Llista d'asteroides (97001-98000)

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Conteníu: 97001... 97101... 97201... 97301... 97401... 97501... 97601... 97701... 97801... 97901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Llugar de descubrición Descubridor/es
97001–97100 editar
Artículu revisáu
97001 - 1999 TW238 4 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97002 - 1999 TX240 4 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97003 - 1999 TZ240 4 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97004 - 1999 TS241 4 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97005 - 1999 TT243 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97006 - 1999 TS246 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97007 - 1999 TU250 9 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97008 - 1999 TX251 8 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97009 - 1999 TN253 10 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97010 - 1999 TK256 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97011 - 1999 TS256 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97012 - 1999 TC260 13 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97013 - 1999 TJ260 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97014 - 1999 TV260 12 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97015 - 1999 TR262 14 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97016 - 1999 TS262 14 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97017 - 1999 TJ263 15 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97018 - 1999 TB271 3 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97019 - 1999 TW274 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97020 - 1999 TX278 6 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97021 - 1999 TJ279 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97022 - 1999 TT279 7 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97023 - 1999 TZ280 8 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97024 - 1999 TS283 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97025 - 1999 TK284 9 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97026 - 1999 TF287 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97027 - 1999 TJ289 10 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97028 - 1999 TA292 11 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97029 - 1999 TT323 14 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97030 - 1999 UA2 18 d'ochobre, 1999 Olathe Olathe
97031 - 1999 UW2 19 d'ochobre, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
97032 - 1999 UL3 20 d'ochobre, 1999 Oohira T. Urata
97033 - 1999 UW3 31 d'ochobre, 1999 Prescott P. G. Comba
97034 - 1999 UK7 30 d'ochobre, 1999 Socorro LINEAR
97035 - 1999 UB8 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97036 - 1999 UR8 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97037 - 1999 US8 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97038 - 1999 UX14 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97039 - 1999 UB15 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97040 - 1999 UJ15 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97041 - 1999 UT15 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97042 - 1999 UM19 30 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97043 - 1999 UE24 28 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97044 - 1999 UL26 30 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97045 - 1999 UY29 31 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97046 - 1999 UF30 31 d'ochobre, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97047 - 1999 UN35 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97048 - 1999 US42 28 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97049 - 1999 UK44 29 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97050 - 1999 UD45 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97051 - 1999 UO49 30 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97052 - 1999 UV49 30 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97053 - 1999 UY49 30 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97054 - 1999 UO50 30 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97055 - 1999 UE52 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97056 - 1999 UL52 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97057 - 1999 UY52 31 d'ochobre, 1999 Catalina CSS
97058 - 1999 UA59 30 d'ochobre, 1999 Anderson Mesa LONEOS
97059 - 1999 VU3 1 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97060 - 1999 VF4 1 de payares, 1999 Catalina CSS
97061 - 1999 VE5 5 de payares, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
97062 - 1999 VZ5 5 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
97063 - 1999 VK14 2 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97064 - 1999 VF16 2 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97065 - 1999 VV20 9 de payares, 1999 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
97066 - 1999 VC21 13 de payares, 1999 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
97067 - 1999 VL21 12 de payares, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
97068 - 1999 VT21 12 de payares, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
97069 - 1999 VB23 12 de payares, 1999 Gnosca S. Sposetti
97070 - 1999 VK26 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97071 - 1999 VO27 3 de payares, 1999 Catalina CSS
97072 - 1999 VU27 3 de payares, 1999 Catalina CSS
97073 - 1999 VW28 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97074 - 1999 VR30 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97075 - 1999 VF32 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97076 - 1999 VT32 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97077 - 1999 VG33 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97078 - 1999 VS33 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97079 - 1999 VO36 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97080 - 1999 VZ36 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97081 - 1999 VW38 10 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97082 - 1999 VW39 11 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97083 - 1999 VS44 4 de payares, 1999 Catalina CSS
97084 - 1999 VJ45 4 de payares, 1999 Catalina CSS
97085 - 1999 VM47 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97086 - 1999 VH49 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97087 - 1999 VQ50 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97088 - 1999 VC54 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97089 - 1999 VY56 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97090 - 1999 VM57 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97091 - 1999 VF59 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97092 - 1999 VP59 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97093 - 1999 VQ59 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97094 - 1999 VZ59 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97095 - 1999 VA61 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97096 - 1999 VC61 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97097 - 1999 VD65 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97098 - 1999 VF66 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97099 - 1999 VN67 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97100 - 1999 VP67 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97101–97200 editar
Artículu revisáu
97101 - 1999 VU67 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97102 - 1999 VY69 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97103 - 1999 VB70 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97104 - 1999 VM71 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97105 - 1999 VP71 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97106 - 1999 VU71 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97107 - 1999 VC74 4 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97108 - 1999 VM78 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97109 - 1999 VD79 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97110 - 1999 VB82 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97111 - 1999 VJ83 1 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97112 - 1999 VW83 3 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97113 - 1999 VM86 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97114 - 1999 VK87 4 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97115 - 1999 VG90 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97116 - 1999 VJ90 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97117 - 1999 VJ94 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97118 - 1999 VS94 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97119 - 1999 VT94 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97120 - 1999 VX94 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97121 - 1999 VK97 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97122 - 1999 VM98 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97123 - 1999 VT98 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97124 - 1999 VD101 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97125 - 1999 VG102 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97126 - 1999 VR105 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97127 - 1999 VW107 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97128 - 1999 VH108 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97129 - 1999 VB110 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97130 - 1999 VN110 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97131 - 1999 VV111 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97132 - 1999 VQ114 9 de payares, 1999 Catalina CSS
