Llista d'asteroides (49001-50000)

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu

Índiz: 49001... 49101... 49201... 49301... 49401... 49501... 49601... 49701... 49801... 49901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
49001–49100 editar
Artículu revisáu
49001 - 1998 QZ54 27 d'agostu, 1998 LONEOS
49002 - 1998 QX57 30 d'agostu, 1998 Spacewatch
49003 - 1998 QC58 30 d'agostu, 1998 Spacewatch
49004 - 1998 QK61 26 d'agostu, 1998 LONEOS
49005 - 1998 QN62 27 d'agostu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49006 - 1998 QL63 31 d'agostu, 1998 W. Bickel
49007 - 1998 QF67 24 d'agostu, 1998 LINEAR
49008 - 1998 QY68 24 d'agostu, 1998 LINEAR
49009 - 1998 QZ68 24 d'agostu, 1998 LINEAR
49010 - 1998 QF72 24 d'agostu, 1998 LINEAR
49011 - 1998 QQ72 24 d'agostu, 1998 LINEAR
49012 - 1998 QR72 24 d'agostu, 1998 LINEAR
49013 - 1998 QW73 24 d'agostu, 1998 LINEAR
49014 - 1998 QQ74 24 d'agostu, 1998 LINEAR
49015 - 1998 QG75 24 d'agostu, 1998 LINEAR
49016 - 1998 QJ77 24 d'agostu, 1998 LINEAR
49017 - 1998 QN77 24 d'agostu, 1998 LINEAR
49018 - 1998 QY84 24 d'agostu, 1998 LINEAR
49019 - 1998 QF85 24 d'agostu, 1998 LINEAR
49020 - 1998 QP86 24 d'agostu, 1998 LINEAR
49021 - 1998 QL89 24 d'agostu, 1998 LINEAR
49022 - 1998 QV91 28 d'agostu, 1998 LINEAR
49023 - 1998 QQ93 28 d'agostu, 1998 LINEAR
49024 - 1998 QX95 19 d'agostu, 1998 LINEAR
49025 - 1998 QL96 19 d'agostu, 1998 LINEAR
49026 - 1998 QW98 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
49027 - 1998 QA99 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
49028 - 1998 QM99 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
49029 - 1998 QN102 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
49030 - 1998 QL103 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
49031 - 1998 QT103 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
49032 - 1998 QS104 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
49033 - 1998 QL105 25 d'agostu, 1998 E. W. Elst
49034 - 1998 QS105 25 d'agostu, 1998 E. W. Elst
49035 - 1998 QX106 25 d'agostu, 1998 E. W. Elst
49036 Pelion 1998 QM107 21 d'agostu, 1998 R. J. Whiteley, D. J. Tholen
49037 - 1998 QV107 17 d'agostu, 1998 LINEAR
49038 - 1998 QY109 23 d'agostu, 1998 LINEAR
49039 - 1998 RH 1 de setiembre, 1998 F. B. Zoltowski
49040 - 1998 RO 9 de setiembre, 1998 ODAS
49041 - 1998 RW 12 de setiembre, 1998 T. Kobayashi
49042 - 1998 RD2 12 de setiembre, 1998 F. B. Zoltowski
49043 - 1998 RG4 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49044 - 1998 RL15 15 de setiembre, 1998 Spacewatch
49045 - 1998 RC17 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49046 - 1998 RV18 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49047 - 1998 RK20 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49048 - 1998 RZ21 15 de setiembre, 1998 Spacewatch
49049 - 1998 RF25 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49050 - 1998 RL26 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49051 - 1998 RW27 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49052 - 1998 RV32 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49053 - 1998 RY33 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49054 - 1998 RQ34 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49055 - 1998 RQ35 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49056 - 1998 RZ39 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49057 - 1998 RZ41 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49058 - 1998 RQ42 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49059 - 1998 RP44 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49060 - 1998 RJ46 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49061 - 1998 RF47 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49062 - 1998 RR47 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49063 - 1998 RN48 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49064 - 1998 RV49 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49065 - 1998 RE50 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49066 - 1998 RN53 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49067 - 1998 RP53 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49068 - 1998 RF54 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49069 - 1998 RM54 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49070 - 1998 RV54 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49071 - 1998 RQ56 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49072 - 1998 RY57 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49073 - 1998 RA58 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49074 - 1998 RE58 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49075 - 1998 RJ58 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49076 - 1998 RB59 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49077 - 1998 RT59 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49078 - 1998 RX59 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49079 - 1998 RJ62 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49080 - 1998 RP63 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49081 - 1998 RA64 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49082 - 1998 RB64 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49083 - 1998 RS64 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49084 - 1998 RU65 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49085 - 1998 RO67 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49086 - 1998 RB68 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49087 - 1998 RC68 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49088 - 1998 RS68 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49089 - 1998 RR69 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49090 - 1998 RV69 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49091 - 1998 RZ70 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49092 - 1998 RK71 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49093 - 1998 RG72 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49094 - 1998 RQ72 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49095 - 1998 RT72 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49096 - 1998 RL73 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49097 - 1998 RU73 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49098 - 1998 RZ73 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49099 - 1998 RB74 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49100 - 1998 RT74 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49101–49200 editar
Artículu revisáu
49101 - 1998 RE76 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49102 - 1998 RQ76 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49103 - 1998 RE78 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49104 - 1998 RC79 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49105 - 1998 RT79 14 de setiembre, 1998 LINEAR
49106 - 1998 SY 16 de setiembre, 1998 ODAS
49107 - 1998 SG1 16 de setiembre, 1998 ODAS
49108 - 1998 SQ1 16 de setiembre, 1998 ODAS
49109 Agnesraab 1998 SO2 18 de setiembre, 1998 R. Linderholm
