Llista d'asteroides/81001–81100

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de
descubrición
Llugar de
descubrición
Descubridor/es
81001 - 2000 EF31 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81002 - 2000 EG31 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81003 - 2000 EN31 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81004 - 2000 ER32 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81005 - 2000 EW32 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81006 - 2000 EP33 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81007 - 2000 EV33 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81008 - 2000 EX33 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81009 - 2000 EQ34 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81010 - 2000 EL35 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81011 - 2000 ED36 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81012 - 2000 EZ36 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81013 - 2000 EY37 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81014 - 2000 ED38 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81015 - 2000 EF38 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81016 - 2000 EE39 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81017 - 2000 EH39 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81018 - 2000 EJ39 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81019 - 2000 EO40 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81020 - 2000 EJ41 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81021 - 2000 ET41 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81022 - 2000 EL42 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81023 - 2000 ER42 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81024 - 2000 EZ42 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81025 - 2000 EH43 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81026 - 2000 EE44 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81027 - 2000 EJ44 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81028 - 2000 EM45 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81029 - 2000 EQ45 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81030 - 2000 EB47 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81031 - 2000 EG48 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81032 - 2000 EK48 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81033 - 2000 EL48 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81034 - 2000 EE49 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81035 - 2000 EG49 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81036 - 2000 EQ54 10 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81037 - 2000 EN55 11 de marzu, 2000 Prescott P. G. Comba
81038 - 2000 EA56 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81039 - 2000 EX56 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81040 - 2000 EC57 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81041 - 2000 EN57 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81042 - 2000 EP57 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81043 - 2000 EW58 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81044 - 2000 EF59 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81045 - 2000 EA60 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81046 - 2000 EV60 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81047 - 2000 EU61 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81048 - 2000 EU62 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81049 - 2000 EY62 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81050 - 2000 ES63 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81051 - 2000 ET63 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81052 - 2000 EV63 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81053 - 2000 EY63 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81054 - 2000 ED64 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81055 - 2000 EJ65 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81056 - 2000 EK65 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81057 - 2000 EQ65 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81058 - 2000 EM66 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81059 - 2000 EN67 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81060 - 2000 EU67 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81061 - 2000 ET68 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81062 - 2000 EB70 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81063 - 2000 EJ70 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81064 - 2000 EG71 9 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81065 - 2000 ET71 10 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81066 - 2000 ES73 10 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81067 - 2000 EV74 11 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81068 - 2000 EC77 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81069 - 2000 EW77 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81070 - 2000 ET78 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81071 - 2000 EY78 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81072 - 2000 EC80 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81073 - 2000 EP83 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81074 - 2000 EZ84 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81075 - 2000 EM85 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81076 - 2000 EQ86 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81077 - 2000 EZ86 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81078 - 2000 ED87 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81079 - 2000 ES88 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81080 - 2000 ET88 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81081 - 2000 EJ89 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81082 - 2000 EK89 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81083 - 2000 EX89 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81084 - 2000 EY89 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81085 - 2000 EO90 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81086 - 2000 EN91 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81087 - 2000 EU91 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81088 - 2000 EM92 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81089 - 2000 EQ92 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81090 - 2000 EG95 9 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81091 - 2000 EO95 10 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81092 - 2000 ES100 12 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81093 - 2000 EH102 14 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
81094 - 2000 ER104 13 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81095 - 2000 EK105 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81096 - 2000 EG106 11 de marzu, 2000 Anderson Mesa LONEOS
81097 - 2000 EE107 5 de marzu, 2000 Haleakala NEAT
81098 - 2000 EH108 8 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81099 - 2000 EG109 8 de marzu, 2000 Haleakala NEAT
81100 - 2000 EO109 8 de marzu, 2000 Haleakala NEAT
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...