Llista d'asteroides/14801–14900

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
14801 - 1980 PE3 15 d'agostu, 1980 Royal Observatory Edinburgh
14802 - 1981 DJ2 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
14803 - 1981 EL7 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
14804 - 1981 EW13 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
14805 - 1981 ED15 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
14806 - 1981 EV25 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
14807 - 1981 EN26 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
14808 - 1981 EV27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
14809 - 1981 ES28 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
14810 - 1981 EM31 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
14811 - 1981 ED43 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
14812 - 1981 JR1 9 de mayu, 1981 Observatoriu Félix Aguilar
14813 - 1981 QW2 23 d'agostu, 1981 H. Debehogne
14814 Gurij 1981 RL2 7 de setiembre, 1981 L. G. Karachkina
14815 Rutberg 1981 TH3 7 d'ochobre, 1981 T. M. Smirnova
14816 - 1981 UQ22 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
14817 - 1982 FJ3 21 de marzu, 1982 H. Debehogne
14818 - 1982 UF7 21 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
14819 - 1982 UC11 25 d'ochobre, 1982 L. V. Zhuravleva
14820 Aizuyaichi 1982 VF4 14 de payares, 1982 H. Kosai, K. Hurukawa
14821 Motaeno 1982 VG4 14 de payares, 1982 H. Kosai, K. Hurukawa
14822 - 1984 SR5 21 de setiembre, 1984 H. Debehogne
14823 - 1984 ST5 21 de setiembre, 1984 H. Debehogne
14824 - 1985 CF2 13 de febreru, 1985 H. Debehogne
14825 - 1985 RQ 14 de setiembre, 1985 E. Bowell
14826 Nicollier 1985 SC1 16 de setiembre, 1985 P. Wild
14827 Hypnos 1986 JK 5 de mayu, 1986 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
14828 - 1986 QT1 27 d'agostu, 1986 H. Debehogne
14829 Povalyaeva 1986 TR11 3 d'ochobre, 1986 L. G. Karachkina
14830 - 1986 XR5 5 d'avientu, 1986 Observatoriu Oak Ridge
14831 Gentileschi 1987 BS1 22 de xineru, 1987 E. W. Elst
14832 Alechinsky 1987 QC3 27 d'agostu, 1987 E. W. Elst
14833 - 1987 SP1 21 de setiembre, 1987 E. Bowell
14834 - 1987 SR17 17 de setiembre, 1987 L. I. Chernykh
14835 Holdridge 1987 WF1 26 de payares, 1987 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
14836 Maxfrisch 1988 CY 14 de febreru, 1988 F. Börngen
14837 - 1988 RN2 8 de setiembre, 1988 P. Jensen
14838 - 1988 RK6 6 de setiembre, 1988 H. Debehogne
14839 - 1988 RH8 11 de setiembre, 1988 V. G. Shkodrov
14840 - 1988 RR11 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
14841 - 1988 TU 13 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
14842 - 1988 TN1 13 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
14843 - 1988 VP3 12 de payares, 1988 Y. Oshima
14844 - 1988 VT3 14 de payares, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
14845 Hegel 1988 VS6 3 de payares, 1988 F. Börngen
14846 Lampedusa 1989 BH 29 de xineru, 1989 Osservatorio San Vittore
14847 - 1989 CY2 4 de febreru, 1989 E. W. Elst
14848 - 1989 GK1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
14849 - 1989 GQ1 3 d'abril, 1989 E. W. Elst
14850 - 1989 QH 29 d'agostu, 1989 K. Endate, K. Watanabe
14851 - 1989 SD 23 de setiembre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
14852 - 1989 SE 23 de setiembre, 1989 Y. Mizuno, T. Furuta
14853 - 1989 SX 30 de setiembre, 1989 K. Endate, K. Watanabe
14854 - 1989 SO1 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
14855 - 1989 SP9 25 de setiembre, 1989 H. Debehogne
14856 - 1989 SY13 26 de setiembre, 1989 J. M. Baur, K. Birkle
14857 - 1989 TT 1 d'ochobre, 1989 E. F. Helin
14858 - 1989 UW3 27 d'ochobre, 1989 E. F. Helin
14859 - 1989 WU1 25 de payares, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
14860 - 1989 WD3 27 de payares, 1989 Y. Oshima
14861 - 1990 DA2 24 de febreru, 1990 H. Debehogne
14862 - 1990 EQ2 2 de marzu, 1990 E. W. Elst
14863 - 1990 OK 18 de xunetu, 1990 E. F. Helin
14864 - 1990 QK4 23 d'agostu, 1990 H. E. Holt
14865 - 1990 QE7 20 d'agostu, 1990 E. W. Elst
14866 - 1990 RF1 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
14867 - 1990 RW4 15 de setiembre, 1990 H. E. Holt
14868 - 1990 RA7 13 de setiembre, 1990 H. Debehogne
14869 - 1990 ST8 22 de setiembre, 1990 E. W. Elst
14870 - 1990 SM14 24 de setiembre, 1990 H. Debehogne
14871 Pyramus 1990 TH7 13 d'ochobre, 1990 L. D. Schmadel, F. Börngen
14872 Hoher List 1990 UR 23 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
14873 Shoyo 1990 UQ2 28 d'ochobre, 1990 K. Kawanishi, M. Sugano
14874 - 1990 US4 16 d'ochobre, 1990 E. W. Elst
14875 - 1990 WZ1 18 de payares, 1990 E. W. Elst
14876 - 1990 WD2 18 de payares, 1990 E. W. Elst
14877 Zauberflote 1990 WC9 19 de payares, 1990 E. W. Elst
14878 - 1990 WE9 19 de payares, 1990 E. W. Elst
14879 - 1991 AL2 7 de xineru, 1991 R. H. McNaught
14880 - 1991 CJ1 7 de febreru, 1991 T. Seki
14881 - 1991 PK 5 d'agostu, 1991 H. E. Holt
14882 - 1991 PP11 9 d'agostu, 1991 H. E. Holt
14883 - 1991 PT11 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
14884 - 1991 PH16 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
14885 - 1991 RF2 6 de setiembre, 1991 E. W. Elst
14886 - 1991 RL9 11 de setiembre, 1991 H. E. Holt
14887 - 1991 RQ14 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
14888 - 1991 SN1 30 de setiembre, 1991 K. Endate, K. Watanabe
14889 - 1991 VX2 5 de payares, 1991 A. Sugie
14890 - 1991 VG3 4 de payares, 1991 E. F. Helin
14891 - 1991 VY4 5 de payares, 1991 S. Otomo
14892 - 1991 VE5 4 de payares, 1991 S. Otomo
14893 - 1992 DN6 29 de febreru, 1992 UESAC
14894 - 1992 EA8 2 de marzu, 1992 UESAC
14895 - 1992 EJ24 2 de marzu, 1992 UESAC
14896 - 1992 EB26 8 de marzu, 1992 UESAC
14897 - 1992 GE5 6 d'abril, 1992 E. W. Elst
14898 - 1992 JR3 7 de mayu, 1992 H. Debehogne
14899 - 1992 LS 3 de xunu, 1992 G. J. Leonard
14900 - 1992 RH5 2 de setiembre, 1992 E. W. Elst
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...