zoltowski
15384 Samková 1997 SC4 26 de setiembre, 1997 P. Pravec
15385 Dallolmo 1997 SP4 25 de setiembre, 1997 Osservatorio San Vittore
15386 Nicolini 1997 ST4 25 de setiembre, 1997 Madonna di Dossobuono
15387 - 1997 SQ17 30 de setiembre, 1997 T. Okuni
15388 Coelum 1997 ST17 27 de setiembre, 1997 Osservatorio San Vittore
15389 Geflorsch 1997 TL6 2 d'ochobre, 1997 ODAS
15390 Znojil 1997 TJ10 6 d'ochobre, 1997 P. Pravec
15391 - 1997 TS16 3 d'ochobre, 1997 A. Vagnozzi
15392 Budějický 1997 TO19 11 d'ochobre, 1997 L. Šarounová
15393 - 1997 TR24 9 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15394 - 1997 TQ25 12 d'ochobre, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
15395 Rükl 1997 UV 21 d'ochobre, 1997 P. Pravec
15396 Howardmoore 1997 UG2 24 d'ochobre, 1997 P. G. Comba
15397 Ksoari 1997 UK7 27 d'ochobre, 1997 Starkenburg
15398 - 1997 UZ23 30 d'ochobre, 1997 B. A. Skiff
15399 Hudec 1997 VE 2 de payares, 1997 J. Tichá, M. Tichý
15400 - 1997 VZ 1 de payares, 1997 T. Kobayashi
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...