49110 - 1998 SU2 16 de setiembre, 1998 P. Pravec, L. Šarounová
49111 - 1998 SE6 20 de setiembre, 1998 Spacewatch
49112 - 1998 SF6 20 de setiembre, 1998 Spacewatch
49113 - 1998 SK7 20 de setiembre, 1998 Spacewatch
49114 - 1998 ST7 20 de setiembre, 1998 Spacewatch
49115 - 1998 SL9 17 de setiembre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49116 - 1998 SX9 18 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
49117 - 1998 SC10 16 de setiembre, 1998 ODAS
49118 - 1998 SL10 19 de setiembre, 1998 ODAS
49119 - 1998 SX11 19 de setiembre, 1998 ODAS
49120 - 1998 SJ12 17 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
49121 - 1998 SL14 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49122 - 1998 SR14 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49123 - 1998 SX16 17 de setiembre, 1998 Spacewatch
49124 - 1998 SF17 17 de setiembre, 1998 Spacewatch
49125 - 1998 SB22 23 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
49126 - 1998 SF22 23 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
49127 - 1998 ST22 24 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
49128 - 1998 SD23 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49129 - 1998 SW23 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49130 - 1998 SQ24 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49131 - 1998 SV24 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49132 - 1998 SW24 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49133 - 1998 SC25 19 de setiembre, 1998 LONEOS
49134 - 1998 SF27 18 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
49135 - 1998 SP28 17 de setiembre, 1998 Spacewatch
49136 - 1998 SY33 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49137 - 1998 SC35 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49138 - 1998 SV36 20 de setiembre, 1998 Spacewatch
49139 - 1998 SF37 21 de setiembre, 1998 Spacewatch
49140 - 1998 SU40 25 de setiembre, 1998 Spacewatch
49141 - 1998 SM41 25 de setiembre, 1998 Spacewatch
49142 - 1998 SQ42 23 de setiembre, 1998 Farra d'Isonzo
49143 - 1998 SK43 23 de setiembre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49144 - 1998 SB46 25 de setiembre, 1998 Spacewatch
49145 - 1998 SD46 25 de setiembre, 1998 Spacewatch
49146 - 1998 SN48 27 de setiembre, 1998 Spacewatch
49147 - 1998 SR48 27 de setiembre, 1998 Spacewatch
49148 - 1998 SB49 23 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
49149 - 1998 SD49 24 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
49150 - 1998 SO50 26 de setiembre, 1998 Spacewatch
49151 - 1998 SM51 27 de setiembre, 1998 Spacewatch
49152 - 1998 SQ52 29 de setiembre, 1998 Spacewatch
49153 - 1998 ST52 30 de setiembre, 1998 Spacewatch
49154 - 1998 SM53 16 de setiembre, 1998 LONEOS
49155 - 1998 SZ53 16 de setiembre, 1998 LONEOS
49156 - 1998 SN54 16 de setiembre, 1998 LONEOS
49157 - 1998 SQ54 16 de setiembre, 1998 LONEOS
49158 - 1998 SB55 16 de setiembre, 1998 LONEOS
49159 - 1998 SK55 16 de setiembre, 1998 LONEOS
49160 - 1998 SW55 16 de setiembre, 1998 LONEOS
49161 - 1998 SE56 16 de setiembre, 1998 LONEOS
49162 - 1998 SO56 16 de setiembre, 1998 LONEOS
49163 - 1998 SQ56 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49164 - 1998 ST56 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49165 - 1998 SU56 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49166 - 1998 SL57 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49167 - 1998 SP57 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49168 - 1998 SB58 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49169 - 1998 SL59 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49170 - 1998 SN59 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49171 - 1998 SD60 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49172 - 1998 SE60 17 de setiembre, 1998 LONEOS
49173 - 1998 SQ63 29 de setiembre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49174 - 1998 SA64 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49175 - 1998 SG65 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49176 - 1998 SS65 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49177 - 1998 SU65 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49178 - 1998 SB67 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49179 - 1998 SC67 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49180 - 1998 SE67 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49181 - 1998 SU67 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49182 - 1998 SP69 19 de setiembre, 1998 LINEAR
49183 - 1998 SW72 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49184 - 1998 SW73 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49185 - 1998 SA74 21 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49186 - 1998 SS75 20 de setiembre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49187 - 1998 SY75 18 de setiembre, 1998 Osservatorio San Vittore
49188 - 1998 SZ79 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49189 - 1998 SJ80 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49190 - 1998 SL81 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49191 - 1998 SN85 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49192 - 1998 SU89 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49193 - 1998 SM91 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49194 - 1998 SX95 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49195 - 1998 SG102 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49196 - 1998 SU103 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49197 - 1998 SC104 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49198 - 1998 SG107 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49199 - 1998 SQ107 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49200 - 1998 SW107 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49201–49300 editar
Artículu revisáu
49201 - 1998 SH110 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49202 - 1998 SE111 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49203 - 1998 SW115 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49204 - 1998 SR116 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49205 - 1998 SZ117 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49206 - 1998 SR118 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49207 - 1998 SV118 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49208 - 1998 SB119 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49209 - 1998 SN119 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49210 - 1998 ST119 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49211 - 1998 SX119 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49212 - 1998 SM121 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49213 - 1998 SW122 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49214 - 1998 SJ123 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49215 - 1998 SE124 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49216 - 1998 SH124 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49217 - 1998 SJ124 