Llista d'asteroides (47001-48000)

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Wikipedia:Artículos revisaos

Índiz: 47001... 47101... 47201... 47301... 47401... 47501... 47601... 47701... 47801... 47901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
47001–47100 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
47001 - 1998 TA35 14 d'ochobre, 1998 LONEOS
47002 - 1998 UQ2 20 d'ochobre, 1998 ODAS
47003 - 1998 UF7 23 d'ochobre, 1998 K. Korlević
47004 - 1998 UZ7 23 d'ochobre, 1998 K. Korlević
47005 Chengmaolan 1998 UP8 16 d'ochobre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
47006 - 1998 UL10 16 d'ochobre, 1998 Spacewatch
47007 - 1998 UL16 23 d'ochobre, 1998 K. Korlević
47008 - 1998 UW16 27 d'ochobre, 1998 CSS
47009 - 1998 UY16 27 d'ochobre, 1998 CSS
47010 - 1998 UD20 28 d'ochobre, 1998 K. Korlević
47011 - 1998 UQ23 17 d'ochobre, 1998 LONEOS
47012 - 1998 UZ26 18 d'ochobre, 1998 E. W. Elst
47013 - 1998 UZ27 18 d'ochobre, 1998 E. W. Elst
47014 - 1998 UJ40 28 d'ochobre, 1998 LINEAR
47015 - 1998 VW 10 de payares, 1998 LINEAR
47016 - 1998 VU3 10 de payares, 1998 ODAS
47017 - 1998 VE4 11 de payares, 1998 ODAS
47018 - 1998 VT4 11 de payares, 1998 ODAS
47019 - 1998 VM5 8 de payares, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
47020 - 1998 VP9 10 de payares, 1998 LINEAR
47021 - 1998 VR12 10 de payares, 1998 LINEAR
47022 - 1998 VK14 10 de payares, 1998 LINEAR
47023 - 1998 VZ16 10 de payares, 1998 LINEAR
47024 - 1998 VV19 10 de payares, 1998 LINEAR
47025 - 1998 VT20 10 de payares, 1998 LINEAR
47026 - 1998 VS21 10 de payares, 1998 LINEAR
47027 - 1998 VX29 10 de payares, 1998 LINEAR
47028 - 1998 VG31 12 de payares, 1998 T. Kagawa
47029 - 1998 VO31 12 de payares, 1998 K. Korlević
47030 - 1998 VG32 12 de payares, 1998 T. Stafford
47031 - 1998 VX38 10 de payares, 1998 LINEAR
47032 - 1998 VW52 13 de payares, 1998 LINEAR
47033 - 1998 VW53 14 de payares, 1998 LINEAR
47034 - 1998 VP54 14 de payares, 1998 LINEAR
47035 - 1998 WS 17 de payares, 1998 LINEAR
47036 - 1998 WP1 18 de payares, 1998 T. Kobayashi
47037 - 1998 WM2 17 de payares, 1998 CSS
47038 Majoni 1998 WQ2 17 de payares, 1998 V. Goretti
47039 - 1998 WA3 19 de payares, 1998 ODAS
47040 - 1998 WB3 19 de payares, 1998 ODAS
47041 - 1998 WO3 19 de payares, 1998 T. Kobayashi
47042 - 1998 WP3 19 de payares, 1998 T. Kobayashi
47043 - 1998 WX3 18 de payares, 1998 LINEAR
47044 - 1998 WS7 16 de payares, 1998 J. V. McClusky
47045 - 1998 WK9 29 de payares, 1998 W. R. Cooney Jr.
47046 - 1998 WM9 26 de payares, 1998 K. Korlević
47047 - 1998 WX12 21 de payares, 1998 LINEAR
47048 - 1998 WW18 21 de payares, 1998 LINEAR
47049 - 1998 WT19 25 de payares, 1998 LINEAR
47050 - 1998 WN20 18 de payares, 1998 LINEAR
47051 - 1998 XZ 7 d'avientu, 1998 ODAS
47052 - 1998 XE1 7 d'avientu, 1998 ODAS
47053 - 1998 XH1 7 d'avientu, 1998 ODAS
47054 - 1998 XX1 7 d'avientu, 1998 ODAS
47055 - 1998 XH5 10 d'avientu, 1998 D. K. Chesney
47056 - 1998 XP7 8 d'avientu, 1998 Spacewatch
47057 - 1998 XM12 9 d'avientu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
47058 - 1998 XC15 15 d'avientu, 1998 ODAS
47059 - 1998 XX20 10 d'avientu, 1998 Spacewatch
47060 - 1998 XX33 14 d'avientu, 1998 LINEAR
47061 - 1998 XZ43 14 d'avientu, 1998 LINEAR
47062 - 1998 XH52 14 d'avientu, 1998 LINEAR
47063 - 1998 XX52 14 d'avientu, 1998 LINEAR
47064 - 1998 XT53 14 d'avientu, 1998 LINEAR
47065 - 1998 XC55 15 d'avientu, 1998 LINEAR
47066 - 1998 XN57 15 d'avientu, 1998 LINEAR
47067 - 1998 XB62 15 d'avientu, 1998 Spacewatch
47068 - 1998 XJ62 9 d'avientu, 1998 LINEAR
47069 - 1998 XC73 14 d'avientu, 1998 LINEAR
47070 - 1998 XF77 15 d'avientu, 1998 R. G. Davis
47071 - 1998 XO77 15 d'avientu, 1998 LINEAR
47072 - 1998 XM79 15 d'avientu, 1998 LINEAR
47073 - 1998 XP95 15 d'avientu, 1998 LINEAR
47074 - 1998 XV95 15 d'avientu, 1998 LINEAR
47075 - 1998 YB 16 d'avientu, 1998 K. Korlević
47076 - 1998 YV 16 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
47077 Yuji 1998 YC1 16 d'avientu, 1998 A. Nakamura
47078 - 1998 YS2 17 d'avientu, 1998 ODAS
47079 - 1998 YA3 16 d'avientu, 1998 N. Kawasato
47080 - 1998 YA7 22 d'avientu, 1998 K. Korlević
47081 - 1998 YV9 25 d'avientu, 1998 K. Korlević, M. Jurić
47082 - 1998 YA15 22 d'avientu, 1998 Spacewatch
47083 - 1998 YG22 29 d'avientu, 1998 Starkenburg
47084 - 1999 AQ 4 de xineru, 1999 Farra d'Isonzo
47085 - 1999 AW2 7 de xineru, 1999 Spacewatch
47086 Shinseiko 1999 AO3 10 de xineru, 1999 A. Asami
47087 - 1999 AY3 10 de xineru, 1999 T. Kobayashi
47088 - 1999 AB7 9 de xineru, 1999 K. Korlević
47089 - 1999 AC7 9 de xineru, 1999 K. Korlević
47090 - 1999 AJ7 9 de xineru, 1999 K. Korlević
47091 - 1999 AP9 10 de xineru, 1999 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
47092 - 1999 AB10 13 de xineru, 1999 K. Korlević
47093 - 1999 AF21 10 de xineru, 1999 K. Korlević
47094 - 1999 AW21 15 de xineru, 1999 K. Korlević
47095 - 1999 AQ25 15 de xineru, 1999 ODAS
47096 - 1999 AX25 15 de xineru, 1999 R. Pacheco, A. López
47097 - 1999 AE26 15 de xineru, 1999 Farra d'Isonzo
47098 - 1999 AM28 13 de xineru, 1999 Spacewatch
47099 - 1999 AO37 8 de xineru, 1999 LONEOS
47100 - 1999 BB10 23 de xineru, 1999 K. Korlević
47101–47200 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
47101 - 1999 BP12 24 de xineru, 1999 Črni Vrh
47102 - 1999 BT12 20 de xineru, 1999 K. Korlević
47103 - 1999 BQ28 17 de xineru, 1999 Spacewatch
47104 - 1999 CD18 10 de febreru, 1999 LINEAR
47105 - 1999 CJ18 10 de febreru, 1999 LINEAR
47106 - 1999 CU20 10 de febreru, 1999 LINEAR
47107 - 1999 CB22 10 de febreru, 1999 LINEAR
47108 - 1999 CM37 10 de febreru, 1999 LINEAR
47109 - 1999 CQ37 10 de febreru, 1999 LINEAR
47110 - 1999 CK44 10 de febreru, 1999 LINEAR
47111 - 1999 CP48 10 de febreru, 1999 LINEAR
47112 - 1999 CZ54 10 de febreru, 1999 LINEAR
47113 - 1999 CD57 10 de febreru, 1999 LINEAR
47114 - 1999 CP61 12 de febreru, 1999 LINEAR
47115 - 1999 CH62 12 de febreru, 1999 LINEAR
47116 - 1999 CL64 12 de febreru, 1999 LINEAR
47117 - 1999 CE72 12 de febreru, 1999 LINEAR
47118 - 1999 CP72 12 de febreru, 1999 LINEAR
47119 - 1999 CM81 12 de febreru, 1999 LINEAR
47120 - 1999 CP84 10 de febreru, 1999 LINEAR
47121 - 1999 CG85 10 de febreru, 1999 LINEAR