97133 - 1999 VF115 9 de payares, 1999 Catalina CSS
97134 - 1999 VG115 9 de payares, 1999 Catalina CSS
97135 - 1999 VJ115 9 de payares, 1999 Catalina CSS
97136 - 1999 VW115 4 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97137 - 1999 VW121 4 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97138 - 1999 VX123 5 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97139 - 1999 VA130 11 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97140 - 1999 VX132 10 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97141 - 1999 VT133 10 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97142 - 1999 VJ141 10 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97143 - 1999 VW142 13 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97144 - 1999 VM143 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97145 - 1999 VX144 13 de payares, 1999 Catalina CSS
97146 - 1999 VR147 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97147 - 1999 VY148 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97148 - 1999 VY151 9 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97149 - 1999 VM155 15 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97150 - 1999 VW156 12 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97151 - 1999 VA159 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97152 - 1999 VU160 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97153 - 1999 VR161 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97154 - 1999 VA162 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97155 - 1999 VE163 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97156 - 1999 VT163 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97157 - 1999 VP165 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97158 - 1999 VV166 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97159 - 1999 VP172 14 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97160 - 1999 VE182 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97161 - 1999 VV182 9 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97162 - 1999 VW184 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97163 - 1999 VO186 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97164 - 1999 VX186 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97165 - 1999 VG187 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97166 - 1999 VO187 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97167 - 1999 VG188 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97168 - 1999 VO188 15 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97169 - 1999 VZ192 1 de payares, 1999 Anderson Mesa LONEOS
97170 - 1999 VP194 1 de payares, 1999 Catalina CSS
97171 - 1999 VE195 3 de payares, 1999 Catalina CSS
97172 - 1999 VM195 3 de payares, 1999 Catalina CSS
97173 - 1999 VJ197 3 de payares, 1999 Anderson Mesa LONEOS
97174 - 1999 VL199 2 de payares, 1999 Catalina CSS
97175 - 1999 VT203 9 de payares, 1999 Anderson Mesa LONEOS
97176 - 1999 VV210 13 de payares, 1999 Catalina CSS
97177 - 1999 VG215 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97178 - 1999 VO216 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97179 - 1999 VF223 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97180 - 1999 VH224 5 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97181 - 1999 VV228 3 de payares, 1999 Socorro LINEAR
97182 - 1999 WC 16 de payares, 1999 Sabino Canyon J. E. McGaha
97183 - 1999 WR1 25 de payares, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
97184 - 1999 WG3 19 de payares, 1999 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
97185 - 1999 WR4 28 de payares, 1999 Oizumi T. Kobayashi
97186 - 1999 WP8 28 de payares, 1999 Gnosca S. Sposetti
97187 - 1999 WL10 28 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97188 - 1999 WG12 28 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97189 - 1999 WV12 30 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97190 - 1999 WY14 29 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97191 - 1999 WD16 29 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97192 - 1999 WT16 30 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97193 - 1999 WV16 30 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97194 - 1999 WR20 30 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97195 - 1999 WC26 30 de payares, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97196 - 1999 XR1 3 d'avientu, 1999 Prescott P. G. Comba
97197 - 1999 XB3 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97198 - 1999 XJ3 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97199 - 1999 XD7 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97200 - 1999 XK8 3 d'avientu, 1999 Oizumi T. Kobayashi
97201–97300 editar
Artículu revisáu
97201 - 1999 XQ8 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97202 - 1999 XJ11 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97203 - 1999 XC15 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97204 - 1999 XC20 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97205 - 1999 XA22 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97206 - 1999 XE27 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97207 - 1999 XV30 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97208 - 1999 XK33 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97209 - 1999 XM36 7 d'avientu, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
97210 - 1999 XX36 7 d'avientu, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
97211 - 1999 XY36 7 d'avientu, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
97212 - 1999 XT38 7 d'avientu, 1999 Campo Catino Campo Catino
97213 - 1999 XN40 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97214 - 1999 XW41 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97215 - 1999 XS45 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97216 - 1999 XW47 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97217 - 1999 XO48 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97218 - 1999 XS48 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97219 - 1999 XS49 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97220 - 1999 XW49 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97221 - 1999 XH50 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97222 - 1999 XK50 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97223 - 1999 XK51 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97224 - 1999 XG52 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97225 - 1999 XY53 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97226 - 1999 XC54 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97227 - 1999 XG54 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97228 - 1999 XW56 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97229 - 1999 XS57 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97230 - 1999 XE59 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97231 - 1999 XG60 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97232 - 1999 XO60 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97233 - 1999 XJ61 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97234 - 1999 XF62 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97235 - 1999 XO69 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97236 - 1999 XW75 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97237 - 1999 XT77 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97238 - 1999 XY79 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97239 - 1999 XP81 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97240 - 1999 XP84 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97241 - 1999 XR84 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97242 - 1999 XE88 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97243 - 1999 XG90 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97244 - 1999 XL90 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97245 - 1999 XW92 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97246 - 1999 XX93 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97247 - 1999 XC101 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97248 - 1999 XO106 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97249 - 1999 XT106 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97250 - 1999 XW107 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97251 - 1999 XX107 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97252 - 1999 XY107 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97253 - 1999 XT108 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97254 - 1999 XK112 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97255 - 1999 XS114 11 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97256 - 1999 XC115 11 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97257 - 1999 XE115 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97258 - 1999 XD116 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97259 - 1999 XF119 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97260 - 1999 XG119 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97261 - 1999 XT119 5 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97262 - 1999 XT121 6 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97263 - 1999 XC122 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97264 - 1999 XB125 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97265 - 1999 XM125 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97266 - 1999 XS126 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97267 - 1999 XC127 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97268 Serafinozani 1999 XD127 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97269 - 1999 XB130 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97270 - 1999 XK137 15 d'avientu, 1999 Prescott P. G. Comba
97271 - 1999 XJ139 2 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97272 - 1999 XH140 2 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97273 - 1999 XZ140 2 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97274 - 1999 XG142 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97275 - 1999 XT142 13 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97276 - 1999 XC143 14 d'avientu, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
97277 - 1999 XJ144 15 d'avientu, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
97278 - 1999 XM144 15 d'avientu, 1999 Fountain Hills C. W. Juels
97279 - 1999 XT144 6 d'avientu, 1999 Višnjan Observatory K. Korlević
97280 - 1999 XZ150 9 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
97281 - 1999 XD151 9 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
97282 - 1999 XQ152 7 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97283 - 1999 XH155 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97284 - 1999 XC159 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97285 - 1999 XE161 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97286 - 1999 XF162 13 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97287 - 1999 XP163 8 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97288 - 1999 XM164 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97289 - 1999 XR165 8 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97290 - 1999 XK167 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97291 - 1999 XL169 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97292 - 1999 XQ172 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97293 - 1999 XG175 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97294 - 1999 XW177 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97295 - 1999 XP178 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97296 - 1999 XS179 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97297 - 1999 XU180 10 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97298 - 1999 XA181 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97299 - 1999 XB181 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97300 - 1999 XM183 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97301–97400 editar
Artículu revisáu
97301 - 1999 XN186 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97302 - 1999 XS189 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97303 - 1999 XL190 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97304 - 1999 XQ190 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97305 - 1999 XU191 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97306 - 1999 XH192 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97307 - 1999 XL192 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97308 - 1999 XT192 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97309 - 1999 XG196 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97310 - 1999 XU197 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97311 - 1999 XB198 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97312 - 1999 XQ201 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97313 - 1999 XM206 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97314 - 1999 XV206 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97315 - 1999 XA211 13 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97316 - 1999 XC212 13 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97317 - 1999 XS213 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97318 - 1999 XW214 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97319 - 1999 XH215 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97320 - 1999 XM219 15 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97321 - 1999 XO220 14 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97322 - 1999 XQ231 8 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97323 - 1999 XU232 14 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97324 - 1999 XE235 4 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97325 - 1999 XM241 13 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
97326 - 1999 XN241 13 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
97327 - 1999 XZ241 13 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97328 - 1999 XJ242 12 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97329 - 1999 XO243 3 d'avientu, 1999 Anderson Mesa LONEOS
97330 - 1999 XE245 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97331 - 1999 XV245 5 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97332 - 1999 XN249 6 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97333 - 1999 XW256 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97334 - 1999 XY256 7 d'avientu, 1999 Catalina CSS
97335 - 1999 YF 16 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97336 - 1999 YB1 16 d'avientu, 1999 Grasslands J. E. McGaha
97337 - 1999 YA3 17 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97338 - 1999 YM12 27 d'avientu, 1999 Kitt Peak Spacewatch
97339 - 1999 YN14 30 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97340 - 1999 YS27 30 d'avientu, 1999 Socorro LINEAR
97341 - 2000 AU1 2 de xineru, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
97342 - 2000 AH4 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97343 - 2000 AW6 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97344 - 2000 AZ7 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97345 - 2000 AO8 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97346 - 2000 AF10 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97347 - 2000 AX11 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97348 - 2000 AB12 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97349 - 2000 AM14 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97350 - 2000 AT14 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97351 - 2000 AX18 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97352 - 2000 AL21 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97353 - 2000 AE23 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97354 - 2000 AZ24 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97355 - 2000 AX25 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97356 - 2000 AY27 5 de xineru, 2000 Sormano A. Testa, P. Chiavenna
