Llista d'asteroides (40001-41000)

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu

Conteníu: 40001... 40101... 40201... 40301... 40401... 40501... 40601... 40701... 40801... 40901...

Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
40001–40100 editar
Artículu revisáu
40001 - 1998 HB88 21 d'abril, 1998 LINEAR
40002 - 1998 HS89 21 d'abril, 1998 LINEAR
40003 - 1998 HW92 21 d'abril, 1998 LINEAR
40004 - 1998 HF94 21 d'abril, 1998 LINEAR
40005 - 1998 HA96 21 d'abril, 1998 LINEAR
40006 - 1998 HV101 24 d'abril, 1998 J. Broughton
40007 - 1998 HV102 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
40008 - 1998 HN111 23 d'abril, 1998 LINEAR
40009 - 1998 HG119 23 d'abril, 1998 LINEAR
40010 - 1998 HF122 23 d'abril, 1998 LINEAR
40011 - 1998 HK123 23 d'abril, 1998 LINEAR
40012 - 1998 HP123 23 d'abril, 1998 LINEAR
40013 - 1998 HB124 23 d'abril, 1998 LINEAR
40014 - 1998 HL124 23 d'abril, 1998 LINEAR
40015 - 1998 HB125 23 d'abril, 1998 LINEAR
40016 - 1998 HT127 18 d'abril, 1998 LINEAR
40017 - 1998 HY127 18 d'abril, 1998 LINEAR
40018 - 1998 HH134 19 d'abril, 1998 LINEAR
40019 - 1998 HR136 20 d'abril, 1998 LINEAR
40020 - 1998 HX136 20 d'abril, 1998 LINEAR
40021 - 1998 HG137 20 d'abril, 1998 LINEAR
40022 - 1998 HP146 23 d'abril, 1998 LINEAR
40023 - 1998 HU148 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
40024 - 1998 HW148 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
40025 - 1998 HQ149 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
40026 - 1998 JF3 1 de mayu, 1998 LONEOS
40027 - 1998 JH4 15 de mayu, 1998 F. B. Zoltowski
40028 - 1998 KO1 18 de mayu, 1998 LONEOS
40029 - 1998 KG2 22 de mayu, 1998 LINEAR
40030 - 1998 KL2 22 de mayu, 1998 LINEAR
40031 - 1998 KP2 22 de mayu, 1998 LINEAR
40032 - 1998 KD10 26 de mayu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
40033 - 1998 KX10 22 de mayu, 1998 Spacewatch
40034 - 1998 KB11 22 de mayu, 1998 Spacewatch
40035 - 1998 KO15 22 de mayu, 1998 LINEAR
40036 - 1998 KT19 22 de mayu, 1998 LINEAR
40037 - 1998 KS22 22 de mayu, 1998 LINEAR
40038 - 1998 KT22 22 de mayu, 1998 LINEAR
40039 - 1998 KW26 21 de mayu, 1998 A. López, R. Pacheco
40040 - 1998 KC27 22 de mayu, 1998 LINEAR
40041 - 1998 KK29 22 de mayu, 1998 LINEAR
40042 - 1998 KM30 22 de mayu, 1998 LINEAR
40043 - 1998 KV30 22 de mayu, 1998 LINEAR
40044 - 1998 KH32 22 de mayu, 1998 LINEAR
40045 - 1998 KZ33 22 de mayu, 1998 LINEAR
40046 - 1998 KT34 22 de mayu, 1998 LINEAR
40047 - 1998 KW34 22 de mayu, 1998 LINEAR
40048 - 1998 KA36 22 de mayu, 1998 LINEAR
40049 - 1998 KB37 22 de mayu, 1998 LINEAR
40050 - 1998 KP37 22 de mayu, 1998 LINEAR
40051 - 1998 KY37 22 de mayu, 1998 LINEAR
40052 - 1998 KB38 22 de mayu, 1998 LINEAR
40053 - 1998 KH41 22 de mayu, 1998 LINEAR
40054 - 1998 KP42 27 de mayu, 1998 LONEOS
40055 - 1998 KS43 24 de mayu, 1998 LINEAR
40056 - 1998 KT44 22 de mayu, 1998 LINEAR
40057 - 1998 KJ45 22 de mayu, 1998 LINEAR
40058 - 1998 KL46 22 de mayu, 1998 LINEAR
40059 - 1998 KR47 22 de mayu, 1998 LINEAR
40060 - 1998 KC48 22 de mayu, 1998 LINEAR
40061 - 1998 KQ48 22 de mayu, 1998 LINEAR
40062 - 1998 KP49 23 de mayu, 1998 LINEAR
40063 - 1998 KV49 23 de mayu, 1998 LINEAR
40064 - 1998 KW50 23 de mayu, 1998 LINEAR
40065 - 1998 KX50 23 de mayu, 1998 LINEAR
40066 - 1998 KF51 23 de mayu, 1998 LINEAR
40067 - 1998 KA54 23 de mayu, 1998 LINEAR
40068 - 1998 KS54 23 de mayu, 1998 LINEAR
40069 - 1998 KQ55 23 de mayu, 1998 LINEAR
40070 - 1998 KG58 26 de mayu, 1998 LINEAR
40071 - 1998 KL59 23 de mayu, 1998 LINEAR
40072 - 1998 KZ59 23 de mayu, 1998 LINEAR
40073 - 1998 KN60 23 de mayu, 1998 LINEAR
40074 - 1998 KN63 22 de mayu, 1998 LINEAR
40075 - 1998 KS63 22 de mayu, 1998 LINEAR
40076 - 1998 LB 2 de xunu, 1998 LONEOS
40077 - 1998 MZ4 19 de xunu, 1998 Spacewatch
40078 - 1998 ML8 19 de xunu, 1998 LINEAR
40079 - 1998 MD9 19 de xunu, 1998 LINEAR
40080 - 1998 MY9 19 de xunu, 1998 LINEAR
40081 - 1998 MG14 25 de xunu, 1998 ODAS
40082 - 1998 ML16 27 de xunu, 1998 Spacewatch
40083 - 1998 MS18 19 de xunu, 1998 ODAS
40084 - 1998 MS22 24 de xunu, 1998 LINEAR
40085 - 1998 MW32 24 de xunu, 1998 LINEAR
40086 - 1998 MK33 24 de xunu, 1998 LINEAR
40087 - 1998 MU34 24 de xunu, 1998 LINEAR
40088 - 1998 MJ37 23 de xunu, 1998 LONEOS
40089 - 1998 MH40 26 de xunu, 1998 E. W. Elst
40090 - 1998 MZ40 28 de xunu, 1998 E. W. Elst
40091 - 1998 MH41 28 de xunu, 1998 E. W. Elst
40092 - 1998 ME47 28 de xunu, 1998 E. W. Elst
40093 - 1998 NH 15 de xunetu, 1998 P. G. Comba
40094 - 1998 NN 15 de xunetu, 1998 LONEOS
40095 - 1998 OV4 29 de xunetu, 1998 Observatoriu Višnjan
40096 - 1998 OR9 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
40097 - 1998 OB13 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
40098 - 1998 OW14 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
40099 - 1998 OB15 26 de xunetu, 1998 E. W. Elst
40100 - 1998 PV 12 d'agostu, 1998 F. B. Zoltowski
40101–40200 editar
Artículu revisáu
40101 - 1998 QX 19 d'agostu, 1998 NEAT
40102 - 1998 QU1 19 d'agostu, 1998 NEAT
40103 - 1998 QX3 17 d'agostu, 1998 Observatoriu Višnjan
40104 - 1998 QE4 17 d'agostu, 1998 J. Broughton
40105 - 1998 QL4 17 d'agostu, 1998 F. B. Zoltowski
40106 Erben 1998 QW5 20 d'agostu, 1998 P. Pravec
40107 - 1998 QB7 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40108 - 1998 QU7 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40109 - 1998 QC8 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40110 - 1998 QM9 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40111 - 1998 QK12 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40112 - 1998 QM13 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40113 - 1998 QZ13 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40114 - 1998 QB15 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40115 - 1998 QB19 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40116 - 1998 QD19 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40117 - 1998 QG21 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40118 - 1998 QX22 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40119 - 1998 QB23 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40120 - 1998 QT23 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40121 - 1998 QA29 18 d'agostu, 1998 J. Broughton
40122 - 1998 QZ30 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40123 - 1998 QC31 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40124 - 1998 QN35 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40125 - 1998 QU38 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40126 - 1998 QL40 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40127 - 1998 QD43 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40128 - 1998 QL43 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40129 - 1998 QY45 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40130 - 1998 QV47 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40131 - 1998 QJ48 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40132 - 1998 QL48 17 d'agostu, 1998 LINEAR
40133 - 1998 QF53 20 d'agostu, 1998 LONEOS
40134 - 1998 QO53 27 d'agostu, 1998 V. S. Casulli
40135 - 1998 QS53 26 d'agostu, 1998 Farra d'Isonzo
40136 - 1998 QS56 30 d'agostu, 1998 Spacewatch
40137 - 1998 QO60 28 d'agostu, 1998 L. Šarounová
40138 - 1998 QF63 30 d'agostu, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
