Llista d'asteroides/14701–14800

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
14701 - 2000 AO240 7 de xineru, 2000 LONEOS
14702 Benclark 2000 AY242 7 de xineru, 2000 LONEOS
14703 - 2000 AX243 7 de xineru, 2000 LINEAR
14704 - 2000 CE2 2 de febreru, 2000 T. Kobayashi
14705 - 2000 CG2 2 de febreru, 2000 T. Kobayashi
14706 - 2000 CQ2 4 de febreru, 2000 T. Kobayashi
14707 - 2000 CC20 2 de febreru, 2000 LINEAR
14708 Slaven 2000 CU26 2 de febreru, 2000 LINEAR
14709 - 2000 CO29 2 de febreru, 2000 LINEAR
14710 - 2000 CC33 2 de febreru, 2000 LINEAR
14711 - 2000 CG36 2 de febreru, 2000 LINEAR
14712 - 2000 CO51 2 de febreru, 2000 LINEAR
14713 - 2000 CS63 2 de febreru, 2000 LINEAR
14714 - 2000 CQ65 4 de febreru, 2000 LINEAR
14715 - 2000 CD71 7 de febreru, 2000 LINEAR
14716 - 2000 CX81 4 de febreru, 2000 LINEAR
14717 - 2000 CJ82 4 de febreru, 2000 LINEAR
14718 - 2000 CX83 4 de febreru, 2000 LINEAR
14719 Sobey 2000 CB85 4 de febreru, 2000 LINEAR
14720 - 2000 CQ85 4 de febreru, 2000 LINEAR
14721 - 2000 CW91 6 de febreru, 2000 LINEAR
14722 - 2000 CK92 6 de febreru, 2000 LINEAR
14723 - 2000 CB93 6 de febreru, 2000 LINEAR
14724 SNO 2000 CA100 10 de febreru, 2000 Spacewatch
14725 - 2000 DC3 27 de febreru, 2000 T. Kobayashi
14726 - 2000 DD3 27 de febreru, 2000 T. Kobayashi
14727 Suggs 2000 DU11 27 de febreru, 2000 Spacewatch
14728 - 2000 DY14 26 de febreru, 2000 CSS
14729 - 2000 DK16 29 de febreru, 2000 K. Korlević
14730 - 2000 DS19 29 de febreru, 2000 LINEAR
14731 - 2000 DY68 29 de febreru, 2000 LINEAR
14732 - 2000 DX71 29 de febreru, 2000 LINEAR
14733 - 2000 DV74 29 de febreru, 2000 LINEAR
14734 Susanstoker 2000 DZ78 29 de febreru, 2000 LINEAR
14735 - 2000 DV86 29 de febreru, 2000 LINEAR
14736 - 2000 DW97 29 de febreru, 2000 LINEAR
14737 - 2000 DU99 29 de febreru, 2000 LINEAR
14738 - 2000 DW106 29 de febreru, 2000 LINEAR
14739 - 2000 EF21 3 de marzu, 2000 CSS
14740 - 2000 ED32 5 de marzu, 2000 LINEAR
14741 - 2000 EQ49 9 de marzu, 2000 LINEAR
14742 - 2000 EQ56 8 de marzu, 2000 LINEAR
14743 - 2016 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14744 - 2092 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14745 - 2154 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14746 - 2164 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14747 - 2541 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14748 - 2620 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14749 - 2626 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14750 - 2654 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14751 - 2688 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14752 - 3005 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14753 - 4592 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14754 - 4806 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14755 - 6069 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14756 - 6232 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14757 - 6309 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14758 - 6519 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14759 - 6520 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14760 - 6595 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14761 - 6608 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14762 - 6647 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14763 - 6793 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14764 - 7072 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14765 - 9519 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14766 - 9594 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14767 - 1137 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14768 - 1238 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14769 - 2175 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14770 - 2198 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14771 - 4105 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14772 - 4195 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14773 - 4264 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14774 - 4845 T-1 13 de mayu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14775 - 1139 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14776 - 1282 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14777 - 2078 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14778 - 2216 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14779 - 3072 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14780 - 1078 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14781 - 1107 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14782 - 3149 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14783 - 3152 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14784 - 3268 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14785 - 3508 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14786 - 4052 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14787 - 5038 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14788 - 5172 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14789 - 1969 TY1 8 d'ochobre, 1969 L. I. Chernykh
14790 Beletskij 1970 OF 30 de xunetu, 1970 T. M. Smirnova
14791 Atreus 1973 SU 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14792 Thyestes 1973 SG1 24 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
14793 - 1975 SE2 30 de setiembre, 1975 S. J. Bus
14794 - 1976 SD5 24 de setiembre, 1976 N. S. Chernykh
14795 Syoyou 1977 EE7 12 de marzu, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
14796 - 1977 XF2 7 d'avientu, 1977 S. J. Bus
14797 - 1977 XZ2 7 d'avientu, 1977 S. J. Bus
14798 - 1978 UW4 27 d'ochobre, 1978 C. M. Olmstead
14799 - 1979 MS2 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
14800 - 1979 MP4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...