47122 - 1999 CZ88 10 de febreru, 1999 LINEAR
47123 - 1999 CS91 10 de febreru, 1999 LINEAR
47124 - 1999 CS99 10 de febreru, 1999 LINEAR
47125 - 1999 CM100 10 de febreru, 1999 LINEAR
47126 - 1999 CH101 10 de febreru, 1999 LINEAR
47127 - 1999 CJ103 12 de febreru, 1999 LINEAR
47128 - 1999 CZ115 12 de febreru, 1999 LINEAR
47129 - 1999 CR118 9 de febreru, 1999 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
47130 - 1999 CT127 11 de febreru, 1999 LINEAR
47131 - 1999 CA133 7 de febreru, 1999 Spacewatch
47132 - 1999 CD154 14 de febreru, 1999 LONEOS
47133 - 1999 DH5 17 de febreru, 1999 LINEAR
47134 - 1999 DB6 17 de febreru, 1999 LINEAR
47135 - 1999 EX2 8 de marzu, 1999 D. K. Chesney
47136 - 1999 EA3 12 de marzu, 1999 D. K. Chesney
47137 - 1999 FJ22 19 de marzu, 1999 LINEAR
47138 - 1999 FS35 20 de marzu, 1999 LINEAR
47139 - 1999 GN9 11 d'abril, 1999 LONEOS
47140 - 1999 GL37 12 d'abril, 1999 LINEAR
47141 - 1999 HB3 24 d'abril, 1999 J. Broughton
47142 - 1999 LQ2 8 de xunu, 1999 LINEAR
47143 - 1999 LL31 12 de xunu, 1999 LINEAR
47144 Faulkes 1999 PY 7 d'agostu, 1999 J. Tichá, M. Tichý
47145 - 1999 RN11 7 de setiembre, 1999 LINEAR
47146 - 1999 RZ18 7 de setiembre, 1999 LINEAR
47147 - 1999 RC24 7 de setiembre, 1999 LINEAR
47148 - 1999 RN25 7 de setiembre, 1999 LINEAR
47149 - 1999 RX34 11 de setiembre, 1999 K. Korlević
47150 - 1999 RN35 11 de setiembre, 1999 K. Korlević
47151 - 1999 RV88 7 de setiembre, 1999 LINEAR
47152 - 1999 RB92 7 de setiembre, 1999 LINEAR
47153 - 1999 RD132 9 de setiembre, 1999 LINEAR
47154 - 1999 RE141 9 de setiembre, 1999 LINEAR
47155 - 1999 RB159 9 de setiembre, 1999 LINEAR
47156 - 1999 RE160 9 de setiembre, 1999 LINEAR
47157 - 1999 RG188 9 de setiembre, 1999 LINEAR
47158 - 1999 RR247 5 de setiembre, 1999 LONEOS
47159 - 1999 SJ 16 de setiembre, 1999 K. Korlević
47160 - 1999 SU17 30 de setiembre, 1999 LINEAR
47161 - 1999 TH1 1 d'ochobre, 1999 K. Korlević
47162 Chicomendez 1999 TH6 2 d'ochobre, 1999 M. M. M. Santangelo
47163 - 1999 TP11 8 d'ochobre, 1999 Kleť
47164 Ticino 1999 TX13 10 d'ochobre, 1999 S. Sposetti
47165 - 1999 TM14 11 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
47166 - 1999 TT18 15 d'ochobre, 1999 P. G. Comba
47167 - 1999 TP27 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
47168 - 1999 TE30 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
47169 - 1999 TH32 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
47170 - 1999 TE33 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
47171 - 1999 TC36 1 d'ochobre, 1999 E. P. Rubenstein, L.-G. Strolger
47172 - 1999 TM48 4 d'ochobre, 1999 Spacewatch
47173 - 1999 TJ49 4 d'ochobre, 1999 Spacewatch
47174 - 1999 TC95 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
47175 - 1999 TP98 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
47176 - 1999 TK105 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
47177 - 1999 TU112 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
47178 - 1999 TK113 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
47179 - 1999 TM117 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
47180 - 1999 TV119 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
47181 - 1999 TB123 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
47182 - 1999 TL124 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
47183 - 1999 TC127 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
47184 - 1999 TX127 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
47185 - 1999 TC146 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
47186 - 1999 TC147 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
47187 - 1999 TL154 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
47188 - 1999 TU155 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
47189 - 1999 TT166 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
47190 - 1999 TA171 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
47191 - 1999 TK172 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
47192 - 1999 TT176 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
47193 - 1999 TJ178 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
47194 - 1999 TK178 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
47195 - 1999 TG179 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
47196 - 1999 TZ180 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
47197 - 1999 TZ193 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
47198 - 1999 TL199 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
47199 - 1999 TY204 13 d'ochobre, 1999 LINEAR
47200 - 1999 TB205 13 d'ochobre, 1999 LINEAR
47201–47300 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
47201 - 1999 TJ205 13 d'ochobre, 1999 LINEAR
47202 - 1999 TD212 15 d'ochobre, 1999 LINEAR
47203 - 1999 TM219 1 d'ochobre, 1999 CSS
47204 - 1999 TO221 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
47205 - 1999 TQ234 3 d'ochobre, 1999 CSS
47206 - 1999 TU243 6 d'ochobre, 1999 LINEAR
47207 - 1999 TB248 8 d'ochobre, 1999 CSS
47208 - 1999 TL253 13 d'ochobre, 1999 LINEAR
47209 - 1999 TM257 9 d'ochobre, 1999 LINEAR
47210 - 1999 TB273 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
47211 - 1999 TX290 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
47212 - 1999 TN291 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
47213 - 1999 TC293 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
47214 - 1999 TD293 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
47215 - 1999 TZ319 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
47216 - 1999 UX7 29 d'ochobre, 1999 CSS
47217 - 1999 UF18 30 d'ochobre, 1999 Spacewatch
47218 - 1999 UN37 16 d'ochobre, 1999 Spacewatch
47219 - 1999 UU41 18 d'ochobre, 1999 LONEOS
47220 - 1999 UJ46 31 d'ochobre, 1999 CSS
47221 - 1999 VM4 1 de payares, 1999 CSS
47222 - 1999 VR8 8 de payares, 1999 T. Kagawa
47223 - 1999 VW10 9 de payares, 1999 T. Kobayashi
47224 - 1999 VG11 8 de payares, 1999 K. Korlević
47225 - 1999 VJ12 9 de payares, 1999 CSS
47226 - 1999 VE19 8 de payares, 1999 K. Korlević
47227 - 1999 VS24 13 de payares, 1999 T. Kobayashi
47228 - 1999 VP26 3 de payares, 1999 LINEAR
47229 - 1999 VT27 3 de payares, 1999 CSS