40139 - 1998 QL64 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40140 - 1998 QQ68 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40141 - 1998 QL70 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40142 - 1998 QT70 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40143 - 1998 QW70 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40144 - 1998 QC71 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40145 - 1998 QF71 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40146 - 1998 QR71 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40147 - 1998 QB72 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40148 - 1998 QB73 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40149 - 1998 QF74 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40150 - 1998 QF75 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40151 - 1998 QO75 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40152 - 1998 QA77 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40153 - 1998 QD79 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40154 - 1998 QE83 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40155 - 1998 QA84 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40156 - 1998 QH86 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40157 - 1998 QA88 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40158 - 1998 QP88 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40159 - 1998 QC90 24 d'agostu, 1998 LINEAR
40160 - 1998 QL91 28 d'agostu, 1998 LINEAR
40161 - 1998 QO91 28 d'agostu, 1998 LINEAR
40162 - 1998 QK95 19 d'agostu, 1998 LINEAR
40163 - 1998 QC96 19 d'agostu, 1998 LINEAR
40164 - 1998 QW99 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
40165 - 1998 QP102 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
40166 - 1998 QW102 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
40167 - 1998 QF103 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
40168 - 1998 QW104 26 d'agostu, 1998 E. W. Elst
40169 - 1998 QG105 25 d'agostu, 1998 E. W. Elst
40170 - 1998 RK 1 de setiembre, 1998 F. B. Zoltowski
40171 - 1998 RS 11 de setiembre, 1998 T. Stafford
40172 - 1998 RQ6 15 de setiembre, 1998 LONEOS
40173 - 1998 RE7 12 de setiembre, 1998 Spacewatch
40174 - 1998 RY12 14 de setiembre, 1998 Spacewatch
40175 - 1998 RE16 14 de setiembre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
40176 - 1998 RH27 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40177 - 1998 RU28 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40178 - 1998 RU36 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40179 - 1998 RM38 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40180 - 1998 RR48 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40181 - 1998 RN50 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40182 - 1998 RO55 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40183 - 1998 RP58 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40184 - 1998 RQ58 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40185 - 1998 RL60 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40186 - 1998 RN60 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40187 - 1998 RR61 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40188 - 1998 RQ64 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40189 - 1998 RR67 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40190 - 1998 RL74 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40191 - 1998 RM75 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40192 - 1998 RV75 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40193 - 1998 RF77 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40194 - 1998 RG78 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40195 - 1998 RU78 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40196 - 1998 RM80 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40197 - 1998 RP80 14 de setiembre, 1998 LINEAR
40198 - 1998 SA1 16 de setiembre, 1998 ODAS
40199 - 1998 SE1 16 de setiembre, 1998 ODAS
40200 - 1998 SW9 18 de setiembre, 1998 Observatoriu Višnjan
40201–40300 editar
Artículu revisáu
40201 - 1998 SO13 21 de setiembre, 1998 ODAS
40202 - 1998 SN26 24 de setiembre, 1998 Kleť
40203 - 1998 SP27 24 de setiembre, 1998 CSS
40204 - 1998 SV27 23 de setiembre, 1998 R. A. Tucker
40205 - 1998 SU30 19 de setiembre, 1998 Spacewatch
40206 Lhenice 1998 SB36 26 de setiembre, 1998 J. Tichá, M. Tichý
40207 - 1998 SE44 23 de setiembre, 1998 Spacewatch
40208 - 1998 SK53 16 de setiembre, 1998 LONEOS
40209 - 1998 SU55 16 de setiembre, 1998 LONEOS
40210 - 1998 SL56 16 de setiembre, 1998 LONEOS
40211 - 1998 SC57 17 de setiembre, 1998 LONEOS
40212 - 1998 SC58 17 de setiembre, 1998 LONEOS
40213 - 1998 SQ58 17 de setiembre, 1998 LONEOS
40214 - 1998 SR63 29 de setiembre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
40215 - 1998 SZ69 21 de setiembre, 1998 LINEAR
40216 - 1998 SF79 26 de setiembre, 1998 LINEAR
40217 - 1998 SM87 26 de setiembre, 1998 LINEAR
40218 - 1998 SQ97 26 de setiembre, 1998 LINEAR
40219 - 1998 SX111 26 de setiembre, 1998 LINEAR
40220 - 1998 SH122 26 de setiembre, 1998 LINEAR
40221 - 1998 SG136 26 de setiembre, 1998 LINEAR
40222 - 1998 SJ137 26 de setiembre, 1998 LINEAR
40223 - 1998 SX142 26 de setiembre, 1998 LINEAR
40224 - 1998 SJ143 23 de setiembre, 1998 ODAS
40225 - 1998 SX144 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
40226 - 1998 SA145 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
40227 - 1998 SR145 20 de setiembre, 1998 E. W. Elst
40228 - 1998 TR1 12 d'ochobre, 1998 J. Broughton
40229 - 1998 TO3 14 d'ochobre, 1998 LINEAR
40230 - 1998 TJ6 14 d'ochobre, 1998 Kleť
40231 - 1998 TS6 14 d'ochobre, 1998 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
40232 - 1998 UD 16 d'ochobre, 1998 CSS
40233 - 1998 UH2 20 d'ochobre, 1998 ODAS
40234 - 1998 UG4 21 d'ochobre, 1998 J. Broughton
40235 - 1998 UX7 23 d'ochobre, 1998 K. Korlević
40236 - 1998 UF33 28 d'ochobre, 1998 LINEAR
40237 - 1998 VM6 11 de payares, 1998 Y. Shimizu, T. Urata
40238 - 1998 VR13 10 de payares, 1998 LINEAR
40239 - 1998 VY16 10 de payares, 1998 LINEAR
40240 - 1998 VV37 10 de payares, 1998 LINEAR
40241 - 1998 VA46 15 de payares, 1998 LONEOS
40242 - 1998 VU46 14 de payares, 1998 Spacewatch
40243 - 1998 WH1 18 de payares, 1998 CSS
40244 - 1998 WP4 17 de payares, 1998 CSS
40245 - 1998 WO7 23 de payares, 1998 LINEAR
40246 - 1998 WV18 21 de payares, 1998 LINEAR
40247 - 1998 XK4 11 d'avientu, 1998 LINEAR
40248 - 1998 XF5 12 d'avientu, 1998 R. A. Tucker
40249 - 1998 XM11 13 d'avientu, 1998 T. Kobayashi
40250 - 1998 XG16 14 d'avientu, 1998 LINEAR
40251 - 1998 XK87 15 d'avientu, 1998 LINEAR
40252 - 1998 YE6 22 d'avientu, 1998 CSS
40253 - 1999 BB1 17 de xineru, 1999 CSS
40254 - 1999 BB26 21 de xineru, 1999 S. Donati, M. M. M. Santangelo
40255 - 1999 CN4 12 de febreru, 1999 P. G. Comba
40256 - 1999 CM6 10 de febreru, 1999 LINEAR
40257 - 1999 CZ56 10 de febreru, 1999 LINEAR
40258 - 1999 CF61 12 de febreru, 1999 LINEAR
40259 - 1999 CZ85 10 de febreru, 1999 LINEAR
40260 - 1999 CU98 10 de febreru, 1999 LINEAR
40261 - 1999 CD117 12 de febreru, 1999 LINEAR
40262 - 1999 CF156 7 de febreru, 1999 Spacewatch
40263 - 1999 FQ5 18 de marzu, 1999 Spacewatch
40264 - 1999 FJ7 20 de marzu, 1999 LINEAR
40265 - 1999 FQ22 19 de marzu, 1999 LINEAR
40266 - 1999 GS 5 d'abril, 1999 K. Korlević
40267 - 1999 GJ4 10 d'abril, 1999 LINEAR
40268 - 1999 GU8 10 d'abril, 1999 LONEOS
40269 - 1999 GP25 6 d'abril, 1999 LINEAR
40270 - 1999 JE 6 de mayu, 1999 LINEAR
40271 - 1999 JT 4 de mayu, 1999 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
40272 - 1999 JA7 8 de mayu, 1999 CSS
40273 - 1999 JS7 13 de mayu, 1999 J. Broughton
40274 - 1999 JT14 10 de mayu, 1999 LINEAR