97357 - 2000 AA29 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97358 - 2000 AA30 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97359 - 2000 AC32 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97360 - 2000 AG32 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97361 - 2000 AV32 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97362 - 2000 AR34 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97363 - 2000 AS36 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97364 - 2000 AZ42 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97365 - 2000 AB43 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97366 - 2000 AZ47 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97367 - 2000 AS51 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97368 - 2000 AG52 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97369 - 2000 AF55 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97370 - 2000 AF50 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97371 - 2000 AO50 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97372 - 2000 AB62 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97373 - 2000 AE63 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97374 - 2000 AS65 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97375 - 2000 AX66 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97376 - 2000 AF67 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97377 - 2000 AL67 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97378 - 2000 AN67 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97379 - 2000 AJ69 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97380 - 2000 AR69 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97381 - 2000 AO72 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97382 - 2000 AS72 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97383 - 2000 AJ76 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97384 - 2000 AF82 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97385 - 2000 AE85 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97386 - 2000 AQ86 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97387 - 2000 AY88 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97388 - 2000 AU90 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97389 - 2000 AZ96 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97390 - 2000 AD99 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97391 - 2000 AZ100 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97392 - 2000 AE101 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97393 - 2000 AK101 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97394 - 2000 AR102 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97395 - 2000 AT102 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97396 - 2000 AK103 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97397 - 2000 AG106 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97398 - 2000 AR108 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97399 - 2000 AR115 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97400 - 2000 AG124 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97401–97500 editar
Artículu revisáu
97401 - 2000 AK124 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97402 - 2000 AQ128 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97403 - 2000 AQ131 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97404 - 2000 AY131 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97405 - 2000 AW135 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97406 - 2000 AY135 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97407 - 2000 AU138 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97408 - 2000 AV138 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97409 - 2000 AT139 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97410 - 2000 AW148 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97411 - 2000 AT151 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97412 - 2000 AO153 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97413 - 2000 AZ153 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97414 - 2000 AF154 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97415 - 2000 AZ155 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97416 - 2000 AE161 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97417 - 2000 AT161 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97418 - 2000 AK162 4 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97419 - 2000 AU168 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97420 - 2000 AN169 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97421 - 2000 AK176 7 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97422 - 2000 AO185 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97423 - 2000 AE187 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97424 - 2000 AB191 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97425 - 2000 AP192 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97426 - 2000 AH194 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97427 - 2000 AK199 9 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97428 - 2000 AT199 9 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97429 - 2000 AT201 9 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97430 - 2000 AZ202 10 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97431 - 2000 AR204 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97432 - 2000 AG227 10 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97433 - 2000 AP230 3 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97434 - 2000 AU234 5 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97435 - 2000 AX235 5 de xineru, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97436 - 2000 AB238 6 de xineru, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97437 - 2000 AR238 6 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97438 - 2000 AH244 8 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97439 - 2000 AF248 2 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97440 - 2000 AW249 4 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97441 - 2000 BH2 28 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97442 - 2000 BF7 29 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97443 - 2000 BD18 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97444 - 2000 BW20 28 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97445 - 2000 BK21 29 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97446 - 2000 BB27 30 de xineru, 2000 Socorro LINEAR
97447 - 2000 BM30 27 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97448 - 2000 BW33 30 de xineru, 2000 Catalina CSS
97449 - 2000 BE39 27 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97450 - 2000 BE49 27 de xineru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97451 - 2000 CA 1 de febreru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
97452 - 2000 CB8 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97453 - 2000 CG9 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97454 - 2000 CP9 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97455 - 2000 CL13 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97456 - 2000 CU13 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97457 - 2000 CV15 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97458 - 2000 CC18 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97459 - 2000 CP19 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97460 - 2000 CQ19 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97461 - 2000 CZ19 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97462 - 2000 CN22 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97463 - 2000 CU25 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97464 - 2000 CH26 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97465 - 2000 CX30 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97466 - 2000 CV31 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97467 - 2000 CH33 5 de febreru, 2000 Olathe L. Robinson
97468 - 2000 CF37 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97469 - 2000 CT38 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97470 - 2000 CY39 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97471 - 2000 CS40 1 de febreru, 2000 Catalina CSS
97472 - 2000 CB41 6 de febreru, 2000 Needville Needville
97473 - 2000 CF46 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97474 - 2000 CX47 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97475 - 2000 CP50 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97476 - 2000 CS51 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97477 - 2000 CG52 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97478 - 2000 CP53 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97479 - 2000 CU56 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97480 - 2000 CV50 6 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97481 - 2000 CF61 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97482 - 2000 CC64 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97483 - 2000 CU64 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97484 - 2000 CC65 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97485 - 2000 CO66 6 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97486 - 2000 CS70 7 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97487 - 2000 CS71 7 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97488 - 2000 CG76 5 de febreru, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
97489 - 2000 CQ76 10 de febreru, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
97490 - 2000 CU78 8 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97491 - 2000 CX79 8 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97492 - 2000 CG81 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97493 - 2000 CU81 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97494 - 2000 CW81 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97495 - 2000 CL85 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97496 - 2000 CU86 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97497 - 2000 CQ88 4 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97498 - 2000 CX89 5 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97499 - 2000 CH90 6 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97500 - 2000 CY91 6 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97501–97600 editar
