Llista d'asteroides/9201–9300

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
9201 - 1993 FU39 19 de marzu, 1993 UESAC
9202 - 1993 PB 13 d'agostu, 1993 Spacewatch
9203 Myrtus 1993 TM16 9 d'ochobre, 1993 E. W. Elst
9204 Mörike 1994 PZ1 4 d'agostu, 1994 F. Börngen
9205 Eddywally 1994 PO9 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
9206 Yanaikeizo 1994 RQ 1 de setiembre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
9207 Petersmith 1994 SF12 29 de setiembre, 1994 Spacewatch
9208 Takanotoshi 1994 TX2 2 d'ochobre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
9209 - 1994 UK1 25 d'ochobre, 1994 S. Ueda, H. Kaneda
9210 - 1995 BW2 27 de xineru, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
9211 Neese 1995 SB27 19 de setiembre, 1995 Spacewatch
9212 - 1995 UR3 20 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
9213 - 1995 UX5 21 d'ochobre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
9214 - 1995 UC6 21 d'ochobre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
9215 Taiyonoto 1995 UB45 28 d'ochobre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
9216 Masuzawa 1995 VS 1 de payares, 1995 S. Otomo
9217 - 1995 WN 16 de payares, 1995 T. Kobayashi
9218 - 1995 WV2 20 de payares, 1995 T. Kobayashi
9219 - 1995 WO8 18 de payares, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
9220 - 1995 XL1 15 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
9221 - 1995 XP2 2 d'avientu, 1995 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
9222 - 1995 YM 19 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
9223 Leifandersson 1995 YY7 18 d'avientu, 1995 Spacewatch
9224 Železný 1996 AE 10 de xineru, 1996 M. Tichý, Z. Moravec
9225 - 1996 AU 10 de xineru, 1996 T. Kobayashi
9226 - 1996 AB1 12 de xineru, 1996 T. Kobayashi
9227 - 1996 BO2 26 de xineru, 1996 T. Kobayashi
9228 - 1996 CG1 11 de febreru, 1996 T. Kobayashi
9229 Matsuda 1996 DJ1 20 de febreru, 1996 K. Endate, K. Watanabe
9230 Yasuda 1996 YY2 29 d'avientu, 1996 N. Sato
9231 - 1997 BB2 29 de xineru, 1997 T. Kobayashi
9232 Miretti 1997 BG8 31 de xineru, 1997 V. Goretti
9233 - 1997 CC1 1 de febreru, 1997 T. Kobayashi
9234 - 1997 CH4 3 de febreru, 1997 T. Kobayashi
9235 Shimanamikaido 1997 CT21 9 de febreru, 1997 A. Nakamura
9236 Obermair 1997 EV32 12 de marzu, 1997 E. Meyer
9237 - 1997 GY7 2 d'abril, 1997 LINEAR
9238 Yavapai 1997 HO2 28 d'abril, 1997 P. G. Comba
9239 van Riebeeck 1997 JP15 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
9240 Nassau 1997 KR3 31 de mayu, 1997 Spacewatch
9241 Rosfranklin 1997 PE6 10 d'agostu, 1997 J. Broughton
9242 Olea 1998 CS3 6 de febreru, 1998 E. W. Elst
9243 - 1998 FF68 20 de marzu, 1998 LINEAR
9244 Visnjan 1998 HV7 21 d'abril, 1998 K. Korlević, P. Radovan
9245 - 1998 HF101 21 d'abril, 1998 LINEAR
9246 Niemeyer 1998 HB149 25 d'abril, 1998 E. W. Elst
9247 - 1998 MO19 23 de xunu, 1998 LINEAR
9248 Sauer 4593 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9249 Yen 4606 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9250 Chamberlin 4643 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9251 Harch 4896 P-L 26 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9252 Goddard 9058 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9253 Oberth 1171 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9254 Shunkai 2151 T-1 25 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9255 Inoutadataka 3174 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9256 Tsukamoto 1324 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9257 Kunisuke 1552 T-2 24 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9258 Johnpauljones 2137 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9259 Janvanparadijs 2189 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
9260 Edwardolson 1953 TA1 8 d'ochobre, 1953 Universidá d'Indiana
9261 Peggythomson 1953 TD1 8 d'ochobre, 1953 Universidá d'Indiana
9262 Bordovitsyna 1973 RF 6 de setiembre, 1973 T. M. Smirnova
9263 Khariton 1976 SX5 24 de setiembre, 1976 N. S. Chernykh
9264 - 1978 OQ 28 de xunetu, 1978 Observatoriu de Perth
9265 Ekman 1978 RC9 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
9266 Holger 1978 RD10 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
9267 Lokrume 1978 RL10 2 de setiembre, 1978 C.-I. Lagerkvist
9268 - 1978 VZ2 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
9269 - 1978 VW6 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
9270 - 1978 VO8 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
9271 - 1978 VT8 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
9272 - 1979 KQ 19 de mayu, 1979 R. M. West
9273 Schloerb 1979 QW3 22 d'agostu, 1979 C.-I. Lagerkvist
9274 Amylovell 1980 FF3 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
9275 Persson 1980 FS3 16 de marzu, 1980 C.-I. Lagerkvist
9276 - 1980 RB8 13 de setiembre, 1980 S. J. Bus
9277 Togashi 1980 TT3 9 d'ochobre, 1980 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
9278 - 1981 EM1 7 de marzu, 1981 H. Debehogne, G. DeSanctis
9279 - 1981 EY12 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
9280 - 1981 EQ14 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
9281 - 1981 EJ15 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
9282 - 1981 EP16 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
9283 - 1981 EY17 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
9284 - 1981 ED24 7 de marzu, 1981 S. J. Bus
9285 - 1981 EL24 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
9286 - 1981 ED35 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
9287 - 1981 ER43 6 de marzu, 1981 S. J. Bus
9288 - 1981 EV46 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
9289 - 1981 QR3 26 d'agostu, 1981 H. Debehogne
9290 - 1981 TT 6 d'ochobre, 1981 Z. Vávrová
9291 Alanburdick 1982 QO 17 d'agostu, 1982 Observatoriu Oak Ridge
9292 - 1982 UE2 16 d'ochobre, 1982 A. Mrkos
9293 Kamogata 1982 XQ1 13 d'avientu, 1982 H. Kosai, K. Hurukawa
9294 - 1983 EV 10 de marzu, 1983 E. Barr
9295 Donaldyoung 1983 RT1 2 de setiembre, 1983 E. Bowell
9296 - 1983 RB2 5 de setiembre, 1983 Z. Vávrová
9297 Marchuk 1984 MP 25 de xunu, 1984 T. M. Smirnova
9298 Geake 1985 JM 15 de mayu, 1985 E. Bowell
9299 Vinceteri 1985 JG2 13 de mayu, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
9300 Johannes 1985 PS 14 d'agostu, 1985 E. Bowell
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...