40275 - 1999 JW15 10 de mayu, 1999 LINEAR
40276 - 1999 JR19 10 de mayu, 1999 LINEAR
40277 - 1999 JL30 10 de mayu, 1999 LINEAR
40278 - 1999 JC34 10 de mayu, 1999 LINEAR
40279 - 1999 JD35 10 de mayu, 1999 LINEAR
40280 - 1999 JV44 10 de mayu, 1999 LINEAR
40281 - 1999 JY47 10 de mayu, 1999 LINEAR
40282 - 1999 JD48 10 de mayu, 1999 LINEAR
40283 - 1999 JO50 10 de mayu, 1999 LINEAR
40284 - 1999 JE52 10 de mayu, 1999 LINEAR
40285 - 1999 JT52 10 de mayu, 1999 LINEAR
40286 - 1999 JN53 10 de mayu, 1999 LINEAR
40287 - 1999 JS61 10 de mayu, 1999 LINEAR
40288 - 1999 JP64 10 de mayu, 1999 LINEAR
40289 - 1999 JS64 10 de mayu, 1999 LINEAR
40290 - 1999 JV64 10 de mayu, 1999 LINEAR
40291 - 1999 JX71 12 de mayu, 1999 LINEAR
40292 - 1999 JD72 12 de mayu, 1999 LINEAR
40293 - 1999 JG73 12 de mayu, 1999 LINEAR
40294 - 1999 JT73 12 de mayu, 1999 LINEAR
40295 - 1999 JX73 12 de mayu, 1999 LINEAR
40296 - 1999 JE74 12 de mayu, 1999 LINEAR
40297 - 1999 JJ74 12 de mayu, 1999 LINEAR
40298 - 1999 JD81 13 de mayu, 1999 LINEAR
40299 - 1999 JN90 12 de mayu, 1999 LINEAR
40300 - 1999 JT93 12 de mayu, 1999 LINEAR
40301–40400 editar
Artículu revisáu
40301 - 1999 JU93 12 de mayu, 1999 LINEAR
40302 - 1999 JD98 12 de mayu, 1999 LINEAR
40303 - 1999 JU98 12 de mayu, 1999 LINEAR
40304 - 1999 JX104 12 de mayu, 1999 LINEAR
40305 - 1999 JP111 13 de mayu, 1999 LINEAR
40306 - 1999 JN112 13 de mayu, 1999 LINEAR
40307 - 1999 JN115 13 de mayu, 1999 LINEAR
40308 - 1999 JV120 13 de mayu, 1999 LINEAR
40309 - 1999 JH131 13 de mayu, 1999 LINEAR
40310 - 1999 KU4 18 de mayu, 1999 LINEAR
40311 - 1999 KH13 18 de mayu, 1999 LINEAR
40312 - 1999 KZ13 18 de mayu, 1999 LINEAR
40313 - 1999 KV14 18 de mayu, 1999 LINEAR
40314 - 1999 KR16 16 de mayu, 1999 A. C. Delsanti, O. R. Hainaut
40315 - 1999 LS 4 de xunu, 1999 LINEAR
40316 - 1999 LU4 7 de xunu, 1999 LINEAR
40317 - 1999 LO7 9 de xunu, 1999 CSS
40318 - 1999 LQ9 8 de xunu, 1999 LINEAR
40319 - 1999 LR11 9 de xunu, 1999 LINEAR
40320 - 1999 LP14 9 de xunu, 1999 LINEAR
40321 - 1999 LA21 9 de xunu, 1999 LINEAR
40322 - 1999 LU23 9 de xunu, 1999 LINEAR
40323 - 1999 LF25 9 de xunu, 1999 LINEAR
40324 - 1999 LY30 12 de xunu, 1999 Spacewatch
40325 - 1999 LW33 11 de xunu, 1999 CSS
40326 - 1999 MA 18 de xunu, 1999 P. G. Comba
40327 - 1999 MB 17 de xunu, 1999 J. Broughton
40328 Dow 1999 MK 20 de xunu, 1999 D. Healy
40329 - 1999 ML 20 de xunu, 1999 CSS
40330 - 1999 MN1 20 de xunu, 1999 LONEOS
40331 - 1999 MS1 17 de xunu, 1999 G. Hug, G. Bell
40332 - 1999 NK 6 de xunetu, 1999 J. Broughton
40333 - 1999 NO1 12 de xunetu, 1999 LINEAR
40334 - 1999 NS4 11 de xunetu, 1999 K. Korlević
40335 - 1999 NJ5 15 de xunetu, 1999 K. Korlević
40336 - 1999 NG6 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40337 - 1999 NN7 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40338 - 1999 NB8 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40339 - 1999 NF8 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40340 - 1999 NR8 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40341 - 1999 NU8 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40342 - 1999 NB9 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40343 - 1999 NH9 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40344 - 1999 NN9 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40345 - 1999 NT9 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40346 - 1999 ND10 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40347 - 1999 NH10 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40348 - 1999 NO10 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40349 - 1999 NF11 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40350 - 1999 NO11 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40351 - 1999 NZ11 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40352 - 1999 ND12 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40353 - 1999 NB13 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40354 - 1999 NQ15 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40355 - 1999 NH17 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40356 - 1999 NZ17 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40357 - 1999 NM18 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40358 - 1999 ND19 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40359 - 1999 NT20 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40360 - 1999 NE21 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40361 - 1999 NG21 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40362 - 1999 NY21 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40363 - 1999 NM23 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40364 - 1999 ND24 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40365 - 1999 NE26 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40366 - 1999 NF27 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40367 - 1999 NA28 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40368 - 1999 NS28 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40369 - 1999 NY28 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40370 - 1999 NZ28 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40371 - 1999 NF30 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40372 - 1999 NG34 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40373 - 1999 NF36 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40374 - 1999 NG36 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40375 - 1999 NO36 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40376 - 1999 NF37 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40377 - 1999 NM39 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40378 - 1999 NW40 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40379 - 1999 NG41 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40380 - 1999 NX42 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40381 - 1999 NK44 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40382 - 1999 NK47 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40383 - 1999 NW47 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40384 - 1999 NC49 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40385 - 1999 NE49 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40386 - 1999 NK49 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40387 - 1999 NL49 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40388 - 1999 NY49 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40389 - 1999 ND50 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40390 - 1999 NR51 12 de xunetu, 1999 LINEAR
40391 - 1999 NR52 12 de xunetu, 1999 LINEAR
40392 - 1999 NS53 12 de xunetu, 1999 LINEAR
40393 - 1999 NW53 12 de xunetu, 1999 LINEAR
40394 - 1999 NX53 12 de xunetu, 1999 LINEAR
40395 - 1999 NP54 12 de xunetu, 1999 LINEAR
40396 - 1999 NT54 12 de xunetu, 1999 LINEAR
40397 - 1999 NY55 12 de xunetu, 1999 LINEAR
40398 - 1999 NL57 13 de xunetu, 1999 LINEAR
40399 - 1999 NW63 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40400 - 1999 NJ64 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40401–40500 editar
Artículu revisáu
40401 - 1999 NS64 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40402 - 1999 NY64 14 de xunetu, 1999 LINEAR
40403 - 1999 NJ65 12 de xunetu, 1999 LINEAR
40404 - 1999 OB 16 de xunetu, 1999 K. Korlević
40405 - 1999 OU 17 de xunetu, 1999 W. Bickel
40406 - 1999 OR1 16 de xunetu, 1999 LINEAR
40407 - 1999 QT2 31 d'agostu, 1999 T. Urata
40408 - 1999 RO2 4 de setiembre, 1999 CSS
40409 Taichikato 1999 RS2 6 de setiembre, 1999 G. Masi
