Llista d'asteroides/65701–65800

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de
descubrición
Llugar de
descubrición
Descubridor/es
65701 - 1992 BY1 30 de xineru, 1992 La Silla E. W. Elst
65702 - 1992 EK4 1 de marzu, 1992 La Silla UESAC
65703 - 1992 EY4 1 de marzu, 1992 La Silla UESAC
65704 - 1992 ED16 1 de marzu, 1992 La Silla UESAC
65705 - 1992 GH3 4 d'abril, 1992 La Silla E. W. Elst
65706 - 1992 NA 1 de xunetu, 1992 Siding Spring R. H. McNaught
65707 - 1992 PY1 8 d'agostu, 1992 Caussols E. W. Elst
65708 Ehrlich 1992 RB1 4 de setiembre, 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
65709 - 1992 RP1 2 de setiembre, 1992 La Silla E. W. Elst
65710 - 1992 RT1 2 de setiembre, 1992 La Silla E. W. Elst
65711 - 1992 RJ2 2 de setiembre, 1992 La Silla E. W. Elst
65712 - 1992 SJ17 24 de setiembre, 1992 Tautenburg Observatory F. Börngen, L. D. Schmadel
65713 - 1992 UQ1 19 d'ochobre, 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
65714 - 1992 VR 2 de payares, 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
65715 - 1992 WV1 16 de payares, 1992 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
65716 - 1993 BZ2 25 de xineru, 1993 Geisei T. Seki
65717 - 1993 BX3 31 de xineru, 1993 Siding Spring R. H. McNaught
65718 - 1993 FL 23 de marzu, 1993 Lake Tekapo A. C. Gilmore, P. M. Kilmartin
65719 - 1993 FY17 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
65720 - 1993 FN19 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
65721 - 1993 FV28 21 de marzu, 1993 La Silla UESAC
65722 - 1993 FY35 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
65723 - 1993 FO45 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
65724 - 1993 FV46 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
65725 - 1993 FB52 17 de marzu, 1993 La Silla UESAC
65726 - 1993 FL60 19 de marzu, 1993 La Silla UESAC
65727 - 1993 FY70 21 de marzu, 1993 La Silla UESAC
65728 - 1993 FD84 26 de marzu, 1993 Kitt Peak Spacewatch
65729 - 1993 JQ 14 de mayu, 1993 La Silla E. W. Elst
65730 - 1993 LP1 14 de xunu, 1993 Siding Spring R. H. McNaught
65731 - 1993 OH6 20 de xunetu, 1993 La Silla E. W. Elst
65732 - 1993 OJ10 20 de xunetu, 1993 La Silla E. W. Elst
65733 - 1993 PC 15 d'agostu, 1993 Kitt Peak Spacewatch
65734 - 1993 PU4 15 d'agostu, 1993 Caussols E. W. Elst
65735 - 1993 QY3 18 d'agostu, 1993 Caussols E. W. Elst
65736 - 1993 QH7 20 d'agostu, 1993 La Silla E. W. Elst
65737 - 1993 RE7 15 de setiembre, 1993 La Silla E. W. Elst
65738 - 1993 RE9 14 de setiembre, 1993 La Silla H. Debehogne, E. W. Elst
65739 - 1993 SG13 16 de setiembre, 1993 La Silla H. Debehogne, E. W. Elst
65740 - 1993 TO10 15 d'ochobre, 1993 Kitt Peak Spacewatch
65741 - 1993 TB14 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
65742 - 1993 TY18 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
65743 - 1993 TY19 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
65744 - 1993 TR23 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
65745 - 1993 TT31 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
65746 - 1993 TX34 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
65747 - 1993 TE38 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
65748 - 1993 TS38 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
65749 - 1993 TT38 9 d'ochobre, 1993 La Silla E. W. Elst
65750 - 1993 UV2 20 d'ochobre, 1993 Siding Spring R. H. McNaught
65751 - 1994 BM2 19 de xineru, 1994 Kitt Peak Spacewatch
65752 - 1994 CY10 7 de febreru, 1994 La Silla E. W. Elst
65753 - 1994 CZ17 8 de febreru, 1994 La Silla E. W. Elst
65754 - 1994 CP18 8 de febreru, 1994 La Silla E. W. Elst
65755 - 1994 EW3 8 de marzu, 1994 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
65756 - 1994 EO4 5 de marzu, 1994 Kitt Peak Spacewatch
65757 - 1994 FV 21 de marzu, 1994 Siding Spring G. J. Garradd
65758 - 1994 PG3 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
65759 - 1994 PA4 10 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
65760 - 1994 PD21 12 d'agostu, 1994 La Silla E. W. Elst
65761 - 1994 RA 1 de setiembre, 1994 Farra d'Isonzo Farra d'Isonzo
65762 - 1994 RG 4 de setiembre, 1994 Stroncone Stroncone
65763 - 1994 RC10 12 de setiembre, 1994 Kitt Peak Spacewatch
65764 - 1994 TH15 13 d'ochobre, 1994 Kiyosato S. Otomo
65765 - 1994 UR1 25 d'ochobre, 1994 Kushiro S. Ueda, H. Kaneda
65766 - 1994 WG1 27 de payares, 1994 Oizumi T. Kobayashi
65767 - 1995 BZ11 29 de xineru, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65768 - 1995 DR6 24 de febreru, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65769 Mahalia 1995 EN8 4 de marzu, 1995 Tautenburg Observatory F. Börngen
65770 - 1995 KF1 28 de mayu, 1995 Bologna Osservatorio San Vittore
65771 - 1995 KQ3 25 de mayu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65772 - 1995 MM1 22 de xunu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65773 - 1995 OQ2 22 de xunetu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65774 - 1995 OW3 22 de xunetu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65775 - 1995 SO2 18 de setiembre, 1995 Kuma Kogen A. Nakamura
65776 - 1995 SW3 20 de setiembre, 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
65777 - 1995 SW25 19 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65778 - 1995 SD33 21 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65779 - 1995 SV50 26 de setiembre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65780 - 1995 TM1 14 d'ochobre, 1995 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65781 - 1995 TT1 14 d'ochobre, 1995 Xinglong BAO Schmidt CCD Asteroid Program
65782 - 1995 UG 16 d'ochobre, 1995 Nachi-Katsuura Y. Shimizu, T. Urata
65783 - 1995 UK 17 d'ochobre, 1995 Yatsuka H. Abe
65784 - 1995 UF4 20 d'ochobre, 1995 Nanyo T. Okuni
65785 - 1995 UC5 26 d'ochobre, 1995 Colleverde V. S. Casulli
65786 - 1995 UV8 28 d'ochobre, 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
65787 - 1995 UU14 17 d'ochobre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65788 - 1995 UJ20 19 d'ochobre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65789 - 1995 UB24 19 d'ochobre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65790 - 1995 UT25 20 d'ochobre, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65791 - 1995 UE45 28 d'ochobre, 1995 Kitami K. Endate, K. Watanabe
65792 - 1995 WJ1 18 de payares, 1995 Oizumi T. Kobayashi
65793 - 1995 WS3 21 de payares, 1995 Kleť Kleť
65794 - 1995 WG27 18 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65795 - 1995 WQ27 19 de payares, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65796 - 1995 XK1 15 d'avientu, 1995 Oizumi T. Kobayashi
65797 - 1995 YL 19 d'avientu, 1995 Oizumi T. Kobayashi
65798 - 1995 YR6 16 d'avientu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65799 - 1995 YB10 18 d'avientu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
65800 - 1995 YH25 19 d'avientu, 1995 Kitt Peak Spacewatch
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...