Llista d'asteroides/48601–48700

De Wikipedia
Saltar a navegación Saltar a la gueta
Artículu revisáu
Nome Designación
provisional
Data de descubrición Descubridor/es
48601 - 1995 BL 23 de xineru, 1995 T. Kobayashi
48602 - 1995 BV1 27 de xineru, 1995 T. Kobayashi
48603 - 1995 BC2 30 de xineru, 1995 T. Kobayashi
48604 - 1995 CV 1 de febreru, 1995 Spacewatch
48605 - 1995 CW1 7 de febreru, 1995 R. H. McNaught
48606 - 1995 DH 20 de febreru, 1995 T. Kobayashi
48607 - 1995 DS2 20 de febreru, 1995 T. Okuni
48608 - 1995 DW8 24 de febreru, 1995 Spacewatch
48609 - 1995 DE14 19 de febreru, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
48610 - 1995 EF6 2 de marzu, 1995 Spacewatch
48611 - 1995 FS6 23 de marzu, 1995 Spacewatch
48612 - 1995 FX6 23 de marzu, 1995 Spacewatch
48613 - 1995 FM11 27 de marzu, 1995 Spacewatch
48614 - 1995 FP14 27 de marzu, 1995 Spacewatch
48615 - 1995 FG16 28 de marzu, 1995 Spacewatch
48616 - 1995 GP7 2 d'abril, 1995 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48617 - 1995 HR2 25 d'abril, 1995 Spacewatch
48618 - 1995 HB4 26 d'abril, 1995 Spacewatch
48619 - 1995 KV 21 de mayu, 1995 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48620 - 1995 MN5 23 de xunu, 1995 Spacewatch
48621 - 1995 OC 19 de xunetu, 1995 Cavezzo
48622 - 1995 OA10 30 de xunetu, 1995 Spacewatch
48623 - 1995 OV12 22 de xunetu, 1995 Spacewatch
48624 - 1995 PM 4 d'agostu, 1995 T. Okuni
48625 - 1995 QF 16 d'agostu, 1995 S. P. Laurie
48626 - 1995 QJ4 20 d'agostu, 1995 Spacewatch
48627 - 1995 QX14 28 d'agostu, 1995 Spacewatch
48628 Janetfender 1995 RD 7 de setiembre, 1995 NEAT
48629 - 1995 SP 18 de setiembre, 1995 L. Šarounová
48630 - 1995 SC7 17 de setiembre, 1995 Spacewatch
48631 - 1995 SK29 26 de setiembre, 1995 T. V. Kryachko
48632 - 1995 SV29 29 de setiembre, 1995 S. P. Laurie
48633 - 1995 SH38 24 de setiembre, 1995 Spacewatch
48634 - 1995 SE44 25 de setiembre, 1995 Spacewatch
48635 - 1995 SU52 20 de setiembre, 1995 K. Endate, K. Watanabe
48636 - 1995 SS53 28 de setiembre, 1995 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48637 - 1995 SU87 26 de setiembre, 1995 Spacewatch
48638 - 1995 TB 3 d'ochobre, 1995 Kleť
48639 - 1995 TL8 15 d'ochobre, 1995 A. Gleason
48640 - 1995 UD 17 d'ochobre, 1995 P. Sicoli, P. Ghezzi
48641 - 1995 UA1 20 d'ochobre, 1995 K. Korlević, V. Brcic
48642 - 1995 UH1 23 d'ochobre, 1995 D. di Cicco
48643 Allen-Beach 1995 UA2 20 d'ochobre, 1995 P. Sicoli, F. Manca
48644 - 1995 UG7 27 d'ochobre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
48645 - 1995 UF8 27 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
48646 - 1995 UL8 27 d'ochobre, 1995 T. Kobayashi
48647 - 1995 UT8 27 d'ochobre, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
48648 - 1995 UQ12 17 d'ochobre, 1995 Spacewatch