40410 Příhoda 1999 RJ3 4 de setiembre, 1999 L. Šarounová
40411 - 1999 RM3 6 de setiembre, 1999 T. Kagawa
40412 - 1999 RE9 4 de setiembre, 1999 Spacewatch
40413 - 1999 RS10 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40414 - 1999 RP11 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40415 - 1999 RB13 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40416 - 1999 RO14 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40417 - 1999 RD16 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40418 - 1999 RK19 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40419 - 1999 RV20 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40420 - 1999 RJ21 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40421 - 1999 RZ22 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40422 - 1999 RF23 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40423 - 1999 RJ23 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40424 - 1999 RB24 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40425 - 1999 RQ25 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40426 - 1999 RV25 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40427 - 1999 RN26 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40428 - 1999 RZ26 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40429 - 1999 RL27 7 de setiembre, 1999 K. Korlević
40430 - 1999 RL28 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40431 - 1999 RK29 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40432 - 1999 RW29 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40433 - 1999 RQ30 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40434 - 1999 RH32 9 de setiembre, 1999 K. Korlević
40435 - 1999 RL32 9 de setiembre, 1999 K. Korlević
40436 Sylviecoyaud 1999 RQ32 10 de setiembre, 1999 Campo Catino
40437 - 1999 RU33 6 de setiembre, 1999 G. Bell, G. Hug
40438 - 1999 RV33 6 de setiembre, 1999 G. Bell, G. Hug
40439 - 1999 RF34 9 de setiembre, 1999 K. Korlević
40440 Dobrovský 1999 RU34 11 de setiembre, 1999 P. Pravec, P. Kušnirák
40441 Jungmann 1999 RW34 11 de setiembre, 1999 P. Pravec, P. Kušnirák
40442 - 1999 RO35 11 de setiembre, 1999 K. Korlević
40443 - 1999 RU35 7 de setiembre, 1999 E. W. Elst
40444 Palacký 1999 RV35 12 de setiembre, 1999 P. Pravec, M. Wolf
40445 - 1999 RY35 12 de setiembre, 1999 P. G. Comba
40446 - 1999 RN36 12 de setiembre, 1999 Črni Vrh
40447 - 1999 RC37 11 de setiembre, 1999 Osservatorio San Vittore
40448 - 1999 RT37 12 de setiembre, 1999 K. Korlević
40449 - 1999 RV37 12 de setiembre, 1999 K. Korlević
40450 - 1999 RX37 12 de setiembre, 1999 K. Korlević
40451 - 1999 RD38 13 de setiembre, 1999 K. Korlević
40452 - 1999 RV38 12 de setiembre, 1999 J. Broughton
40453 - 1999 RX38 13 de setiembre, 1999 J. Broughton
40454 - 1999 RY39 12 de setiembre, 1999 CSS
40455 - 1999 RC40 12 de setiembre, 1999 CSS
40456 - 1999 RV41 13 de setiembre, 1999 K. Korlević
40457 Williamkuhn 1999 RG43 4 de setiembre, 1999 M. Collins, M. White
40458 - 1999 RH43 14 de setiembre, 1999 K. Korlević
40459 Rektorys 1999 RK43 14 de setiembre, 1999 P. Pravec, P. Kušnirák
40460 - 1999 RV43 15 de setiembre, 1999 K. Korlević
40461 - 1999 RW43 15 de setiembre, 1999 K. Korlević
40462 - 1999 RC44 15 de setiembre, 1999 Observatoriu Višnjan
40463 - 1999 RE44 15 de setiembre, 1999 G. W. Billings
40464 - 1999 RM44 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40465 - 1999 RQ44 14 de setiembre, 1999 K. Korlević
40466 - 1999 RU44 14 de setiembre, 1999 Črni Vrh
40467 - 1999 RE46 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40468 - 1999 RF46 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40469 - 1999 RM47 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40470 - 1999 RN47 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40471 - 1999 RX47 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40472 - 1999 RU49 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40473 - 1999 RR50 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40474 - 1999 RG51 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40475 - 1999 RE53 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40476 - 1999 RH53 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40477 - 1999 RS54 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40478 - 1999 RT54 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40479 - 1999 RQ60 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40480 - 1999 RK61 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40481 - 1999 RQ61 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40482 - 1999 RA62 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40483 - 1999 RE62 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40484 - 1999 RA63 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40485 - 1999 RY63 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40486 - 1999 RJ64 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40487 - 1999 RP66 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40488 - 1999 RV66 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40489 - 1999 RH67 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40490 - 1999 RY67 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40491 - 1999 RJ68 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40492 - 1999 RO69 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40493 - 1999 RD71 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40494 - 1999 RG72 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40495 - 1999 RQ74 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40496 - 1999 RD76 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40497 - 1999 RR78 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40498 - 1999 RG80 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40499 - 1999 RK81 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40500 - 1999 RE82 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40501–40600 editar
Artículu revisáu
40501 - 1999 RM82 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40502 - 1999 RT82 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40503 - 1999 RA83 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40504 - 1999 RC84 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40505 - 1999 RJ84 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40506 - 1999 RB86 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40507 - 1999 RK86 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40508 - 1999 RU86 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40509 - 1999 RJ87 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40510 - 1999 RU87 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40511 - 1999 RE88 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40512 - 1999 RP88 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40513 - 1999 RS88 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40514 - 1999 RC89 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40515 - 1999 RE89 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40516 - 1999 RY89 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40517 - 1999 RA92 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40518 - 1999 RZ93 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40519 - 1999 RQ94 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40520 - 1999 RG95 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40521 - 1999 RL95 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40522 - 1999 RT95 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40523 - 1999 RX95 