47230 - 1999 VT28 3 de payares, 1999 LINEAR
47231 - 1999 VJ35 3 de payares, 1999 LINEAR
47232 - 1999 VQ36 3 de payares, 1999 LINEAR
47233 - 1999 VR38 10 de payares, 1999 LINEAR
47234 - 1999 VP43 1 de payares, 1999 CSS
47235 - 1999 VX43 1 de payares, 1999 CSS
47236 - 1999 VU48 3 de payares, 1999 LINEAR
47237 - 1999 VP49 3 de payares, 1999 LINEAR
47238 - 1999 VB50 3 de payares, 1999 LINEAR
47239 - 1999 VN50 3 de payares, 1999 LINEAR
47240 - 1999 VR50 3 de payares, 1999 LINEAR
47241 - 1999 VS50 3 de payares, 1999 LINEAR
47242 - 1999 VY50 3 de payares, 1999 LINEAR
47243 - 1999 VY51 3 de payares, 1999 LINEAR
47244 - 1999 VA53 3 de payares, 1999 LINEAR
47245 - 1999 VX53 4 de payares, 1999 LINEAR
47246 - 1999 VN54 4 de payares, 1999 LINEAR
47247 - 1999 VQ56 4 de payares, 1999 LINEAR
47248 - 1999 VK57 4 de payares, 1999 LINEAR
47249 - 1999 VY57 4 de payares, 1999 LINEAR
47250 - 1999 VW58 4 de payares, 1999 LINEAR
47251 - 1999 VS60 4 de payares, 1999 LINEAR
47252 - 1999 VJ65 4 de payares, 1999 LINEAR
47253 - 1999 VN65 4 de payares, 1999 LINEAR
47254 - 1999 VO67 4 de payares, 1999 LINEAR
47255 - 1999 VA70 4 de payares, 1999 LINEAR
47256 - 1999 VA72 11 de payares, 1999 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
47257 - 1999 VA79 4 de payares, 1999 LINEAR
47258 - 1999 VS80 4 de payares, 1999 LINEAR
47259 - 1999 VJ81 4 de payares, 1999 LINEAR
47260 - 1999 VR88 4 de payares, 1999 LINEAR
47261 - 1999 VH90 5 de payares, 1999 LINEAR
47262 - 1999 VF91 5 de payares, 1999 LINEAR
47263 - 1999 VJ92 9 de payares, 1999 LINEAR
47264 - 1999 VV93 9 de payares, 1999 LINEAR
47265 - 1999 VT97 9 de payares, 1999 LINEAR
47266 - 1999 VY98 9 de payares, 1999 LINEAR
47267 - 1999 VU112 9 de payares, 1999 LINEAR
47268 - 1999 VJ119 3 de payares, 1999 Spacewatch
47269 - 1999 VH135 13 de payares, 1999 LONEOS
47270 - 1999 VE138 12 de payares, 1999 LINEAR
47271 - 1999 VY143 11 de payares, 1999 CSS
47272 - 1999 VF144 11 de payares, 1999 CSS
47273 - 1999 VE145 13 de payares, 1999 CSS
47274 - 1999 VJ147 12 de payares, 1999 LINEAR
47275 - 1999 VZ147 14 de payares, 1999 LINEAR
47276 - 1999 VN151 14 de payares, 1999 LINEAR
47277 - 1999 VL154 12 de payares, 1999 Spacewatch
47278 - 1999 VU157 14 de payares, 1999 LINEAR
47279 - 1999 VS160 14 de payares, 1999 LINEAR
47280 - 1999 VJ161 14 de payares, 1999 LINEAR
47281 - 1999 VS162 14 de payares, 1999 LINEAR
47282 - 1999 VG167 14 de payares, 1999 LINEAR
47283 - 1999 VF173 15 de payares, 1999 LINEAR
47284 - 1999 VO173 15 de payares, 1999 LINEAR
47285 - 1999 VU173 15 de payares, 1999 LINEAR
47286 - 1999 VH176 4 de payares, 1999 LINEAR
47287 - 1999 VR177 6 de payares, 1999 LINEAR
47288 - 1999 VQ178 6 de payares, 1999 LINEAR
47289 - 1999 VD188 15 de payares, 1999 LINEAR
47290 - 1999 VS188 15 de payares, 1999 LINEAR
47291 - 1999 VG195 3 de payares, 1999 CSS
47292 - 1999 VO203 8 de payares, 1999 LONEOS
47293 Masamitsu 1999 WO 16 de payares, 1999 A. Nakamura
47294 Blanský les 1999 WM1 28 de payares, 1999 J. Tichá, M. Tichý
47295 - 1999 WV1 25 de payares, 1999 K. Korlević
47296 - 1999 WD2 20 de payares, 1999 Farra d'Isonzo
47297 - 1999 WN2 26 de payares, 1999 K. Korlević
47298 - 1999 WX2 27 de payares, 1999 K. Korlević
47299 - 1999 WJ3 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
47300 - 1999 WN4 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
47301–47400 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
47301 - 1999 WA6 28 de payares, 1999 K. Korlević
47302 - 1999 WG6 28 de payares, 1999 K. Korlević
47303 - 1999 WU7 29 de payares, 1999 K. Korlević
47304 - 1999 WH8 28 de payares, 1999 T. Kobayashi
47305 - 1999 WL24 28 de payares, 1999 Spacewatch
47306 - 1999 XB4 4 d'avientu, 1999 CSS
47307 - 1999 XR4 4 d'avientu, 1999 CSS
47308 - 1999 XP5 4 d'avientu, 1999 CSS
47309 - 1999 XV6 4 d'avientu, 1999 CSS
47310 - 1999 XG7 4 d'avientu, 1999 CSS
47311 - 1999 XN7 4 d'avientu, 1999 C. W. Juels
47312 - 1999 XG8 3 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
47313 - 1999 XH11 5 d'avientu, 1999 CSS
47314 - 1999 XK11 5 d'avientu, 1999 CSS
47315 - 1999 XW11 6 d'avientu, 1999 CSS
47316 - 1999 XM12 5 d'avientu, 1999 LINEAR
47317 - 1999 XL13 5 d'avientu, 1999 LINEAR
47318 - 1999 XO13 5 d'avientu, 1999 LINEAR
47319 - 1999 XF14 5 d'avientu, 1999 LINEAR
47320 - 1999 XA15 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47321 - 1999 XS19 5 d'avientu, 1999 LINEAR
47322 - 1999 XS21 5 d'avientu, 1999 LINEAR
47323 - 1999 XD22 5 d'avientu, 1999 LINEAR
47324 - 1999 XN22 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47325 - 1999 XQ23 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47326 - 1999 XP25 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47327 - 1999 XZ25 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47328 - 1999 XZ27 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47329 - 1999 XF30 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47330 - 1999 XQ31 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47331 - 1999 XB32 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47332 - 1999 XC32 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47333 - 1999 XU32 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47334 - 1999 XX32 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47335 - 1999 XB33 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47336 - 1999 XT34 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47337 - 1999 XB36 6 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
47338 - 1999 XG36 6 d'avientu, 1999 T. Kobayashi
47339 - 1999 XH38 3 d'avientu, 1999 N. Kawasato
