Llista d'asteroides/9101–9200

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
9101 - 1996 XG2 3 d'avientu, 1996 Farra d'Isonzo
9102 Foglar 1996 XS18 12 d'avientu, 1996 M. Tichý, Z. Moravec
9103 Komatsubara 1996 XW30 14 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
9104 Matsuo 1996 YB 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
9105 Matsumura 1997 AU 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
9106 Yatagarasu 1997 AY1 3 de xineru, 1997 T. Kobayashi
9107 - 1997 AE4 6 de xineru, 1997 T. Kobayashi
9108 - 1997 AZ6 9 de xineru, 1997 T. Kobayashi
9109 - 1997 AH7 9 de xineru, 1997 T. Kobayashi
9110 Choukai 1997 AM19 13 de xineru, 1997 T. Okuni
9111 Matarazzo 1997 BD2 28 de xineru, 1997 P. Sicoli, F. Manca
9112 - 1997 BU3 31 de xineru, 1997 T. Kobayashi
9113 - 1997 CN5 3 de febreru, 1997 Y. Shimizu, T. Urata
9114 - 1997 CU19 12 de febreru, 1997 T. Kobayashi
9115 Battisti 1997 DG 27 de febreru, 1997 P. Sicoli, F. Manca
9116 Billhamilton 1997 ES40 7 de marzu, 1997 M. W. Buie
9117 Aude 1997 FR1 27 de marzu, 1997 D. Morata, S. Morata
9118 - 1997 GD20 5 d'abril, 1997 LINEAR
9119 Georgpeuerbach 1998 DT 18 de febreru, 1998 Linz
9120 - 1998 DR8 22 de febreru, 1998 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
9121 Stefanovalentini 1998 DJ11 24 de febreru, 1998 V. S. Casulli
9122 Hunten 1998 FZ8 22 de marzu, 1998 Spacewatch
9123 - 1998 FQ11 24 de marzu, 1998 T. Kagawa
9124 - 1998 FR60 20 de marzu, 1998 LINEAR
9125 - 1998 FT62 20 de marzu, 1998 LINEAR
9126 - 1998 FR64 20 de marzu, 1998 LINEAR
9127 Brucekoehn 1998 HX51 30 d'abril, 1998 LONEOS
9128 - 1998 HQ52 30 d'abril, 1998 T. Okuni
9129 - 1998 HU144 21 d'abril, 1998 LINEAR
9130 Galois 1998 HQ148 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
9131 - 1998 JV 1 de mayu, 1998 NEAT
9132 Walteranderson 2821 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9133 d'Arrest 3107 P-L 25 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9134 Encke 4822 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9135 Lacaille 7609 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9136 Lalande 4886 T-1 13 de mayu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9137 Remo 2114 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9138 Murdoch 2280 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9139 Barrylasker 4180 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9140 Deni 4195 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9141 Kapur 5174 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9142 Rhesus 5191 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9143 Burkhead 1955 SF 16 de setiembre, 1955 Universidá d'Indiana
9144 Hollisjohnson 1955 UN1 25 d'ochobre, 1955 Universidá d'Indiana
9145 Shustov 1976 GG3 1 d'abril, 1976 N. S. Chernykh
9146 Tulikov 1976 YG1 16 d'avientu, 1976 L. I. Chernykh
9147 Kourakuen 1977 DD1 18 de febreru, 1977 H. Kosai, K. Hurukawa
9148 Boriszaitsev 1977 EL1 13 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