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40524 - 1999 RA96 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40525 - 1999 RO96 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40526 - 1999 RV96 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40527 - 1999 RS98 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40528 - 1999 RT98 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40529 - 1999 RC99 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40530 - 1999 RE99 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40531 - 1999 RB100 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40532 - 1999 RY100 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40533 - 1999 RH102 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40534 - 1999 RT102 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40535 - 1999 RG103 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40536 - 1999 RL103 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40537 - 1999 RT103 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40538 - 1999 RV103 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40539 - 1999 RL104 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40540 - 1999 RZ104 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40541 - 1999 RE106 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40542 - 1999 RS106 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40543 - 1999 RZ107 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40544 - 1999 RA108 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40545 - 1999 RO109 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40546 - 1999 RY109 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40547 - 1999 RH111 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40548 - 1999 RK112 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40549 - 1999 RP112 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40550 - 1999 RM113 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40551 - 1999 RS113 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40552 - 1999 RX114 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40553 - 1999 RE115 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40554 - 1999 RG115 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40555 - 1999 RM115 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40556 - 1999 RS115 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40557 - 1999 RX116 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40558 - 1999 RE118 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40559 - 1999 RO118 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40560 - 1999 RQ118 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40561 - 1999 RR118 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40562 - 1999 RB121 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40563 - 1999 RZ122 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40564 - 1999 RZ123 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40565 - 1999 RD124 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40566 - 1999 RE124 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40567 - 1999 RB126 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40568 - 1999 RF126 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40569 - 1999 RH128 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40570 - 1999 RV128 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40571 - 1999 RD129 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40572 - 1999 RP129 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40573 - 1999 RE130 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40574 - 1999 RO130 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40575 - 1999 RS130 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40576 - 1999 RM133 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40577 - 1999 RQ134 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40578 - 1999 RT134 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40579 - 1999 RJ135 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40580 - 1999 RN135 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40581 - 1999 RK136 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40582 - 1999 RC137 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40583 - 1999 RR137 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40584 - 1999 RJ140 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40585 - 1999 RL140 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40586 - 1999 RZ140 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40587 - 1999 RB141 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40588 - 1999 RF141 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40589 - 1999 RP141 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40590 - 1999 RQ141 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40591 - 1999 RR142 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40592 - 1999 RM143 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40593 - 1999 RZ144 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40594 - 1999 RW146 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40595 - 1999 RY146 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40596 - 1999 RA148 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40597 - 1999 RG149 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40598 - 1999 RM149 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40599 - 1999 RX150 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40600 - 1999 RZ150 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40601–40700 editar
Artículu revisáu
40601 - 1999 RQ151 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40602 - 1999 RO152 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40603 - 1999 RD154 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40604 - 1999 RO154 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40605 - 1999 RA155 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40606 - 1999 RR157 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40607 - 1999 RH158 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40608 - 1999 RS159 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40609 - 1999 RD160 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40610 - 1999 RF160 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40611 - 1999 RS160 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40612 - 1999 RM162 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40613 - 1999 RR162 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40614 - 1999 RW162 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40615 - 1999 RD163 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40616 - 1999 RW163 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40617 - 1999 RZ163 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40618 - 1999 RG164 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40619 - 1999 RQ165 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40620 - 1999 RH168 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40621 - 1999 RG169 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40622 - 1999 RY169 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40623 - 1999 RO170 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40624 - 1999 RJ171 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40625 - 1999 RJ172 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40626 - 1999 RP172 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40627 - 1999 RJ173 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40628 - 1999 RV173 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40629 - 1999 RX173 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40630 - 1999 RA174 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40631 - 1999 RX174 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40632 - 1999 RJ175 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40633 - 1999 RR177 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40634 - 1999 RH178 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40635 - 1999 RV179 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40636 - 1999 RW179 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40637 - 1999 RP180 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40638 - 1999 RS180 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40639 - 1999 RW180 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40640 - 1999 RQ181 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40641 - 1999 RV181 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40642 - 1999 RW181 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40643 - 1999 RG182 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40644 - 1999 RH183 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40645 - 1999 RS183 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40646 - 1999 RV184 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40647 - 1999 RD185 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40648 - 1999 RO185 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40649 - 1999 RY186 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40650 - 1999 RS187 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40651 - 1999 RJ189 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40652 - 1999 RP189 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40653 - 1999 RS190 10 de setiembre, 1999 LINEAR
40654 - 1999 RH191 11 de setiembre, 1999 LINEAR
40655 - 1999 RM191 15 de setiembre, 1999 Spacewatch
40656 - 1999 RY191 11 de setiembre, 1999 LINEAR
40657 - 1999 RE192 13 de setiembre, 1999 LINEAR
40658 - 1999 RD193 13 de setiembre, 1999 LINEAR
40659 - 1999 RK193 13 de setiembre, 1999 LINEAR
40660 - 1999 RH194 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40661 - 1999 RS194 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40662 - 1999 RD195 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40663 - 1999 RR195 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40664 - 1999 RF196 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40665 - 1999 RE197 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40666 - 1999 RS197 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40667 - 1999 RB200 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40668 - 1999 RX200 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40669 - 1999 RN201 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40670 - 1999 RW201 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40671 - 1999 RE202 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40672 - 1999 RJ202 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40673 - 1999 RL203 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40674 - 1999 RX203 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40675 - 1999 RU205 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40676 - 1999 RN206 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40677 - 1999 RP206 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40678 - 1999 RY206 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40679 - 1999 RO207 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40680 - 1999 RY209 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40681 - 1999 RL211 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40682 - 1999 RM211 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40683 - 1999 RB213 9 de setiembre, 1999 LINEAR
40684 - 1999 RE214 8 de setiembre, 1999 T. Pauwels
40685 - 1999 RL217 3 de setiembre, 1999 LONEOS
40686 - 1999 RD220 4 de setiembre, 1999 LONEOS
40687 - 1999 RS220 5 de setiembre, 1999 CSS
40688 - 1999 RL223 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40689 - 1999 RG224 7 de setiembre, 1999 LONEOS
40690 - 1999 RV225 4 de setiembre, 1999 CSS
40691 - 1999 RH227 5 de setiembre, 1999 CSS
40692 - 1999 RE228 8 de setiembre, 1999 CSS
40693 - 1999 RX229 8 de setiembre, 1999 CSS
40694 - 1999 RY230 8 de setiembre, 1999 CSS
40695 - 1999 RA231 8 de setiembre, 1999 CSS
40696 - 1999 RU231 9 de setiembre, 1999 LONEOS
40697 - 1999 RZ231 9 de setiembre, 1999 LONEOS
40698 - 1999 RT232 8 de setiembre, 1999 CSS
40699 - 1999 RB235 8 de setiembre, 1999 CSS
40700 - 1999 RF235 8 de setiembre, 1999 CSS
40701–40800 editar
Artículu revisáu
40701 - 1999 RG235 8 de setiembre, 1999 CSS
40702 - 1999 RH236 8 de setiembre, 1999 CSS
40703 - 1999 RR237 8 de setiembre, 1999 CSS
40704 - 1999 RB238 8 de setiembre, 1999 CSS
40705 - 1999 RG239 8 de setiembre, 1999 CSS
40706 - 1999 RO240 11 de setiembre, 1999 LONEOS
40707 - 1999 RV240 11 de setiembre, 1999 LONEOS
40708 - 1999 RR242 4 de setiembre, 1999 LONEOS
40709 - 1999 RW242 4 de setiembre, 1999 LONEOS
40710 - 1999 RS245 7 de setiembre, 1999 LONEOS
40711 - 1999 RU245 7 de setiembre, 1999 LONEOS
40712 - 1999 RB246 7 de setiembre, 1999 LONEOS
40713 - 1999 RT248 7 de setiembre, 1999 Spacewatch
40714 - 1999 RS252 8 de setiembre, 1999 LINEAR
40715 - 1999 RX253 7 de setiembre, 1999 LINEAR
40716 - 1999 SL 16 de setiembre, 1999 J. Broughton
40717 - 1999 SC2 18 de setiembre, 1999 LINEAR
40718 - 1999 SU2 21 de setiembre, 1999 L. Šarounová
40719 - 1999 SZ2 29 de setiembre, 1999 LINEAR
40720 - 1999 SL6 30 de setiembre, 1999 LINEAR
40721 - 1999 SM6 30 de setiembre, 1999 LINEAR
40722 - 1999 SO6 30 de setiembre, 1999 LINEAR
40723 - 1999 SF7 29 de setiembre, 1999 LINEAR
40724 - 1999 SY8 29 de setiembre, 1999 LINEAR
40725 - 1999 SP9 30 de setiembre, 1999 Stroncone
40726 - 1999 SG11 30 de setiembre, 1999 CSS
40727 - 1999 SQ11 30 de setiembre, 1999 CSS
40728 - 1999 SS11 30 de setiembre, 1999 CSS
40729 - 1999 SJ12 30 de setiembre, 1999 LINEAR
40730 - 1999 SY12 30 de setiembre, 1999 LINEAR
40731 - 1999 SB13 30 de setiembre, 1999 LINEAR
40732 - 1999 SC13 30 de setiembre, 1999 LINEAR
40733 - 1999 SM17 30 de setiembre, 1999 LINEAR
40734 - 1999 SB19 30 de setiembre, 1999 LINEAR
40735 - 1999 SU19 30 de setiembre, 1999 LINEAR
40736 - 1999 SD20 30 de setiembre, 1999 LINEAR
40737 - 1999 SE20 30 de setiembre, 1999 LINEAR
40738 - 1999 SG20 30 de setiembre, 1999 LINEAR
40739 - 1999 SX25 30 de setiembre, 1999 CSS
40740 - 1999 SF27 30 de setiembre, 1999 CSS
40741 - 1999 TD 1 d'ochobre, 1999 D. K. Chesney
40742 - 1999 TK 2 d'ochobre, 1999 P. G. Comba
40743 - 1999 TL 2 d'ochobre, 1999 P. G. Comba
40744 - 1999 TG1 1 d'ochobre, 1999 K. Korlević
40745 - 1999 TN2 2 d'ochobre, 1999 C. W. Juels
40746 - 1999 TP2 2 d'ochobre, 1999 C. W. Juels
40747 - 1999 TK5 2 d'ochobre, 1999 D. K. Chesney
40748 - 1999 TO5 1 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
40749 - 1999 TP6 6 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
40750 - 1999 TA7 6 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
40751 - 1999 TD7 6 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
40752 - 1999 TO7 7 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
40753 - 1999 TK8 6 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
40754 - 1999 TM8 6 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
