Llista d'asteroides/65801–65900

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de
descubrición
Llugar de
descubrición
Descubridor/es
65801 - 1996 AJ7 12 de xineru, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65802 - 1996 BA3 27 de xineru, 1996 Oizumi T. Kobayashi
65803 Didymos 1996 GT 11 d'abril, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65804 - 1996 HT6 18 d'abril, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65805 - 1996 HO14 17 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
65806 - 1996 HW18 18 d'abril, 1996 La Silla E. W. Elst
65807 - 1996 JT9 13 de mayu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65808 - 1996 LO1 14 de xunu, 1996 Haleakala NEAT
65809 - 1996 RW15 13 de setiembre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65810 - 1996 RL26 5 de setiembre, 1996 Bergisch Gladbach W. Bickel
65811 - 1996 RW30 13 de setiembre, 1996 La Silla Uppsala-DLR Trojan Survey
65812 - 1996 SG7 30 de setiembre, 1996 Stroncone A. Vagnozzi
65813 - 1996 TT5 7 d'ochobre, 1996 Catalina Station T. B. Spahr
65814 - 1996 TH8 9 d'ochobre, 1996 Haleakala NEAT
65815 - 1996 TB18 4 d'ochobre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65816 - 1996 TW28 7 d'ochobre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65817 - 1996 TC33 10 d'ochobre, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65818 - 1996 TP39 8 d'ochobre, 1996 La Silla E. W. Elst
65819 - 1996 TE40 8 d'ochobre, 1996 La Silla E. W. Elst
65820 - 1996 TR40 8 d'ochobre, 1996 La Silla E. W. Elst
65821 - 1996 UC3 30 d'ochobre, 1996 Colleverde V. S. Casulli
65822 - 1996 VO5 14 de payares, 1996 Oohira T. Urata
65823 - 1996 VO10 4 de payares, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65824 - 1996 VJ11 4 de payares, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65825 - 1996 VF19 7 de payares, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65826 - 1996 VA28 11 de payares, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65827 - 1996 VG32 4 de payares, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65828 - 1996 VZ37 1 de payares, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65829 - 1996 WS2 26 de payares, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65830 - 1996 XA 1 d'avientu, 1996 Prescott P. G. Comba
65831 - 1996 XQ4 6 d'avientu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65832 - 1996 XN5 7 d'avientu, 1996 Oizumi T. Kobayashi
65833 - 1996 XE6 7 d'avientu, 1996 Oizumi T. Kobayashi
65834 - 1996 XK7 1 d'avientu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65835 - 1996 XJ11 2 d'avientu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65836 - 1996 XS15 10 d'avientu, 1996 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65837 - 1996 XX20 5 d'avientu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65838 - 1996 XD26 8 d'avientu, 1996 Chichibu N. Sato
65839 - 1996 XV28 12 d'avientu, 1996 Kitt Peak Spacewatch
65840 - 1997 AA4 6 de xineru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
65841 - 1997 AD9 2 de xineru, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65842 - 1997 AF14 4 de xineru, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65843 - 1997 AR15 12 de xineru, 1997 Haleakala NEAT
65844 - 1997 AV15 12 de xineru, 1997 Haleakala NEAT
65845 - 1997 AK22 14 de xineru, 1997 Campo Imperatore A. Boattini, A. Di Paola
65846 - 1997 BT2 30 de xineru, 1997 Oizumi T. Kobayashi
65847 - 1997 BH6 31 de xineru, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65848 - 1997 BP9 30 de xineru, 1997 Cima Ekar U. Munari, M. Tombelli
65849 - 1997 CF9 1 de febreru, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65850 - 1997 CG28 7 de febreru, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65851 - 1997 EM2 4 de marzu, 1997 Modra A. Galád, A. Pravda
65852 - 1997 EX7 7 de marzu, 1997 Bologna Osservatorio San Vittore
65853 - 1997 EV38 5 de marzu, 1997 Socorro LINEAR
65854 - 1997 EH46 7 de marzu, 1997 Bergisch Gladbach W. Bickel
65855 - 1997 GQ5 8 d'abril, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65856 - 1997 GX11 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
65857 - 1997 GN17 3 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
65858 - 1997 GL35 6 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
65859 - 1997 GF42 9 d'abril, 1997 La Silla E. W. Elst
65860 - 1997 HW7 30 d'abril, 1997 Socorro LINEAR
65861 - 1997 JK4 1 de mayu, 1997 Socorro LINEAR
65862 - 1997 JN11 3 de mayu, 1997 La Silla E. W. Elst
65863 - 1997 KW1 28 de mayu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65864 - 1997 OT 27 de xunetu, 1997 Caussols ODAS
65865 - 1997 OQ1 31 de xunetu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65866 - 1997 PA4 10 d'agostu, 1997 Rand G. R. Viscome
65867 - 1997 QG5 25 d'agostu, 1997 Reedy Creek J. Broughton
65868 - 1997 RR5 8 de setiembre, 1997 Prescott P. G. Comba
65869 - 1997 SP17 30 de setiembre, 1997 Nanyo T. Okuni
65870 - 1997 UK9 30 d'ochobre, 1997 Haleakala NEAT
65871 - 1997 UC22 28 d'ochobre, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65872 - 1997 VQ2 1 de payares, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65873 - 1997 WD7 24 de payares, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65874 - 1997 WL13 24 de payares, 1997 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
65875 - 1997 WY14 23 de payares, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65876 - 1997 WV28 29 de payares, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65877 - 1997 XK1 4 d'avientu, 1997 Oizumi T. Kobayashi
65878 - 1997 XD10 5 d'avientu, 1997 Oizumi T. Kobayashi
65879 - 1997 YC2 21 d'avientu, 1997 Oizumi T. Kobayashi
65880 - 1997 YD5 21 d'avientu, 1997 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65881 - 1997 YO5 25 d'avientu, 1997 Oizumi T. Kobayashi
65882 - 1997 YR8 28 d'avientu, 1997 Stroncone Stroncone
65883 - 1997 YX13 31 d'avientu, 1997 Oizumi T. Kobayashi
65884 - 1997 YP15 29 d'avientu, 1997 Kitt Peak Spacewatch
65885 Lubenow 1997 YF20 27 d'avientu, 1997 Anderson Mesa M. W. Buie
65886 - 1998 AM 5 de xineru, 1998 Oizumi T. Kobayashi
65887 - 1998 AW6 5 de xineru, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65888 - 1998 BS3 18 de xineru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65889 - 1998 BB4 23 de xineru, 1998 Zeno T. Stafford
65890 - 1998 BW23 26 de xineru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65891 - 1998 BQ24 28 de xineru, 1998 Oizumi T. Kobayashi
65892 - 1998 BH30 28 de xineru, 1998 Bédoin P. Antonini
65893 - 1998 BY33 31 de xineru, 1998 Oizumi T. Kobayashi
65894 - 1998 BO48 30 de xineru, 1998 Geisei T. Seki
65895 - 1998 CP 3 de febreru, 1998 Kleť M. Tichý, Z. Moravec
65896 - 1998 CW1 1 de febreru, 1998 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65897 - 1998 DQ7 22 de febreru, 1998 Haleakala NEAT
65898 - 1998 DG9 22 de febreru, 1998 Haleakala NEAT
65899 - 1998 DG12 23 de febreru, 1998 Kitt Peak Spacewatch
65900 - 1998 DV15 23 de febreru, 1998 Haleakala NEAT
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...