Llista d'asteroides/12901–13000

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
12901 - 1998 RF50 14 de setiembre, 1998 LINEAR
12902 - 1998 RW52 14 de setiembre, 1998 LINEAR
12903 - 1998 RK57 14 de setiembre, 1998 LINEAR
12904 - 1998 RB65 14 de setiembre, 1998 LINEAR
12905 - 1998 RJ72 14 de setiembre, 1998 LINEAR
12906 - 1998 RS72 14 de setiembre, 1998 LINEAR
12907 - 1998 RV79 14 de setiembre, 1998 LINEAR
12908 - 1998 SG25 22 de setiembre, 1998 LONEOS
12909 Jaclifford 1998 SK58 17 de setiembre, 1998 LONEOS
12910 Deliso 1998 SP59 17 de setiembre, 1998 LONEOS
12911 Goodhue 1998 SQ59 17 de setiembre, 1998 LONEOS
12912 Streator 1998 SR60 17 de setiembre, 1998 LONEOS
12913 - 1998 SR130 26 de setiembre, 1998 LINEAR
12914 - 1998 SJ141 26 de setiembre, 1998 LINEAR
12915 - 1998 SL161 26 de setiembre, 1998 LINEAR
12916 - 1998 TL15 13 d'ochobre, 1998 ODAS
12917 - 1998 TG16 13 d'ochobre, 1998 K. Korlević
12918 - 1998 UF21 29 d'ochobre, 1998 K. Korlević
12919 - 1998 VB6 11 de payares, 1998 CSS
12920 - 1998 VM15 10 de payares, 1998 LINEAR
12921 - 1998 WZ5 20 de payares, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
12922 - 1998 WW19 27 de payares, 1998 F. B. Zoltowski
12923 Zephyr 1999 GK4 11 d'abril, 1999 LONEOS
12924 - 1999 RK21 7 de setiembre, 1999 LINEAR
12925 - 1999 SN4 29 de setiembre, 1999 Observatoriu Višnjan
12926 Brianmason 1999 SO9 27 de setiembre, 1999 J. L. Schiff, C. J. Schiff
12927 Pinocchio 1999 SU9 30 de setiembre, 1999 M. Tombelli, L. Tesi
12928 Nicolapozio 1999 SV9 30 de setiembre, 1999 A. Boattini, G. Forti
12929 - 1999 TZ1 2 d'ochobre, 1999 C. W. Juels
12930 - 1999 TJ6 2 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
12931 Mario 1999 TX10 7 d'ochobre, 1999 S. Sposetti
12932 Conedera 1999 TC12 10 d'ochobre, 1999 S. Sposetti
12933 - 1999 TC16 14 d'ochobre, 1999 Farra d'Isonzo
12934 Bisque 1999 TH16 11 d'ochobre, 1999 C. W. Juels
12935 - 1999 TV17 2 d'ochobre, 1999 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
12936 - 2549 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12937 - 3024 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12938 - 4161 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12939 - 4206 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12940 - 4588 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12941 - 4638 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12942 - 6054 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12943 - 6670 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12944 - 6745 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12945 - 9534 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12946 - 1290 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12947 - 3099 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12948 - 4273 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12949 - 4290 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12950 - 4321 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12951 - 1041 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12952 - 1102 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12953 - 1264 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12954 - 2040 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12955 - 2162 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12956 - 2232 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12957 - 2258 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12958 - 2276 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12959 - 3086 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12960 - 4165 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12961 - 4262 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12962 - 4297 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12963 - 5485 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12964 - 1071 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12965 - 1080 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12966 - 1102 T-3 17 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12967 - 3105 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12968 - 3261 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12969 - 3482 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12970 - 4012 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12971 - 4054 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12972 Eumaios 1973 SF1 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12973 Melanthios 1973 SY1 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12974 Halitherses 1973 SB2 19 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
12975 Efremov 1973 SY5 28 de setiembre, 1973 N. S. Chernykh
12976 Kalinenkov 1976 QK1 26 d'agostu, 1976 N. S. Chernykh
12977 - 1978 NC 10 de xunetu, 1978 E. F. Helin, E. M. Shoemaker
12978 Ivashov 1978 SD7 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
12979 - 1978 SB8 26 de setiembre, 1978 L. V. Zhuravleva
12980 - 1978 VO3 6 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
12981 - 1978 VP3 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
12982 - 1979 MS5 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
12983 - 1979 OH1 24 de xunetu, 1979 S. J. Bus
12984 Lowry 1979 QF2 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
12985 - 1980 UW1 31 d'ochobre, 1980 S. J. Bus
12986 - 1981 DM2 28 de febreru, 1981 S. J. Bus
12987 - 1981 EF2 5 de marzu, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
12988 - 1981 EC5 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
12989 - 1981 EV9 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
12990 - 1981 EB17 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
12991 - 1981 EN21 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
12992 - 1981 EZ22 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
12993 - 1981 EP27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
12994 - 1981 ET27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
12995 - 1981 EY27 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
12996 - 1981 EV28 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
12997 - 1981 EV29 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
12998 - 1981 EB43 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
12999 - 1981 QJ2 30 d'agostu, 1981 E. Bowell
13000 - 1981 QK3 25 d'agostu, 1981 H. Debehogne
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...