Llista d'asteroides/80801–80900

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de
descubrición
Llugar de
descubrición
Descubridor/es
80801 - 2000 CP98 8 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80802 - 2000 CD99 8 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80803 - 2000 CX100 12 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80804 - 2000 CG102 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80805 - 2000 CU103 8 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80806 - 2000 CM105 6 de febreru, 2000 Kitt Peak M. W. Buie
80807 - 2000 CX112 7 de febreru, 2000 Catalina CSS
80808 - 2000 CU114 1 de febreru, 2000 Catalina CSS
80809 - 2000 CX114 1 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80810 - 2000 CC115 1 de febreru, 2000 Catalina CSS
80811 - 2000 CN116 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80812 - 2000 CY116 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80813 - 2000 CZ120 2 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80814 - 2000 CT121 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80815 - 2000 CD122 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80816 - 2000 CR122 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80817 - 2000 CK125 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80818 - 2000 CY125 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80819 - 2000 CH127 3 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80820 - 2000 CQ129 3 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80821 - 2000 CQ137 4 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80822 - 2000 CD140 4 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80823 - 2000 DP 23 de febreru, 2000 Observatoriu Višnjan K. Korlević
80824 - 2000 DX 24 de febreru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
80825 - 2000 DZ 24 de febreru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
80826 - 2000 DH1 26 de febreru, 2000 Rock Finder W. K. Y. Yeung
80827 - 2000 DV1 26 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80828 - 2000 DF2 26 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80829 - 2000 DX2 27 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80830 - 2000 DS3 25 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80831 - 2000 DQ4 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80832 - 2000 DX4 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80833 - 2000 DR5 25 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80834 - 2000 DS5 25 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80835 - 2000 DK7 29 de febreru, 2000 Oizumi T. Kobayashi
80836 - 2000 DU7 28 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80837 - 2000 DV7 28 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80838 - 2000 DJ12 27 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80839 - 2000 DS12 27 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80840 - 2000 DT13 28 de febreru, 2000 Kitt Peak Spacewatch
80841 - 2000 DR14 25 de febreru, 2000 Catalina CSS
80842 - 2000 DW14 26 de febreru, 2000 Catalina CSS
80843 - 2000 DO17 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80844 - 2000 DK18 28 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80845 - 2000 DZ18 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80846 - 2000 DL19 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80847 - 2000 DX19 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80848 - 2000 DY19 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80849 - 2000 DM20 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80850 - 2000 DN20 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80851 - 2000 DX20 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80852 - 2000 DF21 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80853 - 2000 DK22 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80854 - 2000 DQ22 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80855 - 2000 DD23 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80856 - 2000 DF23 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80857 - 2000 DJ24 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80858 - 2000 DL24 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80859 - 2000 DD25 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80860 - 2000 DZ25 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80861 - 2000 DU26 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80862 - 2000 DV26 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80863 - 2000 DT27 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80864 - 2000 DZ27 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80865 - 2000 DH28 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80866 - 2000 DN28 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80867 - 2000 DO28 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80868 - 2000 DX28 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80869 - 2000 DA31 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80870 - 2000 DY31 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80871 - 2000 DM32 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80872 - 2000 DN33 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80873 - 2000 DS33 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80874 - 2000 DF35 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80875 - 2000 DU35 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80876 - 2000 DA37 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80877 - 2000 DR37 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80878 - 2000 DY37 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80879 - 2000 DB39 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80880 - 2000 DT39 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80881 - 2000 DV40 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80882 - 2000 DX40 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80883 - 2000 DY40 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80884 - 2000 DC42 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80885 - 2000 DJ42 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80886 - 2000 DO42 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80887 - 2000 DQ42 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80888 - 2000 DT42 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80889 - 2000 DM43 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80890 - 2000 DY45 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80891 - 2000 DP48 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80892 - 2000 DO50 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80893 - 2000 DL51 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80894 - 2000 DK52 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80895 - 2000 DM52 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80896 - 2000 DF53 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80897 - 2000 DV53 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80898 - 2000 DA54 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80899 - 2000 DO54 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
80900 - 2000 DQ54 29 de febreru, 2000 Socorro LINEAR
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...