Saltar al conteníu

Clotilde Hesme

De Wikipedia
Clotilde Hesme
Vida
Nacimientu Troyes30 de xunetu de 1979 (44 años)
Nacionalidá Bandera de Francia Francia
Familia
Hermanos/es
Estudios
Estudios Conservatoire national supérieur d'art dramatique
Cours Florent
Llingües falaes francés[1]
Oficiu actriz, modelu, actriz de teatruactriz de cine
Premios
IMDb nm1202905
Cambiar los datos en Wikidata

Clotilde Hesme (30 de xunetu de 1979Troyes) ye una actriz francesa.

Filmografía

[editar | editar la fonte]
  • 1999
    • Dieu, que la nature est bien faite!
  • 2002
    • Le chignon d'Olga
  • 2004
    • Focus
    • À ce soir
  • 2005
    • Les amants réguliers
  • 2006
    • Comment on freine dans une descente?
  • 2007
    • Les Chansons d'amour
    • La paire de chaussures
    • Le fils de l'épicier
    • 24 mesures
    • Enfances
  • 2008
  • 2009
    • La seconde surprise de l'amour
    • Angelo, tyran de Padoue
    • Les derniers jours du monde
    • Suite noire
  • 2010
    • Mistérios de Lisboa
  • 2011
    • Angèle et Tony
  • 2012
    • Trois mondes
    • Les Revenants
  • 2013
    • La collection - Ecrire pour... le jeu des sept familles
    • Pour une femme
  • 2014
    • Pour une femme

Referencies

[editar | editar la fonte]
  1. Biblioteca Nacional de Francia. «autoridaes BNF» (francés). Consultáu'l 10 ochobre 2015.

Enllaces esternos

[editar | editar la fonte]