Llista d'asteroides/8801–8900

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
8801 - 1981 EQ29 1 de marzu, 1981 S. J. Bus
8802 - 1981 EW31 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
8803 - 1981 EL34 2 de marzu, 1981 S. J. Bus
8804 Eliason 1981 JB2 5 de mayu, 1981 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8805 - 1981 UM11 22 d'ochobre, 1981 N. S. Chernykh
8806 Fetisov 1981 UU11 22 d'ochobre, 1981 N. S. Chernykh
8807 - 1981 UD23 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
8808 - 1981 UH28 24 d'ochobre, 1981 S. J. Bus
8809 Roversimonaco 1981 WE1 24 de payares, 1981 E. Bowell
8810 - 1982 JM1 15 de mayu, 1982 E. F. Helin, E. M. Shoemaker
8811 Waltherschmadel 1982 UX5 20 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
8812 Kravtsov 1982 UY6 20 d'ochobre, 1982 L. G. Karachkina
8813 Leviathan 1983 WF1 29 de payares, 1983 E. Bowell
8814 Rosseven 1983 XG 1 d'avientu, 1983 E. Bowell
8815 - 1984 DR 23 de febreru, 1984 H. Debehogne
8816 Gamow 1984 YN1 17 d'avientu, 1984 L. G. Karachkina
8817 Roytraver 1985 JU1 13 de mayu, 1985 C. S. Shoemaker, E. M. Shoemaker
8818 - 1985 RW2 5 de setiembre, 1985 H. Debehogne
8819 - 1985 RR4 14 de setiembre, 1985 H. Debehogne
8820 - 1985 VG 14 de payares, 1985 P. Jensen
8821 - 1987 DP6 23 de febreru, 1987 H. Debehogne
8822 Shuryanka 1987 RQ2 1 de setiembre, 1987 L. G. Karachkina
8823 - 1987 WS3 24 de payares, 1987 S. W. McDonald
8824 - 1988 BH 18 de xineru, 1988 M. Matsuyama, K. Watanabe
8825 - 1988 MF 16 de xunu, 1988 E. F. Helin
8826 Corneville 1988 PZ1 13 d'agostu, 1988 E. W. Elst
8827 Kollwitz 1988 PO2 13 d'agostu, 1988 F. Börngen
8828 - 1988 RC7 10 de setiembre, 1988 H. Debehogne
8829 - 1988 RV10 14 de setiembre, 1988 S. J. Bus
8830 - 1988 VZ 7 de payares, 1988 Y. Kushida, M. Inoue
8831 Brändström 1989 CO5 2 de febreru, 1989 F. Börngen
8832 Altenrath 1989 EC3 2 de marzu, 1989 E. W. Elst
8833 Acer 1989 RW 3 de setiembre, 1989 E. W. Elst
8834 Anacardium 1989 SX2 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
8835 Annona 1989 SA3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
8836 Aquifolium 1989 SU3 26 de setiembre, 1989 E. W. Elst
8837 London 1989 TF4 7 d'ochobre, 1989 E. W. Elst
8838 - 1989 UW2 29 d'ochobre, 1989 T. Hioki, N. Kawasato
8839 Novichkova 1989 UB8 24 d'ochobre, 1989 L. I. Chernykh
8840 - 1989 WT 20 de payares, 1989 S. Ueda, H. Kaneda
8841 - 1990 EA7 2 de marzu, 1990 H. Debehogne
8842 - 1990 KF 20 de mayu, 1990 R. H. McNaught
8843 - 1990 OH 22 de xunetu, 1990 E. F. Helin
8844 - 1990 QR2 24 d'agostu, 1990 H. E. Holt
8845 - 1990 RD 14 de setiembre, 1990 H. E. Holt
8846 - 1990 RK7 13 de setiembre, 1990 H. Debehogne
8847 Huch 1990 TO3 12 d'ochobre, 1990 F. Börngen, L. D. Schmadel
8848 - 1990 VK1 12 de payares, 1990 S. Ueda, H. Kaneda
8849 Brighton 1990 VZ4 15 de payares, 1990 E. W. Elst