48649 - 1995 UH37 21 d'ochobre, 1995 Spacewatch
48650 Kazanuniversity 1995 UX48 17 d'ochobre, 1995 V. Ya. Solovyov
48651 - 1995 UC54 22 d'ochobre, 1995 Spacewatch
48652 - 1995 VB 1 de payares, 1995 T. Kobayashi
48653 - 1995 VD 1 de payares, 1995 T. Kobayashi
48654 - 1995 VG10 15 de payares, 1995 Spacewatch
48655 - 1995 VQ12 15 de payares, 1995 Spacewatch
48656 - 1995 VN18 15 de payares, 1995 Spacewatch
48657 - 1995 WK 16 de payares, 1995 T. Kobayashi
48658 - 1995 WT1 16 de payares, 1995 S. Ueda, H. Kaneda
48659 - 1995 WX2 16 de payares, 1995 Spacewatch
48660 - 1995 WA5 24 de payares, 1995 T. Kobayashi
48661 - 1995 WH5 24 de payares, 1995 T. Kobayashi
48662 - 1995 WK5 24 de payares, 1995 T. Kobayashi
48663 - 1995 WY7 29 de payares, 1995 T. Kobayashi
48664 - 1995 WG9 16 de payares, 1995 Spacewatch
48665 - 1995 WL25 18 de payares, 1995 Spacewatch
48666 - 1995 WU26 17 de payares, 1995 Spacewatch
48667 - 1995 WS33 20 de payares, 1995 Spacewatch
48668 - 1995 XB1 15 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
48669 - 1995 YO1 21 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
48670 - 1995 YW2 26 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
48671 - 1995 YS3 27 d'avientu, 1995 T. Kobayashi
48672 - 1995 YF5 16 d'avientu, 1995 Spacewatch
48673 - 1995 YF16 20 d'avientu, 1995 Spacewatch
48674 - 1995 YV21 17 d'avientu, 1995 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48675 - 1995 YA23 21 d'avientu, 1995 NEAT
48676 - 1996 AW6 12 de xineru, 1996 Spacewatch
48677 - 1996 AQ7 12 de xineru, 1996 Spacewatch
48678 - 1996 AP12 15 de xineru, 1996 Spacewatch
48679 - 1996 AL19 15 de xineru, 1996 Spacewatch
48680 - 1996 BU 17 de xineru, 1996 K. Endate, K. Watanabe
48681 Zeilinger 1996 BZ 21 de xineru, 1996 Linz
48682 - 1996 BP1 23 de xineru, 1996 T. Kobayashi
48683 - 1996 BQ1 23 de xineru, 1996 T. Kobayashi
48684 - 1996 EP 14 de marzu, 1996 D. di Cicco
48685 - 1996 EW 15 de marzu, 1996 NEAT
48686 - 1996 EM1 10 de marzu, 1996 K. Endate, K. Watanabe
48687 - 1996 EO6 11 de marzu, 1996 Spacewatch
48688 - 1996 FM2 17 de marzu, 1996 NEAT
48689 - 1996 GP1 8 d'abril, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
48690 - 1996 GP4 11 d'abril, 1996 Spacewatch
48691 - 1996 GP6 12 d'abril, 1996 Spacewatch
48692 - 1996 GE20 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
48693 - 1996 GH20 15 d'abril, 1996 E. W. Elst
48694 - 1996 HP 18 d'abril, 1996 L. Šarounová
48695 - 1996 HG7 18 d'abril, 1996 Spacewatch
48696 - 1996 HJ8 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
48697 - 1996 HX14 17 d'abril, 1996 E. W. Elst
48698 - 1996 HJ20 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
48699 - 1996 HN21 18 d'abril, 1996 E. W. Elst
48700 - 1996 HZ21 17 d'abril, 1996 BAO Schmidt CCD Asteroid Program
... | Previu | Llista d'asteroides | Siguiente | ...