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49218 - 1998 SQ124 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49219 - 1998 SR124 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49220 - 1998 SA129 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49221 - 1998 SR129 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49222 - 1998 SM135 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49223 - 1998 SA136 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49224 - 1998 SK136 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49225 - 1998 SV136 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49226 - 1998 SX136 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49227 - 1998 SC137 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49228 - 1998 SK137 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49229 - 1998 SB140 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49230 - 1998 SL140 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49231 - 1998 ST140 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49232 - 1998 SB143 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49233 - 1998 SE145 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49234 - 1998 SL146 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49235 - 1998 SZ146 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49236 - 1998 SK151 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49237 - 1998 SW153 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49238 - 1998 SE157 26 de setiembre, 1998 LINEAR
49239 - 1998 SE164 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49240 - 1998 SF164 18 de setiembre, 1998 E. W. Elst
49241 - 1998 TQ3 14 d'ochobre, 1998 LINEAR
49242 - 1998 TD5 13 d'ochobre, 1998 K. Korlević
49243 - 1998 TE5 13 d'ochobre, 1998 K. Korlević
49244 - 1998 TG5 13 d'ochobre, 1998 K. Korlević
49245 - 1998 TS5 13 d'ochobre, 1998 K. Korlević
49246 - 1998 TF6 15 d'ochobre, 1998 K. Korlević
49247 - 1998 TL6 13 d'ochobre, 1998 L. Šarounová
49248 - 1998 TX7 13 d'ochobre, 1998 Spacewatch
49249 - 1998 TV13 13 d'ochobre, 1998 Spacewatch
49250 - 1998 TD15 14 d'ochobre, 1998 Spacewatch
49251 - 1998 TR17 15 d'ochobre, 1998 K. Korlević
49252 - 1998 TZ18 14 d'ochobre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49253 - 1998 TF21 13 d'ochobre, 1998 Spacewatch
49254 - 1998 TQ25 14 d'ochobre, 1998 Spacewatch
49255 - 1998 TJ29 15 d'ochobre, 1998 Spacewatch
49256 - 1998 TA31 10 d'ochobre, 1998 LONEOS
49257 - 1998 TJ31 10 d'ochobre, 1998 LONEOS
49258 - 1998 TM32 11 d'ochobre, 1998 LONEOS
49259 - 1998 TF33 14 d'ochobre, 1998 LONEOS
49260 - 1998 TU33 14 d'ochobre, 1998 LONEOS
49261 - 1998 TW33 14 d'ochobre, 1998 LONEOS
49262 - 1998 TY34 14 d'ochobre, 1998 LONEOS
49263 - 1998 TJ36 11 d'ochobre, 1998 LONEOS
49264 - 1998 UC 16 d'ochobre, 1998 CSS
49265 - 1998 UM3 20 d'ochobre, 1998 ODAS
49266 - 1998 UW5 22 d'ochobre, 1998 ODAS
49267 - 1998 UU6 18 d'ochobre, 1998 T. Kagawa
49268 - 1998 UV7 23 d'ochobre, 1998 K. Korlević
49269 - 1998 UW7 23 d'ochobre, 1998 K. Korlević
49270 - 1998 UB9 17 d'ochobre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49271 - 1998 UG15 20 d'ochobre, 1998 F. B. Zoltowski
49272 - 1998 UT16 27 d'ochobre, 1998 R. A. Tucker
49273 - 1998 UY18 27 d'ochobre, 1998 K. Korlević
49274 - 1998 UB20 28 d'ochobre, 1998 K. Korlević
49275 - 1998 UO20 28 d'ochobre, 1998 K. Korlević
49276 - 1998 UA21 29 d'ochobre, 1998 K. Korlević
49277 - 1998 UK22 28 d'ochobre, 1998 LINEAR
49278 - 1998 UO22 28 d'ochobre, 1998 LINEAR
49279 - 1998 UP22 28 d'ochobre, 1998 LINEAR
49280 - 1998 UT22 28 d'ochobre, 1998 J. Broughton
49281 - 1998 UX22 30 d'ochobre, 1998 K. Korlević
49282 - 1998 UA24 17 d'ochobre, 1998 LONEOS
49283 - 1998 UG29 18 d'ochobre, 1998 E. W. Elst
49284 - 1998 US29 18 d'ochobre, 1998 E. W. Elst
49285 - 1998 UT29 18 d'ochobre, 1998 E. W. Elst
49286 - 1998 UC30 18 d'ochobre, 1998 E. W. Elst
49287 - 1998 US31 22 d'ochobre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49288 - 1998 UD33 28 d'ochobre, 1998 LINEAR
49289 - 1998 UH40 28 d'ochobre, 1998 LINEAR
49290 - 1998 UV41 28 d'ochobre, 1998 LINEAR
49291 - 1998 VJ 8 de payares, 1998 I. P. Griffin
49292 - 1998 VA1 10 de payares, 1998 LINEAR
49293 - 1998 VK1 10 de payares, 1998 LINEAR
49294 - 1998 VG2 10 de payares, 1998 ODAS
49295 - 1998 VJ2 10 de payares, 1998 ODAS
49296 - 1998 VD3 10 de payares, 1998 ODAS
49297 - 1998 VY4 11 de payares, 1998 T. Stafford
49298 - 1998 VS5 2 de payares, 1998 J. V. McClusky
49299 - 1998 VU5 11 de payares, 1998 T. Kagawa
49300 - 1998 VZ5 13 de payares, 1998 G. Hug, G. Bell
49301–49400 editar
Artículu revisáu
49301 - 1998 VD6 11 de payares, 1998 T. Kagawa
49302 - 1998 VW7 10 de payares, 1998 LINEAR
49303 - 1998 VN9 10 de payares, 1998 LINEAR
49304 - 1998 VT9 10 de payares, 1998 LINEAR
49305 - 1998 VQ13 10 de payares, 1998 LINEAR
49306 - 1998 VS13 10 de payares, 1998 LINEAR
49307 - 1998 VJ15 10 de payares, 1998 LINEAR
49308 - 1998 VV15 10 de payares, 1998 LINEAR
49309 - 1998 VB16 10 de payares, 1998 LINEAR
49310 - 1998 VD17 10 de payares, 1998 LINEAR
49311 - 1998 VZ17 10 de payares, 1998 LINEAR
49312 - 1998 VA18 10 de payares, 1998 LINEAR
49313 - 1998 VM18 10 de payares, 1998 LINEAR
49314 - 1998 VN19 10 de payares, 1998 LINEAR
49315 - 1998 VP21 10 de payares, 1998 LINEAR
49316 - 1998 VX23 10 de payares, 1998 LINEAR
49317 - 1998 VN24 10 de payares, 1998 LINEAR
49318 - 1998 VE25 10 de payares, 1998 LINEAR
49319 - 1998 VT25 10 de payares, 1998 LINEAR
49320 - 1998 VJ26 10 de payares, 1998 LINEAR
49321 - 1998 VY28 10 de payares, 1998 LINEAR
49322 - 1998 VN29 10 de payares, 1998 LINEAR
49323 - 1998 VN30 10 de payares, 1998 LINEAR
49324 - 1998 VX30 10 de payares, 1998 LINEAR
49325 - 1998 VK31 14 de payares, 1998 T. Kobayashi
49326 - 1998 VL31 14 de payares, 1998 T. Kobayashi
49327 - 1998 VZ33 11 de payares, 1998 Farra d'Isonzo
49328 - 1998 VL35 1 de payares, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49329 - 1998 VQ35 9 de payares, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49330 - 1998 VE36 14 de payares, 1998 LINEAR
49331 - 1998 VZ37 10 de payares, 1998 LINEAR
49332 - 1998 VC44 15 de payares, 1998 K. Korlević
49333 - 1998 VP45 11 de payares, 1998 LONEOS
49334 - 1998 VU45 14 de payares, 1998 LONEOS
49335 - 1998 VV45 14 de payares, 1998 LONEOS
49336 - 1998 VC49 10 de payares, 1998 LINEAR
49337 - 1998 VN50 11 de payares, 1998 LINEAR
49338 - 1998 VR51 13 de payares, 1998 LINEAR
49339 - 1998 VH54 14 de payares, 1998 LINEAR
49340 - 1998 WG 16 de payares, 1998 A. Boattini, L. Tesi
49341 - 1998 WW2 17 de payares, 1998 ODAS
49342 - 1998 WE3 18 de payares, 1998 T. Kagawa
49343 - 1998 WH3 19 de payares, 1998 T. Kobayashi
49344 - 1998 WC4 20 de payares, 1998 Farra d'Isonzo
49345 - 1998 WH4 18 de payares, 1998 S. Ueda, H. Kaneda
49346 - 1998 WK4 21 de payares, 1998 P. G. Comba
49347 - 1998 WQ4 18 de payares, 1998 CSS
49348 - 1998 WO6 23 de payares, 1998 T. Kobayashi
49349 - 1998 WW6 24 de payares, 1998 W. R. Cooney Jr., P. M. Motl
49350 Katheynix 1998 WQ8 27 de payares, 1998 W. R. Cooney Jr.
49351 - 1998 WE9 27 de payares, 1998 K. Korlević