8850 Bignonia 1990 VQ6 15 de payares, 1990 E. W. Elst
8851 - 1990 XB 8 d'avientu, 1990 Y. Mizuno, T. Furuta
8852 Buxus 1991 GG6 8 d'abril, 1991 E. W. Elst
8853 Gerdlehmann 1991 GC10 9 d'abril, 1991 F. Börngen
8854 - 1991 HC 16 d'abril, 1991 N. Kawasato
8855 Miwa 1991 JL 3 de mayu, 1991 S. Otomo, O. Muramatsu
8856 Celastrus 1991 LH1 6 de xunu, 1991 E. W. Elst
8857 Cercidiphyllum 1991 PA7 6 d'agostu, 1991 E. W. Elst
8858 Cornus 1991 PT7 6 d'agostu, 1991 E. W. Elst
8859 - 1991 PQ11 9 d'agostu, 1991 H. E. Holt
8860 Rohloff 1991 TE5 5 d'ochobre, 1991 L. D. Schmadel, F. Börngen
8861 Jenskandler 1991 TF7 3 d'ochobre, 1991 F. Börngen, L. D. Schmadel
8862 - 1991 UZ 18 d'ochobre, 1991 S. Otomo
8863 - 1991 UV2 31 d'ochobre, 1991 S. Ueda, H. Kaneda
8864 - 1991 VU 4 de payares, 1991 Y. Mizuno, T. Furuta
8865 Yakiimo 1992 AF 1 de xineru, 1992 A. Natori, T. Urata
8866 Tanegashima 1992 BR 26 de xineru, 1992 M. Mukai, M. Takeishi
8867 Tubbiolo 1992 BF4 29 de xineru, 1992 Spacewatch
8868 Hjorter 1992 EE7 1 de marzu, 1992 UESAC
8869 Olausgutho 1992 EE11 6 de marzu, 1992 UESAC
8870 von Zeipel 1992 EQ11 6 de marzu, 1992 UESAC
8871 Svanberg 1992 EA22 1 de marzu, 1992 UESAC
8872 Ebenum 1992 GA4 4 d'abril, 1992 E. W. Elst
8873 - 1992 UM2 21 d'ochobre, 1992 Y. Mizuno, T. Furuta
8874 Showashinzan 1992 UY3 26 d'ochobre, 1992 K. Endate, K. Watanabe
8875 Fernie 1992 UP10 22 d'ochobre, 1992 E. Bowell
8876 - 1992 WU3 23 de payares, 1992 Y. Kushida, O. Muramatsu
8877 Rentaro 1993 BK2 19 de xineru, 1993 T. Seki
8878 - 1993 FN16 17 de marzu, 1993 UESAC
8879 - 1993 FN20 19 de marzu, 1993 UESAC
8880 - 1993 FT33 19 de marzu, 1993 UESAC
8881 Prialnik 1993 FW36 19 de marzu, 1993 UESAC
8882 Sakaetamura 1994 AP2 10 de xineru, 1994 K. Endate, K. Watanabe
8883 Miyazakihayao 1994 BS4 16 de xineru, 1994 T. Kobayashi
8884 - 1994 CM2 12 de febreru, 1994 A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
8885 Sette 1994 EL3 13 de marzu, 1994 M. Tombelli, V. Goretti
8886 Elaeagnus 1994 EG6 9 de marzu, 1994 E. W. Elst
8887 Scheeres 1994 LK1 9 de xunu, 1994 E. F. Helin
8888 - 1994 NT1 8 de xunetu, 1994 E. W. Elst
8889 Mockturtle 1994 OC 31 de xunetu, 1994 Y. Shimizu, T. Urata
8890 Montaigne 1994 PS37 10 d'agostu, 1994 E. W. Elst
8891 Irokawa 1994 RC1 1 de setiembre, 1994 K. Endate, K. Watanabe
8892 Kakogawa 1994 RC11 11 de setiembre, 1994 M. Sugano, T. Nomeura
8893 - 1995 KZ 23 de mayu, 1995 T. B. Spahr
8894 - 1995 PV 2 d'agostu, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8895 Nha 1995 QN 21 d'agostu, 1995 K. Watanabe
8896 - 1995 QG2 24 d'agostu, 1995 Y. Shimizu, T. Urata
8897 Defelice 1995 SX 22 de setiembre, 1995 Stroncone
8898 Linnaea 1995 SL5 29 de setiembre, 1995 G. P. Emerson
8899 - 1995 SX29 22 de setiembre, 1995 R. H. McNaught
8900 AAVSO 1995 UD2 24 d'ochobre, 1995 D. di Cicco
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...