Llista d'asteroides/48701–48800

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta

Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
48701 - 1996 HD22 18 d'abril, 1996 Programa d'Asteroides CCD Beijing Schmidt
48702 - 1996 JE 6 de mayu, 1996 R. Linderholm
48703 - 1996 JQ 12 de mayu, 1996 P. G. Comba
48704 - 1996 JR2 14 de mayu, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48705 - 1996 JR3 9 de mayu, 1996 Spacewatch
48706 - 1996 JF9 12 de mayu, 1996 Spacewatch
48707 - 1996 KR1 19 de mayu, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48708 - 1996 LM2 8 de xunu, 1996 Spacewatch
48709 - 1996 LX2 11 de xunu, 1996 Spacewatch
48710 - 1996 LB3 8 de xunu, 1996 Spacewatch
48711 - 1996 ND5 14 de xunetu, 1996 E. W. Elst
48712 - 1996 OV2 26 de xunetu, 1996 AMOS
48713 - 1996 PT1 9 d'agostu, 1996 NEAT
48714 - 1996 PB8 8 d'agostu, 1996 E. W. Elst
48715 - 1996 RP2 13 de setiembre, 1996 Osservatorio San Vittore
48716 - 1996 RH3 13 de setiembre, 1996 P. G. Comba
48717 - 1996 RR5 15 de setiembre, 1996 T. B. Spahr
48718 - 1996 RZ15 13 de setiembre, 1996 Spacewatch
48719 - 1996 RU25 13 de setiembre, 1996 NEAT
48720 - 1996 SD7 29 de setiembre, 1996 V. S. Casulli
48721 - 1996 UJ2 17 d'ochobre, 1996 Spacewatch
48722 - 1996 VZ20 8 de payares, 1996 Spacewatch
48723 - 1996 XF22 8 d'avientu, 1996 Spacewatch
48724 - 1996 XZ26 8 d'avientu, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48725 - 1997 AQ1 2 de xineru, 1997 T. Kobayashi
48726 - 1997 AZ12 10 de xineru, 1997 T. Kobayashi
48727 - 1997 AL18 15 de xineru, 1997 Kleť
48728 - 1997 AM20 11 de xineru, 1997 Spacewatch
48729 - 1997 AG22 14 de xineru, 1997 P. Kolény, L. Kornoš
48730 - 1997 BD3 30 de xineru, 1997 T. Kobayashi
48731 - 1997 BV3 31 de xineru, 1997 T. Kobayashi
48732 - 1997 CM4 3 de febreru, 1997 Kleť
48733 - 1997 CK6 3 de febreru, 1997 NEAT
48734 - 1997 CZ16 6 de febreru, 1997 N. Sato
48735 - 1997 CX19 12 de febreru, 1997 T. Kobayashi
48736 Ehime 1997 DL 27 de febreru, 1997 A. Nakamura
48737 Cusinato 1997 ER11 8 de marzu, 1997 V. Goretti
48738 - 1997 ER16 5 de marzu, 1997 Spacewatch
48739 - 1997 EV17 3 de marzu, 1997 K. Endate, K. Watanabe
48740 - 1997 EF32 11 de marzu, 1997 Spacewatch
48741 - 1997 EO42 10 de marzu, 1997 LINEAR
48742 - 1997 EE47 12 de marzu, 1997 E. W. Elst
48743 - 1997 EE57 10 de marzu, 1997 E. W. Elst
48744 - 1997 FY2 31 de marzu, 1997 LINEAR
48745 - 1997 GA 1 d'abril, 1997 Modra
48746 - 1997 GE1 2 d'abril, 1997 Spacewatch
48747 - 1997 GD2 7 d'abril, 1997 Spacewatch
48748 - 1997 GV3 3 d'abril, 1997 K. Endate, K. Watanabe
48749 - 1997 GZ6 2 d'abril, 1997 LINEAR
48750 - 1997 GG8 2 d'abril, 1997 LINEAR
48751 - 1997 GM8 2 d'abril, 1997 LINEAR
48752 - 1997 GH9 3 d'abril, 1997 LINEAR
48753 - 1997 GC19 3 d'abril, 1997 LINEAR
48754 - 1997 GJ22 6 d'abril, 1997 LINEAR
48755 - 1997 GQ24 7 d'abril, 1997 LINEAR
48756 - 1997 GO28 11 d'abril, 1997 T. Okuni
48757 - 1997 GC33 3 d'abril, 1997 LINEAR
48758 - 1997 GX35 6 d'abril, 1997 LINEAR
48759 - 1997 GB36 6 d'abril, 1997 LINEAR
48760 - 1997 HM11 30 d'abril, 1997 LINEAR
48761 - 1997 HV11 30 d'abril, 1997 LINEAR
48762 - 1997 HD13 30 d'abril, 1997 LINEAR
48763 - 1997 JZ 2 de mayu, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48764 - 1997 JJ10 5 de mayu, 1997 Spacewatch
48765 - 1997 JN13 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
48766 - 1997 JY13 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
48767 - 1997 JG15 3 de mayu, 1997 E. W. Elst
48768 - 1997 KE 29 de mayu, 1997 Spacewatch
48769 - 1997 MJ 26 de xunu, 1997 Spacewatch
48770 - 1997 MO3 28 de xunu, 1997 LINEAR
48771 - 1997 MJ6 27 de xunu, 1997 Spacewatch
48772 - 1997 MR9 27 de xunu, 1997 Spacewatch
48773 - 1997 PS 3 d'agostu, 1997 ODAS
48774 Anngower 1997 PO2 10 d'agostu, 1997 D. D. Balam
48775 - 1997 QL 24 d'agostu, 1997 Z. Moravec
48776 - 1997 QT 27 d'agostu, 1997 Z. Moravec
48777 - 1997 QE5 25 d'agostu, 1997 J. Broughton
48778 Shokoyukako 1997 RE 1 de setiembre, 1997 H. Abe
48779 - 1997 RH 1 de setiembre, 1997 H. Abe
48780 - 1997 RA2 4 de setiembre, 1997 ODAS
48781 - 1997 SL 20 de setiembre, 1997 L. Šarounová
48782 - 1997 SP 20 de setiembre, 1997 L. Šarounová
48783 - 1997 SR 20 de setiembre, 1997 F. B. Zoltowski
48784 - 1997 SX 17 de setiembre, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48785 Pitter 1997 SA2 23 de setiembre, 1997 P. Pravec
48786 - 1997 SH4 27 de setiembre, 1997 T. Kobayashi
48787 - 1997 SY4 26 de setiembre, 1997 F. B. Zoltowski
48788 - 1997 SL6 23 de setiembre, 1997 Spacewatch
48789 - 1997 SV12 28 de setiembre, 1997 Spacewatch
48790 - 1997 SH30 30 de setiembre, 1997 Spacewatch
48791 - 1997 SD33 29 de setiembre, 1997 Spacewatch
48792 - 1997 SC34 17 de setiembre, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48793 - 1997 TK8 4 d'ochobre, 1997 Spacewatch
48794 Stolzová 1997 TY8 5 d'ochobre, 1997 J. Tichá, M. Tichý
48795 - 1997 TB10 6 d'ochobre, 1997 P. Pravec
48796 - 1997 TE11 3 d'ochobre, 1997 Spacewatch
48797 - 1997 TV12 2 d'ochobre, 1997 Spacewatch
48798 Penghuanwu 1997 TS18 6 d'ochobre, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48799 - 1997 TX18 8 d'ochobre, 1997 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48800 - 1997 TS22 5 d'ochobre, 1997 Spacewatch
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...