49352 - 1998 WS9 28 de payares, 1998 K. Korlević
49353 - 1998 WY9 18 de payares, 1998 LINEAR
49354 - 1998 WP11 21 de payares, 1998 LINEAR
49355 - 1998 WH12 21 de payares, 1998 LINEAR
49356 - 1998 WT13 21 de payares, 1998 LINEAR
49357 - 1998 WG14 21 de payares, 1998 LINEAR
49358 - 1998 WZ14 21 de payares, 1998 LINEAR
49359 - 1998 WB15 21 de payares, 1998 LINEAR
49360 - 1998 WM15 21 de payares, 1998 LINEAR
49361 - 1998 WN15 21 de payares, 1998 LINEAR
49362 - 1998 WW16 21 de payares, 1998 LINEAR
49363 - 1998 WZ16 21 de payares, 1998 LINEAR
49364 - 1998 WG17 21 de payares, 1998 LINEAR
49365 - 1998 WR18 21 de payares, 1998 LINEAR
49366 - 1998 WY18 21 de payares, 1998 LINEAR
49367 - 1998 WK19 23 de payares, 1998 LINEAR
49368 - 1998 WN19 23 de payares, 1998 LINEAR
49369 - 1998 WO19 23 de payares, 1998 LINEAR
49370 - 1998 WS21 18 de payares, 1998 LINEAR
49371 - 1998 WZ21 18 de payares, 1998 LINEAR
49372 - 1998 WL30 26 de payares, 1998 Spacewatch
49373 - 1998 WO35 18 de payares, 1998 Spacewatch
49374 - 1998 WD36 19 de payares, 1998 Spacewatch
49375 - 1998 WW36 21 de payares, 1998 Spacewatch
49376 - 1998 WB41 18 de payares, 1998 LINEAR
49377 - 1998 WP41 24 de payares, 1998 LINEAR
49378 - 1998 XU2 7 d'avientu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49379 - 1998 XF3 8 d'avientu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49380 - 1998 XU4 12 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
49381 - 1998 XX4 12 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
49382 - 1998 XG5 12 d'avientu, 1998 R. A. Tucker
49383 - 1998 XP6 8 d'avientu, 1998 Spacewatch
49384 - 1998 XX9 12 d'avientu, 1998 R. Roy
49385 - 1998 XA12 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49386 - 1998 XH12 4 d'avientu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49387 - 1998 XH16 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49388 - 1998 XR20 10 d'avientu, 1998 Spacewatch
49389 - 1998 XS20 10 d'avientu, 1998 Spacewatch
49390 - 1998 XO21 10 d'avientu, 1998 Spacewatch
49391 - 1998 XH25 13 d'avientu, 1998 Spacewatch
49392 - 1998 XD26 15 d'avientu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49393 - 1998 XC28 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49394 - 1998 XT29 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49395 - 1998 XW32 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49396 - 1998 XG40 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49397 - 1998 XU40 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49398 - 1998 XO41 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49399 - 1998 XK44 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49400 - 1998 XS44 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49401–49500 editar
Artículu revisáu
49401 - 1998 XT44 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49402 - 1998 XZ44 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49403 - 1998 XE45 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49404 - 1998 XN45 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49405 - 1998 XW46 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49406 - 1998 XP47 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49407 - 1998 XC50 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49408 - 1998 XL50 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49409 - 1998 XS50 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49410 - 1998 XR51 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49411 - 1998 XT51 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49412 - 1998 XV55 15 d'avientu, 1998 LINEAR
49413 - 1998 XZ62 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49414 - 1998 XT65 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49415 - 1998 XE68 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49416 - 1998 XG73 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49417 - 1998 XM73 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49418 - 1998 XP73 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49419 - 1998 XJ74 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49420 - 1998 XK74 14 d'avientu, 1998 LINEAR
49421 - 1998 XC77 15 d'avientu, 1998 LINEAR
49422 - 1998 XM77 15 d'avientu, 1998 LINEAR
49423 - 1998 XR77 15 d'avientu, 1998 LINEAR
49424 - 1998 XC80 15 d'avientu, 1998 LINEAR
49425 - 1998 XE80 15 d'avientu, 1998 LINEAR
49426 - 1998 XP80 15 d'avientu, 1998 LINEAR
49427 - 1998 XE86 15 d'avientu, 1998 LINEAR
49428 - 1998 XL94 15 d'avientu, 1998 LINEAR
49429 - 1998 XZ95 2 d'avientu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49430 - 1998 XZ96 11 d'avientu, 1998 O. A. Naranjo
49431 - 1998 XB99 15 d'avientu, 1998 LINEAR
49432 - 1998 YD 16 d'avientu, 1998 K. Korlević
49433 - 1998 YS 16 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
49434 - 1998 YB1 16 d'avientu, 1998 T. Kagawa
49435 - 1998 YH1 16 d'avientu, 1998 T. Kagawa
49436 - 1998 YX2 17 d'avientu, 1998 P. Pravec, U. Babiaková
49437 - 1998 YY3 17 d'avientu, 1998 T. Kagawa
49438 - 1998 YD4 19 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
49439 - 1998 YC5 17 d'avientu, 1998 ODAS
49440 Kenzotange 1998 YP5 21 d'avientu, 1998 A. Nakamura
49441 - 1998 YM6 22 d'avientu, 1998 Osservatorio San Vittore
49442 - 1998 YD7 20 d'avientu, 1998 F. Uto
49443 - 1998 YN7 22 d'avientu, 1998 G. Masotti, D. Guidetti
49444 - 1998 YO7 22 d'avientu, 1998 T. Kagawa
49445 - 1998 YS8 17 d'avientu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49446 - 1998 YO9 25 d'avientu, 1998 K. Korlević, M. Jurić
49447 - 1998 YW11 26 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
49448 Macocha 1998 YJ12 21 d'avientu, 1998 P. Pravec
49449 - 1998 YN13 17 d'avientu, 1998 Spacewatch
49450 - 1998 YD14 19 d'avientu, 1998 Spacewatch
49451 - 1998 YH18 25 d'avientu, 1998 Spacewatch
49452 - 1998 YV18 25 d'avientu, 1998 Spacewatch
49453 - 1998 YD19 25 d'avientu, 1998 Spacewatch
49454 - 1998 YH22 30 d'avientu, 1998 W. R. Cooney Jr., T. Martin
49455 - 1998 YO22 29 d'avientu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49456 - 1998 YD28 21 d'avientu, 1998 LINEAR
49457 - 1998 YC30 19 d'avientu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49458 - 1999 AH2 9 de xineru, 1999 T. Kobayashi
49459 - 1999 AJ2 9 de xineru, 1999 T. Kobayashi
49460 - 1999 AT4 11 de xineru, 1999 T. Kobayashi
49461 - 1999 AK5 10 de xineru, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
49462 - 1999 AS6 9 de xineru, 1999 K. Korlević
49463 - 1999 AZ6 9 de xineru, 1999 K. Korlević
49464 - 1999 AO7 11 de xineru, 1999 K. Korlević
49465 - 1999 AT8 10 de xineru, 1999 J. V. McClusky
49466 - 1999 AX8 6 de xineru, 1999 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49467 - 1999 AC16 9 de xineru, 1999 Spacewatch
49468 - 1999 AE24 15 de xineru, 1999 T. Kobayashi
49469 - 1999 AL25 15 de xineru, 1999 S. Donati
49470 - 1999 AZ26 9 de xineru, 1999 Spacewatch
49471 - 1999 AX27 11 de xineru, 1999 Spacewatch
49472 - 1999 AR30 14 de xineru, 1999 Spacewatch
49473 - 1999 AT32 15 de xineru, 1999 Spacewatch
49474 - 1999 BL 16 de xineru, 1999 T. Kobayashi