47340 - 1999 XK39 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47341 - 1999 XX41 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47342 - 1999 XL43 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47343 - 1999 XL45 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47344 - 1999 XM45 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47345 - 1999 XZ47 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47346 - 1999 XJ48 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47347 - 1999 XU49 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47348 - 1999 XJ50 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47349 - 1999 XD52 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47350 - 1999 XR52 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47351 - 1999 XO57 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47352 - 1999 XE58 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47353 - 1999 XB59 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47354 - 1999 XU59 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47355 - 1999 XG64 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47356 - 1999 XJ64 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47357 - 1999 XK64 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47358 - 1999 XX66 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47359 - 1999 XJ69 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47360 - 1999 XN70 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47361 - 1999 XL74 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47362 - 1999 XG75 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47363 - 1999 XX75 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47364 - 1999 XH78 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47365 - 1999 XY82 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47366 - 1999 XO86 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47367 - 1999 XB87 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47368 - 1999 XZ87 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47369 - 1999 XA88 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47370 - 1999 XL88 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47371 - 1999 XJ90 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47372 - 1999 XW90 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47373 - 1999 XT91 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47374 - 1999 XX91 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47375 - 1999 XT94 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47376 - 1999 XW94 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47377 - 1999 XY94 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47378 - 1999 XN96 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47379 - 1999 XB97 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47380 - 1999 XC98 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47381 - 1999 XQ98 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47382 - 1999 XX98 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47383 - 1999 XG99 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47384 - 1999 XX99 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47385 - 1999 XA101 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47386 - 1999 XX101 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47387 - 1999 XF103 7 d'avientu, 1999 LINEAR
47388 - 1999 XY103 9 d'avientu, 1999 LINEAR
47389 - 1999 XK106 4 d'avientu, 1999 CSS
47390 - 1999 XA107 4 d'avientu, 1999 CSS
47391 - 1999 XL108 4 d'avientu, 1999 CSS
47392 - 1999 XT109 4 d'avientu, 1999 CSS
47393 - 1999 XX109 4 d'avientu, 1999 CSS
47394 - 1999 XE110 4 d'avientu, 1999 CSS
47395 - 1999 XM111 8 d'avientu, 1999 CSS
47396 - 1999 XB115 11 d'avientu, 1999 LINEAR
47397 - 1999 XS115 5 d'avientu, 1999 CSS
47398 - 1999 XC116 5 d'avientu, 1999 CSS
47399 - 1999 XK116 5 d'avientu, 1999 CSS
47400 - 1999 XV116 5 d'avientu, 1999 CSS
47401–47500 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
47401 - 1999 XG120 5 d'avientu, 1999 CSS
47402 - 1999 XQ120 5 d'avientu, 1999 CSS
47403 - 1999 XS121 5 d'avientu, 1999 CSS
47404 - 1999 XU122 7 d'avientu, 1999 CSS
47405 - 1999 XC125 7 d'avientu, 1999 CSS
47406 - 1999 XV126 7 d'avientu, 1999 CSS
47407 - 1999 XC129 12 d'avientu, 1999 LINEAR
47408 - 1999 XH130 12 d'avientu, 1999 LINEAR
47409 - 1999 XS132 12 d'avientu, 1999 LINEAR
47410 - 1999 XE135 6 d'avientu, 1999 LINEAR
47411 - 1999 XZ136 14 d'avientu, 1999 C. W. Juels
47412 - 1999 XD140 2 d'avientu, 1999 Spacewatch
47413 - 1999 XR144 15 d'avientu, 1999 T. Urata
47414 - 1999 XN147 7 d'avientu, 1999 Spacewatch
47415 - 1999 XD154 8 d'avientu, 1999 LINEAR
47416 - 1999 XE160 8 d'avientu, 1999 LINEAR
47417 - 1999 XL160 8 d'avientu, 1999 LINEAR
47418 - 1999 XB165 8 d'avientu, 1999 LINEAR
47419 - 1999 XT165 8 d'avientu, 1999 LINEAR
47420 - 1999 XB166 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47421 - 1999 XN166 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47422 - 1999 XK168 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47423 - 1999 XR168 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47424 - 1999 XE169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47425 - 1999 XW169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47426 - 1999 XZ169 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47427 - 1999 XA172 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47428 - 1999 XK172 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47429 - 1999 XN172 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47430 - 1999 XK173 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47431 - 1999 XZ173 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47432 - 1999 XT175 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47433 - 1999 XB176 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47434 - 1999 XD176 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47435 - 1999 XK176 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47436 - 1999 XM176 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47437 - 1999 XR176 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47438 - 1999 XD177 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47439 - 1999 XB178 10 d'avientu, 1999 LINEAR
47440 - 1999 XV181 12 d'avientu, 1999 LINEAR
47441 - 1999 XS192 12 d'avientu, 1999 LINEAR
47442 - 1999 XG193 12 d'avientu, 1999 LINEAR
47443 - 1999 XE196 12 d'avientu, 1999 LINEAR
47444 - 1999 XA205 12 d'avientu, 1999 LINEAR
47445 - 1999 XQ206 12 d'avientu, 1999 LINEAR
47446 - 1999 XM211 13 d'avientu, 1999 LINEAR
47447 - 1999 XW213 14 d'avientu, 1999 LINEAR
47448 - 1999 XN214 14 d'avientu, 1999 LINEAR
47449 - 1999 XM215 14 d'avientu, 1999 LINEAR
47450 - 1999 XD218 13 d'avientu, 1999 Spacewatch
