Llista d'asteroides/80901–81000

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de
descubrición
Llugar de
descubrición
Descubridor/es
80901 - 2000 DY55 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80902 - 2000 DA56 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80903 - 2000 DD56 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80904 - 2000 DO56 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80905 - 2000 DC58 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80906 - 2000 DK58 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80907 - 2000 DS58 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80908 - 2000 DF59 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80909 - 2000 DL59 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80910 - 2000 DL60 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80911 - 2000 DT60 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80912 - 2000 DA62 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80913 - 2000 DK62 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80914 - 2000 DE63 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80915 - 2000 DK63 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80916 - 2000 DF65 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80917 - 2000 DN67 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80918 - 2000 DY67 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80919 - 2000 DG68 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80920 - 2000 DV69 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80921 - 2000 DA70 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80922 - 2000 DF70 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80923 - 2000 DF73 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80924 - 2000 DJ73 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80925 - 2000 DR73 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80926 - 2000 DG74 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80927 - 2000 DJ74 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80928 - 2000 DL75 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80929 - 2000 DM75 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80930 - 2000 DV75 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80931 - 2000 DX76 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80932 - 2000 DK78 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80933 - 2000 DQ78 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80934 - 2000 DM79 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80935 - 2000 DZ79 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80936 - 2000 DS80 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80937 - 2000 DU80 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80938 - 2000 DA83 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80939 - 2000 DS85 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80940 - 2000 DD86 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80941 - 2000 DN86 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80942 - 2000 DX87 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80943 - 2000 DX89 27 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80944 - 2000 DN92 27 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80945 - 2000 DN93 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80946 - 2000 DX94 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80947 - 2000 DZ95 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80948 - 2000 DE96 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80949 - 2000 DG96 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80950 - 2000 DJ96 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80951 - 2000 DK96 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80952 - 2000 DF98 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80953 - 2000 DK98 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80954 - 2000 DZ98 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80955 - 2000 DL101 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80956 - 2000 DV101 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80957 - 2000 DL104 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80958 - 2000 DM104 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80959 - 2000 DK105 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80960 - 2000 DE106 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80961 - 2000 DU106 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80962 - 2000 DX107 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80963 - 2000 DZ108 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80964 - 2000 DM109 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80965 - 2000 DE111 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80966 - 2000 DP111 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80967 - 2000 DV111 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80968 - 2000 DK112 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80969 - 2000 DL112 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80970 - 2000 DS112 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80971 - 2000 DX114 27 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80972 - 2000 DM116 25 de febreru, 2000 Catalina CSS
80973 - 2000 EQ 3 de marzu, 2000 Prescott P. G. Comba
80974 - 2000 ER 3 de marzu, 2000 Prescott P. G. Comba
80975 - 2000 EX1 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80976 - 2000 EK3 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80977 - 2000 EE7 3 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80978 - 2000 EG8 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80979 - 2000 EX8 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80980 - 2000 EV9 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80981 - 2000 EK10 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80982 - 2000 EU12 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80983 - 2000 EV12 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80984 - 2000 EO15 6 de marzu, 2000 Kuma Kogen A. Nakamura
80985 - 2000 EN16 3 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80986 - 2000 EM17 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80987 - 2000 EN17 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80988 - 2000 EK19 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80989 - 2000 EC23 3 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80990 - 2000 ER23 8 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80991 - 2000 ES24 8 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80992 - 2000 EK25 8 de marzu, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80993 - 2000 EY26 7 de marzu, 2000 Farpoint G. Hug
80994 - 2000 ES27 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80995 - 2000 ED28 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80996 - 2000 ER28 4 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80997 - 2000 EH29 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80998 - 2000 EJ29 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
80999 - 2000 EZ29 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
81000 - 2000 ED31 5 de marzu, 2000 Socorro LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...