49475 - 1999 BH3 19 de xineru, 1999 Črni Vrh
49476 - 1999 BA6 21 de xineru, 1999 K. Korlević
49477 - 1999 BA8 21 de xineru, 1999 K. Korlević
49478 - 1999 BY8 22 de xineru, 1999 K. Korlević
49479 - 1999 BH9 22 de xineru, 1999 K. Korlević
49480 - 1999 BX9 23 de xineru, 1999 K. Korlević
49481 Gisellarubini 1999 BJ12 24 de xineru, 1999 M. M. M. Santangelo
49482 - 1999 BV12 24 de xineru, 1999 K. Korlević
49483 - 1999 BP13 25 de xineru, 1999 K. Korlević
49484 - 1999 BP15 27 de xineru, 1999 D. K. Chesney
49485 - 1999 BL16 16 de xineru, 1999 LINEAR
49486 - 1999 BU18 16 de xineru, 1999 LINEAR
49487 - 1999 BM22 18 de xineru, 1999 LINEAR
49488 - 1999 BZ23 18 de xineru, 1999 LINEAR
49489 - 1999 BQ24 18 de xineru, 1999 LINEAR
49490 - 1999 BX24 18 de xineru, 1999 LINEAR
49491 - 1999 BW25 18 de xineru, 1999 LINEAR
49492 - 1999 BC26 19 de xineru, 1999 K. Korlević
49493 - 1999 CD 4 de febreru, 1999 T. Kobayashi
49494 - 1999 CJ1 6 de febreru, 1999 T. Kobayashi
49495 - 1999 CU1 7 de febreru, 1999 T. Kobayashi
49496 - 1999 CC2 8 de febreru, 1999 T. Kobayashi
49497 - 1999 CM3 8 de febreru, 1999 F. Uto
49498 - 1999 CO5 12 de febreru, 1999 T. Kagawa
49499 - 1999 CJ8 13 de febreru, 1999 T. Kobayashi
49500 - 1999 CP9 14 de febreru, 1999 T. Kobayashi
49501–49600 editar
Artículu revisáu
49502 - 1999 CK14 15 de febreru, 1999 K. Korlević
49503 - 1999 CX16 10 de febreru, 1999 LINEAR
49504 - 1999 CA17 10 de febreru, 1999 LINEAR
49505 - 1999 CF19 10 de febreru, 1999 LINEAR
49506 - 1999 CE20 10 de febreru, 1999 LINEAR
49507 - 1999 CF20 10 de febreru, 1999 LINEAR
49508 - 1999 CG22 10 de febreru, 1999 LINEAR
49509 - 1999 CM22 10 de febreru, 1999 LINEAR
49510 - 1999 CX22 10 de febreru, 1999 LINEAR
49511 - 1999 CT25 10 de febreru, 1999 LINEAR
49512 - 1999 CJ27 10 de febreru, 1999 LINEAR
49513 - 1999 CK28 10 de febreru, 1999 LINEAR
49514 - 1999 CM31 10 de febreru, 1999 LINEAR
49515 - 1999 CP31 10 de febreru, 1999 LINEAR
49516 - 1999 CJ32 10 de febreru, 1999 LINEAR
49517 - 1999 CK32 10 de febreru, 1999 LINEAR
49518 - 1999 CN32 10 de febreru, 1999 LINEAR
49519 - 1999 CU33 10 de febreru, 1999 LINEAR
49520 - 1999 CX33 10 de febreru, 1999 LINEAR
49521 - 1999 CC36 10 de febreru, 1999 LINEAR
49522 - 1999 CK37 10 de febreru, 1999 LINEAR
49523 - 1999 CL38 10 de febreru, 1999 LINEAR
49524 - 1999 CJ39 10 de febreru, 1999 LINEAR
49525 - 1999 CO40 10 de febreru, 1999 LINEAR
49526 - 1999 CP40 10 de febreru, 1999 LINEAR
49527 - 1999 CR44 10 de febreru, 1999 LINEAR
49528 - 1999 CN46 10 de febreru, 1999 LINEAR
49529 - 1999 CF48 10 de febreru, 1999 LINEAR
49530 - 1999 CC50 10 de febreru, 1999 LINEAR
49531 - 1999 CR51 10 de febreru, 1999 LINEAR
49532 - 1999 CJ54 10 de febreru, 1999 LINEAR
49533 - 1999 CN54 10 de febreru, 1999 LINEAR
49534 - 1999 CO56 10 de febreru, 1999 LINEAR
49535 - 1999 CB57 10 de febreru, 1999 LINEAR
49536 - 1999 CS60 12 de febreru, 1999 LINEAR
49537 - 1999 CY60 12 de febreru, 1999 LINEAR
49538 - 1999 CH61 12 de febreru, 1999 LINEAR
49539 - 1999 CQ62 12 de febreru, 1999 LINEAR
49540 - 1999 CU63 12 de febreru, 1999 LINEAR
49541 - 1999 CO66 12 de febreru, 1999 LINEAR
49542 - 1999 CT70 12 de febreru, 1999 LINEAR
49543 - 1999 CD76 12 de febreru, 1999 LINEAR
49544 - 1999 CA77 12 de febreru, 1999 LINEAR
49545 - 1999 CJ77 12 de febreru, 1999 LINEAR
49546 - 1999 CG79 12 de febreru, 1999 LINEAR
49547 - 1999 CY82 10 de febreru, 1999 LINEAR
49548 - 1999 CP83 10 de febreru, 1999 LINEAR
49549 - 1999 CL84 10 de febreru, 1999 LINEAR
49550 - 1999 CO84 10 de febreru, 1999 LINEAR
49551 - 1999 CV84 10 de febreru, 1999 LINEAR
49552 - 1999 CF85 10 de febreru, 1999 LINEAR
49553 - 1999 CB87 10 de febreru, 1999 LINEAR
49554 - 1999 CG87 10 de febreru, 1999 LINEAR
49555 - 1999 CK88 10 de febreru, 1999 LINEAR
49556 - 1999 CJ91 10 de febreru, 1999 LINEAR
49557 - 1999 CQ91 10 de febreru, 1999 LINEAR
49558 - 1999 CN92 10 de febreru, 1999 LINEAR
49559 - 1999 CU92 10 de febreru, 1999 LINEAR
49560 - 1999 CQ93 10 de febreru, 1999 LINEAR
49561 - 1999 CA98 10 de febreru, 1999 LINEAR
49562 - 1999 CF100 10 de febreru, 1999 LINEAR
49563 - 1999 CQ100 10 de febreru, 1999 LINEAR
49564 - 1999 CN103 12 de febreru, 1999 LINEAR
49565 - 1999 CK104 12 de febreru, 1999 LINEAR
49566 - 1999 CM106 12 de febreru, 1999 LINEAR
49567 - 1999 CP107 12 de febreru, 1999 LINEAR
49568 - 1999 CT107 12 de febreru, 1999 LINEAR
49569 - 1999 CH109 12 de febreru, 1999 LINEAR
49570 - 1999 CQ110 12 de febreru, 1999 LINEAR
49571 - 1999 CA113 12 de febreru, 1999 LINEAR
49572 - 1999 CE114 12 de febreru, 1999 LINEAR
49573 - 1999 CB118 12 de febreru, 1999 LINEAR
49574 - 1999 CO119 11 de febreru, 1999 LINEAR
49575 - 1999 CX119 11 de febreru, 1999 LINEAR
49576 - 1999 CN121 11 de febreru, 1999 LINEAR
49577 - 1999 CB124 11 de febreru, 1999 LINEAR
49578 - 1999 CD124 11 de febreru, 1999 LINEAR
49579 - 1999 CL124 11 de febreru, 1999 LINEAR
49580 - 1999 CL126 11 de febreru, 1999 LINEAR
49581 - 1999 CO127 11 de febreru, 1999 LINEAR
49582 - 1999 CB128 11 de febreru, 1999 LINEAR
49583 - 1999 CU132 9 de febreru, 1999 Spacewatch
49584 - 1999 CE133 7 de febreru, 1999 Spacewatch
49585 - 1999 CO137 9 de febreru, 1999 Spacewatch
49586 - 1999 CD138 11 de febreru, 1999 Spacewatch
49587 - 1999 CL145 8 de febreru, 1999 Spacewatch
49588 - 1999 CJ149 13 de febreru, 1999 Spacewatch
49589 - 1999 CQ149 13 de febreru, 1999 Spacewatch
49590 - 1999 DZ1 18 de febreru, 1999 NEAT
49591 - 1999 DO2 19 de febreru, 1999 T. Kobayashi
49592 - 1999 DD7 25 de febreru, 1999 T. Pauwels
49593 - 1999 DX7 18 de febreru, 1999 LONEOS
49594 - 1999 EM13 10 de marzu, 1999 Spacewatch
49595 - 1999 FG 16 de marzu, 1999 K. Korlević, M. Jurić
49596 - 1999 FT4 17 de marzu, 1999 Spacewatch
49597 - 1999 FY12 19 de marzu, 1999 Spacewatch
49598 - 1999 FU17 23 de marzu, 1999 Spacewatch
49599 - 1999 FM18 22 de marzu, 1999 LONEOS
49600 - 1999 FN18 22 de marzu, 1999 LONEOS
49601–49700 editar
Artículu revisáu
49601 - 1999 FG22 19 de marzu, 1999 LINEAR
49602 - 1999 FH24 19 de marzu, 1999 LINEAR
49603 - 1999 FC25 19 de marzu, 1999 LINEAR
49604 - 1999 FP25 19 de marzu, 1999 LINEAR
49605 - 1999 FE26 19 de marzu, 1999 LINEAR
49606 - 1999 FU27 19 de marzu, 1999 LINEAR
49607 - 1999 FC28 19 de marzu, 1999 LINEAR
49608 - 1999 FX28 19 de marzu, 1999 LINEAR
49609 - 1999 FO29 19 de marzu, 1999 LINEAR
49610 - 1999 FY29 19 de marzu, 1999 LINEAR
49611 - 1999 FV30 19 de marzu, 1999 LINEAR
49612 - 1999 FA31 19 de marzu, 1999 LINEAR
49613 - 1999 FS32 23 de marzu, 1999 K. Korlević
49614 - 1999 FB39 20 de marzu, 1999 LINEAR
49615 - 1999 FW41 20 de marzu, 1999 LINEAR
49616 - 1999 FY42 20 de marzu, 1999 LINEAR
49617 - 1999 FJ43 20 de marzu, 1999 LINEAR
49618 - 1999 FC44 20 de marzu, 1999 LINEAR
49619 - 1999 FU46 20 de marzu, 1999 LINEAR
49620 - 1999 FH51 20 de marzu, 1999 LINEAR
49621 - 1999 GL 6 d'abril, 1999 P. G. Comba
49622 - 1999 GO3 9 d'abril, 1999 K. Korlević
49623 - 1999 GB5 7 d'abril, 1999 Y. Shimizu, T. Urata
49624 - 1999 GR10 11 d'abril, 1999 Spacewatch
49625 - 1999 GS10 11 d'abril, 1999 Spacewatch
49626 - 1999 GL16 9 d'abril, 1999 LINEAR
49627 - 1999 GP16 15 d'abril, 1999 LINEAR
