Llista d'asteroides/12801–12900

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
12801 Somekawa 1995 XD 2 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
12802 Hagino 1995 XD1 15 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
12803 - 1995 YF 17 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
12804 - 1995 YJ3 27 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
12805 - 1995 YL23 21 d'avientu, 1995 NEAT
12806 - 1996 AN 11 de xineru, 1996 T. Kobayashi
12807 - 1996 AW 11 de xineru, 1996 T. Kobayashi
12808 - 1996 AF1 12 de xineru, 1996 T. Kobayashi
12809 - 1996 BB 16 de xineru, 1996 T. Kobayashi
12810 - 1996 BV 17 de xineru, 1996 K. Endate, K. Watanabe
12811 Rigonistern 1996 CL7 14 de febreru, 1996 U. Munari, M. Tombelli
12812 Cioni 1996 CN7 14 de febreru, 1996 M. Tombelli, U. Munari
12813 Paolapaolini 1996 CU8 14 de febreru, 1996 M. Tombelli, U. Munari
12814 Vittorio 1996 CG9 13 de febreru, 1996 M. Tombelli, U. Munari
12815 - 1996 DL2 23 de febreru, 1996 T. Kobayashi
12816 - 1996 ES1 15 de marzu, 1996 NEAT
12817 Federica 1996 FM16 22 de marzu, 1996 E. W. Elst
12818 Tomhanks 1996 GU8 13 d'abril, 1996 Spacewatch
12819 - 1996 JO 12 de mayu, 1996 R. H. McNaught, Y. Ikari
12820 Robinwilliams 1996 JN6 11 de mayu, 1996 Spacewatch
12821 - 1996 RG1 10 de setiembre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
12822 - 1996 XD1 2 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
12823 - 1997 AP 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12824 - 1997 AW3 6 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12825 - 1997 AJ7 9 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12826 - 1997 AO7 9 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12827 - 1997 AS7 5 de xineru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
12828 Batteas 1997 AU9 3 de xineru, 1997 Spacewatch
12829 - 1997 AB13 10 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12830 - 1997 BP1 29 de xineru, 1997 T. Kobayashi
12831 - 1997 BS6 29 de xineru, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
12832 - 1997 CE1 1 de febreru, 1997 T. Kobayashi
12833 Kamenný Újezd 1997 CV1 2 de febreru, 1997 J. Tichá, M. Tichý
12834 Bomben 1997 CB13 4 de febreru, 1997 Spacewatch
12835 Stropek 1997 CN13 7 de febreru, 1997 Kleť
12836 - 1997 CA22 13 de febreru, 1997 T. Kobayashi
12837 - 1997 EK35 4 de marzu, 1997 LINEAR
12838 - 1997 EL55 9 de marzu, 1997 E. W. Elst
12839 - 1997 FB2 29 de marzu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
12840 Paolaferrari 1997 GR5 6 d'abril, 1997 L. Tesi, G. Cattani
12841 - 1997 GD8 2 d'abril, 1997 LINEAR
12842 - 1997 GQ23 6 d'abril, 1997 LINEAR
12843 Ewers 1997 GH27 9 d'abril, 1997 Spacewatch
12844 - 1997 JE10 9 de mayu, 1997 F. Uto
12845 Crick 1997 JM15 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
12846 Fullerton 1997 MR 28 de xunu, 1997 Spacewatch
12847 - 1997 NQ2 6 de xunetu, 1997 Farra d'Isonzo
12848 Agostuino 1997 NK10 10 de xunetu, 1997 A. Boattini
12849 - 1997 QD2 27 d'agostu, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
12850 - 1998 CO3 6 de febreru, 1998 E. W. Elst
12851 - 1998 DT9 22 de febreru, 1998 NEAT
12852 Teply 1998 FW30 20 de marzu, 1998 LINEAR
12853 - 1998 FZ97 31 de marzu, 1998 LINEAR
12854 - 1998 HA13 29 d'abril, 1998 NEAT
12855 Tewksbury 1998 HS32 20 d'abril, 1998 LINEAR
12856 - 1998 HH93 21 d'abril, 1998 LINEAR
12857 - 1998 HQ97 21 d'abril, 1998 LINEAR
12858 - 1998 JD2 1 de mayu, 1998 NEAT
12859 Marlamoore 1998 KK1 18 de mayu, 1998 LONEOS
12860 Turney 1998 KT32 22 de mayu, 1998 LINEAR
12861 Wacker 1998 KW33 22 de mayu, 1998 LINEAR
12862 - 1998 KV37 22 de mayu, 1998 LINEAR
12863 Whitfield 1998 KE48 22 de mayu, 1998 LINEAR
12864 - 1998 KB55 23 de mayu, 1998 LINEAR
12865 - 1998 KL55 23 de mayu, 1998 LINEAR
12866 Yanamadala 1998 KL65 22 de mayu, 1998 LINEAR
12867 Joëloïc 1998 LK2 1 de xunu, 1998 E. W. Elst
12868 Onken 1998 MZ7 19 de xunu, 1998 LONEOS
12869 - 1998 MR32 24 de xunu, 1998 LINEAR
12870 Rolandmeier 1998 MK37 24 de xunu, 1998 LONEOS
12871 Samarasinha 1998 ML37 24 de xunu, 1998 LONEOS
12872 Susiestevens 1998 OZ5 21 de xunetu, 1998 LINEAR
12873 Clausewitz 1998 OU7 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
12874 Poisson 1998 QZ 19 d'agostu, 1998 P. G. Comba
12875 - 1998 QA2 19 d'agostu, 1998 NEAT
12876 - 1998 QR10 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12877 - 1998 QF11 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12878 Erneschiller 1998 QH11 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12879 - 1998 QN18 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12880 Juliegrady 1998 QM25 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12881 Yepeiyu 1998 QF31 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12882 - 1998 QS31 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12883 - 1998 QY32 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12884 - 1998 QL34 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12885 - 1998 QM34 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12886 - 1998 QG35 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12887 - 1998 QP35 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12888 - 1998 QR42 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12889 - 1998 QW42 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12890 - 1998 QG43 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12891 - 1998 QH51 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12892 - 1998 QE52 17 d'agostu, 1998 LINEAR
12893 - 1998 QS55 26 d'agostu, 1998 ODAS
12894 - 1998 QN73 24 d'agostu, 1998 LINEAR
12895 Balbastre 1998 QO99 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
12896 Geoffroy 1998 QV102 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
12897 Bougeret 1998 RY5 13 de setiembre, 1998 LONEOS
12898 Mignard 1998 RK6 14 de setiembre, 1998 LONEOS
12899 - 1998 RN13 1 de setiembre, 1998 F. B. Zoltowski
12900 - 1998 RP28 14 de setiembre, 1998 LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...