47451 - 1999 XR221 15 d'avientu, 1999 LINEAR
47452 - 1999 XY221 15 d'avientu, 1999 LINEAR
47453 - 1999 XB222 15 d'avientu, 1999 LINEAR
47454 - 1999 XL222 15 d'avientu, 1999 LINEAR
47455 - 1999 XK227 15 d'avientu, 1999 Spacewatch
47456 - 1999 XZ231 9 d'avientu, 1999 CSS
47457 - 1999 XF234 4 d'avientu, 1999 LONEOS
47458 - 1999 XR238 4 d'avientu, 1999 CSS
47459 - 1999 XO241 13 d'avientu, 1999 LONEOS
47460 - 1999 XQ241 13 d'avientu, 1999 LONEOS
47461 - 1999 XG242 13 d'avientu, 1999 LONEOS
47462 - 1999 XG256 7 d'avientu, 1999 CSS
47463 - 1999 XE258 8 d'avientu, 1999 CSS
47464 - 1999 YM3 18 d'avientu, 1999 LINEAR
47465 - 1999 YZ4 28 d'avientu, 1999 P. G. Comba
47466 - 1999 YJ9 31 d'avientu, 1999 R. A. Tucker
47467 - 1999 YF13 30 d'avientu, 1999 LONEOS
47468 - 1999 YS13 30 d'avientu, 1999 K. Korlević
47469 - 1999 YT20 30 d'avientu, 1999 C. Veillet
47470 - 2000 AF 2 de xineru, 2000 C. W. Juels
47471 - 2000 AM 2 de xineru, 2000 C. W. Juels
47472 - 2000 AN2 3 de xineru, 2000 T. Kobayashi
47473 - 2000 AU2 1 de xineru, 2000 M. Tombelli, A. Boattini
47474 - 2000 AH5 3 de xineru, 2000 Olathe
47475 - 2000 AR7 2 de xineru, 2000 LINEAR
47476 - 2000 AJ8 2 de xineru, 2000 LINEAR
47477 - 2000 AV9 2 de xineru, 2000 LINEAR
47478 - 2000 AW10 3 de xineru, 2000 LINEAR
47479 - 2000 AH11 3 de xineru, 2000 LINEAR
47480 - 2000 AE12 3 de xineru, 2000 LINEAR
47481 - 2000 AR12 3 de xineru, 2000 LINEAR
47482 - 2000 AT13 3 de xineru, 2000 LINEAR
47483 - 2000 AJ17 3 de xineru, 2000 LINEAR
47484 - 2000 AC18 3 de xineru, 2000 LINEAR
47485 - 2000 AO22 3 de xineru, 2000 LINEAR
47486 - 2000 AG25 3 de xineru, 2000 LINEAR
47487 - 2000 AK30 3 de xineru, 2000 LINEAR
47488 - 2000 AZ32 3 de xineru, 2000 LINEAR
47489 - 2000 AY35 3 de xineru, 2000 LINEAR
47490 - 2000 AE37 3 de xineru, 2000 LINEAR
47491 - 2000 AE39 3 de xineru, 2000 LINEAR
47492 - 2000 AC41 3 de xineru, 2000 LINEAR
47493 - 2000 AV41 3 de xineru, 2000 LINEAR
47494 - 2000 AH42 4 de xineru, 2000 S. Sposetti
47495 - 2000 AD43 5 de xineru, 2000 LINEAR
47496 - 2000 AU43 2 de xineru, 2000 Spacewatch
47497 - 2000 AE44 2 de xineru, 2000 Spacewatch
47498 - 2000 AK45 3 de xineru, 2000 LINEAR
47499 - 2000 AH50 5 de xineru, 2000 K. Korlević
47500 - 2000 AX50 7 de xineru, 2000 Kleť
47501–47600 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
47501 - 2000 AN53 4 de xineru, 2000 LINEAR
47502 - 2000 AN54 4 de xineru, 2000 LINEAR
47503 - 2000 AQ54 4 de xineru, 2000 LINEAR
47504 - 2000 AJ56 4 de xineru, 2000 LINEAR
47505 - 2000 AB57 4 de xineru, 2000 LINEAR
47506 - 2000 AA58 4 de xineru, 2000 LINEAR
47507 - 2000 AM58 4 de xineru, 2000 LINEAR
47508 - 2000 AQ58 4 de xineru, 2000 LINEAR
47509 - 2000 AJ60 4 de xineru, 2000 LINEAR
47510 - 2000 AL60 4 de xineru, 2000 LINEAR
47511 - 2000 AN60 4 de xineru, 2000 LINEAR
47512 - 2000 AY60 4 de xineru, 2000 LINEAR
47513 - 2000 AS66 4 de xineru, 2000 LINEAR
47514 - 2000 AW66 4 de xineru, 2000 LINEAR
47515 - 2000 AB69 5 de xineru, 2000 LINEAR
47516 - 2000 AQ69 5 de xineru, 2000 LINEAR
47517 - 2000 AT71 5 de xineru, 2000 LINEAR
47518 - 2000 AU71 5 de xineru, 2000 LINEAR
47519 - 2000 AK79 5 de xineru, 2000 LINEAR
47520 - 2000 AO79 5 de xineru, 2000 LINEAR
47521 - 2000 AS84 5 de xineru, 2000 LINEAR
47522 - 2000 AW84 5 de xineru, 2000 LINEAR
47523 - 2000 AB85 5 de xineru, 2000 LINEAR
47524 - 2000 AJ90 5 de xineru, 2000 LINEAR
47525 - 2000 AL90 5 de xineru, 2000 LINEAR
47526 - 2000 AM90 5 de xineru, 2000 LINEAR
47527 - 2000 AR90 5 de xineru, 2000 LINEAR
47528 - 2000 AE95 4 de xineru, 2000 LINEAR
47529 - 2000 AM96 4 de xineru, 2000 LINEAR
47530 - 2000 AO96 4 de xineru, 2000 LINEAR
47531 - 2000 AY96 4 de xineru, 2000 LINEAR
47532 - 2000 AF97 4 de xineru, 2000 LINEAR
47533 - 2000 AY97 4 de xineru, 2000 LINEAR
47534 - 2000 AD98 4 de xineru, 2000 LINEAR
47535 - 2000 AA99 5 de xineru, 2000 LINEAR
47536 - 2000 AB102 5 de xineru, 2000 LINEAR
47537 - 2000 AP108 5 de xineru, 2000 LINEAR
47538 - 2000 AR113 5 de xineru, 2000 LINEAR
47539 - 2000 AZ113 5 de xineru, 2000 LINEAR
47540 - 2000 AK115 5 de xineru, 2000 LINEAR
47541 - 2000 AX115 5 de xineru, 2000 LINEAR
47542 - 2000 AN118 5 de xineru, 2000 LINEAR
47543 - 2000 AP118 5 de xineru, 2000 LINEAR
47544 - 2000 AW118 5 de xineru, 2000 LINEAR
47545 - 2000 AZ118 5 de xineru, 2000 LINEAR
47546 - 2000 AN119 5 de xineru, 2000 LINEAR
47547 - 2000 AM121 5 de xineru, 2000 LINEAR
47548 - 2000 AO124 5 de xineru, 2000 LINEAR
47549 - 2000 AE126 5 de xineru, 2000 LINEAR
47550 - 2000 AS126 5 de xineru, 2000 LINEAR
47551 - 2000 AM128 5 de xineru, 2000 LINEAR
47552 - 2000 AR128 5 de xineru, 2000 LINEAR
47553 - 2000 AE129 5 de xineru, 2000 LINEAR
47554 - 2000 AN130 5 de xineru, 2000 LINEAR
47555 - 2000 AM136 4 de xineru, 2000 LINEAR
47556 - 2000 AL137 4 de xineru, 2000 LINEAR
47557 - 2000 AP137 4 de xineru, 2000 LINEAR
47558 - 2000 AU137 4 de xineru, 2000 LINEAR
47559 - 2000 AK143 5 de xineru, 2000 LINEAR
47560 - 2000 AD144 5 de xineru, 2000 LINEAR
47561 - 2000 AA147 4 de xineru, 2000 T. Kobayashi
47562 - 2000 AZ148 7 de xineru, 2000 LINEAR
47563 - 2000 AW149 7 de xineru, 2000 LINEAR
47564 - 2000 AD150 7 de xineru, 2000 LINEAR
47565 - 2000 AJ150 7 de xineru, 2000 LINEAR
47566 - 2000 AU150 8 de xineru, 2000 LINEAR
47567 - 2000 AL154 2 de xineru, 2000 LINEAR
47568 - 2000 AW155 3 de xineru, 2000 LINEAR
47569 - 2000 AP159 3 de xineru, 2000 LINEAR
47570 - 2000 AM162 4 de xineru, 2000 LINEAR
47571 - 2000 AT162 4 de xineru, 2000 LINEAR
47572 - 2000 AK167 8 de xineru, 2000 LINEAR
47573 - 2000 AV170 7 de xineru, 2000 LINEAR
47574 - 2000 AF171 7 de xineru, 2000 LINEAR
47575 - 2000 AL172 7 de xineru, 2000 LINEAR
47576 - 2000 AW172 7 de xineru, 2000 LINEAR
47577 - 2000 AD173 7 de xineru, 2000 LINEAR
47578 - 2000 AT174 7 de xineru, 2000 LINEAR
47579 - 2000 AW174 7 de xineru, 2000 LINEAR
47580 - 2000 AQ175 7 de xineru, 2000 LINEAR
47581 - 2000 AN178 7 de xineru, 2000 LINEAR
47582 - 2000 AO179 7 de xineru, 2000 LINEAR
47583 - 2000 AW182 7 de xineru, 2000 LINEAR
47584 - 2000 AX182 7 de xineru, 2000 LINEAR
47585 - 2000 AA192 8 de xineru, 2000 LINEAR
47586 - 2000 AE193 8 de xineru, 2000 LINEAR
47587 - 2000 AU198 8 de xineru, 2000 LINEAR
47588 - 2000 AM201 9 de xineru, 2000 LINEAR