40755 - 1999 TO8 6 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
40756 - 1999 TQ8 7 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
40757 - 1999 TS8 5 d'ochobre, 1999 T. Kagawa
40758 - 1999 TT8 5 d'ochobre, 1999 T. Kagawa
40759 - 1999 TY9 6 d'ochobre, 1999 L. Lai
40760 - 1999 TH11 9 d'ochobre, 1999 C. W. Juels
40761 - 1999 TT13 11 d'ochobre, 1999 Črni Vrh
40762 - 1999 TL14 11 d'ochobre, 1999 K. Korlević, M. Jurić
40763 - 1999 TS14 5 d'ochobre, 1999 P. Kušnirák
40764 - 1999 TA16 13 d'ochobre, 1999 Starkenburg
40765 - 1999 TF16 10 d'ochobre, 1999 P. Antonini
40766 - 1999 TB17 14 d'ochobre, 1999 K. Korlević
40767 - 1999 TC17 14 d'ochobre, 1999 K. Korlević
40768 - 1999 TZ17 10 d'ochobre, 1999 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
40769 - 1999 TJ18 10 d'ochobre, 1999 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
40770 - 1999 TV18 11 d'ochobre, 1999 Črni Vrh
40771 - 1999 TP19 15 d'ochobre, 1999 Farra d'Isonzo
40772 - 1999 TY19 14 d'ochobre, 1999 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
40773 - 1999 TZ19 15 d'ochobre, 1999 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
40774 - 1999 TH20 11 d'ochobre, 1999 T. Okuni
40775 - 1999 TO20 5 d'ochobre, 1999 R. A. Tucker
40776 - 1999 TA21 7 d'ochobre, 1999 R. A. Tucker
40777 - 1999 TM25 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
40778 - 1999 TV25 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
40779 - 1999 TY25 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
40780 - 1999 TB26 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
40781 - 1999 TN26 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
40782 - 1999 TX26 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
40783 - 1999 TT28 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40784 - 1999 TV28 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40785 - 1999 TA29 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40786 - 1999 TR30 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40787 - 1999 TV30 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40788 - 1999 TK31 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40789 - 1999 TW31 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40790 - 1999 TP32 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40791 - 1999 TO33 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40792 - 1999 TY33 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40793 - 1999 TZ33 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40794 - 1999 TD36 2 d'ochobre, 1999 LONEOS
40795 - 1999 TF36 5 d'ochobre, 1999 LONEOS
40796 - 1999 TT36 13 d'ochobre, 1999 LONEOS
40797 - 1999 TM37 15 d'ochobre, 1999 LONEOS
40798 - 1999 TV37 1 d'ochobre, 1999 CSS
40799 - 1999 TW37 1 d'ochobre, 1999 CSS
40800 - 1999 TD38 1 d'ochobre, 1999 CSS
40801–40900 editar
Artículu revisáu
40801 - 1999 TN38 1 d'ochobre, 1999 CSS
40802 - 1999 TL39 3 d'ochobre, 1999 CSS
40803 - 1999 TX39 3 d'ochobre, 1999 CSS
40804 - 1999 TQ40 5 d'ochobre, 1999 CSS
40805 - 1999 TW41 3 d'ochobre, 1999 Spacewatch
40806 - 1999 TX41 3 d'ochobre, 1999 Spacewatch
40807 - 1999 TQ48 4 d'ochobre, 1999 Spacewatch
40808 - 1999 TB53 6 d'ochobre, 1999 Spacewatch
40809 - 1999 TZ57 6 d'ochobre, 1999 Spacewatch
40810 - 1999 TK63 7 d'ochobre, 1999 Spacewatch
40811 - 1999 TL63 7 d'ochobre, 1999 Spacewatch
40812 - 1999 TV63 7 d'ochobre, 1999 Spacewatch
40813 - 1999 TJ66 8 d'ochobre, 1999 Spacewatch
40814 - 1999 TY69 9 d'ochobre, 1999 Spacewatch
40815 - 1999 TY77 11 d'ochobre, 1999 Spacewatch
40816 - 1999 TX78 11 d'ochobre, 1999 Spacewatch
40817 - 1999 TT79 11 d'ochobre, 1999 Spacewatch
40818 - 1999 TR80 11 d'ochobre, 1999 Spacewatch
40819 - 1999 TT80 11 d'ochobre, 1999 Spacewatch
40820 - 1999 TY89 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40821 - 1999 TD90 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40822 - 1999 TM90 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40823 - 1999 TU90 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40824 - 1999 TV90 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40825 - 1999 TZ90 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40826 - 1999 TP91 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40827 - 1999 TT92 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40828 - 1999 TM93 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40829 - 1999 TT93 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40830 - 1999 TV93 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40831 - 1999 TU94 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40832 - 1999 TH95 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40833 - 1999 TJ95 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40834 - 1999 TL95 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40835 - 1999 TM95 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40836 - 1999 TQ95 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40837 - 1999 TX95 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40838 - 1999 TY95 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40839 - 1999 TH96 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40840 - 1999 TS96 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40841 - 1999 TQ98 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40842 - 1999 TX98 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40843 - 1999 TD99 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40844 - 1999 TS101 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40845 - 1999 TL102 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40846 - 1999 TN102 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40847 - 1999 TU102 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40848 - 1999 TZ102 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40849 - 1999 TG103 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40850 - 1999 TR104 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
40851 - 1999 TZ104 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
40852 - 1999 TX105 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
40853 - 1999 TA106 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40854 - 1999 TU107 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40855 - 1999 TG108 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40856 - 1999 TP108 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40857 - 1999 TP110 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40858 - 1999 TR110 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40859 - 1999 TX111 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40860 - 1999 TQ113 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40861 - 1999 TR113 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40862 - 1999 TB114 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40863 - 1999 TL115 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40864 - 1999 TO115 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40865 - 1999 TH116 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40866 - 1999 TU117 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40867 - 1999 TD118 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40868 - 1999 TM118 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40869 - 1999 TN118 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40870 - 1999 TQ119 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40871 - 1999 TS120 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40872 - 1999 TB121 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40873 - 1999 TL121 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40874 - 1999 TL122 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40875 - 1999 TA123 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40876 - 1999 TH123 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40877 - 1999 TF124 15 d'ochobre, 1999 LINEAR