49628 - 1999 GV16 15 d'abril, 1999 LINEAR
49629 - 1999 GF20 15 d'abril, 1999 LINEAR
49630 - 1999 GB21 15 d'abril, 1999 LINEAR
49631 - 1999 GA23 6 d'abril, 1999 LINEAR
49632 - 1999 GV37 12 d'abril, 1999 LINEAR
49633 - 1999 GC38 12 d'abril, 1999 LINEAR
49634 - 1999 GS41 12 d'abril, 1999 LINEAR
49635 - 1999 GA47 6 d'abril, 1999 LONEOS
49636 - 1999 HJ1 16 d'abril, 1999 LINEAR
49637 - 1999 HO8 16 d'abril, 1999 LINEAR
49638 - 1999 HK9 17 d'abril, 1999 LINEAR
49639 - 1999 JJ17 15 de mayu, 1999 Spacewatch
49640 - 1999 JH19 10 de mayu, 1999 LINEAR
49641 - 1999 JX25 10 de mayu, 1999 LINEAR
49642 - 1999 JK26 10 de mayu, 1999 LINEAR
49643 - 1999 JH31 10 de mayu, 1999 LINEAR
49644 - 1999 JJ33 10 de mayu, 1999 LINEAR
49645 - 1999 JU34 10 de mayu, 1999 LINEAR
49646 - 1999 JX34 10 de mayu, 1999 LINEAR
49647 - 1999 JW37 10 de mayu, 1999 LINEAR
49648 - 1999 JR45 10 de mayu, 1999 LINEAR
49649 - 1999 JC46 10 de mayu, 1999 LINEAR
49650 - 1999 JH61 10 de mayu, 1999 LINEAR
49651 - 1999 JR66 12 de mayu, 1999 LINEAR
49652 - 1999 JW81 12 de mayu, 1999 LINEAR
49653 - 1999 JO85 15 de mayu, 1999 LINEAR
49654 - 1999 JV85 12 de mayu, 1999 LINEAR
49655 - 1999 JY87 12 de mayu, 1999 LINEAR
49656 - 1999 JK92 12 de mayu, 1999 LINEAR
49657 - 1999 JH99 12 de mayu, 1999 LINEAR
49658 - 1999 JK105 13 de mayu, 1999 LINEAR
49659 - 1999 JC118 13 de mayu, 1999 LINEAR
49660 - 1999 JU130 13 de mayu, 1999 LINEAR
49661 - 1999 JH138 8 de mayu, 1999 LINEAR
49662 - 1999 KC3 17 de mayu, 1999 Spacewatch
49663 - 1999 LV4 8 de xunu, 1999 LINEAR
49664 - 1999 MV 22 de xunu, 1999 CSS
49665 - 1999 NL2 12 de xunetu, 1999 LINEAR
49666 - 1999 NZ57 13 de xunetu, 1999 LINEAR
49667 - 1999 OM2 22 de xunetu, 1999 LINEAR
49668 - 1999 OP2 22 de xunetu, 1999 LINEAR
49669 - 1999 RZ30 8 de setiembre, 1999 LINEAR
49670 - 1999 RZ33 10 de setiembre, 1999 LINEAR
49671 - 1999 RP46 7 de setiembre, 1999 LINEAR
49672 - 1999 RM103 8 de setiembre, 1999 LINEAR
49673 - 1999 RA215 13 de setiembre, 1999 D. Davis, B. J. Gladman, C. Neese
49674 - 1999 SB5 30 de setiembre, 1999 LINEAR
49675 - 1999 SW27 18 de setiembre, 1999 LINEAR
49676 - 1999 TZ2 2 d'ochobre, 1999 CSS
49677 - 1999 TB3 4 d'ochobre, 1999 P. G. Comba
49678 - 1999 TQ7 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
49679 - 1999 TZ7 6 d'ochobre, 1999 Črni Vrh
49680 - 1999 TN9 7 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
49681 - 1999 TN25 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
49682 - 1999 TT29 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
49683 - 1999 TX70 9 d'ochobre, 1999 Spacewatch
49684 - 1999 TH137 6 d'ochobre, 1999 LINEAR
49685 - 1999 TT145 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
49686 - 1999 TP154 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
49687 - 1999 TQ178 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
49688 - 1999 TO198 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
49689 - 1999 TM200 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
49690 - 1999 TB212 15 d'ochobre, 1999 LINEAR
49691 - 1999 TJ230 3 d'ochobre, 1999 CSS
49692 - 1999 UB7 29 d'ochobre, 1999 Spacewatch
49693 - 1999 UR10 31 d'ochobre, 1999 LINEAR
49694 - 1999 US41 18 d'ochobre, 1999 LONEOS
49695 - 1999 UF42 20 d'ochobre, 1999 LONEOS
49696 - 1999 UW42 28 d'ochobre, 1999 CSS
49697 - 1999 UK52 31 d'ochobre, 1999 CSS
49698 - 1999 VA 1 de payares, 1999 Kleť
49699 - 1999 VZ 3 de payares, 1999 H. Abe
49700 - 1999 VN1 1 de payares, 1999 E. W. Elst, S. I. Ipatov
49701–49800 editar
Artículu revisáu
49701 - 1999 VZ1 5 de payares, 1999 J. M. Roe
49702 Koikeda 1999 VC2 4 de payares, 1999 A. Tsuchikawa
49703 - 1999 VT12 11 de payares, 1999 C. W. Juels
49704 - 1999 VR15 2 de payares, 1999 Spacewatch
49705 - 1999 VC19 11 de payares, 1999 G. Bell, G. Hug
49706 - 1999 VB21 10 de payares, 1999 T. Kagawa
49707 - 1999 VZ23 13 de payares, 1999 F. Uto
49708 - 1999 VH26 3 de payares, 1999 LINEAR
49709 - 1999 VJ26 3 de payares, 1999 LINEAR
49710 - 1999 VC27 3 de payares, 1999 LINEAR
49711 - 1999 VB29 3 de payares, 1999 LINEAR
49712 - 1999 VP29 3 de payares, 1999 LINEAR
49713 - 1999 VB34 3 de payares, 1999 LINEAR
49714 - 1999 VP34 3 de payares, 1999 LINEAR
49715 - 1999 VZ34 3 de payares, 1999 LINEAR
49716 - 1999 VZ35 3 de payares, 1999 LINEAR
49717 - 1999 VR36 3 de payares, 1999 LINEAR
49718 - 1999 VP39 10 de payares, 1999 LINEAR
49719 - 1999 VE50 3 de payares, 1999 LINEAR
49720 - 1999 VV52 3 de payares, 1999 LINEAR
49721 - 1999 VX52 3 de payares, 1999 LINEAR
49722 - 1999 VS63 4 de payares, 1999 LINEAR
49723 - 1999 VX64 4 de payares, 1999 LINEAR
49724 - 1999 VQ66 4 de payares, 1999 LINEAR
49725 - 1999 VD67 4 de payares, 1999 LINEAR
49726 - 1999 VF67 4 de payares, 1999 LINEAR
49727 - 1999 VG69 4 de payares, 1999 LINEAR
49728 - 1999 VE72 11 de payares, 1999 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
49729 - 1999 VB73 12 de payares, 1999 LINEAR
49730 - 1999 VQ78 4 de payares, 1999 LINEAR
49731 - 1999 VR80 4 de payares, 1999 LINEAR
49732 - 1999 VX85 4 de payares, 1999 LINEAR
49733 - 1999 VB103 9 de payares, 1999 LINEAR
49734 - 1999 VR106 9 de payares, 1999 LINEAR
49735 - 1999 VX106 9 de payares, 1999 LINEAR
49736 - 1999 VU109 9 de payares, 1999 LINEAR
49737 - 1999 VS112 9 de payares, 1999 LINEAR
49738 - 1999 VP113 4 de payares, 1999 CSS
49739 - 1999 VZ121 4 de payares, 1999 Spacewatch
49740 - 1999 VV123 5 de payares, 1999 Spacewatch
49741 - 1999 VW124 9 de payares, 1999 LINEAR
49742 - 1999 VS129 11 de payares, 1999 Spacewatch
49743 - 1999 VP143 11 de payares, 1999 CSS
49744 - 1999 VO145 9 de payares, 1999 LINEAR
49745 - 1999 VM153 11 de payares, 1999 Spacewatch
49746 - 1999 VG156 12 de payares, 1999 LINEAR
49747 - 1999 VK161 14 de payares, 1999 LINEAR
49748 - 1999 VD166 14 de payares, 1999 LINEAR
49749 - 1999 VQ166 14 de payares, 1999 LINEAR
49750 - 1999 VV167 14 de payares, 1999 LINEAR
49751 - 1999 VL168 14 de payares, 1999 LINEAR
49752 - 1999 VP169 14 de payares, 1999 LINEAR
49753 - 1999 VD172 14 de payares, 1999 LINEAR
49754 - 1999 VL172 14 de payares, 1999 LINEAR
49755 - 1999 VO172 14 de payares, 1999 LINEAR
49756 - 1999 VJ177 5 de payares, 1999 LINEAR
49757 - 1999 VO183 12 de payares, 1999 LINEAR
49758 - 1999 VY188 15 de payares, 1999 LINEAR
49759 - 1999 VX189 15 de payares, 1999 LINEAR
49760 - 1999 VK190 15 de payares, 1999 LINEAR
49761 - 1999 VU201 3 de payares, 1999 LINEAR
49762 - 1999 VQ207 13 de payares, 1999 CSS
49763 - 1999 VO210 12 de payares, 1999 LONEOS
49764 - 1999 VE212 12 de payares, 1999 LINEAR
49765 - 1999 VB217 4 de payares, 1999 LINEAR
49766 - 1999 WS 18 de payares, 1999 T. Urata
49767 - 1999 WK2 26 de payares, 1999 K. Korlević
49768 - 1999 WP3 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
49769 - 1999 WZ6 28 de payares, 1999 K. Korlević
49770 - 1999 WC7 28 de payares, 1999 K. Korlević
49771 - 1999 WP7 28 de payares, 1999 K. Korlević
49772 - 1999 WT7 28 de payares, 1999 K. Korlević
49773 - 1999 WJ8 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
49774 - 1999 WT9 30 de payares, 1999 T. Kobayashi
49775 - 1999 WO13 29 de payares, 1999 K. Korlević
