Llista d'asteroides/8901–9000

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
8901 - 1995 UJ4 20 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
8902 - 1995 UK4 20 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
8903 - 1995 UB7 26 d'ochobre, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8904 - 1995 VY 15 de payares, 1995 T. Kobayashi
8905 - 1995 WJ 16 de payares, 1995 T. Kobayashi
8906 Yano 1995 WF2 18 de payares, 1995 T. Kobayashi
8907 Takaji 1995 WM5 24 de payares, 1995 T. Kobayashi
8908 - 1995 WY6 18 de payares, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
8909 Ohnishitaka 1995 WL7 27 de payares, 1995 T. Kobayashi
8910 - 1995 WV42 25 de payares, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
8911 Kawaguchijun 1995 YA 17 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
8912 Ohshimatake 1995 YN1 21 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
8913 - 1995 YB2 22 d'avientu, 1995 NEAT
8914 Nickjames 1995 YP2 25 d'avientu, 1995 B. G. W. Manning
8915 Sawaishujiro 1995 YK3 27 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
8916 - 1996 CC 1 de febreru, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8917 - 1996 EU2 9 de marzu, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8918 - 1996 OR1 20 de xunetu, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8919 - 1996 TU13 9 d'ochobre, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8920 - 1996 VZ29 7 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8921 - 1996 VH30 7 de payares, 1996 S. Ueda, H. Kaneda
8922 Kumanodake 1996 VQ30 10 de payares, 1996 T. Okuni
8923 Yamakawa 1996 WQ1 30 de payares, 1996 T. Kobayashi
8924 Iruma 1996 XA32 14 d'avientu, 1996 N. Sato
8925 Boattini 1996 XG32 4 d'avientu, 1996 M. Tombelli, U. Munari
8926 Abemasanao 1996 YK 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
8927 Ryojiro 1996 YT 20 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
8928 - 1996 YH2 23 d'avientu, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8929 Haginoshinji 1996 YQ2 29 d'avientu, 1996 T. Kobayashi
8930 Kubota 1997 AX3 6 de xineru, 1997 T. Kobayashi
8931 Hirokimatsuo 1997 AC4 6 de xineru, 1997 T. Kobayashi
8932 Nagamoto 1997 AR4 6 de xineru, 1997 T. Kobayashi
8933 Kurobe 1997 AU6 6 de xineru, 1997 N. Sato
8934 Nishimurajun 1997 AQ12 10 de xineru, 1997 T. Kobayashi
8935 Beccaria 1997 AV13 11 de xineru, 1997 P. Sicoli, M. Cavagna
8936 - 1997 AS17 14 de xineru, 1997 Farra d'Isonzo
8937 Gassan 1997 AK19 13 de xineru, 1997 T. Okuni
8938 - 1997 AF21 9 de xineru, 1997 S. Ueda, H. Kaneda
8939 Onodajunjiro 1997 BU1 29 de xineru, 1997 T. Kobayashi
8940 Yakushimaru 1997 BA2 29 de xineru, 1997 T. Kobayashi
8941 Junsaito 1997 BL2 30 de xineru, 1997 T. Kobayashi
8942 Takagi 1997 BR2 30 de xineru, 1997 T. Kobayashi
8943 - 1997 BH3 30 de xineru, 1997 Stroncone
8944 Ortigara 1997 BF9 30 de xineru, 1997 U. Munari, M. Tombelli
8945 Cavaradossi 1997 CM 1 de febreru, 1997 P. G. Comba
8946 Yoshimitsu 1997 CO 1 de febreru, 1997 T. Kobayashi
8947 Mizutani 1997 CH26 14 de febreru, 1997 T. Kobayashi
8948 - 1997 CW27 6 de febreru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8949 - 1997 CM28 13 de febreru, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8950 - 1997 EG46 15 de marzu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8951 - 1997 FO 19 de marzu, 1997 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
8952 ODAS 1998 EG2 2 de marzu, 1998 ODAS
8953 - 1998 FC61 20 de marzu, 1998 LINEAR
8954 - 1998 FK62 20 de marzu, 1998 LINEAR
8955 - 1998 FR79 24 de marzu, 1998 LINEAR
8956 - 1998 FN119 31 de marzu, 1998 LINEAR
8957 Koujounotsuki 1998 FM125 22 de marzu, 1998 T. Seki
8958 Stargazer 1998 FJ126 23 de marzu, 1998 J. Broughton
8959 Oenanthe 2550 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8960 Luscinioides 2575 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8961 Schoenobaenus 2702 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8962 Noctua 2771 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8963 Collurio 4651 P-L 24 de setiembre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8964 Corax 7643 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8965 Citrinella 9511 P-L 17 d'ochobre, 1960 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8966 Hortulana 3287 T-1 26 de marzu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8967 Calandra 4878 T-1 13 de mayu, 1971 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8968 Europaeus 1212 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8969 Alexandrinus 1218 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8970 Islandica 1355 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8971 Leucocephala 2256 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8972 Sylvatica 2319 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8973 Pratincola 3297 T-2 30 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8974 Gregaria 3357 T-2 25 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8975 Atthis 4076 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8976 Leucura 4221 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8977 Paludicola 4272 T-2 29 de setiembre, 1973 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8978 Barbatus 3109 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8979 Clanga 3476 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8980 Heliaca 4190 T-3 16 d'ochobre, 1977 C. J. van Houten, I. van Houten-Groeneveld, T. Gehrels
8981 - 1964 YJ 31 d'avientu, 1964 Observatoriu Purple Mountain
8982 Oreshek 1973 SQ3 25 de setiembre, 1973 L. V. Zhuravleva
8983 Rayakazakova 1977 ED1 13 de marzu, 1977 N. S. Chernykh
8984 Derevyanko 1977 QD3 22 d'agostu, 1977 N. S. Chernykh
8985 Tula 1978 PV3 9 d'agostu, 1978 N. S. Chernykh, L. I. Chernykh
8986 Kineyayasuyo 1978 VN2 1 de payares, 1978 K. Tomita
8987 - 1978 VD4 7 de payares, 1978 E. F. Helin, S. J. Bus
8988 - 1979 MA4 25 de xunu, 1979 E. F. Helin, S. J. Bus
8989 - 1979 XJ 15 d'avientu, 1979 H. Debehogne, E. R. Netto
8990 Compasión 1980 DN 19 de febreru, 1980 Kleť
8991 Solidaridá 1980 PV1 6 d'agostu, 1980 ESO
8992 Magnanimidá 1980 TE7 14 d'ochobre, 1980 Observatoriu Purple Mountain
8993 Ingstad 1980 UL 30 d'ochobre, 1980 R. M. West
8994 Kashkashian 1980 VG 6 de payares, 1980 B. A. Skiff
8995 - 1981 EB9 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
8996 - 1981 EC10 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
8997 - 1981 ES14 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
8998 - 1981 EG23 3 de marzu, 1981 S. J. Bus
8999 - 1981 EJ28 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
9000 Hal 1981 JO 3 de mayu, 1981 E. Bowell
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...