47589 - 2000 AY201 9 de xineru, 2000 LINEAR
47590 - 2000 AY202 10 de xineru, 2000 LINEAR
47591 - 2000 AD203 10 de xineru, 2000 LINEAR
47592 - 2000 AO203 10 de xineru, 2000 LINEAR
47593 - 2000 AF204 12 de xineru, 2000 D. K. Chesney
47594 - 2000 AQ204 8 de xineru, 2000 LINEAR
47595 - 2000 AK207 3 de xineru, 2000 Spacewatch
47596 - 2000 AA213 6 de xineru, 2000 Spacewatch
47597 - 2000 AK214 6 de xineru, 2000 Spacewatch
47598 - 2000 AR215 7 de xineru, 2000 Spacewatch
47599 - 2000 AB216 7 de xineru, 2000 Spacewatch
47600 - 2000 AF227 10 de xineru, 2000 Spacewatch
47601–47700 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
47601 - 2000 AQ227 10 de xineru, 2000 Spacewatch
47602 - 2000 AC231 4 de xineru, 2000 LONEOS
47603 - 2000 AV232 4 de xineru, 2000 LINEAR
47604 - 2000 AF236 5 de xineru, 2000 LONEOS
47605 - 2000 AT237 5 de xineru, 2000 LINEAR
47606 - 2000 AA238 6 de xineru, 2000 LONEOS
47607 - 2000 AN242 7 de xineru, 2000 LINEAR
47608 - 2000 AE243 7 de xineru, 2000 LONEOS
47609 - 2000 AN251 5 de xineru, 2000 LINEAR
47610 - 2000 AY254 6 de xineru, 2000 LINEAR
47611 - 2000 BL1 26 de xineru, 2000 Spacewatch
47612 - 2000 BO4 21 de xineru, 2000 LINEAR
47613 - 2000 BP12 28 de xineru, 2000 Spacewatch
47614 - 2000 BO14 28 de xineru, 2000 T. Kobayashi
47615 - 2000 BT22 27 de xineru, 2000 K. Korlević
47616 - 2000 BC26 30 de xineru, 2000 LINEAR
47617 - 2000 BC27 30 de xineru, 2000 LINEAR
47618 - 2000 BD27 30 de xineru, 2000 LINEAR
47619 - 2000 BW28 30 de xineru, 2000 CSS
47620 - 2000 BA29 30 de xineru, 2000 CSS
47621 - 2000 BO29 28 de xineru, 2000 LINEAR
47622 - 2000 BQ32 28 de xineru, 2000 Spacewatch
47623 - 2000 BF38 28 de xineru, 2000 Spacewatch
47624 - 2000 BG41 30 de xineru, 2000 Spacewatch
47625 - 2000 BB49 26 de xineru, 2000 Spacewatch
47626 - 2000 BS49 21 de xineru, 2000 LINEAR
47627 - 2000 CX 1 de febreru, 2000 CSS
47628 - 2000 CJ2 2 de febreru, 2000 T. Kobayashi
47629 - 2000 CR4 2 de febreru, 2000 LINEAR
47630 - 2000 CF6 2 de febreru, 2000 LINEAR
47631 - 2000 CY17 2 de febreru, 2000 LINEAR
47632 - 2000 CA21 2 de febreru, 2000 LINEAR
47633 - 2000 CG23 2 de febreru, 2000 LINEAR
47634 - 2000 CN24 2 de febreru, 2000 LINEAR
47635 - 2000 CH25 2 de febreru, 2000 LINEAR
47636 - 2000 CV25 2 de febreru, 2000 LINEAR
47637 - 2000 CD28 2 de febreru, 2000 LINEAR
47638 - 2000 CP28 2 de febreru, 2000 LINEAR
47639 - 2000 CT29 2 de febreru, 2000 LINEAR
47640 - 2000 CA30 2 de febreru, 2000 LINEAR
47641 - 2000 CE30 2 de febreru, 2000 LINEAR
47642 - 2000 CF30 2 de febreru, 2000 LINEAR
47643 - 2000 CM30 2 de febreru, 2000 LINEAR
47644 - 2000 CO36 2 de febreru, 2000 LINEAR
47645 - 2000 CD37 2 de febreru, 2000 LINEAR
47646 - 2000 CE37 2 de febreru, 2000 LINEAR
47647 - 2000 CH38 3 de febreru, 2000 LINEAR
47648 - 2000 CA40 2 de febreru, 2000 LINEAR
47649 - 2000 CP40 1 de febreru, 2000 CSS
47650 - 2000 CU40 1 de febreru, 2000 CSS
47651 - 2000 CV42 2 de febreru, 2000 LINEAR
47652 - 2000 CL44 2 de febreru, 2000 LINEAR
47653 - 2000 CD45 2 de febreru, 2000 LINEAR
47654 - 2000 CP46 2 de febreru, 2000 LINEAR
47655 - 2000 CB48 2 de febreru, 2000 LINEAR
47656 - 2000 CD48 2 de febreru, 2000 LINEAR
47657 - 2000 CE48 2 de febreru, 2000 LINEAR
47658 - 2000 CL48 2 de febreru, 2000 LINEAR
47659 - 2000 CM49 2 de febreru, 2000 LINEAR
47660 - 2000 CA51 2 de febreru, 2000 LINEAR
47661 - 2000 CP52 2 de febreru, 2000 LINEAR
47662 - 2000 CN53 2 de febreru, 2000 LINEAR
47663 - 2000 CD54 2 de febreru, 2000 LINEAR
47664 - 2000 CE54 2 de febreru, 2000 LINEAR
47665 - 2000 CX55 4 de febreru, 2000 LINEAR
47666 - 2000 CA58 5 de febreru, 2000 LINEAR
47667 - 2000 CD58 5 de febreru, 2000 LINEAR
47668 - 2000 CM60 2 de febreru, 2000 LINEAR
47669 - 2000 CC62 2 de febreru, 2000 LINEAR
47670 - 2000 CA63 2 de febreru, 2000 LINEAR
47671 - 2000 CP63 2 de febreru, 2000 LINEAR
47672 - 2000 CZ63 2 de febreru, 2000 LINEAR
47673 - 2000 CF64 3 de febreru, 2000 LINEAR
47674 - 2000 CT65 4 de febreru, 2000 LINEAR
47675 - 2000 CW66 6 de febreru, 2000 LINEAR
47676 - 2000 CE71 7 de febreru, 2000 LINEAR
47677 - 2000 CO71 7 de febreru, 2000 LINEAR
47678 - 2000 CT75 7 de febreru, 2000 LINEAR
47679 - 2000 CN76 10 de febreru, 2000 K. Korlević
47680 - 2000 CC77 10 de febreru, 2000 K. Korlević
47681 - 2000 CZ77 7 de febreru, 2000 Spacewatch
47682 - 2000 CO82 4 de febreru, 2000 LINEAR
47683 - 2000 CR82 4 de febreru, 2000 LINEAR
47684 - 2000 CT83 4 de febreru, 2000 LINEAR
47685 - 2000 CC84 4 de febreru, 2000 LINEAR
47686 - 2000 CA86 4 de febreru, 2000 LINEAR
47687 - 2000 CW86 4 de febreru, 2000 LINEAR
47688 - 2000 CO88 4 de febreru, 2000 LINEAR
47689 - 2000 CN91 6 de febreru, 2000 LINEAR
47690 - 2000 CQ92 6 de febreru, 2000 LINEAR
47691 - 2000 CT92 6 de febreru, 2000 LINEAR
47692 - 2000 CC94 8 de febreru, 2000 LINEAR
47693 - 2000 CG94 8 de febreru, 2000 LINEAR
47694 - 2000 CO94 8 de febreru, 2000 LINEAR
47695 - 2000 CC99 8 de febreru, 2000 Spacewatch
47696 - 2000 CK100 10 de febreru, 2000 Spacewatch
47697 - 2000 CZ101 2 de febreru, 2000 LINEAR
47698 - 2000 CG109 5 de febreru, 2000 CSS
47699 - 2000 CP116 3 de febreru, 2000 LINEAR
47700 - 2000 CQ121 3 de febreru, 2000 LINEAR
47701–47800 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
47701 - 2000 DA1 25 de febreru, 2000 LINEAR
47702 - 2000 DE2 26 de febreru, 2000 Spacewatch
47703 - 2000 DR2 27 de febreru, 2000 Spacewatch
47704 - 2000 DN4 28 de febreru, 2000 LINEAR
47705 - 2000 DT9 26 de febreru, 2000 Spacewatch
47706 - 2000 DH12 27 de febreru, 2000 Spacewatch
47707 - 2000 DB15 26 de febreru, 2000 CSS
47708 - 2000 DR15 26 de febreru, 2000 CSS
47709 - 2000 DC16 28 de febreru, 2000 K. Korlević
47710 - 2000 DJ16 29 de febreru, 2000 K. Korlević
47711 - 2000 DL16 29 de febreru, 2000 K. Korlević
47712 - 2000 DB23 29 de febreru, 2000 LINEAR
47713 - 2000 DM23 29 de febreru, 2000 LINEAR
47714 - 2000 DS24 29 de febreru, 2000 LINEAR
47715 - 2000 DG25 29 de febreru, 2000 LINEAR
47716 - 2000 DQ25 29 de febreru, 2000 LINEAR
47717 - 2000 DU28 29 de febreru, 2000 LINEAR
47718 - 2000 DV29 29 de febreru, 2000 LINEAR
47719 - 2000 DC30 29 de febreru, 2000 LINEAR
47720 - 2000 DR34 29 de febreru, 2000 LINEAR
47721 - 2000 DS34 29 de febreru, 2000 LINEAR
47722 - 2000 DZ35 29 de febreru, 2000 LINEAR