49776 - 1999 WG18 28 de payares, 1999 K. Korlević
49777 Cappi 1999 XS 2 d'avientu, 1999 P. G. Comba
49778 - 1999 XT 2 d'avientu, 1999 LINEAR
49779 - 1999 XG3 4 d'avientu, 1999 CSS
49780 - 1999 XG6 4 d'avientu, 1999 CSS
49781 - 1999 XT7 4 d'avientu, 1999 C. W. Juels
49782 - 1999 XK9 2 d'avientu, 1999 Spacewatch
49783 - 1999 XW9 4 d'avientu, 1999 Spacewatch
49784 - 1999 XA10 5 d'avientu, 1999 Spacewatch
49785 - 1999 XB10 5 d'avientu, 1999 Spacewatch
49786 - 1999 XE11 5 d'avientu, 1999 CSS
49787 - 1999 XY11 6 d'avientu, 1999 CSS
49788 - 1999 XA13 5 d'avientu, 1999 LINEAR
49789 - 1999 XY15 6 d'avientu, 1999 K. Korlević
49790 - 1999 XF20 5 d'avientu, 1999 LINEAR
49791 - 1999 XF31 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49792 - 1999 XO31 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49793 - 1999 XX31 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49794 - 1999 XH32 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49795 - 1999 XJ32 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49796 - 1999 XS32 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49797 - 1999 XC33 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49798 - 1999 XL33 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49799 - 1999 XB34 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49800 - 1999 XL34 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49801–49900 editar
Artículu revisáu
49801 - 1999 XP34 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49802 - 1999 XA35 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49803 - 1999 XG35 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49804 - 1999 XM35 4 d'avientu, 1999 CSS
49805 - 1999 XC36 6 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
49806 - 1999 XL38 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49807 - 1999 XL39 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49808 - 1999 XD40 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49809 - 1999 XC42 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49810 - 1999 XH43 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49811 - 1999 XT44 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49812 - 1999 XH46 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49813 - 1999 XQ46 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49814 - 1999 XL47 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49815 - 1999 XK56 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49816 - 1999 XZ57 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49817 - 1999 XC58 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49818 - 1999 XT58 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49819 - 1999 XA59 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49820 - 1999 XS64 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49821 - 1999 XA70 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49822 - 1999 XD70 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49823 - 1999 XV71 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49824 - 1999 XV73 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49825 - 1999 XW73 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49826 - 1999 XN74 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49827 - 1999 XM77 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49828 - 1999 XE82 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49829 - 1999 XA83 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49830 - 1999 XP83 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49831 - 1999 XT83 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49832 - 1999 XA84 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49833 - 1999 XB84 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49834 - 1999 XC84 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49835 - 1999 XK84 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49836 - 1999 XD85 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49837 - 1999 XN85 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49838 - 1999 XS86 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49839 - 1999 XY87 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49840 - 1999 XQ89 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49841 - 1999 XN90 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49842 - 1999 XS90 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49843 - 1999 XP92 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49844 - 1999 XR92 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49845 - 1999 XA93 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49846 - 1999 XE93 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49847 - 1999 XO93 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49848 - 1999 XG94 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49849 - 1999 XK94 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49850 - 1999 XM94 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49851 - 1999 XM95 7 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
49852 - 1999 XA96 9 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
49853 - 1999 XG96 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49854 - 1999 XB98 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49855 - 1999 XV98 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49856 - 1999 XC99 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49857 - 1999 XD99 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49858 - 1999 XZ99 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49859 - 1999 XB100 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49860 - 1999 XO100 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49861 - 1999 XG101 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49862 - 1999 XC104 9 d'avientu, 1999 T. Kagawa
49863 - 1999 XK104 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49864 - 1999 XS104 10 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
49865 - 1999 XF108 4 d'avientu, 1999 CSS
49866 - 1999 XG111 7 d'avientu, 1999 CSS
49867 - 1999 XL111 8 d'avientu, 1999 CSS
49868 - 1999 XF112 7 d'avientu, 1999 LINEAR
49869 - 1999 XG115 12 d'avientu, 1999 G. W. Billings
49870 - 1999 XK118 5 d'avientu, 1999 CSS
49871 - 1999 XY118 5 d'avientu, 1999 CSS
49872 - 1999 XT124 7 d'avientu, 1999 CSS
49873 - 1999 XZ124 7 d'avientu, 1999 CSS
49874 - 1999 XW129 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49875 - 1999 XR130 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49876 - 1999 XG131 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49877 - 1999 XD133 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49878 - 1999 XF134 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49879 - 1999 XH135 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49880 - 1999 XP135 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49881 - 1999 XO138 4 d'avientu, 1999 Spacewatch
49882 - 1999 XO140 2 d'avientu, 1999 Spacewatch
49883 - 1999 XW140 2 d'avientu, 1999 Spacewatch
49884 - 1999 XA144 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49885 - 1999 XG146 7 d'avientu, 1999 Spacewatch