40878 - 1999 TU124 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40879 - 1999 TX124 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40880 - 1999 TA125 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40881 - 1999 TY125 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40882 - 1999 TZ125 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40883 - 1999 TB126 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40884 - 1999 TC126 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40885 - 1999 TS126 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40886 - 1999 TE127 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40887 - 1999 TG128 4 d'ochobre, 1999 LINEAR
40888 - 1999 TW131 6 d'ochobre, 1999 LINEAR
40889 - 1999 TY132 6 d'ochobre, 1999 LINEAR
40890 - 1999 TE133 6 d'ochobre, 1999 LINEAR
40891 - 1999 TH136 6 d'ochobre, 1999 LINEAR
40892 - 1999 TY136 6 d'ochobre, 1999 LINEAR
40893 - 1999 TL138 6 d'ochobre, 1999 LINEAR
40894 - 1999 TQ138 6 d'ochobre, 1999 LINEAR
40895 - 1999 TZ140 6 d'ochobre, 1999 LINEAR
40896 - 1999 TO141 6 d'ochobre, 1999 LINEAR
40897 - 1999 TG142 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40898 - 1999 TP142 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40899 - 1999 TR142 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40900 - 1999 TV142 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40901–41000 editar
Artículu revisáu
40901 - 1999 TG143 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40902 - 1999 TY143 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40903 - 1999 TB144 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40904 - 1999 TC144 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40905 - 1999 TE148 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40906 - 1999 TN148 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40907 - 1999 TF149 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40908 - 1999 TW151 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40909 - 1999 TR152 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40910 - 1999 TS152 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40911 - 1999 TU152 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40912 - 1999 TX152 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40913 - 1999 TZ152 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40914 - 1999 TH155 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40915 - 1999 TT155 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40916 - 1999 TE156 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40917 - 1999 TW156 9 d'ochobre, 1999 LINEAR
40918 - 1999 TG158 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40919 - 1999 TF162 9 d'ochobre, 1999 LINEAR
40920 - 1999 TD171 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
40921 - 1999 TR171 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
40922 - 1999 TH172 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
40923 - 1999 TB173 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
40924 - 1999 TB174 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
40925 - 1999 TL174 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
40926 - 1999 TQ177 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
40927 - 1999 TZ185 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
40928 - 1999 TB187 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
40929 - 1999 TB188 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
40930 - 1999 TJ189 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
40931 - 1999 TX189 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
40932 - 1999 TF191 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
40933 - 1999 TP192 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
40934 - 1999 TJ194 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
40935 - 1999 TO195 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
40936 - 1999 TP200 13 d'ochobre, 1999 LINEAR
40937 - 1999 TQ200 13 d'ochobre, 1999 LINEAR
40938 - 1999 TO205 13 d'ochobre, 1999 LINEAR
40939 - 1999 TU209 14 d'ochobre, 1999 LINEAR
40940 - 1999 TZ209 14 d'ochobre, 1999 LINEAR
40941 - 1999 TS211 15 d'ochobre, 1999 LINEAR
40942 - 1999 TZ212 15 d'ochobre, 1999 LINEAR
40943 - 1999 TT213 15 d'ochobre, 1999 LINEAR
40944 - 1999 TJ216 15 d'ochobre, 1999 LINEAR
40945 - 1999 TX216 15 d'ochobre, 1999 LINEAR
40946 - 1999 TK217 15 d'ochobre, 1999 LINEAR
40947 - 1999 TJ218 15 d'ochobre, 1999 LINEAR
40948 - 1999 TH228 2 d'ochobre, 1999 LINEAR
40949 - 1999 TQ228 2 d'ochobre, 1999 CSS
40950 - 1999 TQ229 5 d'ochobre, 1999 CSS
40951 - 1999 TO230 4 d'ochobre, 1999 LONEOS
40952 - 1999 TD231 5 d'ochobre, 1999 CSS
40953 - 1999 TB237 3 d'ochobre, 1999 CSS
40954 - 1999 TQ238 4 d'ochobre, 1999 CSS
40955 - 1999 TQ241 4 d'ochobre, 1999 CSS
40956 - 1999 TZ241 4 d'ochobre, 1999 CSS
40957 - 1999 TR242 4 d'ochobre, 1999 CSS
40958 - 1999 TV242 4 d'ochobre, 1999 CSS
40959 - 1999 TB243 4 d'ochobre, 1999 LONEOS
40960 - 1999 TL244 7 d'ochobre, 1999 CSS
40961 - 1999 TV247 8 d'ochobre, 1999 CSS
40962 - 1999 TW247 8 d'ochobre, 1999 CSS
40963 - 1999 TZ247 8 d'ochobre, 1999 CSS
40964 - 1999 TE248 8 d'ochobre, 1999 CSS
40965 - 1999 TH249 9 d'ochobre, 1999 CSS
40966 - 1999 TM250 9 d'ochobre, 1999 CSS
40967 - 1999 TC251 5 d'ochobre, 1999 LINEAR
40968 - 1999 TO254 8 d'ochobre, 1999 LINEAR
40969 - 1999 TR258 9 d'ochobre, 1999 LINEAR
40970 - 1999 TK261 14 d'ochobre, 1999 LONEOS
40971 - 1999 TY264 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
40972 - 1999 TL267 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
40973 - 1999 TL269 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
40974 - 1999 TS269 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
40975 - 1999 TU269 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
40976 - 1999 TV272 3 d'ochobre, 1999 LINEAR
40977 - 1999 TD279 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40978 - 1999 TN279 7 d'ochobre, 1999 LINEAR
40979 - 1999 TL280 8 d'ochobre, 1999 LINEAR
40980 - 1999 TO282 9 d'ochobre, 1999 LINEAR
40981 - 1999 TL284 9 d'ochobre, 1999 LINEAR
40982 - 1999 TR285 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
40983 - 1999 TB286 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
40984 - 1999 TL288 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
40985 - 1999 TM288 10 d'ochobre, 1999 LINEAR
40986 - 1999 TY292 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
40987 - 1999 TJ293 12 d'ochobre, 1999 LINEAR
40988 - 1999 TN311 7 d'ochobre, 1999 CSS
40989 - 1999 UO 16 d'ochobre, 1999 K. Korlević
40990 - 1999 UW 16 d'ochobre, 1999 K. Korlević
40991 - 1999 UA1 16 d'ochobre, 1999 K. Korlević
40992 - 1999 UL1 18 d'ochobre, 1999 D. K. Chesney
40993 - 1999 UF2 16 d'ochobre, 1999 K. Korlević
40994 Tekaridake 1999 UZ2 20 d'ochobre, 1999 M. Akiyama
40995 - 1999 UC4 27 d'ochobre, 1999 Starkenburg
40996 - 1999 UO5 28 d'ochobre, 1999 CSS
40997 - 1999 UE6 27 d'ochobre, 1999 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
40998 - 1999 US7 29 d'ochobre, 1999 CSS
40999 - 1999 UU8 29 d'ochobre, 1999 CSS
41000 - 1999 UB9 29 d'ochobre, 1999 CSS


Predecesor:
39001–40000
Llista d'asteroides
40001–41000
Socesor:
41001–42000