Artículu revisáu
97501 - 2000 CE92 6 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97502 - 2000 CL93 6 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97503 - 2000 CH94 8 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97504 - 2000 CO97 13 de febreru, 2000 Oaxaca J. M. Roe
97505 - 2000 CY99 10 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97506 - 2000 CJ100 10 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97507 - 2000 CV103 8 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97508 - 2000 CU110 6 de febreru, 2000 Kitt Peak M. W. Buie
97509 - 2000 CC112 7 de febreru, 2000 Catalina CSS
97510 - 2000 CN112 7 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97511 - 2000 CH118 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97512 - 2000 CV118 5 de febreru, 2000 Kitt Peak M. W. Buie
97513 - 2000 CD137 4 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97514 - 2000 DL1 25 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97515 - 2000 DW3 26 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97516 - 2000 DX3 27 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97517 - 2000 DV5 26 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97518 - 2000 DR6 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97519 - 2000 DM16 29 de febreru, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
97520 - 2000 DA18 25 de febreru, 2000 Siding Spring R. H. McNaught
97521 - 2000 DF18 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97522 - 2000 DV19 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97523 - 2000 DW22 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97524 - 2000 DX22 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97525 - 2000 DP24 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97526 - 2000 DA25 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97527 - 2000 DL25 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97528 - 2000 DW25 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97529 - 2000 DL26 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97530 - 2000 DB28 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97531 - 2000 DD28 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97532 - 2000 DS28 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97533 - 2000 DW29 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97534 - 2000 DX32 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97535 - 2000 DY32 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97536 - 2000 DK34 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97537 - 2000 DC35 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97538 - 2000 DM35 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97539 - 2000 DF39 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97540 - 2000 DN41 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97541 - 2000 DV42 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97542 - 2000 DD43 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97543 - 2000 DE47 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97544 - 2000 DG47 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97545 - 2000 DL48 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97546 - 2000 DE52 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97547 - 2000 DL55 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97548 - 2000 DW55 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97549 - 2000 DM50 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97550 - 2000 DT59 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97551 - 2000 DO60 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97552 - 2000 DQ63 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97553 - 2000 DC64 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97554 - 2000 DB65 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97555 - 2000 DT68 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97556 - 2000 DK69 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97557 - 2000 DZ71 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97558 - 2000 DB73 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97559 - 2000 DW75 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97560 - 2000 DS76 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97561 - 2000 DQ77 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97562 - 2000 DM78 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97563 - 2000 DS82 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97564 - 2000 DM88 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97565 - 2000 DN91 27 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97566 - 2000 DG93 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97567 - 2000 DH93 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97568 - 2000 DZ94 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97569 - 2000 DJ102 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97570 - 2000 DM103 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97571 - 2000 DS103 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97572 - 2000 DU103 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97573 - 2000 DC108 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97574 - 2000 DA109 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97575 - 2000 DN109 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97576 - 2000 DK110 25 de febreru, 2000 Uccle T. Pauwels
97577 - 2000 DQ111 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
97578 - 2000 DP116 27 de febreru, 2000 Catalina CSS
97579 - 2000 EX7 4 de marzu, 2000 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
97580 - 2000 EP8 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97581 - 2000 EL12 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97582 - 2000 EP15 6 de marzu, 2000 Kuma Kogen A. Nakamura
97583 - 2000 EL16 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97584 - 2000 ET24 8 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97585 - 2000 EW25 8 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97586 - 2000 EQ26 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97587 - 2000 EN29 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97588 - 2000 EL33 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97589 - 2000 EM33 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97590 - 2000 EQ33 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97591 - 2000 EP34 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97592 - 2000 ER34 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97593 - 2000 EA36 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97594 - 2000 ET37 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97595 - 2000 EX37 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97596 - 2000 EM43 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97597 - 2000 EV50 11 de marzu, 2000 Boca Raton B. A. Segal
97598 - 2000 EZ51 3 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97599 - 2000 EH57 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97600 - 2000 EY65 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97601–97700 editar
Artículu revisáu
97601 - 2000 EK67 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97602 - 2000 EM69 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97603 - 2000 EG76 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97604 - 2000 EA77 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97605 - 2000 EE77 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97606 - 2000 EM77 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97607 - 2000 ER77 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97608 - 2000 EW82 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97609 - 2000 EY85 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97610 - 2000 EG86 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97611 - 2000 EW86 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97612 - 2000 EH87 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97613 - 2000 EK87 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97614 - 2000 EF88 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97615 - 2000 EH99 12 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97616 - 2000 EU101 14 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97617 - 2000 EW104 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97618 - 2000 EH105 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97619 - 2000 EZ107 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97620 - 2000 EA108 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97621 - 2000 EE111 8 de marzu, 2000 Haleakala NEAT