49886 - 1999 XX151 7 d'avientu, 1999 Spacewatch
49887 - 1999 XH156 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49888 - 1999 XQ156 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49889 - 1999 XA158 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49890 - 1999 XE158 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49891 - 1999 XF158 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49892 - 1999 XG159 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49893 - 1999 XF160 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49894 - 1999 XJ160 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49895 - 1999 XK160 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49896 - 1999 XN160 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49897 - 1999 XY160 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49898 - 1999 XZ160 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49899 - 1999 XA163 8 d'avientu, 1999 Spacewatch
49900 - 1999 XV163 8 d'avientu, 1999 CSS
49901–50000 editar
Artículu revisáu
49901 - 1999 XK164 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49902 - 1999 XS164 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49903 - 1999 XK165 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49904 - 1999 XN165 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49905 - 1999 XU165 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49906 - 1999 XX165 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49907 - 1999 XZ165 9 d'avientu, 1999 LINEAR
49908 - 1999 XZ168 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49909 - 1999 XB169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49910 - 1999 XS169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49911 - 1999 XT169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49912 - 1999 XY170 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49913 - 1999 XE171 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49914 - 1999 XG171 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49915 - 1999 XU171 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49916 - 1999 XV171 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49917 - 1999 XG172 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49918 - 1999 XX172 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49919 - 1999 XY172 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49920 - 1999 XV173 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49921 - 1999 XL174 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49922 - 1999 XP174 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49923 - 1999 XQ174 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49924 - 1999 XY174 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49925 - 1999 XJ175 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49926 - 1999 XK175 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49927 - 1999 XG176 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49928 - 1999 XN176 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49929 - 1999 XU176 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49930 - 1999 XZ176 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49931 - 1999 XL177 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49932 - 1999 XK178 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49933 - 1999 XD179 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49934 - 1999 XU179 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49935 - 1999 XV179 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49936 - 1999 XD180 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49937 - 1999 XO180 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49938 - 1999 XS180 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49939 - 1999 XV180 10 d'avientu, 1999 LINEAR
49940 - 1999 XZ186 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49941 - 1999 XN187 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49942 - 1999 XL188 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49943 - 1999 XW192 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49944 - 1999 XQ193 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49945 - 1999 XC201 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49946 - 1999 XD204 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49947 - 1999 XY204 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49948 - 1999 XF205 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49949 - 1999 XG207 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49950 - 1999 XJ207 12 d'avientu, 1999 LINEAR
49951 - 1999 XT211 13 d'avientu, 1999 LINEAR
49952 - 1999 XH212 14 d'avientu, 1999 LINEAR
49953 - 1999 XL215 14 d'avientu, 1999 LINEAR
49954 - 1999 XL216 13 d'avientu, 1999 Spacewatch
49955 - 1999 XU216 13 d'avientu, 1999 Spacewatch
49956 - 1999 XZ220 14 d'avientu, 1999 LINEAR
49957 - 1999 XQ221 15 d'avientu, 1999 LINEAR
49958 - 1999 XC223 15 d'avientu, 1999 LINEAR
49959 - 1999 XJ225 13 d'avientu, 1999 Spacewatch
49960 - 1999 XN225 13 d'avientu, 1999 Spacewatch
49961 - 1999 XZ226 15 d'avientu, 1999 Spacewatch
49962 - 1999 XU227 15 d'avientu, 1999 Spacewatch
49963 - 1999 XH228 14 d'avientu, 1999 Spacewatch
49964 - 1999 XQ228 14 d'avientu, 1999 Spacewatch
49965 - 1999 XA231 7 d'avientu, 1999 CSS
49966 - 1999 XT231 8 d'avientu, 1999 LINEAR
49967 - 1999 XC235 3 d'avientu, 1999 LONEOS
49968 - 1999 XN243 3 d'avientu, 1999 LONEOS
49969 - 1999 XS247 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49970 - 1999 XD249 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49971 - 1999 XZ249 6 d'avientu, 1999 LINEAR
49972 - 1999 XL255 12 d'avientu, 1999 Spacewatch
49973 - 1999 YQ 16 d'avientu, 1999 LINEAR
49974 - 1999 YT2 16 d'avientu, 1999 Spacewatch
49975 - 1999 YZ2 16 d'avientu, 1999 LINEAR
49976 - 1999 YR4 28 d'avientu, 1999 G. Hug, G. Bell
49977 - 1999 YS4 28 d'avientu, 1999 G. Hug, G. Bell
49978 - 1999 YT5 28 d'avientu, 1999 LINEAR
49979 - 1999 YB8 27 d'avientu, 1999 Spacewatch
49980 - 1999 YQ10 27 d'avientu, 1999 Spacewatch
49981 - 1999 YJ13 30 d'avientu, 1999 K. Korlević
49982 - 1999 YP22 31 d'avientu, 1999 LONEOS
49983 - 1999 YX22 31 d'avientu, 1999 LONEOS
49984 - 2000 AA1 2 de xineru, 2000 Spacewatch
49985 - 2000 AX1 2 de xineru, 2000 K. Korlević
49986 - 2000 AF2 3 de xineru, 2000 T. Kobayashi
49987 - 2000 AB5 3 de xineru, 2000 L. Tesi, G. Forti
49988 - 2000 AE5 3 de xineru, 2000 T. Kagawa
49989 - 2000 AJ5 2 de xineru, 2000 K. Korlević
49990 - 2000 AK5 4 de xineru, 2000 K. Korlević
49991 - 2000 AZ5 4 de xineru, 2000 Spacewatch
49992 - 2000 AQ7 2 de xineru, 2000 LINEAR
49993 - 2000 AH8 2 de xineru, 2000 LINEAR
49994 - 2000 AR9 2 de xineru, 2000 LINEAR
49995 - 2000 AG11 3 de xineru, 2000 LINEAR
49996 - 2000 AP11 3 de xineru, 2000 LINEAR
49997 - 2000 AZ12 3 de xineru, 2000 LINEAR
49998 - 2000 AA13 3 de xineru, 2000 LINEAR
49999 - 2000 AW14 3 de xineru, 2000 LINEAR
50000 Quaoar 2002 LM60 4 de xunu, 2002 C. A. Trujillo, M. E. Brown


Predecesor:
48001–49000
Llista d'asteroides
49001–50000
Socesor:
50001–51000