9149 - 1977 TD1 12 d'ochobre, 1977 P. Wild
9150 Zavolokin 1978 SE1 27 de setiembre, 1978 L. I. Chernykh
9151 - 1979 MQ8 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
9152 - 1980 VZ2 1 de payares, 1980 S. J. Bus
9153 Chikurinji 1981 UD2 30 d'ochobre, 1981 H. Kosai, K. Hurukawa
9154 Kol'tsovo 1982 SP6 16 de setiembre, 1982 L. I. Chernykh
9155 Verkhodanov 1982 SM7 18 de setiembre, 1982 N. S. Chernykh
9156 Malanin 1982 TQ2 15 d'ochobre, 1982 L. V. Zhuravleva
9157 - 1983 RB4 2 de setiembre, 1983 N. G. Thomas
9158 Platè 1984 MR 25 de xunu, 1984 T. M. Smirnova
9159 McDonnell 1984 UD3 26 d'ochobre, 1984 E. Bowell
9160 - 1986 UH3 28 d'ochobre, 1986 Z. Vávrová
9161 Beaufort 1987 BZ1 26 de xineru, 1987 E. W. Elst
9162 - 1987 OA 29 de xunetu, 1987 J. Mueller
9163 - 1987 RB1 13 de setiembre, 1987 H. Debehogne
9164 Colbert 1987 SQ 19 de setiembre, 1987 E. Bowell
9165 Raup 1987 SJ3 27 de setiembre, 1987 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
9166 - 1987 SC6 21 de setiembre, 1987 Z. Vávrová
9167 Kharkiv 1987 SS17 18 de setiembre, 1987 L. I. Chernykh
9168 Sarov 1987 ST17 18 de setiembre, 1987 L. I. Chernykh
9169 - 1988 TL1 13 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
9170 - 1988 TG5 3 d'ochobre, 1988 S. Ueda, H. Kaneda
9171 Carolyndiane 1989 GD5 4 d'abril, 1989 E. W. Elst
9172 Abhramu 1989 OB 29 de xunetu, 1989 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
9173 - 1989 TZ15 4 d'ochobre, 1989 H. Debehogne
9174 - 1989 WC3 27 de payares, 1989 Y. Oshima
9175 Graun 1990 OO2 29 de xunetu, 1990 H. E. Holt
9176 Struchkova 1990 VC15 15 de payares, 1990 L. I. Chernykh
9177 - 1990 YA 18 d'avientu, 1990 E. F. Helin
9178 Momoyo 1991 DU 23 de febreru, 1991 S. Inoda, T. Urata
9179 Satchmo 1991 EM1 13 de marzu, 1991 Observatoriu Oak Ridge
9180 Samsagan 1991 GQ 8 d'abril, 1991 E. F. Helin
9181 - 1991 NP2 14 de xunetu, 1991 H. E. Holt
9182 - 1991 NB4 8 de xunetu, 1991 H. Debehogne
9183 - 1991 OW 18 de xunetu, 1991 H. E. Holt
9184 Vasilij 1991 PJ3 2 d'agostu, 1991 E. W. Elst
9185 - 1991 PX17 7 d'agostu, 1991 H. E. Holt
9186 - 1991 RZ1 7 de setiembre, 1991 E. F. Helin
9187 Walterkröll 1991 RD4 12 de setiembre, 1991 L. D. Schmadel, F. Börngen
9188 - 1991 RM15 15 de setiembre, 1991 H. E. Holt
9189 Hölderlin 1991 RH41 10 de setiembre, 1991 F. Börngen
9190 Masako 1991 VR1 4 de payares, 1991 Y. Kushida, O. Muramatsu
9191 - 1991 XU 13 d'avientu, 1991 S. Otomo
9192 - 1992 AR1 14 de xineru, 1992 S. Ueda, H. Kaneda
9193 Geoffreycopland 1992 ED1 10 de marzu, 1992 D. I. Steel
9194 - 1992 OV2 26 de xunetu, 1992 E. W. Elst
9195 - 1992 OF9 26 de xunetu, 1992 H. Debehogne, Á. López-G.
9196 Sukagawa 1992 WP5 27 de payares, 1992 T. Seki
9197 Endo 1992 WH8 24 de payares, 1992 M. Hirasawa, S. Suzuki
9198 Sasagamine 1993 BJ3 25 de xineru, 1993 T. Seki
9199 - 1993 FO1 25 de marzu, 1993 S. Ueda, H. Kaneda
9200 - 1993 FK21 21 de marzu, 1993 UESAC
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...