97622 - 2000 EZ117 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97623 - 2000 EL118 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97624 - 2000 ES120 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97625 - 2000 EC121 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97626 - 2000 ED124 11 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97627 - 2000 EB128 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97628 - 2000 EW133 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97629 - 2000 EW135 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97630 - 2000 EC137 12 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97631 - 2000 ED144 3 de marzu, 2000 Anderson Mesa L. H. Wasserman
97632 - 2000 EL145 3 de marzu, 2000 Catalina CSS
97633 - 2000 EY151 6 de marzu, 2000 Haleakala NEAT
97634 - 2000 EQ154 6 de marzu, 2000 Haleakala NEAT
97635 - 2000 EB155 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97636 - 2000 EC155 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97637 - 2000 EQ156 10 de marzu, 2000 Catalina CSS
97638 - 2000 EO161 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97639 - 2000 EN163 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97640 - 2000 EN165 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97641 - 2000 EU169 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97642 - 2000 EF170 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97643 - 2000 EG170 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97644 - 2000 ET171 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97645 - 2000 EK183 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97646 - 2000 EK198 1 de marzu, 2000 Catalina CSS
97647 - 2000 EG201 5 de marzu, 2000 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
97648 - 2000 FU 26 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97649 - 2000 FK1 26 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97650 - 2000 FN2 25 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97651 - 2000 FQ3 28 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97652 - 2000 FV7 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97653 - 2000 FH13 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97654 - 2000 FR17 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97655 - 2000 FZ17 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97656 - 2000 FS19 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97657 - 2000 FN20 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97658 - 2000 FC22 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97659 - 2000 FF22 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97660 - 2000 FC24 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97661 - 2000 FN24 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97662 - 2000 FD26 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97663 - 2000 FU29 27 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97664 - 2000 FK31 28 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97665 - 2000 FL32 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97666 - 2000 FJ33 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97667 - 2000 FZ37 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97668 - 2000 FG39 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97669 - 2000 FL40 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97670 - 2000 FN42 30 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97671 - 2000 FT46 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97672 - 2000 FW46 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97673 - 2000 FW47 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97674 - 2000 FJ50 31 de marzu, 2000 Kvistaberg Uppsala-DLR Asteroid Survey
97675 - 2000 FG55 29 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97676 - 2000 FW56 29 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
97677 - 2000 FE57 30 de marzu, 2000 Catalina CSS
97678 - 2000 GS1 4 d'abril, 2000 Prescott P. G. Comba
97679 - 2000 GG2 3 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97680 - 2000 GM7 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97681 - 2000 GA9 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97682 - 2000 GC10 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97683 - 2000 GV12 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97684 - 2000 GZ16 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97685 - 2000 GD17 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97686 - 2000 GK20 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97687 - 2000 GN20 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97688 - 2000 GX22 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97689 - 2000 GE26 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97690 - 2000 GO28 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97691 - 2000 GL31 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97692 - 2000 GO36 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97693 - 2000 GX45 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97694 - 2000 GD46 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97695 - 2000 GK49 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97696 - 2000 GR50 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97697 - 2000 GF52 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97698 - 2000 GX52 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97699 - 2000 GP57 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97700 - 2000 GU62 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97701–97800 editar
Artículu revisáu
97701 - 2000 GR66 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97702 - 2000 GG67 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97703 - 2000 GS69 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97704 - 2000 GB76 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97705 - 2000 GM77 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97706 - 2000 GQ81 6 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97707 - 2000 GP83 3 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97708 - 2000 GZ84 3 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97709 - 2000 GE85 3 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97710 - 2000 GU85 3 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97711 - 2000 GD86 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97712 - 2000 GD87 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97713 - 2000 GS88 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97714 - 2000 GU90 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97715 - 2000 GN92 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97716 - 2000 GC100 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97717 - 2000 GX102 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97718 - 2000 GU107 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97719 - 2000 GW113 7 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97720 - 2000 GF115 8 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97721 - 2000 GU115 8 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97722 - 2000 GE128 3 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97723 - 2000 GD137 12 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97724 - 2000 GN138 4 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97725 - 2000 GB147 2 d'abril, 2000 Mauna Kea D. J. Tholen, R. J. Whiteley
97726 - 2000 GE161 7 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97727 - 2000 GG163 9 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97728 - 2000 GV165 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97729 - 2000 GF166 5 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97730 - 2000 GA169 4 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97731 - 2000 GO169 2 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97732 - 2000 GL171 5 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97733 - 2000 GA174 5 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97734 - 2000 HB5 27 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97735 - 2000 HD12 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97736 - 2000 HT21 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97737 - 2000 HX27 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97738 - 2000 HK28 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97739 - 2000 HP28 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97740 - 2000 HM30 28 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97741 - 2000 HP33 30 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97742 - 2000 HF34 25 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97743 - 2000 HQ42 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97744 - 2000 HL43 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97745 - 2000 HO43 29 d'abril, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97746 - 2000 HQ52 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97747 - 2000 HC74 29 d'abril, 2000 Socorro LINEAR
