Llista d'asteroides/14601–14700

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
14601 - 1998 SU73 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14602 - 1998 SW74 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14603 - 1998 SK115 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14604 - 1998 SM115 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14605 Hyeyeonchoi 1998 SD123 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14606 Hifleischer 1998 SK125 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14607 - 1998 SG132 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14608 - 1998 SN135 26 de setiembre, 1998 LINEAR
14609 - 1998 SW145 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14610 - 1998 SE146 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14611 - 1998 SA148 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14612 Irtish 1998 SG164 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
14613 Sanchez 1998 TP2 13 d'ochobre, 1998 ODAS
14614 - 1998 TX2 13 d'ochobre, 1998 ODAS
14615 - 1998 TR5 13 d'ochobre, 1998 K. Korlević
14616 Van Gaal 1998 TK30 10 d'ochobre, 1998 LONEOS
14617 Lasvergnas 1998 UA4 21 d'ochobre, 1998 ODAS
14618 - 1998 UK7 22 d'ochobre, 1998 K. Korlević
14619 Plotkin 1998 UF9 16 d'ochobre, 1998 Spacewatch
14620 - 1998 UP15 23 d'ochobre, 1998 K. Korlević
14621 Tati 1998 UF18 22 d'ochobre, 1998 J. Broughton
14622 - 1998 UN18 28 d'ochobre, 1998 CSS
14623 Kamoun 1998 UE24 17 d'ochobre, 1998 LONEOS
14624 Prymachenko 1998 UO24 18 d'ochobre, 1998 LONEOS
14625 - 1998 UH31 18 d'ochobre, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14626 - 1998 UP39 28 d'ochobre, 1998 LINEAR
14627 Emilkowalski 1998 VA 7 de payares, 1998 R. A. Kowalski
14628 - 1998 VX18 10 de payares, 1998 LINEAR
14629 - 1998 VT30 10 de payares, 1998 LINEAR
14630 - 1998 VQ31 10 de payares, 1998 LINEAR
14631 - 1998 VS32 15 de payares, 1998 CSS
14632 Flensburg 1998 VY33 11 de payares, 1998 N. Ehring
14633 - 1998 VY34 12 de payares, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
14634 - 1998 VE37 10 de payares, 1998 LINEAR
14635 - 1998 VO38 10 de payares, 1998 LINEAR
14636 - 1998 VD44 15 de payares, 1998 K. Korlević
14637 - 1998 WN1 18 de payares, 1998 T. Kobayashi
14638 - 1998 WQ1 18 de payares, 1998 T. Kobayashi
14639 - 1998 WK3 19 de payares, 1998 T. Kobayashi
14640 - 1998 WF4 18 de payares, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
14641 - 1998 WC6 18 de payares, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
14642 - 1998 WF24 25 de payares, 1998 N. Kawasato
14643 Morata 1998 WZ30 24 de payares, 1998 R. Roy
14644 - 1998 XR3 9 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
14645 - 1998 XR9 14 d'avientu, 1998 K. Korlević
14646 - 1998 XO28 14 d'avientu, 1998 LINEAR
14647 - 1998 XG48 14 d'avientu, 1998 LINEAR
14648 - 1998 XV49 14 d'avientu, 1998 LINEAR
14649 - 1998 XW62 12 d'avientu, 1998 LINEAR
14650 - 1998 YD3 17 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
14651 - 1998 YE5 18 d'avientu, 1998 ODAS
14652 - 1998 YT8 17 d'avientu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14653 - 1998 YV11 26 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
14654 Rajivgupta 1998 YV16 22 d'avientu, 1998 Spacewatch
14655 - 1998 YJ22 21 d'avientu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14656 Lijiang 1998 YN22 29 d'avientu, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
14657 - 1998 YU27 26 d'avientu, 1998 K. Korlević
14658 - 1999 AC10 13 de xineru, 1999 K. Korlević
14659 Gregoriana 1999 AF24 15 de xineru, 1999 M. Tombelli, G. Forti
14660 - 1999 BO1 16 de xineru, 1999 K. Korlević
14661 - 1999 BH10 23 de xineru, 1999 K. Korlević
14662 - 1999 BF12 22 de xineru, 1999 T. Kobayashi
14663 - 1999 BP25 18 de xineru, 1999 LINEAR
14664 Vandervelden 1999 BY25 25 de xineru, 1999 T. Urata
14665 - 1999 CC5 12 de febreru, 1999 T. Urata
14666 - 1999 CG17 10 de febreru, 1999 LINEAR
14667 - 1999 CS19 10 de febreru, 1999 LINEAR
14668 - 1999 CB67 12 de febreru, 1999 LINEAR
14669 Beletic 1999 DC 16 de febreru, 1999 ODAS
14670 - 1999 JG53 10 de mayu, 1999 LINEAR
14671 - 1999 RM49 7 de setiembre, 1999 LINEAR
14672 - 1999 RO94 7 de setiembre, 1999 LINEAR
14673 - 1999 RK169 9 de setiembre, 1999 LINEAR
14674 - 1999 UD5 29 d'ochobre, 1999 CSS
14675 - 1999 VS7 7 de payares, 1999 K. Korlević
14676 - 1999 WW7 29 de payares, 1999 K. Korlević
14677 - 1999 XZ 2 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
14678 Pinney 1999 XN33 6 d'avientu, 1999 LINEAR
14679 Susanreed 1999 XN42 7 d'avientu, 1999 LINEAR
14680 - 1999 XV104 10 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
14681 - 1999 XW108 4 d'avientu, 1999 CSS
14682 - 1999 XY110 5 d'avientu, 1999 CSS
14683 Remy 1999 XG156 8 d'avientu, 1999 LINEAR
14684 Reyes 1999 XQ167 10 d'avientu, 1999 LINEAR
14685 - 1999 XM172 10 d'avientu, 1999 LINEAR
14686 - 1999 XA174 10 d'avientu, 1999 LINEAR
14687 - 1999 YR13 30 d'avientu, 1999 K. Korlević, M. Jurić
14688 - 2000 AJ2 3 de xineru, 2000 T. Kobayashi
14689 - 2000 AM2 3 de xineru, 2000 T. Kobayashi
14690 - 2000 AR25 3 de xineru, 2000 LINEAR
14691 - 2000 AK119 5 de xineru, 2000 LINEAR
14692 - 2000 AG133 3 de xineru, 2000 LINEAR
14693 Selwyn 2000 AH144 5 de xineru, 2000 LINEAR
14694 Skurat 2000 AR145 6 de xineru, 2000 LINEAR
14695 - 2000 AR200 9 de xineru, 2000 LINEAR
14696 Lindawilliams 2000 AW203 10 de xineru, 2000 LINEAR
14697 Ronsawyer 2000 AO214 6 de xineru, 2000 Spacewatch
14698 Scottyoung 2000 AT230 3 de xineru, 2000 Spacewatch
14699 Klarasmi 2000 AV239 6 de xineru, 2000 LONEOS
14700 Johnreid 2000 AC240 6 de xineru, 2000 LONEOS
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...