47723 - 2000 DV37 29 de febreru, 2000 LINEAR
47724 - 2000 DE38 29 de febreru, 2000 LINEAR
47725 - 2000 DW39 29 de febreru, 2000 LINEAR
47726 - 2000 DE42 29 de febreru, 2000 LINEAR
47727 - 2000 DG44 29 de febreru, 2000 LINEAR
47728 - 2000 DP45 29 de febreru, 2000 LINEAR
47729 - 2000 DR45 29 de febreru, 2000 LINEAR
47730 - 2000 DY46 29 de febreru, 2000 LINEAR
47731 - 2000 DM48 29 de febreru, 2000 LINEAR
47732 - 2000 DR51 29 de febreru, 2000 LINEAR
47733 - 2000 DW51 29 de febreru, 2000 LINEAR
47734 - 2000 DX55 29 de febreru, 2000 LINEAR
47735 - 2000 DS60 29 de febreru, 2000 LINEAR
47736 - 2000 DG61 29 de febreru, 2000 LINEAR
47737 - 2000 DT66 29 de febreru, 2000 LINEAR
47738 - 2000 DB68 29 de febreru, 2000 LINEAR
47739 - 2000 DD69 29 de febreru, 2000 LINEAR
47740 - 2000 DC71 29 de febreru, 2000 LINEAR
47741 - 2000 DQ71 29 de febreru, 2000 LINEAR
47742 - 2000 DX73 29 de febreru, 2000 LINEAR
47743 - 2000 DH74 29 de febreru, 2000 LINEAR
47744 - 2000 DJ75 29 de febreru, 2000 LINEAR
47745 - 2000 DE77 29 de febreru, 2000 LINEAR
47746 - 2000 DY77 29 de febreru, 2000 LINEAR
47747 - 2000 DH81 28 de febreru, 2000 LINEAR
47748 - 2000 DF82 28 de febreru, 2000 LINEAR
47749 - 2000 DX82 28 de febreru, 2000 LINEAR
47750 - 2000 DM85 29 de febreru, 2000 LINEAR
47751 - 2000 DO85 29 de febreru, 2000 LINEAR
47752 - 2000 DD87 29 de febreru, 2000 LINEAR
47753 - 2000 DY92 28 de febreru, 2000 LINEAR
47754 - 2000 DE94 28 de febreru, 2000 LINEAR
47755 - 2000 DL94 28 de febreru, 2000 LINEAR
47756 - 2000 DO96 29 de febreru, 2000 LINEAR
47757 - 2000 DD98 29 de febreru, 2000 LINEAR
47758 - 2000 DV98 29 de febreru, 2000 LINEAR
47759 - 2000 DR99 29 de febreru, 2000 LINEAR
47760 - 2000 DQ100 29 de febreru, 2000 LINEAR
47761 - 2000 DR100 29 de febreru, 2000 LINEAR
47762 - 2000 DT100 29 de febreru, 2000 LINEAR
47763 - 2000 DR101 29 de febreru, 2000 LINEAR
47764 - 2000 DX102 29 de febreru, 2000 LINEAR
47765 - 2000 DZ102 29 de febreru, 2000 LINEAR
47766 - 2000 DP103 29 de febreru, 2000 LINEAR
47767 - 2000 DR103 29 de febreru, 2000 LINEAR
47768 - 2000 DD104 29 de febreru, 2000 LINEAR
47769 - 2000 DK104 29 de febreru, 2000 LINEAR
47770 - 2000 DN104 29 de febreru, 2000 LINEAR
47771 - 2000 DC105 29 de febreru, 2000 LINEAR
47772 - 2000 DO107 29 de febreru, 2000 LINEAR
47773 - 2000 DV108 29 de febreru, 2000 LINEAR
47774 - 2000 DC110 29 de febreru, 2000 LINEAR
47775 - 2000 DX115 27 de febreru, 2000 CSS
47776 - 2000 EX 3 de marzu, 2000 K. Korlević
47777 - 2000 EK9 3 de marzu, 2000 LINEAR
47778 - 2000 EX10 4 de marzu, 2000 LINEAR
47779 - 2000 EE11 4 de marzu, 2000 LINEAR
47780 - 2000 EM13 5 de marzu, 2000 LINEAR
47781 - 2000 EK17 3 de marzu, 2000 LINEAR
47782 - 2000 EL18 5 de marzu, 2000 LINEAR
47783 - 2000 EU19 5 de marzu, 2000 LINEAR
47784 - 2000 EY19 7 de marzu, 2000 LINEAR
47785 - 2000 EL20 3 de marzu, 2000 CSS
47786 - 2000 EQ20 3 de marzu, 2000 CSS
47787 - 2000 EW24 8 de marzu, 2000 Spacewatch
47788 - 2000 EB26 8 de marzu, 2000 Spacewatch
47789 - 2000 ED26 8 de marzu, 2000 Spacewatch
47790 - 2000 EJ30 5 de marzu, 2000 LINEAR
47791 - 2000 EC31 5 de marzu, 2000 LINEAR
47792 - 2000 EV31 5 de marzu, 2000 LINEAR
47793 - 2000 EO32 5 de marzu, 2000 LINEAR
47794 - 2000 EP38 8 de marzu, 2000 LINEAR
47795 - 2000 ER38 8 de marzu, 2000 LINEAR
47796 - 2000 EN40 8 de marzu, 2000 LINEAR
47797 - 2000 EQ40 8 de marzu, 2000 LINEAR
47798 - 2000 EP45 9 de marzu, 2000 LINEAR
47799 - 2000 ES49 9 de marzu, 2000 LINEAR
47800 - 2000 ED50 7 de marzu, 2000 K. Korlević
47801–47900 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
47801 - 2000 EF55 10 de marzu, 2000 Spacewatch
47802 - 2000 EZ56 8 de marzu, 2000 LINEAR
47803 - 2000 EK58 8 de marzu, 2000 LINEAR
47804 - 2000 EP59 10 de marzu, 2000 LINEAR
47805 - 2000 EY60 10 de marzu, 2000 LINEAR
47806 - 2000 EV65 10 de marzu, 2000 LINEAR
47807 - 2000 ED67 10 de marzu, 2000 LINEAR
47808 - 2000 EG67 10 de marzu, 2000 LINEAR
47809 - 2000 EA78 5 de marzu, 2000 LINEAR
47810 - 2000 EE79 5 de marzu, 2000 LINEAR
47811 - 2000 ER79 5 de marzu, 2000 LINEAR
47812 - 2000 EW79 5 de marzu, 2000 LINEAR
47813 - 2000 EK84 6 de marzu, 2000 LINEAR
47814 - 2000 ED85 8 de marzu, 2000 LINEAR
47815 - 2000 EP85 8 de marzu, 2000 LINEAR
47816 - 2000 EE86 8 de marzu, 2000 LINEAR
47817 - 2000 EW89 9 de marzu, 2000 LINEAR
47818 - 2000 EA91 9 de marzu, 2000 LINEAR
47819 - 2000 EJ91 9 de marzu, 2000 LINEAR
47820 - 2000 EB93 9 de marzu, 2000 LINEAR
47821 - 2000 EN93 9 de marzu, 2000 LINEAR
47822 - 2000 EX95 11 de marzu, 2000 LINEAR
47823 - 2000 EK97 10 de marzu, 2000 LINEAR
47824 - 2000 ED103 11 de marzu, 2000 LINEAR
47825 - 2000 EO103 12 de marzu, 2000 LINEAR
47826 - 2000 EC105 11 de marzu, 2000 LONEOS
47827 - 2000 EJ105 11 de marzu, 2000 LONEOS
47828 - 2000 EV109 8 de marzu, 2000 Spacewatch
47829 - 2000 EF110 8 de marzu, 2000 NEAT
47830 - 2000 EF111 8 de marzu, 2000 NEAT
47831 - 2000 ED112 9 de marzu, 2000 LINEAR
47832 - 2000 EC113 9 de marzu, 2000 LINEAR
47833 - 2000 EJ114 9 de marzu, 2000 LINEAR
47834 - 2000 EN114 9 de marzu, 2000 LINEAR
47835 - 2000 EK116 10 de marzu, 2000 CSS
47836 - 2000 EU116 10 de marzu, 2000 LINEAR
47837 - 2000 EB118 11 de marzu, 2000 LONEOS
47838 - 2000 EP119 11 de marzu, 2000 LONEOS
47839 - 2000 ES119 11 de marzu, 2000 LONEOS
47840 - 2000 EW119 11 de marzu, 2000 LONEOS
47841 - 2000 EO121 11 de marzu, 2000 LONEOS
47842 - 2000 EH122 11 de marzu, 2000 LONEOS
47843 - 2000 EC123 11 de marzu, 2000 CSS
47844 - 2000 EQ126 11 de marzu, 2000 LONEOS
47845 - 2000 ED129 11 de marzu, 2000 LONEOS
47846 - 2000 EM133 11 de marzu, 2000 LINEAR
47847 - 2000 EV133 11 de marzu, 2000 LONEOS
47848 - 2000 EY133 11 de marzu, 2000 LINEAR
47849 - 2000 EY135 11 de marzu, 2000 LONEOS
47850 - 2000 EB137 12 de marzu, 2000 LINEAR
47851 - 2000 EW139 12 de marzu, 2000 CSS
47852 - 2000 EQ140 2 de marzu, 2000 CSS
47853 - 2000 EA144 3 de marzu, 2000 CSS
47854 - 2000 EY150 5 de marzu, 2000 NEAT
47855 - 2000 EU153 6 de marzu, 2000 NEAT
47856 - 2000 EO154 6 de marzu, 2000 NEAT
47857 - 2000 ET155 9 de marzu, 2000 LINEAR
47858 - 2000 EB158 12 de marzu, 2000 LONEOS
47859 - 2000 EJ158 12 de marzu, 2000 LONEOS
47860 - 2000 EX163 3 de marzu, 2000 LINEAR
47861 - 2000 EY169 5 de marzu, 2000 LINEAR