97748 - 2000 HF79 28 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97749 - 2000 HS83 30 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97750 - 2000 HX83 30 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97751 - 2000 HF84 30 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97752 - 2000 HH86 30 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97753 - 2000 HY94 29 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97754 - 2000 HJ96 28 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97755 - 2000 HN99 26 d'abril, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97756 - 2000 JY 1 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97757 - 2000 JC3 2 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97758 - 2000 JY5 2 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97759 - 2000 JJ10 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97760 - 2000 JT12 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97761 - 2000 JE15 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97762 - 2000 JP20 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97763 - 2000 JO21 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97764 - 2000 JO22 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97765 - 2000 JN27 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97766 - 2000 JB30 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97767 - 2000 JB46 7 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97768 - 2000 JP69 2 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97769 - 2000 JS70 1 de mayu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97770 - 2000 JJ72 1 de mayu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
97771 - 2000 JX72 2 de mayu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97772 - 2000 JZ79 6 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97773 - 2000 JY80 1 de mayu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97774 - 2000 KK1 26 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97775 - 2000 KN2 26 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97776 - 2000 KY10 28 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97777 - 2000 KG16 28 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97778 - 2000 KG41 31 de mayu, 2000 Prescott P. G. Comba
97779 - 2000 KA67 30 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97780 - 2000 KW67 30 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97781 - 2000 KE73 28 de mayu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97782 - 2000 KJ73 28 de mayu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97783 - 2000 KL76 27 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97784 - 2000 KK81 26 de mayu, 2000 Socorro LINEAR
97785 - 2000 NZ1 5 de xunetu, 2000 Reedy Creek J. Broughton
97786 - 2000 NU2 5 de xunetu, 2000 Ondřejov P. Pravec, P. Kušnirák
97787 - 2000 NH5 7 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97788 - 2000 NP5 8 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97789 - 2000 NY8 7 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97790 - 2000 NB9 7 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97791 - 2000 ND9 7 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97792 - 2000 NG10 10 de xunetu, 2000 Farpoint G. Hug
97793 - 2000 NJ13 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97794 - 2000 NG14 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97795 - 2000 NA15 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97796 - 2000 NT15 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97797 - 2000 NG17 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97798 - 2000 NL21 7 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97799 - 2000 NE23 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97800 - 2000 NO23 5 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97801–97900 editar
Artículu revisáu
97801 - 2000 NV27 4 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97802 - 2000 NJ28 3 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97803 - 2000 OQ6 29 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97804 - 2000 OA9 31 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97805 - 2000 OJ15 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97806 - 2000 OH18 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97807 - 2000 OR18 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97808 - 2000 OZ18 23 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97809 - 2000 OH30 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97810 - 2000 OM30 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97811 - 2000 OH33 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97812 - 2000 OH46 31 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97813 - 2000 OP46 31 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97814 - 2000 OY46 31 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97815 - 2000 OA48 31 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97816 - 2000 OW48 31 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97817 - 2000 OY48 31 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97818 - 2000 OO49 31 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97819 - 2000 OR49 31 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97820 - 2000 OZ49 31 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97821 - 2000 OV50 31 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97822 - 2000 OG53 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97823 - 2000 OQ56 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97824 - 2000 OU57 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97825 - 2000 OK50 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97826 - 2000 OB59 29 de xunetu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
97827 - 2000 OB61 30 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97828 - 2000 OJ61 31 de xunetu, 2000 Socorro LINEAR
97829 - 2000 PL1 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97830 - 2000 PA4 3 d'agostu, 2000 Bisei SG Center BATTeRS
97831 - 2000 PN5 5 d'agostu, 2000 Prescott P. G. Comba
97832 - 2000 PQ5 5 d'agostu, 2000 Prescott P. G. Comba
97833 - 2000 PF6 5 d'agostu, 2000 Haleakala NEAT
97834 - 2000 PN6 2 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97835 - 2000 PF7 5 d'agostu, 2000 Bisei SG Center BATTeRS
97836 - 2000 PW8 9 d'agostu, 2000 Reedy Creek J. Broughton
97837 - 2000 PX13 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97838 - 2000 PC18 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97839 - 2000 PQ19 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97840 - 2000 PS19 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97841 - 2000 PZ20 1 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97842 - 2000 PS22 2 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97843 - 2000 PA26 4 d'agostu, 2000 Haleakala NEAT
97844 - 2000 PE27 9 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97845 - 2000 PG28 4 d'agostu, 2000 Haleakala NEAT
97846 - 2000 PP28 3 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97847 - 2000 PV28 2 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97848 - 2000 QS3 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97849 - 2000 QJ4 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97850 - 2000 QT4 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97851 - 2000 QP5 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97852 - 2000 QH6 24 d'agostu, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
97853 - 2000 QM8 25 d'agostu, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević, M. Jurić
97854 - 2000 QZ8 25 d'agostu, 2000 Črni Vrh Črni Vrh
97855 - 2000 QV14 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97856 - 2000 QB18 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97857 - 2000 QJ20 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97858 - 2000 QH23 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97859 - 2000 QM26 27 d'agostu, 2000 Needville Needville
97860 - 2000 QR26 27 d'agostu, 2000 Bisei SG Center BATTeRS
97861 - 2000 QM27 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97862 - 2000 QT27 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97863 - 2000 QF28 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97864 - 2000 QS28 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97865 - 2000 QK29 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97866 - 2000 QM29 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97867 - 2000 QJ30 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97868 - 2000 QK30 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97869 - 2000 QS32 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97870 - 2000 QX32 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97871 - 2000 QG33 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97872 - 2000 QG35 28 d'agostu, 2000 Reedy Creek J. Broughton