47862 - 2000 ED175 2 de marzu, 2000 CSS
47863 - 2000 EC180 4 de marzu, 2000 LINEAR
47864 - 2000 EN184 5 de marzu, 2000 LINEAR
47865 - 2000 FK3 28 de marzu, 2000 LINEAR
47866 - 2000 FM5 25 de marzu, 2000 Spacewatch
47867 - 2000 FC6 25 de marzu, 2000 Spacewatch
47868 - 2000 FS11 28 de marzu, 2000 LINEAR
47869 - 2000 FF12 28 de marzu, 2000 LINEAR
47870 - 2000 FK13 29 de marzu, 2000 LINEAR
47871 - 2000 FQ13 29 de marzu, 2000 LINEAR
47872 - 2000 FV15 28 de marzu, 2000 LINEAR
47873 - 2000 FV16 28 de marzu, 2000 LINEAR
47874 - 2000 FP17 29 de marzu, 2000 LINEAR
47875 - 2000 FG21 29 de marzu, 2000 LINEAR
47876 - 2000 FM21 29 de marzu, 2000 LINEAR
47877 - 2000 FE23 29 de marzu, 2000 LINEAR
47878 - 2000 FK25 26 de marzu, 2000 LONEOS
47879 - 2000 FR26 27 de marzu, 2000 LONEOS
47880 - 2000 FY27 27 de marzu, 2000 LONEOS
47881 - 2000 FV30 27 de marzu, 2000 LONEOS
47882 - 2000 FT38 29 de marzu, 2000 LINEAR
47883 - 2000 FZ39 29 de marzu, 2000 LINEAR
47884 - 2000 FN40 29 de marzu, 2000 LINEAR
47885 - 2000 FB42 29 de marzu, 2000 LINEAR
47886 - 2000 FT42 28 de marzu, 2000 LINEAR
47887 - 2000 FY42 28 de marzu, 2000 LINEAR
47888 - 2000 FC46 29 de marzu, 2000 LINEAR
47889 - 2000 FL47 29 de marzu, 2000 LINEAR
47890 - 2000 FB49 30 de marzu, 2000 LINEAR
47891 - 2000 FO65 27 de marzu, 2000 LONEOS
47892 - 2000 GT5 4 d'abril, 2000 LINEAR
47893 - 2000 GY11 5 d'abril, 2000 LINEAR
47894 - 2000 GS21 5 d'abril, 2000 LINEAR
47895 - 2000 GZ25 5 d'abril, 2000 LINEAR
47896 - 2000 GE36 5 d'abril, 2000 LINEAR
47897 - 2000 GO38 5 d'abril, 2000 LINEAR
47898 - 2000 GA47 5 d'abril, 2000 LINEAR
47899 - 2000 GO48 5 d'abril, 2000 LINEAR
47900 - 2000 GS48 5 d'abril, 2000 LINEAR
47901–48000 editar
Wikipedia:Artículos revisaos
47901 - 2000 GH54 5 d'abril, 2000 LINEAR
47902 - 2000 GM55 5 d'abril, 2000 LINEAR
47903 - 2000 GX55 5 d'abril, 2000 LINEAR
47904 - 2000 GW56 5 d'abril, 2000 LINEAR
47905 - 2000 GN63 5 d'abril, 2000 LINEAR
47906 - 2000 GV67 5 d'abril, 2000 LINEAR
47907 - 2000 GT71 5 d'abril, 2000 LINEAR
47908 - 2000 GH72 5 d'abril, 2000 LINEAR
47909 - 2000 GC74 5 d'abril, 2000 LINEAR
47910 - 2000 GY74 5 d'abril, 2000 LINEAR
47911 - 2000 GT76 5 d'abril, 2000 LINEAR
47912 - 2000 GA81 6 d'abril, 2000 LINEAR
47913 - 2000 GR81 6 d'abril, 2000 LINEAR
47914 - 2000 GM90 4 d'abril, 2000 LINEAR
47915 - 2000 GG91 4 d'abril, 2000 LINEAR
47916 - 2000 GA98 7 d'abril, 2000 LINEAR
47917 - 2000 GO100 7 d'abril, 2000 LINEAR
47918 - 2000 GN101 7 d'abril, 2000 LINEAR
47919 - 2000 GS101 7 d'abril, 2000 LINEAR
47920 - 2000 GZ104 7 d'abril, 2000 LINEAR
47921 - 2000 GW106 7 d'abril, 2000 LINEAR
47922 - 2000 GK109 7 d'abril, 2000 LINEAR
47923 - 2000 GJ111 3 d'abril, 2000 LONEOS
47924 - 2000 GS113 7 d'abril, 2000 LINEAR
47925 - 2000 GC118 2 d'abril, 2000 Spacewatch
47926 - 2000 GK135 8 d'abril, 2000 LINEAR
47927 - 2000 GG148 5 d'abril, 2000 LINEAR
47928 - 2000 GD154 6 d'abril, 2000 LONEOS
47929 - 2000 GZ156 6 d'abril, 2000 LINEAR
47930 - 2000 GK159 7 d'abril, 2000 LINEAR
47931 - 2000 GG167 4 d'abril, 2000 LONEOS
47932 - 2000 GN171 1 d'abril, 2000 A. Gleason
47933 - 2000 HS7 27 d'abril, 2000 LINEAR
47934 - 2000 HU7 27 d'abril, 2000 LINEAR
47935 - 2000 HR11 28 d'abril, 2000 LINEAR
47936 - 2000 HS29 28 d'abril, 2000 LINEAR
47937 - 2000 HB44 25 d'abril, 2000 LONEOS
47938 - 2000 HL45 26 d'abril, 2000 LONEOS
47939 - 2000 HO58 25 d'abril, 2000 Spacewatch
47940 - 2000 HE59 25 d'abril, 2000 LONEOS
47941 - 2000 HU61 25 d'abril, 2000 LONEOS
47942 - 2000 HW76 27 d'abril, 2000 LINEAR
47943 - 2000 HS77 28 d'abril, 2000 LINEAR
47944 - 2000 JK12 5 de mayu, 2000 LINEAR
47945 - 2000 JY18 3 de mayu, 2000 LINEAR
47946 - 2000 JB52 9 de mayu, 2000 LINEAR
47947 - 2000 JT72 2 de mayu, 2000 LONEOS
47948 - 2000 KD32 28 de mayu, 2000 LINEAR
47949 - 2000 KW34 27 de mayu, 2000 LINEAR
47950 - 2000 MP 24 de xunu, 2000 Spacewatch
47951 - 2000 OS15 23 de xunetu, 2000 LINEAR
47952 - 2000 OM16 23 de xunetu, 2000 LINEAR
47953 - 2000 QJ27 24 d'agostu, 2000 LINEAR
47954 - 2000 QF40 24 d'agostu, 2000 LINEAR
47955 - 2000 QZ73 24 d'agostu, 2000 LINEAR
47956 - 2000 QS103 28 d'agostu, 2000 LINEAR
47957 - 2000 QN116 28 d'agostu, 2000 LINEAR
47958 - 2000 QV142 31 d'agostu, 2000 LINEAR
47959 - 2000 QP168 31 d'agostu, 2000 LINEAR
47960 - 2000 RS54 3 de setiembre, 2000 LINEAR
47961 - 2000 RR69 2 de setiembre, 2000 LINEAR
47962 - 2000 RU69 2 de setiembre, 2000 LINEAR
47963 - 2000 SO56 24 de setiembre, 2000 LINEAR
47964 - 2000 SG131 22 de setiembre, 2000 LINEAR
47965 - 2000 SP148 24 de setiembre, 2000 LINEAR
47966 - 2000 SE261 24 de setiembre, 2000 LINEAR
47967 - 2000 SL298 28 de setiembre, 2000 LINEAR
47968 - 2000 TZ55 1 d'ochobre, 2000 LONEOS
47969 - 2000 TG64 5 d'ochobre, 2000 LINEAR
47970 - 2000 UR62 25 d'ochobre, 2000 LINEAR
47971 - 2000 VO4 1 de payares, 2000 LINEAR
47972 - 2000 VW15 1 de payares, 2000 LINEAR
47973 - 2000 VL46 3 de payares, 2000 LINEAR
47974 - 2000 WN23 20 de payares, 2000 LINEAR
47975 - 2000 WE26 21 de payares, 2000 LINEAR
47976 - 2000 WU88 20 de payares, 2000 LINEAR
47977 - 2000 WC154 30 de payares, 2000 LINEAR
47978 - 2000 WJ166 24 de payares, 2000 LONEOS
47979 - 2000 WD179 25 de payares, 2000 LINEAR
47980 - 2000 WM179 26 de payares, 2000 LINEAR
47981 - 2000 WG183 30 de payares, 2000 S. Sposetti
47982 - 2000 WQ187 16 de payares, 2000 LONEOS
47983 - 2000 XX13 4 d'avientu, 2000 LINEAR
47984 - 2000 XE20 4 d'avientu, 2000 LINEAR
47985 - 2000 XV41 5 d'avientu, 2000 LINEAR
47986 - 2000 YN3 18 d'avientu, 2000 Spacewatch
47987 - 2000 YY8 20 d'avientu, 2000 Spacewatch
47988 - 2000 YV25 22 d'avientu, 2000 LINEAR
47989 - 2000 YD35 28 d'avientu, 2000 LINEAR
47990 - 2000 YV68 28 d'avientu, 2000 LINEAR
47991 - 2000 YK73 30 d'avientu, 2000 LINEAR
47992 - 2000 YY103 28 d'avientu, 2000 LINEAR
47993 - 2000 YM105 28 d'avientu, 2000 LINEAR
47994 - 2000 YN118 30 d'avientu, 2000 LINEAR
47995 - 2000 YE133 30 d'avientu, 2000 LONEOS
47996 - 2000 YY139 31 d'avientu, 2000 LONEOS
47997 - 2001 AD20 2 de xineru, 2001 LINEAR
47998 - 2001 AZ44 15 de xineru, 2001 T. Kobayashi
47999 - 2001 BC9 19 de xineru, 2001 LINEAR
48000 - 2001 BX37 21 de xineru, 2001 LINEAR


Predecesor:
46001–47000
Llista d'asteroides
47001–48000
Socesor:
48001–49000