97873 - 2000 QN36 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97874 - 2000 QB38 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97875 - 2000 QL39 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97876 - 2000 QG41 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97877 - 2000 QO41 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97878 - 2000 QL43 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97879 - 2000 QW43 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97880 - 2000 QO45 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97881 - 2000 QR45 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97882 - 2000 QW45 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97883 - 2000 QT50 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97884 - 2000 QA51 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97885 - 2000 QY53 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97886 - 2000 QK54 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97887 - 2000 QP54 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97888 - 2000 QC56 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97889 - 2000 QO56 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97890 - 2000 QM50 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97891 - 2000 QY60 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97892 - 2000 QH63 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97893 - 2000 QV65 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97894 - 2000 QG68 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97895 - 2000 QY71 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97896 - 2000 QN72 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97897 - 2000 QT73 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97898 - 2000 QC74 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97899 - 2000 QO74 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97900 - 2000 QF75 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97901–98000 editar
Artículu revisáu
97901 - 2000 QT75 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97902 - 2000 QS76 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97903 - 2000 QM79 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97904 - 2000 QV79 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97905 - 2000 QY79 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97906 - 2000 QA80 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97907 - 2000 QF80 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97908 - 2000 QA81 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97909 - 2000 QY81 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97910 - 2000 QW82 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97911 - 2000 QE85 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97912 - 2000 QK88 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97913 - 2000 QW88 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97914 - 2000 QK90 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97915 - 2000 QX90 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97916 - 2000 QE91 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97917 - 2000 QB95 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97918 - 2000 QE95 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97919 - 2000 QB96 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97920 - 2000 QD96 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97921 - 2000 QE96 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97922 - 2000 QF96 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97923 - 2000 QY96 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97924 - 2000 QJ97 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97925 - 2000 QL98 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97926 - 2000 QO99 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97927 - 2000 QA100 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97928 - 2000 QA101 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97929 - 2000 QB105 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97930 - 2000 QR105 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97931 - 2000 QL108 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97932 - 2000 QT108 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97933 - 2000 QW113 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97934 - 2000 QD114 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97935 - 2000 QJ115 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97936 - 2000 QS115 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97937 - 2000 QL116 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97938 - 2000 QO116 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97939 - 2000 QP116 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97940 - 2000 QW116 28 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97941 - 2000 QW117 29 d'agostu, 2000 Črni Vrh Črni Vrh
97942 - 2000 QC118 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97943 - 2000 QQ118 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97944 - 2000 QM119 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97945 - 2000 QN120 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97946 - 2000 QS122 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97947 - 2000 QC123 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97948 - 2000 QF124 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97949 - 2000 QN127 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97950 - 2000 QO127 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97951 - 2000 QU127 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97952 - 2000 QN128 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97953 - 2000 QR129 30 d'agostu, 2000 Višnjan Observatory K. Korlević
97954 - 2000 QY130 24 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97955 - 2000 QB133 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97956 - 2000 QA135 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97957 - 2000 QB135 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97958 - 2000 QR137 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97959 - 2000 QM140 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97960 - 2000 QQ140 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97961 - 2000 QY140 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97962 - 2000 QC141 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97963 - 2000 QO141 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97964 - 2000 QD143 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97965 - 2000 QW143 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97966 - 2000 QN145 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97967 - 2000 QP146 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97968 - 2000 QT149 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97969 - 2000 QE150 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97970 - 2000 QO150 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97971 - 2000 QR150 25 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97972 - 2000 QV151 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97973 - 2000 QB165 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97974 - 2000 QD167 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97975 - 2000 QG168 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97976 - 2000 QL168 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97977 - 2000 QO169 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97978 - 2000 QS169 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97979 - 2000 QN170 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97980 - 2000 QQ170 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97981 - 2000 QH171 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97982 - 2000 QT171 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97983 - 2000 QH172 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97984 - 2000 QZ172 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97985 - 2000 QR173 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97986 - 2000 QH174 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97987 - 2000 QL175 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97988 - 2000 QN178 31 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97989 - 2000 QD186 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97990 - 2000 QG186 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97991 - 2000 QS186 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97992 - 2000 QL187 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97993 - 2000 QO187 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97994 - 2000 QV187 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97995 - 2000 QX187 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97996 - 2000 QG189 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97997 - 2000 QT189 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97998 - 2000 QY189 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
97999 - 2000 QN190 26 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR
98000 - 2000 QZ197 29 d'agostu, 2000 Socorro LINEAR


Predecesor:
96001–97000
Llista d'asteroides
97001–98000
Socesor:
98001–99000